Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MacGyver69

    csendes tag

    válasz hajtömeg #2753 üzenetére

    Szia hajtömeg!!!

    Rendes vagy, hogy így aggódsz miattam! Még az evilágból írok! Megmondom őszintén az egyik szemem sír, a másik meg nevet! A memóriát azóta sem kaptam meg! :O
    Szerdán visszavittem a gépet, délután felhívtak, hogy rossz az alaplap. Nem akartam mondani, hogy én is erről panaszkodom már 2 hónapja. A lényeg, hogy másik memóriával, másik procival is összeomlott induláskor. Kérték, hogy válasszak másik alaplapot. Mondtam, hogy én ehhez ragaszkodom. Viszont a nagykernél most nincs ASROCK 890GX Extreme4
    Ezt az a lapot választottam végül: [link]
    Igaz, hogy nincs benne előlapi USB3 port, de nem nagy gond. A CHIP magazin előfizetésével kapott USB3-as pendrive nem egy világbajnok sebességben. A 3 éves Curzer pendrive lazán lepipálja.
    Nagy előnye a lapnak, hogy van rajta IDE csatlakozó, normálisan be tudom kötni, ha régi vinyót hoznak hozzám. A külső USB-s adapteremen a Harddisk sentinel nem "lát" ki, nem tudja lekérdezni az állapotát.
    Windows nélkül is lehet rengeteg funkciót használni: "Az Express Gate™ az ASUS exkluzív operációs rendszere, amely gyors hozzáférést biztosít az internethez és a fontosabb alkalmazásokhoz a Windows® operációs rendszer elindítása előtt."
    Tök jó a ventilátor szabályozása is.
    Mindezek pénteken estére álltak össze, szombaton pedig fejtágítón voltam egész nap.
    Bocsi, de nem akartalak hitegetni, mielőtt nem tudok konkrétumot mondani.
    Ezek után én a helyedben visszavinném a lapot és akár a fenti lapra cseréltetném.
    Lehet, hogy nem annyira szép kékek a hűtőbordái, de őszintén, ki nézi ezt, amikor a gép az asztal alatt van?
    Néztem az ezzel a lappal kapcsolatos bejegyzéseket. Jelentősen kevesebb van. Lehet, hogy stabilabb a lap? Nekem eddig semmi gondom nem volt vele! Bármilyen hihetetlen, gyorsan hozzá lehet szokni ahhoz, hogy a gép akkor kapcsol be amikor Te akarod és akkor kapcsol ki, amikor Te akarod! :C Azért benézzek még hozzátok!
    Köszönök addig is minden segítséget :R és mindenkinek minél rövidebb szívást kívánok! :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák