Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz BaKeSZ87 #16486 üzenetére

    Az a gond, hogy szubjektíve elég nehéz megítélni hogy jobb-e vagy sem, nem csak azért mert a placebófaktora ezeknek a csöveknek nem elhanyagolható (haverok egymást közt: Vegyé koba huzagolt csövet, meee a Csakinak beraktam egyet, osztá úgy lőtt az M4-r hogy hű meg ha meg hö, és ott lövöldöznek a parkolóban egy 15 méterre levő fatörzsre, [muhahaha]), hanem mert a BB-nek legalább akkora szerepe van a tesztek során mint minden másnak együttvéve... Arról nem is beszélve, hogy egy egy szerelés után hajszálra ugyanúgy nem fogod tudni összerakni a hopup rendszert, máshogy fog "begyűrődni" a gumi, máshogy áll be a lenyomó és a többi - tehát az összehasonlítás alapja, a csövön kívül minden más azonos elv fog csorbát szenvedni.

    Ha ezektől eltekintünk akkor kellene egy szélvédett, ötven léteres terület (pincelőtér mondjuk) ahol a környezeti tényezőket és lövész képességeit kizárva (puska lőállványban pl), súlyra, átmérőre válogatott BB-ket mondjuk szappanos vízben megmosva, felületi hibák után átválogatva lőni mindegyikkel 10x 10 lövést (Az alapos összehasonlítás alapja a megfelelő statisztikai sokaság), külön lőlapra, fotózni, az egész tesztet hitelesítendő videózni, majd az eredményeket átlagolva alkotni egy képet arról hogy a cső ért-e valamit avagy sem.

    Tippre azt mondom hogy játékban kamatoztatható különbség nem lesz, de továbbra is hajlok arra, hogy hibátlan gyári jg csövet feltételezve, még igazából értékelhető szórás fölénye sem lesz a PDI/Laylax stb, akármilyen csőnek. Pont a fentiek miatt az ilyen olyan "gyári" és egyéb lőteszteket sem tudom komolyan venni, amíg megfelelő mennyiségű infót nem adnak illetve a tesztelés hogyanját nem írják le, valamint nem bizonyítják azt hitelt érdemlően.

    Én épp ezért, időhiány, hely, 'hiszekbenne' hiánya miatt hanyagolnám az ilyen teszteket (nem ér annyit az egész alapon) és élvezem a játékot a gyári csővel...

    [ Szerkesztve ]

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák