Lusta vagyok még egyszer leírni... 
Röviden: az eszközkezelőben felbukkanó név (VisionTek HD 2600 XT vagy Radeon HD 3600 Series) a működés szempontjából nem számít.
#1223 és 1224
A farmosra meg nem igazán tudok megoldást, gondolom valami egy magos géped lehet. Ismerősömnél Barton procival, 1 GB DDR400 memóriával és GeForce 6600 GT-vel nem volt hajlandó pár FPS-nél többet adni, jó sokat töltött stb, annek ellenére hogy a látvány közelít a 0-hoz. Tehát szerintem inkább azzal a programmal van a gond. 

(én több mint két éve HD3650-ről váltottam visszafele).

Sajna én sem vagyok jobb procival ellátva, de két magos legelső szériás A64 X2 (ami mégsem NetBurst) használata esetén már a BFBC2 is megette a procit sok emberes multiplayerben abszolút minimum grafikán (ráadásul HD4850 volt mellé rakva). A BF3-tól akkor mit várunk, ahol szinte alapkövetelmény egy 4 magos proci?
Szóval P4, ill. más egymagos proci meg persze Pentium D esetén már a BFBC2-t is esélytelennek látom játszhatóság szempontjából.
Csak vicceltem természetesen, ennyire talán nem súlyos a helyzet, de technikai szempontból szerintem mélyen alulmúlja a CoD széria a BF-eket. Szerencsére ez a gépigényen is meglátszik, ahogyan írtátok is (és szerintem a látványban is, de ez szubjektív már erősen). Na, nem offolok tovább...