Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tenroland

csendes tag

Sziasztok!
    ASUS HD7950-DC2T V2 karim van.A mai nap során, amikor elindítottam egy videót ez a kép fogadott.
    Restart megvolt kép helyreállt, de film indításnál ugyan ez előfordult másik lejátszóval és filmmel is.Indítottam egy játékot,3dmark,kombustor semmi hiba.Viszont a böngészőbe meg ablak váltásnál ugrál néha a kép és bekerül egy csík is egy pilanatra.
    Kivettem a karit, integrált vga val nézve semmi gond.Fogtam a karit beraktam egy másik gépbe ott semmi baja nem volt. Video,film hibátlanul futott rajta, a kép nem ugrált.
    Fogtam egy másik kártyát beraktam a gépbe, hátha foglalat.A film hibátlanul indult semmi villogás,csíkozódás.
    Visszaraktam az asust.Egy ideig úgy tűnt semmi baj, film elindult.Kiléptem visszaléptem és ez fogadott.Utána kiléptem, villogás abba maradt, újra indítom a lejátszást és hopp megint full csík a monitor.Ilyennel még nem találkoztam, ezért is fordulok hozzátok.Mi lehet a gond?
    Annyit még hozzátennék, hogy full csíkozódás alatt rámentem a gépemre TV-vel és látszólag semmi gond nem volt.
    Miután megírtam ezt a hozzászólást, most megint indul hibátlanul a lejátszás :S

Új hozzászólás Aktív témák