Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ikaros13

aktív tag

válasz #00945408 #8197 üzenetére

Szia!
    Ez alapján indultam el.
    Egész pontosan ezt csináltam:
    1. 5-ös CWM-mel csináltam egy backup-ot az aktuális rendszerről (ez van fel flash-elve is)
    2. Aztán boot-oltam a 6-os CWM-et fastboot-tal
    3. WIPE-oltam mindent
    4. telepítettem a CM10-et
    5. aztán a gapps-ot
    itt jönne ugye, hogy telepítsem a GB-s bootloadert, de az elszáll hibával, ezért
    6. reboot recovery
    meg is próbálja újraindítani, de az alcatel logo-nál megakad ==> akksi ki - be.
    7. nyitsz egy parancs sort rendszergazdai móddal, és elnavigálsz a 6-os CWM-et tartalmazó mappáig (amibe előzőleg már bemásoltad a CM10GB.zip-ből a boot.img-et)
    8. bepötyögötem ezt: fastboot flash boot boot.img MÉG NE nyomj entert!
    9. aztán újra bekapcsolom a telefont a fastboot-os módszer szerint, és amikor elengedtem a bekapcs gombot, és rádugtam az USB-t a gépre, akkor nyomtam meg az entert a parancssorban. Szépen ki is írta, hogy éppen megkkora az aktuális boot.img, és mekkorát mennyi idő alatt küldött át.
    10. Elméletileg az adb reboot bootloader parancs hatására újra kellene indulnia a telefonnak, de nekem nem tette. Így újfent akku ki - be, majd bekacsoltam, és megörültem, amikor megláttam a CM boot logo-t... Az első indítás jó soká eltartott... már épp kezdtem aggódni, amikor bebootol-t végre.
    A boot.img flash-elési módszerem annyiban különbözk loosht-étól, hogy a parancssorba ő fastboot.exe flash boot boot.img írt.
    Nem tudom számít-e windows esetében, hogy mögötte van-e az EXE kiterjesztés, vagy sem...

Nekem és még legalább két embernek ezzel a módszerrel sikerült feltennie. Remélem te is működésre tudod bírni.

Új hozzászólás Aktív témák