-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan86
csendes tag
válasz
KiSSuE #24630 üzenetére
Köszi a választ!
Szétkaptam atomjaira a gépet, majd precíziós módon összeraktam, és azóta az alaplapról jön a jel rendesen mindenféle video porton, ott már nincs gond.
Ami vicces, hogy a VGA-ról továbbra sem kaptam "outputot" sem HDMI, sem DVI kimenetekről.
A régi Windowst újratettem, de ez sem oldotta meg a gondot, csak akkor volt hajlandó a VGA "jó képet vágni" amikor kapott egy új drivert (CCC).
Ami furcsa, hogy jelenleg is úgy működik, hogy csak akkor van kép, mikor betölt az oprendszer (ergo a driver érvényesül).
Amíg bootol ( BIOS-ba való belépési lehetőség, illetve win logós időszak), tehát amíg tölt az oprendszer, addig továbbra sincs kép a VGA-ról.
Ez nem is lenne olyan nagy baj, mert az alaplaphoz tartozó programmal, a win alól is kezelhetem a BIOS-t, de mégis idegesítő, hogy az MSI Z77A-G45 alaplap a gyári értékeken ilyen módon nem kompatibilis az MSI R7850-2GD5T/OC VGA-val.
BIOS-ban próbáltam túrni, de nem találtam olyan beállítást, ami segített volna.BÁRKI, BÁRMI ÖTLET, javaslat?
Köszönöm,
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged