Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Airsoft

(#13001) kop8 válasza sptkyle (#12998) üzenetére

kop8
(őstag)

Jó fegyók ezek, csak egy nagy előagy kell majd hozzá és kész :K
Meg idő játszani menni :D

GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7

(#13002) szbalogh

szbalogh
(senior tag)

Sikerült visszalegóznom a tusavéget.
Ja amúgy meg megalakult a Hornets airsoft csapat :DDD

A nukleofil erő legyen Veled! Amúgy meg Magpul PTS Imbusz Bambusz Lótusz MoE PRSz MIad RVg Magpul Emag Magpul IPhone Case Multi mission Pmag Dynamics Sznájper RSA bullshit

(#13003) zalman90

zalman90
(őstag)

sziasztok , dealextreme ről mennyi idő amig kihozzák a rendelést , tudja valaki? megtetszett ez a red-dot : vélemény róla?

[ Szerkesztve ]

Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.

(#13004) szbalogh válasza stefanitsr (#13000) üzenetére

szbalogh
(senior tag)

Akkor szerinted hopgumit sem kell bele másikat tenni? Van egy H lenyomóm még, azt azért beledobom ha nem az lenne benne. És még egy shs AK nózira gondoltam, úgy látom tömítetlen átlátszó van benne mint a 031-ben volt.

A nukleofil erő legyen Veled! Amúgy meg Magpul PTS Imbusz Bambusz Lótusz MoE PRSz MIad RVg Magpul Emag Magpul IPhone Case Multi mission Pmag Dynamics Sznájper RSA bullshit

(#13005) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

TM Benelli M3 Super 90 sotit honnan lehet rendelni? :D

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#13006) szbalogh válasza macilaci78 (#13005) üzenetére

szbalogh
(senior tag)

Nem hiszem, hogy lehet venni olyat a Föld nevű bolygón.
Viszont van Double Eagle M56A ami ugyanaz és még idehaza is előfordul használtasban. Én is szeretnék majd egy ilyet.

040D: Nem fér be a tusba 1cm-nél vastagabb lipo :O Ilyen merevítésekkel van öntve a tus ami elveszi a helyet de cserébe szuper masszív. Marad a 1.6Ah-s 7.4-es. Ideiglenesen összedobtam hozzá egy 9 cellás NiMH-t. Ezzel autentikus a ROF-ja nekije :DDD

[ Szerkesztve ]

(#13007) rainmen

rainmen
(senior tag)

Na, sikerült szétkapnom az aksi burkolatot. Rámértem a cellákra, 3,87 V cellapáronként, aminél a párhuzamos kötést nem tudtam megszüntetni, mivel ponthegesztésszerűen van megcsinálva. A pakk 11,57 V körül van terheletlenül, terhelve leesik 10,40 V magasságába, de a töltést nem veszi. Valakinek ötlete?
Jobb híján központi zár motort tettem rá terhelésnek, az nem vesz fel valami veszettül nagy áramot, de a semminél több.

(#13008) szbalogh válasza rainmen (#13007) üzenetére

szbalogh
(senior tag)

Valahol olvastam, hogy rövidzár ellen valami biztosíték van ezekben a lipokban. Lehet, hogy a töltő csatin is van ilyen. Vagy a balancer csati nem jó, vagy mindegyik balancer vezeték meg van törve, vagy a töltő nem jó.
Próbáld ki, hogy az egyik cellát meglököd valami adapterrel 4-5V feszültséggel pár percig és utána mérj rá terheletlenül. Ha nagyobbat mérsz mint előtte, vagy a másik két cellában akkor a pakk jó és veszi a töltést csak a töltő nem jó. A polaritásokra vigyázz! :DDD

(#13009) rainmen válasza szbalogh (#13008) üzenetére

rainmen
(senior tag)

Kösz a tippet. Még valami eszembe jutott: a cellapárokra is rámérek terhelés alatt. Hátha akkor kiborul a bili és valamelyik úgy nem stimmel.

(#13010) Tejföl

Tejföl
(kvázi-tag)

Hali!
Az érdekelne hogy bp-n hol van jó airsoft bolt?
Illetve hogy a józsefvárosi piacon vásárolt már valaki ilyesmit?:D

(#13011) zalman90

zalman90
(őstag)

mennyire húdejók ezek a madbull hop gumik 3000 ft ért ? elég a guarder is nem?

Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.

(#13012) stefanitsr válasza zalman90 (#13011) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

Nem húdejók, sőt...

RS Type97B, KWA SR10, SLR105 C, JG BAR-10 G, TM Mk23, DE M56A, RK01S, KWA SR12, GE HK416, M56DL - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com

(#13013) szbalogh

szbalogh
(senior tag)

Szerintetek van annak értelme, hogy veszek egy távcsövet hopup belövéshez? 20-30 méterig még látom a BB-t de utána a fene se tudja mit csinál. Mekkora nagyításút érdemes szerintetek ilyen célra venni?

(#13014) pisztoly válasza szbalogh (#13013) üzenetére

pisztoly
(őstag)

nem mondod, hogy távcső kell hozzá! inkább akkor szemüveget csináltass mint távcső... ;)

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««

(#13015) stefanitsr válasza szbalogh (#13013) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

3-9x zoomosat, 32 max 40-es front lencse átmérővel, vagy 4x 32 4x40-es fixet.

RS Type97B, KWA SR10, SLR105 C, JG BAR-10 G, TM Mk23, DE M56A, RK01S, KWA SR12, GE HK416, M56DL - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com

(#13016) szbalogh válasza pisztoly (#13014) üzenetére

szbalogh
(senior tag)

Most vettem biobbogyókat. Zöld színű. Vagy a fehér házfalra lövöldözök vele vagy pedig nem látom, vagy kiteszek egy vaslemezt amin csilingel és keresgélhetem egy ideig a helyes beállítást.
Ilyen kis olcsó egyszerűre gondoltam, nem sniperkedni akarok :DDD
Amit szerelékre lehet tenni az gondolom egy vagyon ehhez képest :O
30-40-es lencsével biztos jól néz már ki :DDD

(#13017) rainmen válasza szbalogh (#13016) üzenetére

rainmen
(senior tag)

25-ös lencsét én hanyagolnám. Vadász ismerősnek nézegettem-tesztelgettem az optikáit, hát még a 32-es is necces szerintem.

(#13018) tankagogy

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!

Mi a véleményetek erről a H&K G36C ről?

ez bóvli hamisítvány vagy jó?

ez egy elektromos fegyver, minden kiegészítője tartozéka (hangtompító, red dot, taktkai markolat)

vélemény?
reális ár?

[ Szerkesztve ]

Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

(#13019) szbalogh válasza rainmen (#13017) üzenetére

szbalogh
(senior tag)

Most ilyen tetszik. Pici, könnyű, játék alatt is sokat segítene az ellen beazonosításában pl. Van egy nagy binokulár távcsövem valahol de az bazinehéz. Ez a pici meg elég lenne hopupot belőni is talán. Tényleg csak arra kéne, hogy 30 méter fölött merre megy a bb. Nem akarok a shorty AK-ból snipert csinálni :DDD Ezek jó minőségűek? Ismeritek ezeket? Szép képet adnak?

(#13020) evilzombie válasza zalman90 (#13011) üzenetére

evilzombie
(lelkes újonc)

Nekem a szilikon guarder jobban bevalt mint a szilikon madbull ! (320FPS)

P35DQ6,Q6600,4890,6GBHyperX1066,passziv H2O, KWA/G36C CA/M14EBR CA/AUG A2 TM/M92F TM/MP5K CA/AUG A2

(#13021) stefanitsr válasza tankagogy (#13018) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

G36-ért nem adunk pénzt. ;)

Ez meg szerintem valamelyik umarex, műanyag boxos csoda. A kép nem elég részletes, a doboz nem látszik, nem lehet a cuccot beazonosítani. Így azt mondom kerüld.

(#13022) evilzombie válasza stefanitsr (#13021) üzenetére

evilzombie
(lelkes újonc)

En mar eleg jol megbaratkoztam a g36-ommal! :DD
Persze nem volt olcso! :Y

P35DQ6,Q6600,4890,6GBHyperX1066,passziv H2O, KWA/G36C CA/M14EBR CA/AUG A2 TM/M92F TM/MP5K CA/AUG A2

(#13023) stefanitsr válasza evilzombie (#13022) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

Errefele az embereknek mondod hogy KWA Aeged van, néznek, mint boci a kapura, azt hiszik, valami kínai cucc. :)) Az SR10 árából meg kapsz kb 4 db új jg g36c-t...

(#13024) tankagogy válasza stefanitsr (#13021) üzenetére

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

ez Umarex H&K G36C

nem én akarom megvenni de szerintem a G36 ok nagyon jó fegyverek (már amelyik)

nekem is G36C m van és erős, kicsi, 470es tár , jó irányézék, sokkal többet ér mint bármelyik M4 ... :R

Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

(#13025) stefanitsr válasza tankagogy (#13024) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

Bizonyára első fegyvered. :D Azok az emberek szokták akkor úgy szeretni ezeket... Aztán megismernek más fegyvereket is ! :DDD

(#13026) tankagogy válasza stefanitsr (#13025) üzenetére

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

pl?:D

M733 am volt és rühelltem .....

sig sauer 556 ot szeretnék de ritka :D

milyet ajánlasz ami szerinted jó és AEG?

am meg lehet hogy egy bmw jobb mint egy renault de attól még a renault is lehet ó ;)

[ Szerkesztve ]

(#13027) stefanitsr válasza tankagogy (#13026) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

A renault még lehetne jó is, de ez igazából zaporozsec. :D A Well R7 meg a verhovina. ;)

(#13028) zalman90 válasza tankagogy (#13024) üzenetére

zalman90
(őstag)

ezt a g36 ot énis néztem hogy milyen olcso stb , de több oldalon is láttam hogy az energiája bizony csak 0.5J alatt van :( link

de ahogy nézem 3 féle kivitelben van , link

ameik normális lenne , 1.5J energiával az 78.000 ft :D

1J = kb 330 fps

1.5J = kb 400 fps

0.5J ezekszerint kb 170fps ? :F

stefanitsr is aszt hiszem irta hogy ilyet nem szabad venni mert komolytalan

[ Szerkesztve ]

(#13029) rainmen válasza stefanitsr (#13027) üzenetére

rainmen
(senior tag)

Mi a baj a záporjóskával? :DD :DD :DD
Mindenki ráragasztotta a "lottón nyertem"-et... :C

(#13030) rainmen válasza zalman90 (#13028) üzenetére

rainmen
(senior tag)

A 0,5J az nagyjából 170-200 fps körül van, egy Cyma Glock is simán visz ennyit, csak ugye az pisztoly kategória. Ezzel szóba sem szabad állni, annyit sem ér, mint a számítógép villanyszámlája, amíg megnézed. :(

(#13031) szbalogh

szbalogh
(senior tag)

Na nem bírtam kivárni, hogy elálljon a szél, kimentem lődözni kicsit. 57 méterre (lemértem szalaggal) lőttem egy 20 centis oszlopra. Utána kezdett lefelé ívelni a röppályálya. Kb 40-50 centi átmérőjű körben értek oda a 0.25-ös golyók. Nagyon pontos ez a stukker. A belső cső kicsit lötyögött, de rögzítés után ilyen szuper lett. Fehér bb-vel napsütésben végig látom a lövedéket :P
Vicces de a hopkamrán van egy bemarás, pont a 0.25-ös bb-re beállított helynél (már benne van a h lenyomó) :DDD
Na akkor most berendelem az aksit meg még 2db cyma tárat. :C

rainmen: mire jutottál az aksival?

[ Szerkesztve ]

(#13032) szbalogh

szbalogh
(senior tag)

Bakker 27 dodó lenne az aksi. Most akkor erre áfát is kell majd fizetnem? Állítólag 25 felett már áfa is kell :F

(#13033) rainmen válasza szbalogh (#13031) üzenetére

rainmen
(senior tag)

Egyenlőre nem bántottam, szerdán meglesz a másik, addig nem akarok piszkálni, nehogy elbakteroljam... :))
A vámos dologhoz: kissé furán hangzik, de mikor próbáltam utánaolvasni azt találtam, hogy a kínai cuccokra van ez az új vámtörvény. Kíváncsi leszek, április környékén lesz megint egy rendelésem amcsiból, ~90 dodó értékben. A februárival nem szórakoztak. Remélem, ezzel sem fognak majd. :D

(#13034) szbalogh válasza rainmen (#13033) üzenetére

szbalogh
(senior tag)

Hát most vagy megevszem 27-ért (mind postás ár) a tok alá passzoló 1600-as aksit vagy ott a Turnigy 3000-es 21 dollárért ami épp elfér a tusban ha kiszedem belőle a kioldó gombot, vagy kettéfűrészelem (ha be van hajtva a tus ezzel lehet kioldani) és meg is kell fúrni a tus elejét. Legjobb a fémkeretes tus lenne amin nem kell alakítani és akár 4000-es aksi is vígan beleférne.
Valakinek nincs ilyesmi tus eladó? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#13035) rainmen válasza szbalogh (#13034) üzenetére

rainmen
(senior tag)

Tok alá passzoló lengyelektől nem olcsóbb, mint a 27-es vámmal?

(#13036) tankagogy

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

ilyen a doboza

(#13037) szbalogh válasza tankagogy (#13036) üzenetére

szbalogh
(senior tag)

Menj el, nézd meg, odafelé igyá' meg egy doboz sört és az üres dobozát lövest át vele. Ha a sörösdoboz mindkét felét átviszi akkor +330 fps.

rainmen: 31 lenne dollárra számolva posta nélkül :(((
AMúgy azt figyeltem meg, hogy amiket eddig rendeltem RSOV-ról azok borítékain mind 7dollár érték volt feltüntetve és valami mintatermék vagy mi volt beikszelve.

[ Szerkesztve ]

(#13038) sptkyle

sptkyle
(fanatikus tag)

Kérdés:
M4 SR7 és az SR7 DEVGRU között van különbség, vagy csak az egyik shop lusta volt kiírni az utónevet? Leírás alapján (ami elég szerény) ugyanaz, de gondoltam inkább megkérdem.

ZTE Blade , WayteQ xPAD-70: Chinese power. :D

(#13039) stefanitsr válasza sptkyle (#13038) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

Úgy tudom SR7-esek mind DEVGRU-k, szóval a lustaság elmélete lehet a valós.

(#13040) sptkyle válasza stefanitsr (#13039) üzenetére

sptkyle
(fanatikus tag)

Köszönöm szépen. :R

(#13041) macilaci78 válasza szbalogh (#13006) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

DE vót má, szar, még TM csövekkel is. Ezért akarok TM-et, mert azt legalább nem töröm el, van lőtávja és pontos is.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#13042) stefanitsr válasza sptkyle (#13040) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

KWA USA terméklista...

(#13043) sptkyle válasza stefanitsr (#13042) üzenetére

sptkyle
(fanatikus tag)

Köszönöm. Megrendeltem.
Lesz olyan alkatrész, amit megéri röptében cserélni?

Olcsó KWA AEG ha érdekel valakit. :C

[ Szerkesztve ]

(#13044) stefanitsr válasza sptkyle (#13043) üzenetére

stefanitsr
(fanatikus tag)

Ha nem lő jól, akkor valamilyen hopup gumi, meg 1-2 4x1 vagy 5x1 O gyűrű a középső meg az állító fogaskerék alá a hopkamrára, oszt heló. Használni kell, azt majd akkor belenyúlni amikor megáll.

A vélemények megoszlanak, egy jó csomóan istenítik az alap gumit, nekem nem vált be sajna.

[ Szerkesztve ]

(#13045) sptkyle válasza stefanitsr (#13044) üzenetére

sptkyle
(fanatikus tag)

Okés.. meglátjuk, akkor semmi extra.

(#13046) evilzombie válasza sptkyle (#13043) üzenetére

evilzombie
(lelkes újonc)

Hat ez naon kiraly!!!! :DD
:R :R :R :R :R

[ Szerkesztve ]

(#13047) rainmen válasza sptkyle (#13043) üzenetére

rainmen
(senior tag)

1200 feletti ROF-fal mehetsz őserdőt irtani... :D

(#13048) szbalogh

szbalogh
(senior tag)

Két kontakt között még aludhatnék is rajta egyet ha sikerülne szerezni :DDD

(#13049) sowi

sowi
(senior tag)

reggel, ehgyomorra ez a 160ezres CA m4-es kicsit fajdalmas volt a szofteren

Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

(#13050) szbalogh válasza sowi (#13049) üzenetére

szbalogh
(senior tag)

Engem a DE M56A izgatott fel :DDD 8 ropi

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Airsoft
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.