- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tenroland
csendes tag
Sziasztok!
ASUS HD7950-DC2T V2 karim van.A mai nap során, amikor elindítottam egy videót ez a kép fogadott.
Restart megvolt kép helyreállt, de film indításnál ugyan ez előfordult másik lejátszóval és filmmel is.Indítottam egy játékot,3dmark,kombustor semmi hiba.Viszont a böngészőbe meg ablak váltásnál ugrál néha a kép és bekerül egy csík is egy pilanatra.
Kivettem a karit, integrált vga val nézve semmi gond.Fogtam a karit beraktam egy másik gépbe ott semmi baja nem volt. Video,film hibátlanul futott rajta, a kép nem ugrált.
Fogtam egy másik kártyát beraktam a gépbe, hátha foglalat.A film hibátlanul indult semmi villogás,csíkozódás.
Visszaraktam az asust.Egy ideig úgy tűnt semmi baj, film elindult.Kiléptem visszaléptem és ez fogadott.Utána kiléptem, villogás abba maradt, újra indítom a lejátszást és hopp megint full csík a monitor.Ilyennel még nem találkoztam, ezért is fordulok hozzátok.Mi lehet a gond?
Annyit még hozzátennék, hogy full csíkozódás alatt rámentem a gépemre TV-vel és látszólag semmi gond nem volt.
Miután megírtam ezt a hozzászólást, most megint indul hibátlanul a lejátszás :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest