Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ennyi is elég.
Én is egy HD3650-el szemezek. A tuti az lenne, hogy: HD3650 + Accelero S2 passzívan.
Szerinted az S2 passzívan elbírná a HD3650-et?
-
Shorty16
tag
A kártya amit Gyuri27 ajánlott nagyon jó,nekem is van és nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve!! Csak ajánlani tudom én is!!!!
-
spájne
csendes tag
kösz szépen!
-
spájne
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Egy kis segítségre lenne szükségem, Ti biztos jobban vágjátok a témát mint én
Videókártya cserét tervezek, ebben kérném a tanácsotokat.A gépem: Alaplap:MSI s939 K8N Neo4 F,Proci:AMD Athlon 64 3000+,Ram:TwinMos 400MHz 1giga,Vinyó: WD SATA2 160GB/8MB 7200rpm, és egy 18xLG DVD író. Mindehez társul egy FSP 350W ATX-350PNf táp.A jelenlegi videókártyám egy MSI PCIe RX1300PRO-TD256E. A kérdésem az lenne, hogy milyen kártyát tudnátok ajánlani ehelyet amit még kitudna rendesen hajtani ez a konfig?! Én egy HD2600XT-re, egy HD3650-re, vagy egy GF8600GT-re gondoltam, estleg GF8600GTS, olyan max 20 ezer HUF értékben gondolkozom. Előre is köszönöm az észrevételeiteket!
-
törölt tag
válasz
B.A.T.21 #189 üzenetére
Szia!
Pontokba szedem véleményem:
- 1024x768-as felbontás esetén - a Crysison kívűl - kevés AA-val (pl 2xAA) szépen mennek a játékok.
- 55nm-en gyártják, plusz ott a PowerPlay, alig melegszik, alig fogyaszt, még terhelve sem eszik sokat.
- Amennyiben neked fontos a "Full" grafika, magas AA-val, mindennel együtt, akkor HD3850 vagy felette válogass.
- 512MB memóriával is megveheted, de nem éri meg, ennél a felbontásnál nincs (vagy csak hangya-piszoknyi) jelentősége, nagyobb felbontásnál már a GPU kevés. Inkább 256MB-os verziót vedd, ügyelve arra, hogy GDDR3-as legyen! Van DDR2-es is, de azt messzire kerülni, tetű módjára lassítja a kártyát!
- Asus verziót néznék a helydbe, mert azon egy nagyobb hűtő van (Glaciator), és csak párszáz forinttal drágább, de megéri. -
B.A.T.21
tag
Sziasztok!
Némi tapasztalatra lenne szükségem a HD3650 tulajdonosoktól.
Mennyire elegendő ez a kártya 1024x768-as felbontáshoz full/high (+ 2xAf + AA) esetén? (processzorom: 2.6Ghz AMD X2)
Mivel viszonylag keveset játszom, ezért fontos lenne, hogy idle módban alacsony legyen a fogyasztás (full terhelés melleti fogyasztás kevésbé reveláns), ezért szemezek a 3650-el.A 3650 megfelelne, vagy magasabb kategóriában keressek kártyát? (38XX)
Mennyire kell az 512Mb ram a videokártyán ennél a felbontásnál?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Braintek
csendes tag
Hát gyerekek ma gazdagabb lettem egy új VGA-val. A neve:
ASUS EAH3650 Silent/HTDI/512MB
Előtte egy x1950Pro-m volt és hát had ne mondjam hogy mekkora a változás.
Aki ilyet szeretne venni megerősítem! Érdemes !Próbáltam de idáig még nem sikerült kiakasztani. Sztem CRYSIS full grafikán ad majd neki de nem hiszem hogy kikészíti.
-
warren
tag
Nekem a TOP verzió van, ha jól láttam akkor a venti az csapja egy kicsit a szelet a memóknak is, bár én még nem tuningoltam, mert a TOP alapból húzott ( de azért majd rápróbálok ), nekem a legmagasabb az 69 C volt, zárt ház mellett (aminek nem túl jó a szellőzése ),
én meg vagyok vele elégedve. -
Roxy
tag
Hali! Egy ASUS EAH3650 HTDI 256MB PCIE karim lesz, Glaciator hutovel. [link] A memokat mennyire huti, mert a kepeket amiket lattam rola eddig, azokon en nem lattam bordat?
Tuning utan mennyire melegednek a memok? Van vkinek errel tapasztalata?
-
Rossi
addikt
CoD 4-el nincs olyan tapasztalatotok, hogy lejjebb vett grafikai beállításokkal is szaggat, pedig Fraps szerint 30 fps körül van?
Omega driverekről vélemény?
-
Mania
senior tag
Az ATT új betájával végre sikerült lehalkítanom a Sapphire ventijét.Igy amíg nem éri el a 40 fokot addig csak 25%-on megy ,ergo hangja így egyáltalán nincsen.
Amúgy nem rossz kártya, a 6600GT után nem volt rossz választás szerintem.Ezen legalább szépen megy az Assasin's Creed max. beállításokkal.16k-ért nem is vártam se jobbat se rosszabbat. -
Bundás22
őstag
-
-
Bundás22
őstag
válasz
Real_Gabe #174 üzenetére
Inkább egy erősebb, időtállóbb szeretnék.ezt felejtsd el h időtálló, hamarabb elavul mint hinnéd
fél év és itt a nehalem, 1-2 hónap és itt a következő generációs ati/nv karik, pikk pakk elavult lesz, na jó egy év és már a nem fognak rendesen futni rajta a legújabb játékok, szal én a helyedben nem költenék annyit ráinkább egy olcsóbb megoldás+tunning azzal buksz a legkisebbet
az x48-as lap meg nehalemet nem fog fogadni, de a p35-ös se
-
Real_Gabe
tag
Tényleg mindeninek köszönöm a hozzászólásokat!
Szerintem itt fejezzük be mert falhoz állítanak az adminok minket és sortüzet küldenek ránk!
-
Real_Gabe
tag
Sziasztok!
A memót meg a vidkarit csak az ár miatt írtam.
Én 8800GT szeretnék venni, csak ha már ATI-s topicban vagyunk gondoltam inkáb olyan kártyát írok, kb ugyan annyi az ára.Memóbol én is 1066-ost akarok venni csak árlistán 1GB-os volt ezért vettem inkább ár miatt egy 2GB-os kit árat.
Alaplapból valószínű olcsóbbat veszek. Néztem egy ASUS P5K Pro-t.
Proci valószinű 8200-as lesz.
Eggyenlőre ott tartok, hogy körbenézek, árakat keresek, stb., tehát ez csak amolyan tájékoztató jellegü lista.
Én Intel párti vagyok szóval AMD-t nem veszek. De ezért ne kövezzetek meg.
Még nincs végleges lista, csak tapogatózom, de az biztos, hogy gyenge konfigot nem akarok venni. Inkább egy erősebb, időtállóbb szeretnék.
Ne ilyedjetek meg, hogy hirtelen leugrok a boltba és értelmetlenül elkezdek vásárolni.
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
-
MZsoltee
veterán
válasz
Real_Gabe #169 üzenetére
Ne a TPben vedd már nem olyan olcsó mint hajdan és a kiszolgálás gariztatás is hagy némi kivetnimvalót maga után.
X38as lap tök fölös semmivel sem tudtöbbet mint a P35, ha már X akkor 48as
Giga P35ből válassz ha nem kell firewire ddr3 akkor a ds3 a barátod
Gigabyte P35-DS3 P35 DDR2 PCX SATA2 20490Proci: nem kell kiadni +10k-t az E8200hoz képest elég az E8200
Intel Core 2 Duo 2660/1333 s775 6MB E8200 DOBOZOS 37320Vga: A 3850nem olyan táp kari és fölös rá az 512MB ram ennyiért meg pécsen is már kapni 88GT-t ami jobb
Xpertvision PCX NVIDIA 8800GT SUPER 512 MB G92 TV DVI DDR3 + Tomb Raider Anniversary 39900Memória: Ha tuning lesz aokr jól jöhet 1066os ram
2*RAM DDR2 1024MB 1066MHz KINGMAX 4220Az árak innen vannak:[link]
Jah és milyen tápot raksz majd a konfigba?
-
Rossi
addikt
válasz
Real_Gabe #169 üzenetére
TPComp?
Egyébként azért ilyen nagy a szám, mert hétfőn vettem új konfigot... De én nem sajnáltam rá a pénzt, felmentem érte kocsival Pestre, és akár hiszed akár nem még így is 20k-t spóroltam a helyi árakhoz képest.
Alaplap: Ha extrém tuningolásra készülsz, akkor megértem, egyébként tök felesleges.
CPU: Szintén felesleges, én a tesztek alapján E8200-at vettem 36k-ért, egy darabig nem lesz CPU limites a gép játékokban.
VGA: Ez ok, de nézz körbe hátha olcsóbban is megkapod.
RAM: Ok, bár én Kingmax párti vagyok...
De ahogy a kolléga is mondja, te tudod.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Real_Gabe #169 üzenetére
1 mi a francnak ilyen gép?
2 ugyanezt a teljesitményt olcsóbban tuningal elölehet állitani.Ha már intel. Giga ds4 32k, 8200 32k, ram valami egézségesebb legyen, vga ahogy olvastad nem klappol ehhez.
Ha olcsóbbat akarsz giga ds3 23k, e 4500 22k, 3850, ram szintén valami jobb.
Amd: giga 780g 18k, 5000+ be 17k, a vga-t és ramot írtam. Ezzel 1280-ban el lehet lenni és kifizethető.
-
Real_Gabe
tag
Szia!
Itt pécsen az egyik olcsóbb számtech üzletben a következőek az árak:
Alaplap X38 Gigabyte GA-X38-DS4 40 200 Ft (erre mondom, hogy legyen komoly és akkor el lesz egy darabig és ráadásul komoly is)
Proci Intel Core2 Duo E8400 3.00GHz dobozos 48 300 Ft ( a prociban igazad van)
vidkártya Sapphire Ati Radeon HD 3850 512MB DDR3 Ultimate 38 400 Ft
(ha már új gépet veszek akkor a vidkártya is legyen jobb)Memo DDR2 2048MB 800MHz KIT 2x1GB DualCh. Apacer 8 600 Ft
Ez össz-vissz 135 500Ft
Ha olyan alaplapot veszek amit te javasol akkor 20 000Ft minusz, és még így is 115 500Ft -
Real_Gabe
tag
válasz
VaniliásRönk #165 üzenetére
Szia!
Mint mondtam, komoly gépet karok összerakni.
Egy alaplapot ami legalább 2 évig jó és komolyis, tehát már ez 40k, aztán egy komoly vidkártyát, ez megint 40K, és még kell memória is.
Ne érts félre, tudom hogy az általad mondott összegből is kijön egy gép, és elismerem a tudásod is!
De hamár új gépre költök akkor költökrá plus 30k-t és akkor már lesz egy jobb gépem ami kitart pár évig, mert nem vagyok az a fajta aki félévente vesz új procit meg videókártyát.
Köszönöm a segítséged és hozzászólásaid! Respect! -
Rossi
addikt
válasz
Real_Gabe #164 üzenetére
Nyugodtan húzhatod addig, amíg 3DMarkban nem kezd el hibázni (zöld pöttyök, vonalak, villogás). Everesttel monitorozni tudod a hőmérsékletet játék közben, 60-70 fokig bőven jó.
Egyébként az árakkal nagyon nem vagy tisztában... 3650 16-20k között mozog, a 20k-s már OC. Jobb alaplap 20-25k, jobb CPU 25-35k (50-60k-ért már Quadot kapsz, amit teljesen felesleges játékhoz), 2GB RAM 7-8k.
-
Real_Gabe
tag
Nekem a procim 3.4GHz-re húzva és a vga enyhe tuningal 3DMark 06-ban 31xx-pontot ért el.
Egyébként a 7600GT mellett nincs proci limit, mert vidkártya tuningal lehet jobb eredményt elérni. Hiába zalma hütő van a kártyán, akkor is csak egy kis alu blokk, nem merem nagyon húzni.
Szóval a procimat nem kell annyira leírni.Az persze könnyen lehet, hogy egy 3650-nel már limites lenne.
Jaj nem tom mit csináljak.
Azt a huszon pár ezer forintot viszonylag hamar összeszedem és ha el adom a 7600-ost akkor még vissza is jön az árából jócskán.
de 100 000Ft-ot meg mire összekaparom.Egyébként a 7600GT-m 2009 jauár 1-ig garis! 15 000Ft-ért vihetitek!
-
-
DeXoSZ
csendes tag
Nézzük ár/3dmark05 pontszám viszonylatban:
Real_Gabe mostani gépe 5784 pontot kap. A 7600gt piaci ára ~14k
2600xt-vel, ami bizonyos boltban újonnan bruttó 17,5k (agp verzió) ~7000pont lenne alapjáraton.
Vagyis 121% teljesítmény, 125% árért. 21% változás szerintem sem túl látványos.Ha vesz egy új gépet ésszerűen összeállítva: alaplap + x2 5000+ +2gb mem + 3870 = bruttó 75K
Régi gépéből, ha eladja a megfelelő komponenseket: ~31k -t nyer vele. => 141%-ot fizet
Teljesítményváltozás: 5784 helyett 14500 összesen 150%-al nagyobb teljesítményVagyis összességében tényleg kicsit jobban megéri egész gépet fejleszteni, de kb. mindkét eset lineáris skálán foglal helyet. Viszont első esetben ráfizetett 3,5k-t, másodikban pedig 34k-t.
-
Real_Gabe
tag
Tudod mit?!
Meggyőztél!
Megpróbálok összekaparni pénzt, valamikor össze jön egy új gépre.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Real_Gabe #158 üzenetére
Tisztában kéne lenned a lehetőségeiddel, ha nincs pénzed fél-egy évente felújítani a géped, akkor nem érdemes drága PC-re hajtani. Ha a 16k-s HD3650 helyett 26-ért veszel egy HD3850-et, akkor kb. ugyanolyan játékélményt nyersz, mintha 150-200k-s gépet dobnál össze, csak nem buksz rajta egy év alatt 100k-t.
Kevés pénzből is lehet minőségi, viszonylag erős konfigot építeni, csak tudni kell mit veszel. -
Real_Gabe
tag
Szóval hülye vagyok?!
Én úgy gondolkodom, hogy ha már új gépet veszek akkor nem 20 ezer forintos procit, meg 10 ezres alaplapot veszek. Meg videókártyából is akkor már 8800GT szintüt.
Egy jobb alaplap 30EFT+ egy proci amit érdemes is megvenni már 35EFT fölött van + 2GB memó 10-15EFT + vidkari 40-50EFT. Ez minimum 85EFT. És ha még mohó is vagyok (mert az vagyok), akkor veszek egy jó procit, az 50-60 között van, meg alaplap ból is egy kicsit komolyabbat az már 40EFT környéke.
Tény, hogy lehet occsóért új generációs gépet összedobni, de nekem már elegem van az alsó-középkategóriából, szeretnék valami normális, komoly rendszert kiépíteni, azt meg 100EFT alatt nem úszom meg.Egyébként a 7600Gt-m 3DMark 06 alatt 3000 pont körül teljesít, szóval ha az új kártya 4000 fölött teljesítene az már javulás.
Még ha csak 5-6fpst is nyerek vele, akkor is ott az energiatakarékosság és egykét új dolog rajta. -
VaniliásRönk
nagyúr
Az X700Pro és a 7600GT között van egy hangyányi különbség, előbbit még meg tudja hajtani egy P4, utóbbit már necces, egy HD3650 meg már semmi gyorsulást nem hoz 7600-hoz képest.
Tekintsünk el attól, hogy 3DMarkkal senki sem játszik, a 06-ban jön ki legkevésbé a gyenge CPU, a pontok javát a DX9c-re meg a shader score-ra kapod, futtass csak le egy 05-öt vagy 03-at, rögtön feleannyi pontot kapsz mint egy X2 vagy C2D konfig... -
DeXoSZ
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #155 üzenetére
Netán próbáltad? Nekem 3650 van 3,2-es P4 mellett, x700pro-ról váltottam és brutálisat gyorsult tőle minden játék. Mellesleg 3dmark06-ban 4400pont tuningolva ( havernál is ennyi, csak nála 3,4ghz-n járatott P4 procival), ami azért a használható kategóriát jelenti.
-
DeXoSZ
csendes tag
-
-
Real_Gabe
tag
válasz
VaniliásRönk #151 üzenetére
Igen, új gép kellene, de arra meg nincs pénzem.
Egy 3650-es kártyát meg veszek 24EFT-ért és legalább van új technológia, meg talán kicsivel jobb teljesítmény.
Egyszer ha lesz 200 000Ft-om akkor lesz gépcsere.
A válaszokat köszönöm!
-
Real_Gabe
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, de felteszek még egy kérdést!
AGP-s verziója csak a 3650-nek van, vagy a 3670-nek is van?
Köszi!
-
Real_Gabe
tag
Köszi!
Valaki megtudná mondani, hogy érdemes-s lecserélnem a 7600GT-met erre, vagy inkább egy 8600GT szerváljak valahonnan?
Csak eddig még nem láttam sehol 8600GT-t pedig tudom, hogy van AGP-s verziója.
Köszönöm!
-
Real_Gabe
tag
Kérdezném még, hogy az AGP-s és a PCe-es változat között mekkora teljesítmény különbség lehet?
Köszi!
-
Real_Gabe
tag
Sziasztok!
Nekem egy AGP-s Galaxy Geforce 7600GT-m van és kiváncsi lennék, hogy érdemes lenne-e lecserélnem egy szintén AGP-s Sapphire Ati Radeon HD3650 512MB DDR3-ra.
Nagyobb a teljesítménye?Köszönöm a válaszokat!
-
warren
tag
válasz
VaniliásRönk #142 üzenetére
most zárt házban ( eddig az oldala le volt véve, úgy volt 35-38 ) 40-41 C-os a kártya.
de ha bírja akkor OK.
-
warren
tag
Üdv Mindenkinek,
Asus Top kártyámmal játszogattam kicsit ( NFS Carbon ) és a kártya 63 C-ig melegedett.
Meddig bírja?
( mATX zárt házban van, hűtése 2x 6cm ventik, lefolytva, de még azért húzák a levegőt )
üdv :
w -
Rossi
addikt
Üdv!
Most rendeltem meg egy Sapphire HD3650 512 MB GDDR3 OverClocked VGA-t. Ugye jól tettem?
A konfig, amibe kerül szintén most lett megrendelve.
Szerk.: Eddigi VGA-im sorrendben: Radeon 9600XT 128 MB, nVidia 6600GT 128 MB, Mobility Radeon X700 128 MB.
-
warren
tag
válasz
Thunderzolee #131 üzenetére
Ja, das ist stimmt.
-
kártyán van 2x DVI + 1 S-Video,
Így van.kaptam hozzá:
DVI-->D-Sub
ez nem kell
DVI-->HDMI
ez sem kell
S-Video-->Kompozit
ez fog kelleni, ez a sárga átalakító, de Neked ez hiányzik, helyette van egy
S-Video->Komponens
ugye? Ez az aminek egyik fele S-Video másik fele zöld--piros-kék RCA
Ebből kell a kéket használnod.a tvm-en meg csak a 3 RCA bemenet van ( Piros, fehér, sárga)
piros + fehér az a hang, a sárga az a kompozit video bemenetebből vinném a sárga RCA-n a képet a gépről amin csak kompozit kimenetem van,
és ebből használnám a kék RCA ágat, hogy legyen képem.
Ebben az utolsó mondatban keveredik a kék és a sárga, de valószínűleg egyre gondoltunk. -
warren
tag
válasz
Thunderzolee #129 üzenetére
nincs sárgám.
kártyán van 2x DVI + 1 S-Video, kaptam hozzá DVI-->D-Sub ; DVI-->HDMI ; S-Video-->Kompozit átalakítót; a tvm-en meg csak a 3 RCA bemenet van ( Piros, fehér, sárga );
ebből vinném a sárga RCA-n a képet a gépről amin csak kompozit kimenetem van , és ebből használnám a kék RCA ágat, hogy legyen képem. -
-
warren
tag
válasz
Thunderzolee #127 üzenetére
pontosan erre voltam kiváncsi, csak kicsit kevésbé érthetően tettem fel a kérdést, mert sárga RCA csatim van a TV-felé.( egyenlőre )
Csak én nem kaptam használatit a 3650-hez ( vagy csak még nem találtam meg, illetve ezt a részt a leírásban ).
az alalapi leírás után gondoltam ( mert abban benne van ), hogy a kék RCA-n lehet esetleg ilyen jel.
Köszi, hogy megnézted
-
Hogyhogy kék csatin keresztül?
Ha kompozit jelet akarsz küldeni akkor a sárga átalakítóval tedd meg.
Ha viszont azt a kábelt akarod használni, aminek egyik vége az s-video, másik vége pedig a piros-kék-zöld, akkor a komponens jeleket fogod használni. Ezt progresszív pásztázású bemenetként szokták feltüntetni. Általában az újabb tv-ken, projektorokon van ilyen bemenet is.
Ez is három rca, mint egy scart csatlakozón, de nem sárga (kompozit jel) + piros(jobb) és fehér(bal) hang csati, hanem Y Y/Pr Y/Pb (zöld-piros-kék) jelölése van. (Hasonló az RGB-hez, kicsit más csak, és nem scart formában materializálódik, hanem 3 RCA képében.) És véletlenül se a scart dugóba dugd bele őket, nem oda kell.Mod:
Hallod, belenéztem a Gigabyte féle 3850 használati utasításába.
A grafika szerint a zöld-piros-kék összeállítású csatlakozónak a kék színnel jelölt ága sima AV jeleket is továbbít. (Kompozit video jelet, mintha a sárgát használnád.)
Nem logikus, de lehet, h ez esetben így is lehet használni, és már értem miért mondtad a kék kábelt.. Próbáld ki. Ha nem megy, akkor marad a sárga átalakító, ugyanott leszel.. -
warren
tag
Sziasztok,
lehetséges TV-re képet dobni a gépről a kártyához kapott S-video - RGB átalakítón keresztül?
( esetleg ha igen jól tippelem hogy a kék csatin keresztül? ) -
warren
tag
hi all,
mától boldog tulajdonosa vagyok egy Asus HD3650 Top kártyának
de sajna csak holnap lesz beaplikálva a gépembe.
de azért király
-
Halee!
Most szereztem be egy HD3850-et (X1950PRO után).
8.2-es Catalist volt fent, eltávolítottam, drivert is, akarom telepiteni a 8.4-et, erre ezt írja ki:"Setup will only run is Administrator mode. Setup is aborting."
Most nem értem, minek írja ezt ki? Miért nem akar feltelepülni?
Egyáltalán mit akar ez jelenteni? Mi az az adminisztrátor mód?
Csak nem a csökkentett mód akar lenni?
Vagy valami regisztráció az Ati honlapján? -
kenyesan
csendes tag
Már napok óta kerestem valami megoldást, persze azután akadtam rá mikor már kérdeztem itt a fórumban. Igaz, hogy nvidia kártyáról írták a cikket, de működik a 3650-el is[link]
-
kenyesan
csendes tag
Sziasztok!
Egy Sapphire 3650-es kártához kapcsolódó kérdélem lenne. Terhelés nélkül a 80-83 fokos a
kártya hőmérséklete mivel a power play 20-25% körül tartja a venti fordulatszámát. Terhelés alatt némileg növekszik a fodulatszám és csökken a hőmérséklet, de csak minimális mértékben. Tudnék ezen változtatni valahogy? Valahol be lehet állítani, hogy milyen hőfokhoz mekkorra fodulata legyen a ventinek? -
Shorty16
tag
Na újra felraktam a windowst és a drivereket meg a játékot és megint ugyan az van,most már sajnos el kell hinnem, hogy a kártyának van vmi baja
-
Shorty16
tag
Csak a CofH raktam újra,de sajna nem volt változás,köszönöm olvasgatom hátha találok vmi infot.
-
Shorty16
tag
Hát pl: MOHAirborne és a Company of Heroes. Alap beállítások amit a gép ajánlott fel csak a felbontást állítottam 1024x768-ra. Teljesen leformáztam a vinyókat és új particiót is hoztam létre. Nem nem húztam fel a gépet. AsRock 4CoreDual Sata2, Intel P. 4D 3,2, 2x1GB Kingston és az MSI vga. És az a durva,hogy ugyanezzel a konfiggal csak egy ATI 9600XT vel szépen grafikai hiba nélkül ment a Company of Heroes. És csak játékoknál esik szét a grafika azon kivül bármit csinálhatok photoshop flash tökéletesen megy semmi hiba.
-
Shorty16
tag
Na felraktam újra a drivereket és sajnos semmi változás ugyan úgy szétesik a grafika viszont a hőmérsékletet sikerült 40re csokkenteni.
-
Shorty16
tag
2Dben 29-33 fok között mozog. A ház oldalán van pont a vga-nál egy szellözö,de öszintén lehet, hogy igyse szellözik rendesen mert a tápnak iszonyat sok kábele van és azok a ház alján vannak és rendesen megfogják a levegő áramlását.
A cd-ről felraktam a vezérlőt és utána egy CCC-t,de akkor az lesz amit mondtál és köszönöm -
Shorty16
tag
Értem,ako lekapom mégegyszer a CCC és felrakom mégegyszer,mert ako ott van vmi bibi és akkor ezek szerint fokoznom kell a hütést is
-
Shorty16
tag
Sikerült beszereznem egy MSI R3650 T2D512 vga, a következőket tapaszteltem és kérném a segítségeteket.
Új wint hóztam miután beraktam a kártyát és felraktam a legujabb Catalystot,de például játékok közben néhány helyen szétesik a grafika amit nem értek miért csinálja.
A másik,hogy 3D alkalmazások alatt a kártya 50-60 fok között van és nem húztam fel ez normálisnak mondható?
. -
Valaki nem akar +szabadulni egy 3650 vagy 3670ventilátoros hütéstöl? Bp 13kerbe tudnám átvenni. 1az1be cserével vagy kp posta csak kp. ?
Irjon akit érdekel pü-t!
-
Shorty16
tag
Köszönöm,akkor szerintem bepróbálok egy ilyen kártyát remélem jó lesz!
-
Shorty16
tag
Sziasztok.
Lenne két kérdésem.
1. Melyiket érdemesebb megvenni EAH3650 TOP/HTDI/256M vagy MSI R3650-T2D512-OC 512MB PCIE2. A pcie 1.0 alaplap kezeli a pcie 2.0 vga-kat? És ha igen mennyire fogja vissza a vga teljesítményét?
A válaszokat előre is köszönöm!!
-
Gyuri27
félisten
válasz
birozoli7800 #102 üzenetére
Az msi javára 1 év gari +1k-ért ha ez számít. Ill az msi gpuja nem 725-n hanem 750-n jár.
-
Gyuri27
félisten
válasz
birozoli7800 #100 üzenetére
[link] gondolom valami ilyesmire utalt.
-
napcica
csendes tag
Szerintem érdemesebb 3650-ből az 512Mb DDR3-ast megvenni 18890.- Forintért.
-
Gyuri27
félisten
válasz
birozoli7800 #97 üzenetére
Ez kíváló döntés volt uram
-
Gyuri27
félisten
válasz
birozoli7800 #95 üzenetére
bizomány
-
Gyuri27
félisten
válasz
birozoli7800 #93 üzenetére
Fene tudja de mivel ddr2 ne vedd meg. [link] ha van 3k plusszod akkor vedd az msi-t. + 256 ram és 3 év gari.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
birozoli7800 #91 üzenetére
A 3650 power play, és dx10.1-el többet tud, 2-4 fps-el lassabb. Az e2200 kihajtaná.
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!
A 3650 mennyibe különbözik a 2600xt-től? Game ra meik lenne jobb.
E2200 mellé menne. Tuning nélkül kihajtaná ezt a kártyát? -
warren
tag
Sziasztok,
most tervezek venni egy Asus HD3650 TOP 256 -os ( 800/1800 ) kártyát érdekelne a tulajok véleménye róla ha netán van valakinek ilyen, azt hiszem DeXoSZ kollégának volt ilyen kártyája, a tesztet olvastam, jónak tűnik, kiváncsi lennék mennyire hangos a ventije ( asszem Glaciator hűtő van rajta gyárilag ), a tuning az meg még odébb van.
üdv : w
-
V.Stryker
nagyúr
Nem lényeg a hűtés. Már mindent megtudtam és közben már én is csatlakoztam a klubbhoz.
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt.
Van tapasztalatotok arról,hogy a Saphire 3650 hűtője milyen? Halk vagy esetleg zörgős?
-
siriq
őstag
Hali
A mostani vga-m doglodik igy atmemeti kartyat kell neznem magamnak. Asus 3650 neztem. A kerdes hogy egy 7900gt hez ami gyarilag huzva van sebesegre kb mit tud(520/1500)? A venti zaj megint fontos szamomra.Ara baromira szimpatikus nekem, 17 ezeret atszamitva nem kerul sokba ha nyujt is valamit(jah leginkabb cs 1.6-t nyuzom de azert akad uj is COD 4 ilyesmi).
Mar johetne a 4000-s szeria. Gondoltam addig kibirja meg de tobszori fagyas utan kenytelen vagyok valmit venni. -
Pityesz79
csendes tag
válasz
BenceShearer #78 üzenetére
Köszi!
-
Pityesz79
csendes tag
Köszi a választ!
Addig jutottam, hogy HDMI-vel minden király, és a ccc-ben ( cat 8.2 ) előjött egy csomó beállítás és rögtön vágja, hogy milyen tv-re van kötve.
Most azt szeretném megtudni, ha van türelmed hülye kérdésekre válaszolni, hogy
kell valami a HD-s filmek nézéséhez, vagy a kártya alapból csinálja a dolgát.Előre is köszi!
-
kommunism
aktív tag
mennyit gyorsit a kártyán hogyha az új pci 2x slotba rakom a régi helyett????
-
Pityesz79
csendes tag
-
Pityesz79
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Sapphire 3650/512 DDR3-es kártyát! Minden nagyon rendben van, de a TV-re nem tudom kitenni a képét második megjelenítőként az S-video csatlakozón keresztül, csak elsődlegesként, de úgy sem valami szép. Nem tudom mi lehet a baj, segítsetek! A monitor egy DVI-Analóg átalakítóval van rákötve.
?????????????
Visszarakom a régi 9600 XT-t!!! :-)
Előre is köszönöm!
-
gallus
aktív tag
Catalyst Control Center
Miután feltettem, nem indult el az atitool.
A memóriák hőmérsékletét nem tudom meg belőle.
A venti fordulatszám mérése, meg annak szabályzása is hiányzik.
Persze ha valamit rosszul tudok szeretmém ha kijavítanátok.A tervem az, hogy mivel nagyon jól tuningolható, valószínű
1-2 tized volttal kisebb fesszel is elműködne a mag és a mem is.
Ezt régen úgy csináltam hogy biost kiolvastam, megfelelő progival
átírtam az értékeket, majd vissza.
Illetve mégrégebben ment hardveresen is de az pozitív iránybanNem tudná valaki esetleg, hogy 110Mhz-en a tápja is lecsökken?
Ha nem akkor kénytelen leszek megmérni.Még valami az előzőhöz: Szerintem passzív bordával nem állja meg a helyét,
de ez az én szubjektív véleményem.Köszi.
Ui.: Az everest nem látja a gpu-t, a speedfan pedig a hőmérskletet, ventit, feszt.
Vagy rosszul csináltam valamit? -
gallus
aktív tag
Sziasztok!
Megvan nekem is az asus 3650
Term. az első a tuningpróba volt. Az alap: 725/800
Az ati overdrive először 870/1090 -et csinált,
ma pedig 910/870 -et.
A gpu 920-nál hibázott.
Külön nem próbáltam a memót, de valószínűleg tovább is menne.
/Lásd az első próbát/Átlagos használatnál a gpu 35-38 fokos /szellőzés függő, a
vinyókat hűtő venti pont rányomja a langyot/
Ati tuning közben a max 53 volt. Valszeg játék közben sem lenne több.
A memcsippek enyhén melegek, nem hiányzik róluk a borda,
tuning közben sem emelkedik sokat a hőm-ük.Alapvetően meg vagyok vele elégedve, a teljesítménye nem nagyon érdekel,
mert nem vagyok nagy játékos, nekem biztosan elég.
Tetszik, hogy alaphelyzetben 110mhz a mag, bár magasabb frekin sem meleg.
A hűtője egy ici-picit hangos. Semmi szükség nem volna rá hogy maxon
pörögjön állandóan, de ez már az én dolgom lesz.A dizájnos fekete takarót le kellett vennem a gpu bordájáról, mert
csak így fért el az északi híd barkács
-de az eredetinél sokkal hatékonyabb és csendesebb- hűtője mellett.
Kérem ennek fényében értelmezni a leírtakat.Bocs ha kicsit hosszú lett, ha van kérdés szívesen válaszolok.
-
Gyuri27
félisten
válasz
BenceShearer #57 üzenetére
Van már. Az i-ben egy 512-s darab 19.9k.
-
DeXoSZ
csendes tag
-
DeXoSZ
csendes tag
válasz
TomBoy1986 #67 üzenetére
Nekem ASUS féle van, ezen a GPU-t az alap 725ről 900mhz-ig lehet feltornázni, de volt már itt linkelve teszt a gyárilag húzott verzióról, azt 800-ról 970-re tuningolták.
-
TomBoy1986
veterán
Itt egy összehasonlító kép:
[link] - még folytatódik oldalraKérdésem az lenne, hogy mennyire tuningolhatóak ezek a 3650-esek? Többet tudnak, mint a 2600XT-ből kihozható 850MHz - GPU szinten?
-
TomBoy1986
veterán
// Ez így két szavas válasz volt
-
Matess
tag
Már ha érkezik válasz
-
Matess
tag
Hi!
Nem tudjátok hány textúrázó egység van a 3650ben?
Megéri inkább ezt venni ,mint a 2600Xt-T? -
DeXoSZ
csendes tag
válasz
Devildriver #61 üzenetére
Szerintem megbírja, nálam egy 350W-os FSP táplálja gond nélkül úgy, hogy mellette Prescott P4 proci van. Hivatalosan legalább 300W hozzá az ajánlott.
-
Devildriver
csendes tag
Hello!
Most szeretnék venni egy ATI RADEON HD 3650 256MB-s karit. Viszont nem tudom hogy bírni fogja-e a 300W-os Chieftec tápom. Valaki tudna nekem segíteni?
Üdv
Devildriver
-
azbest
félisten
Akinek problémája van a Sapphire 3650 es kártya hűtésének zajával az kísérje figyelemmel a következő fórumot:
http://www.sapphiretech.com/en/forums/showthread.php?t=18978
Kapcsolatba léptem a gyártó cég supportjával és mivel elég egyértelmű a probléma oka, remélhetőleg kiadnak javítást hozzá. Amint a support-tól újabb információkhoz jutok be fogom tenni a linkelt fórumra
Most per pillanat zotlan az ottani accountom neve, mert gond volt a regisztrációval, s ráadásul a nevemet is elgépeltem másik account regelésekor
-
horitomy
tag
1 hete tulaja vagyok egy ASUS - EAH3650 HTDI 256MB PCIE-nek.
A ventit nem sikerült szabályoznom, a catalist nem működik nekem a gépen (egyenlőre), az atitrytool pedig hozzá sem tud szagolni a kártyához.
Mivel a hr-01 cpu hűtő és a corsair 450-es táp mellett hangos volt, ezért lehúztam a tápkábelt a ventijéről. így már halk lett!A FULL HD filmeket gond nélkül viszi, filmnézés közben venti nélkül nem hevül fel a kártya.
Játékban nem próbáltam ki mit tud.Kérdésem a következő: Hány voltosak álltalában a videókártyák ventijei? Egy előlapi venti szabályzó panelre ráköthetem? (Azért elbírna egy kis légmozgást!)
-
V.Stryker
nagyúr
Szimpatikus a kari, céljaimnak megfelelő lenne. Bár nem tudom,hogy mennyit kéne ráfizetnem a 7600GT-re,hogy kicseréljem. No meg ez az Asus féle aktív hűtés mennyire lehet zajos?
-
BenceShearer
aktív tag
Jöhetne már valami GDDR3-as passzív verzió.....amit kapni is lehet.....
Nem értem, az MSI-is vagy 5 fajta 3650-et gyárt DDR2-vel...minek?
-
Gyuri27
félisten
-
webdeejay
aktív tag
Hali!
Az ASUS EAH3650/HTDI/256M bír annyit mint a 8600GT? Érdemes a 7600GT-met cserélni rá? Vagy csak tuningolva éri be a 8600-at? Jah és 3 ezret fizetnék rá a 7600gt-re...
-
P00By
nagyúr
-
Mosqu!to
addikt
Igazából ideiglenes megoldás ez a kártya, amíg a 7900GT garizik.
A win cirka 2 hónapja van fent, szoktam azért időszakonként pucolni a gépet.
Rivatunerben nálam nincs olyan opció a driver settingsben h customizeMindenesetre köszi, hasznos lehet még.
És ha kérhetlek, egy PH!-s őstagot meg ne nézz olyan bénának, hogy nem tudja hogy kell szakszerűen új wint feltenni...
-
Daert
őstag
Igazad van,nem érdemes feszegetni a hűtőt ha nem megy rá egyből.
Amúgy ha ilyen sok kártya megfordult a gépedben,mikor is volt legutóbb Win reinstall?
Ha régebben mint ahogy a legutóbbi kártya beépítésre került,akkor mindenképpen rakd újra a Windózt,de úgy hogy a C partíció is újra legyen formázva(gondolom ezen van az oprendszer)!
Ha friss Win került a gépre,utána szépen fel kell tenni a drivereket.
Ha igy sem megy akkor jelezd.A Rivatuner buherát pedig ITT találod magyarul -
Mosqu!to
addikt
Nálam vmi komolyabb gubanc lesz.
A gépet anno egy 7900GT-vel installáltam. Utána váltotta egy 6200, ami szintén driver újratelepítést reklamált. Utána töröltem az nv drivert, majd bekerólt a 3650 ati driverrel. Na ezóta nem működik az atitools-om (korábban az nv kártyákkal ment). Konkrétan elindul, de mindenre perces késésekkel reagál, képtelenség beállítani.
Rivatunerben melyik paraméteren kell állítanom?
A VF700-zal több baj is van: A kártya venti rögzítési pontjai úgy vannak kiosztva, hogy ugyan találok olyan kombinációt, ahol felmegy a hűtő, de abban nem illeszkedik teljesen a GPU-ra a hűtő. Mindemellett annyira rászorítani sem tudom a nyákra, hogy megfelelő kontakt legyen a hűtő alja és a gpu között. (egy kicsit lötyög a hűtő)
Némi barkáccsal amúgy biztos felvarázsolható lenne, de nem akarom lezúzni se a kártyát, se a hűtőt. -
Daert
őstag
Hali,a hőmérsékletek hogy alakulnak?Pl.netezés alatt és játékok alatt??
AATITOOLS-al vagy rivatunerben tudod állítani fixre is a Venti fordulatszámát,vagy akár személyre is szabhatod hőmérséklet függvényében.
Tudnál feltenni képet a kártya tetejérűl és aljáról,valamint pontosan meg tudnád mérni a venti felfogatására szolgáló lyukak távolságát?
A VF700 miért nem jó rá?
Az ATItools-ban a settings=>overlocking=>fan control-ban tudsz állítgatni a ventin. -
Mosqu!to
addikt
up
-
Daert
őstag
Tudna vki választ adni arra;hogy AC S1 felmegy-e esetleg a 3650-re?
-
Mosqu!to
addikt
up
-
Mosqu!to
addikt
Hi,
A napokban vettem egy Sapphire HD 3650-et, azonban a hűtéssel nem vagyok megelégedve.
Ismeretlen oknál fogva 2D-ben folyamatosan magasan, zajosan pörgeti a ventit, viszotn amint 3D-s alkalmazást (pl játék) indítok, elcsendesül. Nem kéne ennek fordítva működnie? Már baromi idegesítő.
Azt a tanácsot kaptam, hogy próbálkozzak rivatunerrel csökkenteni a venti sebességén, azonban nem igazán találtam a programban erre megfelelő opciót.
Driver: Catalyst 8.2
Próbálkoztam Zalman VF700 felszerelésével, de sajnos inkompatibilis a kártyával.Tudtok nekem segíteni abban, hogy csendesítsek a ventin?
-
DeXoSZ
csendes tag
Jóval gyengébb processzor mellett: ASUS HD3650 891/2088MHz-n (Quimonda 1.2ns ramok), alap léghűtéssel.
-
P00By
nagyúr
ASUS HD3650 (OC@945/1944MHz) Water ..
Nem rossz! Igaz a proci enyhén megdobja az eredményt, 6191 pontot kaptam még anno a 7900 GTO-val, persze a cpu pontom nem 6723 volt, hanem csak 2794. -
kobak112
tag
Nagyon érdekel mindenkinek a véleménye ezekről a karikrol, ugyh aki tudja fejtse ki jo bőven
én is vga vásárlás előtt álok ezért ilyen fontos ez a dolog
-
kobak112
tag
Most néztem egy tesztet erről az Asus Top-rol, ez már egy fokkal jobban tetszik... de én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy egy 8600gt oc-val szembe az esetek többségébe még ez a gyárilag huzott hd3650es is alul marad...Közel egy árban vannak!(asus top 3650: 25k, Leadtek 8600gt extrem 24,5k)No persze ezt nem azért irom, hogy fikázzam a karit! Tudom h sokkal ujabb dolgokat támogat a 3650! Számomra az a fontos, hogy jol hasitson a kártya, erre a HDTV stb dolgokra nincs szükségem Ahány ember annyiféle vélemény...
-
VaniliásRönk
nagyúr
"The HD3650 struggled a little with Company of Heroes, perhaps because it has a few more DX10 features."
"Crysis was found a little more of a challenge for the HD3650 and got a little laggy in places. You will notice, though, that the HD3650 managed a higher average frame rate in this DX10 intensive game than the 8600 GT." (itt már mosolyogtam
)
Aki ilyeneket leír azt nem szabad komolyan venni.
P00By: Az is tetszett, hogy nem érti miért áll meg a GPU 850MHz-en. Esetleg AMD GPU Clock Toollal kellett volna nekiesni a karinak...
-
kobak112
tag
Akit érdekel itt van egy külföldi teszt.... Powercolor hd3650 vs Gainward 8600gt
Az oldal alján lehet majd lapozgatni!
-
attiLANte
tag
Első ránézésre kicsit soknak tűnt a 60°C, de - figyelembe véve a házban uralkodó körülményeket, a masszív tuningot és a kis fordulatszámon járó ventit - nem is olyan rossz.
A 2D-s órajelbe akkor ezek szerint nem szól bele a tuning, megmarad az alacsonyabb fogyasztás - na nem mintha a 2600-as sorozat sokat "zabálna", de nálam ez is szempont.
Köszi az infót!Cserébe egy hevenyészett teszt a TOP verzióról...
Bár itt pont nem látszik az alacsony fogyasztás - lehet, hogy a gyári tuningos változatok (mint ahogy az a HD 3850/70 esetében is előfordul) 2D-ben mégsem annyira takarékosak -
DeXoSZ
csendes tag
válasz
attiLANte #25 üzenetére
30 fokos házban (semmi komoly szellőzés, hátulján van pluszban egy hangtalan venti, meg a procihűtő kívülről szívja a levegőt) alapon 40°C, tuningolva 100% terhelés mellett 60°C és a venti szerintem fix fordulatszámú lehet, mert terheléskor sincs hangja.
2D-ben tuningtól függetlenül mindig 110MHz a gpu és 800MHz a memó, aztán ha igény van a teljesítményre, visszakapcsol a beállított órajelre.Perry-sama: olyan árban szerintem is inkább a 3850-et válaszd, az tudtommal kb. 3x erősebb egy 3650-nél.
-
attiLANte
tag
Megosztanád velünk, hogy hány fokos a kártya ezzel a Glaciator-ral(alapon, ill. tuningolva - és persze milyen környezeti hőmérséklet/házszellőzés mellett )?
A ref. hűtés sajna nem túl hatékony - a(z elvileg) kisebb fogyasztás ellenére jobban melegszik a 2600XT-nél... Bár a Sapphire 3650-ese hűvösebb - talán jobban felpörgeti a ventit.
Tuning esetén visszaveszi az órajel(ek)et 2D-ben?
Előre is köszi...Perry-sama: jó lenne egy beszámoló, ha így döntenél - bár lehet jobban járnál, ha e kettő helyett egy 3850-et vennél...
-
P00By
nagyúr
Akartam linkelni teszteket, de nem nagyon találtam normálisat. Pedig gyártók honlapján már kint vannak és webshopokban is elég nagy a választék!
-
Perry-sama
tag
Én most vettem minap egy Abbit AB9 Quad GT lapot, és mivel még agp-s kártyám van, venni akartam egy 8600 GT-t, de mivel láttam, hogy a lap cfet támogat, először elkedvetlenedtem. Most akadtam rá az ati 36xx szériájára és tetszik nekem elsőre
Lehet veszek 2 asus 3650est
-
DeXoSZ
csendes tag
Most egy ASUS 3650-est használok, a 3,2-es prescott P4 mellé tökéletes. Hibátlanul működik a korosodó pci-e 1.0a -s alaplapomban és elég jól tuningolható is ( 725/1600 -> 875/2000 catalyst control centerrel), szal szerintem nagyon megéri az árát
a glaciator hűtő meg hab a tortán
-
P00By
nagyúr
Ide is bepofátlankodok
Tetszik ez a kártya, következőnek jó lesz(igaz most vettem
).
Skica: Olvastam, nekem tetszik és köszi
-
Skica
őstag
-
válasz
VaniliásRönk #16 üzenetére
A #11-es hsz-t félreértettem... bocsi
-
válasz
VaniliásRönk #12 üzenetére
Mi értelme HD2600XT HD3650-re cserélni?
Akkor már inkább HD3690-t... -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #12 üzenetére
Lemegy az majd csak heti 7% esés van 3850-n is...
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #9 üzenetére
Még nicnsen fent árak...de 3850 alatt lesz
SAPPHIRE HD 3850, 256MB DDR3 (1656MHz), ATI Radeon HD 3850 (668MHz), PCIe x16, CrossFire, 256bit, 2xDVI ez ugye 42-46K között
olyan 25-35K között kell jönni s a 30K a reális
-
ftc
nagyúr
Nah első árak
SAPPHIRE HD 3650, 512MB DDR2 (1000MHz), ATI Radeon HD 3650 (725MHz), PCIe x16, CrossFire, 128bit, 2xDVI 18K
SAPPHIRE HD 3650, 256MB DDR3 (1600MHz), ATI Radeon HD 3650 (725MHz), PCIe x16, CrossFire, 128bit, 2xDVI, passziv 20K
SAPPHIRE HD 3650, 256MB DDR2 (1000MHz) + 1GB HM, ATI Radeon HD 3650 (725MHz), PCIe x16, CrossFire, 128bit, 2xDVI 17K
-
Vis Major
tag
Olvastam valahol, hogy a 3670-nak nagyobb lesz az órajele, mint a 3850-nak? Mi lesz a korlátos tényező? Nem nagyon akarom elhinni, hogy gyorsabb lesz, mint a 3850.
-
Pubszon
veterán
Na én ugyis várok jövö év elejéig vga vásárlással, megvárom hogy mit fognak produkálni.
-
keIdor
titán
Szerintem ideje megnyitni a topicot, hiszen Januárban már érkeznek is a kártyák. Az RV635 az RV630-at fogja váltani. Az új GPU már 55nm-en fog készűlni, így csak ez az eggyetlen lényeges "frissítés" az RV635-ben. Az RV630-at még 65nm-en gyártották.
A kisebb csíkszélességnek köszönhetően kevesebbet fog fogyasztani a kártya és kevesebb hőt termel majd. A PowerPlay is jelen lesz, így jóval kevesebbet fogyaszt majd a VGA 2D-ben, hála a kis órajeleknek. (ez a funkció egyébként a notebook-nál jelent meg)Úgy tűnik ezeknél már nem lesz szükség CrossFire hídra, ha kettő, vagy több kártyás rendszert szeretnénk. Itt elég lesz a "szoftveres CrossFire", ezt bizonyítja ez a kép is. (eltünt a CF csatlakozó)
A nyákon nem nagyon változtattak, szóval marad a 128bit is.Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Radeon HD 3650 GPU-ja 600MHz-en fog ketyegni, míg a ramok 1000MHz-en, a Radeon HD 3670 pedig 800/1600MHz-en.
Jövőre elterjed majd a DisplayPort is, amely nyugdíjba küldi a DVI csatlakozókat. 3600 a DisplayPort-al
[katt777]-ATI VGA felülvezérlése Riva Tuner -rel
Nagy ATI CrossFireX™ topic[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest