Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
GTA5 nem lessz pc-re, vagy csak később lesz?
-
tipuka
addikt
az igeeeeeen, szerintem valami nagyon hülyét fogtál ki.
amit most néztem telenor csomagot, 1GB nettel azt hiszem 4790 ft havonta 100 perc lebeszélghetőséggel. (nekem pont elég), nincs túlforgalmazási dij, csak leviszik a sebessséget, ha átléptem az 1gb-t.
de szerintem csak az 500mb-s lesz 2790ft.rt, az 50 percet meg beosztom, a net része nekem elég bőven.
a t-nél vannak érdekességek, a párszáz ft-rt van 50- meg 100mb-s net de az nem sok :\
viszont jó áron lehet beszélgetni. -
MurdR
veterán
Tmobileon besz.rtam.
Felhívom őket, hogy kéne egy netcsomag.
Aszondják, külön netcsomag nincsen, vegyek kis hoptspotos cuccot. Mondom azt nem, én a telefonomra akarok netet, nem akarok még egy sz.rt cipelni magammal.
Akkor tud ajánlani egy nagyobb tarifacsonagot amiben nagy net van.
És mondom az mennyi?
Aszondja 12000ft.
Ó, mondom az elég sok.. Na de mennyi net van benne?
Válasz?
1GB
Mondom hát nem szakadtok meg
Telenornál nézz körül, sztem még olcsóbb is. -
cellpeti
nagyúr
üdv
megvan a CM3 de azt írja, hogy nem elég neki a 8GB microSD ez lehetséges?
-
Silverr
aktív tag
Akkor én sajnos túl jó vagyok
Pedig úgy csinálom, hogy tuning nélkül megyek. Ilyenkor általában 3-4. vagyok első próbálkozásnál. Pakolok rá kis fejlesztést és a második versenyen már meg is nyertem. Ami a gond, hogy jóval előrébb vagyok, ha ott lennének a nyomomban akkor érdekes lenne de így...
-
air
nagyúr
Szerintem bőven marad benne kihívás, mert az AI egy kalap szar. Még az adott kategóriában legerősebb autóval is küzdeni kell, hogy az ember odaérjen az elejére a legutolsó helyről.
Mondjuk azt nem értem, hogy a Time Attack-es pályákon a tabella elején állók, hogy a jó p.cs.ba állnak 1 ezred sec-es eredménnyel. Ezért azokat a futamokat ki is hagyom. Semmi értelmét nem látom, hogy egy fullos autóval, a határokon autózott időmmel 15000. legyek. -
tipuka
addikt
Attól még én vezetek, szóval ne dumálj, húzz bele.
T3-as kocsival már lelettél volna hagyva kukutyinban.
Hát az tegnap óta megvan, köszönöm, jól müködik már, csak kellet neki több giga frissitésszerintem marad, eddig tetszik.
xenom0rph: mert?
nem telefonra raktam fel, azon én is utálom.
-
tipuka
addikt
1,56 millió
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
válasz
Kovacsbelaxy #49 üzenetére
tervben van:
-
Kovacsbelaxy
tag
Riptide gp 2 valaki? Ebben már vannak upgradek és multiplayer is.
-
Kovacsbelaxy
tag
-
tipuka
addikt
válasz
Kovacsbelaxy #45 üzenetére
a legjobb autóknál 36-37% van már, az meg már odavág
arra gyüjtök, csak alig dob dellát
-
tipuka
addikt
válasz
Kovacsbelaxy #43 üzenetére
amikor nézed, hogy milyet vegyél oda van írva milyen bónuszokat ad. ez lehet pl. + score,coin, ilyesmik.
-
Kovacsbelaxy
tag
Én is elvagyok az egyszerű szarokkal, most pl az Asterix et tolom (már ráégett az újjam a kijelzőre). De a Hill Climb valahogy nem nyerte el a tetszésem.
Monnyuk egy Learn to Fly 3 nak vagy Turtle Toss 2 nek nagyon tudnék örülni droidraAmúgy a Redline ban mi a különbség az 1-2t s kocsik közt? Most vettem meg a legdrágább t2 eset, de semmivel nem tudok jobbat menni mint a régi kocsimmal.
-
MurdR
veterán
válasz
Kovacsbelaxy #40 üzenetére
Én az ilyen egyszerű sz.rokat szeretem, mint pl. Hill Climb.
-
MurdR
veterán
válasz
Kovacsbelaxy #38 üzenetére
De az nagy, nem szeretem a pár száz megánál nagyobb játékokat
-
xenom0rph
őstag
Miért nem lehet első hsz-t létrehozni ?
-
Zárható.
-
xenom0rph
őstag
Temple run 2-ben ki hogy áll? Nekem 27 km a max
-
MurdR
veterán
Sokakat zavart, hogy egyes játékok pontszámait a fő topicban tárgyaltuk ki, így létrehoztam egy OFF topicot, ahol kötetlenül beszélgethetünk, illetve a nyugalom megzavarására alkalmas pontszámokat, pályákat tárgyalhatjuk ki.
PH! Mobiljátékosai egyesüljetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest