- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- eGPU tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
ArpiCBR929 #198 üzenetére
Milyen op.rendszer van telepítve?
-
ravail
senior tag
válasz
ArpiCBR929 #194 üzenetére
Szia!
Töltsd le és telepítsd az ATK csomagot. Ebbe benne van az ACPI ATK0100 vagy ATK0110 is. Telepítés után reméljük működni fog. (Persze nem fontos ezt letöltened, letöltheted a laptopod lapjáról is.)
-
ArpiCBR929
csendes tag
Sziasztok.
Nekem az Asus laptop fn gombjával van némi gondom.
Nem vezérelt az fn gomb semmit, felraktam az ATK progit, és jó lett a hang és képernyő fényerő vezérlés. Szeretném viszont ha a tapipad kizáró gomb is működne, az meg nem akar.
Van valakinek ilyen irányú tapasztalata, vagy ötlete?
Előre is köszönöm! -
suspect
aktív tag
Üdv
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy az mitől van, hogy CD meghajtó nem csukódik be? Betolom de nem kattan be. Valami eltörhetett benne vagy más is lehet az oka?
-
Mivel ismerem, hogy a márkaszervizek mennyire mocskosul trehányak ezért szerintem meg kellene nézni azt a gépet egy szakinak.
Ezt a Lenovo márkaszervizben tudták csinálni: [link]
Egy kicsit alácsúszott a maszkolás a CPU mag és a hűtés közé. Ebben sem ment rendesen mind a négy mag!
Ezt HP márkasz@rvizesek követték el!! [link]
Itt nem is fáradtak azzal, hogy levegyék a fóliát, hisz hozzá sem ér a chiphez a hűtés!!
Annyi ilyet tudnék (még Acer szervizes dolgot is) hogy akár írhatnék egy Logout blog-ot is.
-
válasz
jozsi252 #188 üzenetére
Sajnos azt kell, hogy mondjam igen... Az E1-1200-as proci nem egy erőmű, amolyan Intel ATOM szintjén van. Ez a gép inkább filmnézésre, netezésre, irodai munkára való. Azt, hogy pár régebbi játék megy rajta, az a bónusz. És a rossz hír, hogy a procit sem tudod kicserélni erősebbre, mert az az alaplapra van fixen forrasztva.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Ismerősöm nem rég vett egy Lenovo laptopot. G585A a típusjele és a következő dolgok vannak benne.
CPU: AMD E1-1200
GPU: Amd Radeon 6370M 1GB
RAM: 4GB DDR3
HDD: 5400RPM 500GBSzerintetek lehetséges hogy a gép adottságai miatt akad pár játék? Értem ezalatt hogy pl az SBK X-nek gyengébb grafika is elég lenne, de low-ra levéve is akad az SBK X pl.
Köszönöm
-
gigabank
csendes tag
Üdv!
Azt tudja valaki hogy vajon egy lenovo t420 laptopnál a szokásos funkcióváltások miért nem működnek csak Win alatt?
Mire gondolok? Pl. fn + fényerő fel-monitor világosítás, fn + wifi/f5 wifi adapter ki be, fn + képernyő – külső monitor bekapcsolás stb.
Ezeknek a funkciógomboknak más laptopon épp az az értelmük hogy mindig minden helyzetben működnek. Mindegy hogy Win vagy linux vagy akármi ha megnyomom az FN + fényerő fel gombot világosodik a monitor.Na most ezek a gombok egyike sem működik csak win alatt. Pl. linux alatt se fényerőt se semmit nem tudok állítani. És vmi furmányos módon még a wifi adapter is inaktív alaphelyzetben, külön kéne aktiválni. Amit vagy vezérlőprogramból lehetne (csak Win alá van ilyen, tehát a Linux halott) vagy Fn gombokkal-ami ugye nem működik.
Linux alatt még netezni se tudok pl.Mi van itt?
Ötlet?
Köszönöm
-
triklin
tag
válasz
KillHates #183 üzenetére
Sajnos nem most vettem ám, de a karcokat még le is tojnám, de ez, hogy 1,8 ghz-en megy a procim, ha 4 magot, ha 4mag 8 szálat terhelek, ez bosszant fel. Ez mimár? Pláne, hogy a cad-ek is még mindig az órajelből profitálnak jobban mint a magok számából. Nem azért vettem ilyen teljesítényű gépet, hogy ne tudjam kihasználni. A reklamációt már énis bánom, hogy nem tettem meg, de 50 napos gari után, amikor már rettenetesen vártam vissza, ugyanis munkaeszköz , már nem figyeltem ilyenre.
A garanciapapír szerint komplett új hűtőrendszert kapott.
Köszönöm a válaszod.
-
Mivelhogy még garanciális a éped, ezért sok mindent nem tudsz csinálni. Ha meg nem érdekel a garancia, akkor bármelyikünk szívesen átpasztázza Neked sokkal jobb pasztával mint a gyári, amit inkább ablaktömítéshez javasolnánk. Így biztosan le lehetne szorítani jó pár fokkal a hőmérsékleteket.
Az összekarcolt fedlap miatt átvételkor kellett volna reklamálnod (illetve, ha ma vetted át, akkor gyorsan hívd őket) biztosan kicserélik, csak az is lesz pár nap. Szomorú, hogy most már az Acer szervize is elkezdett qrvulni...
-
triklin
tag
Sziasztok.
Lenne egy acer 5755g 2674G75MNKS notebookom. Amit tudni kell róla, hogy hűtése nem épp erőssége ennek a szériának, pláne, hogy az enyémben egy i7 2670qm van. Amikor megvettem, nemvolt gondom a hőfokokkal, hűtőpadon 90 fokon tudtam tartani akárhogy fűtött benne a cpu+gpu. 4-5 hónap után fel-fel kúszott 100 ig, throttlingolt a gép. Kifújtam, por nem volt bene. Visszavittem gariba, majdnem 50 napot töltött csehországban szervízben. Visszajött, megnézem, max 88 fok ! Király, de ahogyan nézegettem nem az igazi a noti, mintha throttlingolna ugyan úgy. Nézem a hőfokokat 90 et nem éri el. Bosszantott mert éreztem rajta , h lassabb (komolyan). Néztem, turbo megy. Futtattam dmarkokat is, és kevesebb pontokat kaptam sorra. (dmark vantage régen dobott 17k cpu score-t most 14 et)
Most aidával futtattam egy kis stress tesztet, és észrevettem, hogy mi is a helyzet... Ahogyan eléri a 90 fokot nem a throttling miatt veszi vissza a szorzókat, hanem beáll 1800mhz-re 0,911v al, amikor eddig (szervíz előtt ) 8 szálas terhelés esetén is 2,2 ghz -en 1,02 v al, 4 magnál 2,8ghz (stb) -vel ment.Bios dátuma 2012. 09... (májusi a gép) Innentől egyértelmű h biossal bszakodtak.
Most jogos a felháborodásom, vagy csak user error? (arról nem is beszélve, h úgy összecseszték az addig hibátlan fedlapomat, hogy okádék lett)
Reklamálhatok ilyenért?Köszönöm előre is.
Üdv. -
czpitti
senior tag
Kérdésem : töltő bedug,rendesen látható képernyő,normális megvilágítás.töltő ki,jóval sötétebb képernyő.Valami megoldás?samsung r60-asról beszélek de szerintem ez mindegy.miért van ez így?mit tehetek hogy olyan világos képernyőt kapjak mint töltővel?van egy olyan érzésem nem fog tetszeni a válasz...
-
spiercell
aktív tag
Na még egyszer, mert véletlen válaszként küldtem. Valaki tud valamit
-
válasz
#68216320 #168 üzenetére
Van két WiFi antenna kiállás a gépedben és plusz egy a BT-nek?
szerk:
Nem létezik draft-os combo card, csak sim WiFi-s.
Erre az Intel N-1000-se a legjobb, ez tudja a WiDi-t is (csak az Intel integrált GPU-ról!), és ez ami viszonylag megfizethető is. -
törölt tag
Ajánlanátok olyan minPCI-E csatolós Wifi-t, ami a/b/g/n-es és bluetooth is van benne és magyarországon be is szerezhető?
-
Töltsd le lan vagy wifi drivert hozzá amivel csatlakozol a nethez.
Installáld újra a Windows-t
Rakd fel a hálózati meghajtó programot, hogy legyen net.
Menj fel a Toshiba oldalára és szedd le a Tempro-t. [link]
Ez a program egy kicsit szöszmötöl a gépeden, majd elkezdi letölteni és feltelepítgetni a meghajtó programokat a megfelelő sorrendben. Ez el fog tartani vagy egy órát...
Ha már minden fent van, akkor nyomj majd még rá egy DXWEBSETUP-ot is, és akkor mennie kell már a játékoknak a gépen.Sok sikert!
-
Osiris
őstag
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.
Az egyik ismerősömnek van egy Toshiba SATELLITE C660D - 1GJ típusú gépe E-450-es APU val szerelve. Pár hete elkezdett rosszalkodni azután újrarakták rajta a wint de azóta semmilyen játék nem indul el rajta.
Nehéz is lenne hisz catalyst nincs rajta, de az a baj, hogy sem ő, sem más ismerőse, sem pedig én nem tudtam rá varázsolni és nem tudom mi lehet a baj. A gyártó honlapjáról próbáltuk beszerezni a drivert és nem működött.
Szóval úgy gondoltam, hogy újra kezdem az egészet és újra felrakom a Wint. De mivel ilyen géppel még sosem volt dolgom ezért gondoltam, hogy segítséget kérek tőletek. Ti rendszertelepítés után milyen programokat szoktatok feltenni és milyen sorrendben?
Segítségeteket köszönöm előre is.
-
Osiris
őstag
acer V5-171 notebookon az FN gombbal használható funkciókhoz szeretnék valami olyan utilt ami kiírja a képernyőre ha állítom a hangerőt, fényerőt stb.. Létezik ilyen, mert a gyártó oldalán nem találok semmi ilyet?
-
RedHarlow
aktív tag
Laptopoknál játék közben mennyire szokott felmelegedni a gép? Mennyi mondható normálisnak és mennyi utalhat hibára? Tudnátok adni ezzel a témával kapcsolatban valami jó kis olvasnivalót?
-
altair66
csendes tag
találtam jobbat az amazonon ami ráadásul megbízhatóbb
http://www.amazon.co.uk/Samsung-Series-NP900X4C-15-inch-Laptop/dp/B00862I4XY/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1358112645&sr=1-1
erről vélemények?
-
Dell XPS
veterán
válasz
altair66 #152 üzenetére
Szia,
Nem elvéve senkitől a hozzászólását, de itt is kérdezz rá: eBay tapasztalatok
-
altair66
csendes tag
sziasztok!
fontos lenne
http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Series-9-900X4C-15-Laptop-Core-i5-1-7GHz-8GB-RAM-128GB-HDD-Win7-HP-/200841582677?pt=UK_Computing_Laptops_EH&hash=item2ec3175855Megbízható megrendelnem innen ezt a notebookot?
a garanciát megoldom úgyhogy azok nem számítanak most
ha jól néztem bontatlan és 1-2 napon belül megjön
meg még ez a fajta notebook gyárilag két dobozba van csomagolvaEzek közül minden így van?
-
-
HokedLee
csendes tag
Sziasztok!
A laptopom nem akar bekapcsolni.
Be akartam dugni a mikrofon dugaszát a csatlakozójába, de véletlenül az usb csatlakozó fém részéhez hozzáért és egyszer csak hopp, se kép, se hang. Nem villan fel, semmi hangot nem ad ki mikor be szeretném kapcsolni. Használt gép volt, ajándék, és egy hónapot teljesen hibátlanul futott.
Van tippetek mi lehet a baja?
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Egyre kevesebbet használom az asztali gépet, úgyhogy a laptoppal szeretném kiváltani. Dokkolóval, külső monitorral és billentyűzettel+egérrel szeretném megoldani, többnyire fixen lenne. Dell Inspiron 9400-hoz nem találtam gyári dokkolót, ti milyen megoldást ajánlanátok ?
Előre is köszönöm
Tbor -
andrasko
senior tag
válasz
Dell XPS #135 üzenetére
igen...
parancssorból a regedit és msconfig, amit el tudok érni.
Sajna az asztalt, fáljkezelőt nem.
regeditbőt töröltem a wgsdgsdgdsgsd.exe hivatkozást....
de sajna még mindig gáz:
- a rundll-bne szerepel.
- msconfig automatikus indulásai mindig újra és újra aktiválódik, újraindulásonként.mit csinálhatnék még?
rundll szerkeszthető valahogy, abból kitörölhető?
-
andrasko
senior tag
válasz
Dell XPS #132 üzenetére
No... jelenleg itt vagyok:
- boot: csökk.mód paracssorral
- msconfig alatt megtaláltam a bűnöst:
indítandó: runctf C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\users\felhasználónév\wgsdgsdgdsgsd.exe- Az msconfigból a pipát minden indítandóból kivettem.
- Az C:\users\felhasználónév\wgsdgsdgdsgsd.exe fájlt töröltem.Újraindításkor a "magyar rendőrség" nem jelent meg, helyette fekete képernyő és "C:\users\felhasználónév\wgsdgsdgdsgsd.exe" nem található.
Tehát még lokkolva van... de a meghívott uatlási progi nem jön be.
Tehát a Rundll32-ből kellene törölni, illetve a registryből úgy hogy cmd (parancssorból) meghívhatom?? -
Ruszki
senior tag
Üdv!
Na most nekem lenne nagy gondom!
Sony PCG-V505AX netbookon elméletileg 2.0-ás USB-k vannak de az atyaúristenért sem sikerül megoldani hogy úgy is működjön!Sajnos csak 1.1-ként működik!
Minden drivert kipróbáltam!
Ha jól emlékszem Linux alatt tudja!
WinXp van (Sp3)
Ötlet!? -
Gyanítom, hogy nem szoftveres gondod lesz. A CapsLock NumLock villogás valamelyik chip hibájára utalhat.
Gyanítom, hogy az északi híd nem kommunikál a GPU-val. Azért kell várni 20-30 perc-et mert a GPU bemelegszik és a forrasztási pont ami megszakadt újból érintkezik. Érdemes lenne javíttatni, nálam egy iylen manőver 9.690,- Ft -
DrJános
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem.
Az egyik ismerősömnek van egy Toshiba SATELLITE C660D - 1GJ típusú gépe E-450-es APU val szerelve. Pár hete elkezdett rosszalkodni azután újrarakták rajta a wint de azóta semmilyen játék nem indul el rajta.
Nehéz is lenne hisz catalyst nincs rajta, de az a baj, hogy sem ő, sem más ismerőse, sem pedig én nem tudtam rá varázsolni és nem tudom mi lehet a baj. A gyártó honlapjáról próbáltuk beszerezni a drivert és nem működött.
Szóval úgy gondoltam, hogy újra kezdem az egészet és újra felrakom a Wint. De mivel ilyen géppel még sosem volt dolgom ezért gondoltam, hogy segítséget kérek tőletek. Ti rendszertelepítés után milyen programokat szoktatok feltenni és milyen sorrendben?
Segítségeteket köszönöm előre is.
-
skristof
tag
sziasztok!
nem találtam külön netbookos topikot, remélem elfér itt.
barátnő asus 1015bx netbookja indítás után egyszer csak kikapcsolat. akksiról ment, godnoltam lemerült, töltőre tette, 87%ot mutatott, elindult, de kicsit később megint megnyekkent.elég forrónak éreztem (csak 5 perce ment pedig, ezért megpróbáltam BIOS-ig eljutni, hátha megmondja hány fokos, de BIOSba lépés után megint eldobta magát. félretettük, hogy kicsit hűljön, megint elindítottuk, windows helyreállítás ment egy darabig, aztán megint kikapcs.
van, hogy eljut windózig, van, hogy már BIOSba lépés után kikapcsol, akksi látszólag jó, tápról is ugyan ez a szitu. tehetek még valamit itthon, vagy menjen szervízbe? (edigitalnal vettük, nem tudom, mikor látjuk akkor újra..)
köszi!
-
Poo
senior tag
válasz
andrasko #118 üzenetére
Csökkentett módban el sem indul ez a rendőrségi szarság manuálisan is meg lehet keresni az exe-t emlékeim szerintem a user/local alatt volt egy exe nagyon fura értelmetlen névvel ellátva,bár én alapból törölni szoktam az ilyen összevissza nevű fájlokat vagy mappákat,nincs szükség reinstalra szerintem.Esetleg az all usersbe is bemászhatott ott is érdemes körülnézni.
-
nussa5
aktív tag
válasz
andrasko #114 üzenetére
MBam Free feltelepít,frissít és teljes vizsgálat indít. Ez leszedi, de ha csak a reinstall maradna valamilyen oknál fogva. Akkor az "F9"-es billentyűvel előhívható a helyreállítási konzol. Ezzel visszaállítható a gyári állapotba a noti.
Ja, már értem. Nem enged a gépen semmit sem. Az Avira Rescue System még segíthet, de ehhez is kellene egy szabad gép, amivel letöltitek és kiírjátok cd-re. -
Poo
senior tag
válasz
andrasko #114 üzenetére
Ezt elég sokan *eszopták már itt egy eltávolítási javaslat nekem ez alapján sikerült pl.
Az ideiglenes tárolókat mindenképp ürítsd ki a local alól a Tempet és az Temporary Internet Fileshttp://www.ukash-virus.com/hu/magyar-rendorseg-virus-eltavolitasa
Érdemes egy malwarebytes futtatni utána biztos ami biztos.
-
andrasko
senior tag
Sziasztok,
Adott egy ASUS laptop 3 particióval:
- rejtett win7 install partició
- boot partició (C:\)
- tár partició (D:\)
Bekapott egy vírus, a "magyar rendőrség"-et.
Sehogy nem sikerül legyalulni....2 kérdés ezzel kapcsolatban:
- Tud valaki hatásos vírusírtást?
- Illetve ha újra kell telepíteni a boot win7-et, akkor hogy kezdjek neki?
(hogy első nyitáskor kezdje telepíteni a rendszert, mint újonnan?)Köszi a válaszokat.
-
jam1991
tag
HP Pavilion dv7 1060eo
checksum error, villogó ledek, sötét képernyő... van hogy néha bebootol kb 20-30 perc után de van hogy inkább feketén marad.
Elem csere volt, kihúzva is volt több mint 5 percig, power gomb nyomása is volt 30mp-ig.
RAM nélkül is ugyanezt csinálja.
HP oldaláról raktam fel bios frissítést ami teelpítésnél kifagyott... kikapcsolt majd black screen... 30mp ig noymtam kihúva a power gombot és utna beindult majd feltelepítettem rendesen a biost.
Ezek után kezdődött az egész... black screen aztán 20perc után kiírja hogy checksum error :
F5 continue with cmos default value - f6 continue
amikor bejutottam a windowsba leszedtem egy régebbi BIOS-t és felraktam de semmi javulás...
Mit kellene még csinálnom???? Remélem valaki tud segíteni.. -
Victoryus
addikt
T3000-es Celeron jó valamilyen "asztali" alaplapba?
-
dragonfx
veterán
régi hp 530
FN+fx?
-
dragonfx
veterán
tudtok olyan progit amivel ki lehet kapcsolni egy laptop egerét?az érintőset?mert én sima usb.s egérrel hazsnálom és idegesitő elugráltatja az egérkurzort gépeléskor
-
Dell XPS
veterán
válasz
varosivadasz #88 üzenetére
Szia,
Használsz segédprogramokat (CCleaner, Glary Utilities, Registry Reviver,), ezek nagyon hasznos programok és egy nagytakarítás után meglepően más tud lenni a gép.
Az is lehet, hogy egy teljes változás a rendszer újra telepítése hozza meg. (2 éves OS (?) Nem vetted észre, hogy melegszik, többet, erősebben pörög a ventilátor? GPU illesztő frissítést nem próbáltál, időközben a Win nem hozott le? Milyen böngészőt használsz, Flash update vagy régebbi verzió is bejátszhat ilyen hibákba.
Az energiagazdálkodásban nem változott semmi? A feladatkezelőben érdemes volna egy processzor terheltséget nézni, ellenőrizni, bár ez nem gyenge CPU.
-
varosivadasz
csendes tag
Sziasztok.Van egy packard bell easynote LJ61 es laptopom.3gb memoriaval.Az a nagyon nagy problemam van hogy nagyon lassu a gep.ertem ezt azalatt hogy ha skypon videohivast csinalok nagyon lassu szaggat a kep.sot meg sokszor filmnezesnel is szaggat.tudtok segiteni.legyszi nagyon fontos lenne.koszonom
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
apám vett magának egy hp g6 2220sh laptopot. a problémám az, hogy win elepitesnel nem tett föl drivereket, legalább egy hálódriver kéne, de egyszerűen nem találok. hp oldalán csak a 8hoz van, úgyhpgy meg vagyok lőve. valaki, aki jobban benne van a lapotop bizniszbe(sose volt laptopom, és windowst is csak szőköévente egyszer használok) segitene keresni egy driverpackot a noteszhez ?
-
grigo
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem helyet mondani, ahol jó áron tudok notebookot venni? (Budapest) Ami baráti, nincs egekben a THM. Szóval ahol mondjuk ti is vásárolnátok.
Esetleg egy két gépet ami jó áron van mostanság 180 körül. (nagyjából mindenre, de játék megáll a fifánál és a world of tanksnál)Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
-
fehanna
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy van egy HP Pavilion g7-2245sg típusú laptop nálam, (legalább ezt már sikerült kinyomozni), amit a tulaj előtelepített win8-al vett. Bármi áron le akarta gyilkoltatni a win8-at róla, és win7-re cseréltetni. Ezt meg is oldottam neki, de most meg drivergondokba ütköztem, ami így 2013ban elég érdekes...
Szóval kép van, hang van, viszont sem a lan kártyát, sem a wifis kártyát nem ismeri fel a win7. A HP oldalán amik fenn vannak driverek, már mind próbáltam, de nem megy velük. A fő baj, hogy a hp csak win8-ra ad drivertámogatást, ezeket pedig a win7 nem eszi meg.
Azt sem tudom, hogy pontosan milyen típusú lan és wifi kártyák vannak benne.
Fontos lenne, hogy megoldjam a dolgot, szívesen veszek minden ötletet. -
bigjohnny
csendes tag
Mester Köszönöm .
-
bigjohnny
csendes tag
Ödvözlet .
Mester van egy problémám az ASUS A25000H-val , alaplap hibás .
Tud valaki segiteni müködö alaplapot szerezni bele ? -
Kbali
nagyúr
válasz
haromegesz14 #63 üzenetére
Lehet, hogy jobban járna egy Dell Precision M6600-zal.
Itt még azért érdeklődjetek. -
jolti05
őstag
Sziasztok.
Arra lennék kíváncsi, hogy ha van bluetooth a laptopomban, akkor tudok-e hozzá mindenféle adapter nélkül egy rádiós egeret és egy billentyűzetet csatlakoztatni?
Köszi!
-
Victoryus
addikt
válasz
KillHates #46 üzenetére
Kész a proci csere. T3000-T4400.
Köszönöm a tanácsokat! Azt hittem bonyolultabb lesz, tényleg csak az a 3 csavar tartotta a hűtést. Az új paszta, meg a portalanítás is jót tett a gépnek, most átlagban 43 fok körül van a proci, eddig 52 körül volt. Végre leveszi a sebességet a felére, ha nincs terhelés.
-
haromegesz14
aktív tag
Dell XPS, Mikulásbá köszönöm a segítségeteket!
Ilyen összeggel Én magam sem találkozok, nem nekem lesz
, hanem az egyik tehetősebb, nem éppen közvetlen ismerősöm nem tudja mivel meglepni magát
-
válasz
haromegesz14 #60 üzenetére
Ez most a G75-ösök csúcsa.Nincs nagyobb,jobb ASUS.
-
Dell XPS
veterán
válasz
haromegesz14 #58 üzenetére
Direkt írtam, mert ilyen összeggel nem mindennap találkozunk (szombat este csak..) MSI GT70 0NC-011US
-
válasz
haromegesz14 #58 üzenetére
Ha tényleg a játék a lényeg-és a hozzá kapcsolódó hűtés minősége,akkor ASUS G75 VX
-
PiciKenny
senior tag
Drivert úgy tudtam felrakni, hogy a telepítőt kicsomagoltam s abban volt egy driver x64hez. és ott írta ki hogy sikeresen felrakva majd csatlakoztassam?! wow. a chicony utility meg nem indul el, kiírja hogy meghibásodott a cam vagy le van tiltva esetleg módosítsam a beállításokat. köszi de hogy?! eszközkezelőben nem is érzékeli. felraktam most a 2.5ös biost semmi. visszaraktam (azaz újraraktam a 2.7est) így is semmi. Biosban még beállítás sincs hogy "on/off" vagy valami. Nem mintha sokat használnám de ha van akkor működjön is !
-
Dell XPS
veterán
válasz
haromegesz14 #54 üzenetére
Szia,
Keret? Alienware-t tudom ajánlani...
-
haromegesz14
aktív tag
Gamer laptopok terén mely újabb modellekből érdemes válogatni? Jelenleg egyetlen kritérium van, hogy ne legyen gond a túlmelegedéssel, legyen megfelelő hűtése.
-
PiciKenny
senior tag
hát ez az de nincs benne. Próbáltam talán ki van kapcsolva a laptopon (FN) de nincs ilyen opció. Anyunak is ilyen camja van és nála pl skype-on bevillan a led és müködőik. Nálam meg nem talál semmit. A laptopon van. szóval nincs olyan h nincs
de egyszerűen nem látja a gép. erről a laptopról lenne szó.
2.7es bios van rajta. De a modelnél pl dxdiagnál egy csomó xxxxxx van kiírva meg csillag. semmi más. gondoltam h talán régebbi biosal kellene próbálni de nem találok neten :/
-
selenge
tag
Koszi a valaszokat, mi djart neki is esek...
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Panda Cloud? Ez nem annyira fogja a gépet...
-
Dell XPS
veterán
Szia,
-
Igen, Norton Ghost- al ( DOS verzió 9- es vagy 10-es ). Bootlemezről elindítod, ez már látja az usb- s driveokat, lemented a jelenlegi vinyót - disk to image - , majd csere után image to disk az új vinyóra. Én is így mentettem le.Tuti működik.
(#31) PeachMan: köszi a linket
-
PiciKenny
senior tag
Jó napot uraim!
Egy Toshiba Satellite x200-21k laptopról lenne szó. A webcamerát nem látja a windows, driver fent van. de eszközkezelőben meg semmi. Hogy tudnám előcsalni? Illetve 1-2 drivernél olyan hibát ír ki a telepítő, hogy nem Toshiba rendszer?! Esetleg közrejátszhat hogy az információ laptopról xxxxxxx-et ír ki a gép ?
-
selenge
tag
hali!
tudok olyat csinálni, hogy egy notiban lévő vinyóról csinálok egy másik vinyóra usb-s rackenkeresztül egy másolatot, és kicserélve azzal használni? így megúszva minden újratelepítsét?
-
-
törölt tag
Adjatok legyetek szíves tippet, hogy ebay-t kizárva, lehetőleg Budapesten hol lehetne venni a laptopom kijelzőjére (15.4) matt fóliát. Gyakorlatilag munkára használhatatlan a fényes kijelző számomra.
DarthSun: [link]
-
Sziasztok!
Ehhez a laposhoz kéne nekem töltő:
Acer emachines 6725 ( output: 19V, 3.42A )Hol tudom beszerezni, ill. van-e itt valakinek?
Köszönöm!
-
válasz
Kevin1986 #17 üzenetére
A windows7 energia gazdálkodásában szabd személyre a három profilt; nekem a powersave-ben nem engedi 800 MHz fölé a procit, balanced-ben 1100-3300 között mozog, highperformance-ban 3300-3900 között engedi.
Van az orbmu2k-nak a powerstatus gadget-ja, azzal egy kattintással tudod váltogatni őket. Én kidobtam az Asus Power4gear-jét mert azt hiába paramétereztem néha visszaállt a gyári értékre. -
Dexter74
tag
Sziasztok!
Kérném szépen a segítségetek.
Újratelepítés után nem tudom a Samsung NP300V5A notira feltenni a normális videó drivert.Az Nvidia oldalán van egy autódetekt progi is. Java alapú, GPU detect. Hibaüzenettel ezt írja ki:
"Autoscan Failed
There was a problem automatically scanning your system.
Please try again or use the manual search."Mit kéne szerintetek megnézzek?
-
netzoli
tag
Köszi a válaszokat. Régebben használtam az avira-t, ügyfelek gépein, de nem igazán vált be. Az avast és MSE induláskor lassú egy régi gépen. A NOD pedig jó ,csak nem free.
-
Oli.025
csendes tag
Üdv.
Az lenne kérdésem hogy van egy Samsung syncmaster monitor tv-ém. Asztali gépen használom monitorként viszont néha rákötöm a netbookom is viszont miután már nem használom netbookon ahogy visszakötöm és asztali gépen akarom használni nem működik ahogy betölti windows kikapcsol ötlet?
-
netzoli
tag
Régebbi notikra ti milyen víruskeresőt használtok, ami nem viszi el az erőforrások jelentős részét? Gondolok itt sempron és celeron gépekre.
-
Kevin1986
csendes tag
Sziasztok! a segítségeteket kérném egy probléma megoldásában.
Nem rég vettem egy Samsung Chronos notebookot, és úgy véltem hogy kissé meleg az alaphőmérséklete.
(Alaplap és processzor is 67 fok körül van sima netezéssel)AIDA64-et vizslatva észrevettem hogy "Balanced" üzemmódban, 2890 Mhz körül pörgeti a processzort, és soha nem megy 2800 Mhz alá. Ha leveszem 220-ról a gépet akkor lecsökkenti 1100Mhz körülre Balanced-módban is, de amint visszateszem már ugrik is 2800 fölé. (Intel i5 3210m proci van benne ami 2500Mhz-es, tehát már alapaból 16% túlhajtáson van így)
Nem tudjátok hogy a fenébe lehetne ezt megoldani? Nagyon bosszantó a dolog.
Bios-t próbáltam frissíteni de elvileg a legújabb van rajta.Köszönöm előre is a segítséget!!
Üdv.: Balázs
-
-kdM-
senior tag
Üdv!
Adott egy IBM T41-es notebook ami bekapcsolásnál mindig egy "error: 1802"-t dob (Unauthorized network card is plugged in), pedig semmi nem történt vele. Egyelőre kivettem a wi-fi kártyát, így megy gond nélkül. Neten keresgélve úgy néztem, hogy az összes ilyen probléma egy új kártya beszerelése után jelentkezett, itt viszont nem történt ilyesmi, szóval az érdekelne, hogy mi lehet az oka. Megoldásokat tekintve pedig BIOS módosításokat találtam, amitől én elzárkóznék. Volt valakinek hasonló tapasztalata?
-
Természetesen mindened megmarad, hiszen minden adat a merevlemezen tárolódik ami ha nincsen berakva a gépbe, akkor nem módosul rajta semmi, a gép kikapcsolás után "agyhalált" kap és elfelejt mindent (oké, az időt meg a BIOS beállításokat nem, de az most itt irreleváns) és annak a merevlemeznek az adatait fogja majd használni amelyik éppen benne van.
Egyébként ez a legjobb megoldás egy idegen operációs rendszer próbálgatására.
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok adva van egy 2 hónapos Acer Aspire One D270-es netbook az alábbi tulajdonságokkal:
CPU: Intel Atom N2600 Dual-Core (1M Cache, 1.6 GHz)
RAM: 2GB
HDD: 320 GB
Érdekelne, hogy szerintetek a Worms 2-őt és hasonló kb 2000-es játékokat vinnie kellene-e vagy a játékokhoz egy netbook alapjaiban véve kevés? Azért kérdezem, mert néha nagy ritkán van, hogy videolejátszásnál is be akad kicsit a gép s nem tudom akkor mi lenne egy játékkal.
Előre is köszönöm a segítségeteket, tapasztalataitokat! -
-
Attila17
tag
Helló. Olyan kérdésem lenne hogy a gépen jelenleg win7 van, de kiszeretném próbálni a win8-at.
ezt megtudom oldani úgy hogy egy másik HDD-t rakok a gépbe , arra feltelítem.
Ha vissza teszem a régit akkor ugyan úgy windows 7 marad és a cuccaim is? -
wiggen123
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy mit jelent egyes típusú Samsung laptopoknál a BBY jelölés a drivereknél? Van amelyik laposnál ilyen szinte mindegyik driver, másiknál meg nincs ott ez a jelölés.
pl. itt -
laszlo168
senior tag
van itt egy kis
router beálitás segitség. -
Köszi a segítséget mindenkinek a 2540p-vel kapcsolatban!
[Első!
]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Előzmények:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hasznos adalék:
Notebook szerviz tapasztalatok /Olvasd el az első hozzászólást!/
MIKOR ÍRJAK IDE?
avagy a további félreértések elkerülése végett egy kis tájékoztató a Prohardver fórum notebookos topikjaival kapcsolatban:Ha nemtudod milyen notebookot vegyél ez a topicot keressd fel:
Milyen notebookot vegyek? [link]Ha használt notebookot szeretnél és ezzel a kapcsolatban szeretnél tájékozódni:
Használt notebookot vennél? mennyiért? [link]
Használt notebook vásárlás - mire figyeljek? [link]Ha eladni szeretnél, de nem tudod, hogy mennyit kérj érte:
Notebook beárazás [link]Ha egy adott márka érdekel:
Keresd fel az adott márka topicját, szinte biztos, hogy van. A teljesség igénye nélkül pár:Dell [link]
Lenovo [link]
Fujitsu Siemens Amilo [link]
Fujitsu Siemens Lifebook [link]
HP [link]
Asus [link]
MSI [link]
Toshiba [link]
IBM Thinkpad T és X [link]
IBM Thinkpad Z és R [link]
Acer [link]
Sony [link]
Apple [link]
LG [link]
Clevo [link]
Albacomp [link]
Gericom [link]
Hasee [link]
Packard Bell [link]
Patriot [link]
Voyager [link]
ECS [link]Ha a tablet-pc-k érdekelnek:
Tablet pc - tapasztalatok [link]Ha notebook hibákkal kapcsolatos a dolog:
Notebook hibák [link]Ha moddolni szeretnél:
Notebook / laptop mod [link]Ha nemtudod milyen táskát vegyél:
Notebook táskák - ki milyet használ és miért [link]Ha túl forró a géped:
Notebook hűtőpad tapasztalatok [link]Ha az autóban is szeretnéd tölteni / használni:
Szivargyújtó & laptop [link]Ha nem elég gyors / nagy / stb és fejleszteni szeretnél:
Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD) [link]Ha nem tudod, hogy milyen notebookkal állsz szemben:
Notebook beazonosítás [link]Ha meg szeretnéd védeni a notebookot:
Notebook lopás elleni védelme [link]Ha nem tudod milyen egeret válassz:
Notebookhoz egér [link]Ha kopik a festék:
Festék kopás/matrica kéne [link]Ha érdekel meddig bírják:
Teszt - notebook mennyit fogyaszt? [link]Ha az érdekel milyen gyorsak:
Notebook rendszer teszt eredmények [link]
Notebook VGA teszt eredmények [link]
Notebook merevlemez (HDD) teszt eredmények [link]Ha itt nem olvastál olyan kategóriát amibe a kérdésed beleférne, akkor még mindig ajánlatos a keresőt használni hátha véletlenül nem került ide.
És ha még így sem találtál olyat ahova be tudnád írni a kérdésed, akkor írj ide!
by Pompi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8550U I 8GB I 128SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest