Hirdetés

Aktív témák

• devians88

csendes tag

Egy fekete pont rally74 számára a következők miatt: Rendeltem tőle egy Ati Saphire Radeon 4870x2-őt [link] Ez az egész dolog 2008-12-20 kór kezdődött a részletekbe most nem mennék bele ,de volt egy megbeszélt időpontunk amikor próbáltam elérni hogy mehetek-e azért volt fontos számomra hogy minnél előbb szóljon mert komppal mentem volna és az csak 5:30-ig jár az indulás előtti napon azt mondta hogy oké menjek de szóljak mielőtt indulnék Persze nem tudtam felhívni én kis naív gondoltam ha tegnap megbeszéltük akkor áll a dolog elmentem és 3 óra várás után meg rengeteg sms-után eljutott odáig hogy kért kölcsön telefont amiről írt hogy nem jött még meg a kártya és ne várjak. Ezek után még párszor váltottunk szót és arra jutottunk hogy majd küldi postán kaptam tőle egy üzenetet:"ma elvileg ment érte a futár ha nem akkor délután mplel lett küldve holnap legkésőbb holnapután ott kell lennie" 2009-01-06-kór ,egészen 2009-01-09 ig vártam ekkor írtam neki hogy nem jött meg majd a topikokat olvasva találtam egy sorstársat aki szintén vele üzletelt és ő sem tudta elérni ígérgetett stb... ekkor arra jutottam hogy ha nem csinál valamit feljelentem ezt közöltem is vele itt a hardveraprón 2 napig be sem jelentkezett közbe mint kiderült 5ember vár rá.A mai napon 2009-01-12 írt hogy vissza küldte a pénzt. most fogom le ellenőrizni hogy tényleg megtörtént-e az átutalás ha igen akkor is szerintem a várakoztatás az állandó időpont módosítgatás és persze a fölösleges utazás miatt megérdemel minimum egy fekete pontot!!

Aktív témák