Jó fegyók ezek, csak egy nagy előagy kell majd hozzá és kész 
Meg idő játszani menni 
GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7

Jó fegyók ezek, csak egy nagy előagy kell majd hozzá és kész 
Meg idő játszani menni 
GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7

Sikerült visszalegóznom a tusavéget.
Ja amúgy meg megalakult a Hornets airsoft csapat 
A nukleofil erő legyen Veled! Amúgy meg Magpul PTS Imbusz Bambusz Lótusz MoE PRSz MIad RVg Magpul Emag Magpul IPhone Case Multi mission Pmag Dynamics Sznájper RSA bullshit

sziasztok , dealextreme ről mennyi idő amig kihozzák a rendelést , tudja valaki? megtetszett ez a red-dot : vélemény róla?
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.

Akkor szerinted hopgumit sem kell bele másikat tenni? Van egy H lenyomóm még, azt azért beledobom ha nem az lenne benne. És még egy shs AK nózira gondoltam, úgy látom tömítetlen átlátszó van benne mint a 031-ben volt.
A nukleofil erő legyen Veled! Amúgy meg Magpul PTS Imbusz Bambusz Lótusz MoE PRSz MIad RVg Magpul Emag Magpul IPhone Case Multi mission Pmag Dynamics Sznájper RSA bullshit

TM Benelli M3 Super 90 sotit honnan lehet rendelni? 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Nem hiszem, hogy lehet venni olyat a Föld nevű bolygón.
Viszont van Double Eagle M56A ami ugyanaz és még idehaza is előfordul használtasban. Én is szeretnék majd egy ilyet.
040D: Nem fér be a tusba 1cm-nél vastagabb lipo
Ilyen merevítésekkel van öntve a tus ami elveszi a helyet de cserébe szuper masszív. Marad a 1.6Ah-s 7.4-es. Ideiglenesen összedobtam hozzá egy 9 cellás NiMH-t. Ezzel autentikus a ROF-ja nekije 
[ Szerkesztve ]

Na, sikerült szétkapnom az aksi burkolatot. Rámértem a cellákra, 3,87 V cellapáronként, aminél a párhuzamos kötést nem tudtam megszüntetni, mivel ponthegesztésszerűen van megcsinálva. A pakk 11,57 V körül van terheletlenül, terhelve leesik 10,40 V magasságába, de a töltést nem veszi. Valakinek ötlete?
Jobb híján központi zár motort tettem rá terhelésnek, az nem vesz fel valami veszettül nagy áramot, de a semminél több.

Valahol olvastam, hogy rövidzár ellen valami biztosíték van ezekben a lipokban. Lehet, hogy a töltő csatin is van ilyen. Vagy a balancer csati nem jó, vagy mindegyik balancer vezeték meg van törve, vagy a töltő nem jó.
Próbáld ki, hogy az egyik cellát meglököd valami adapterrel 4-5V feszültséggel pár percig és utána mérj rá terheletlenül. Ha nagyobbat mérsz mint előtte, vagy a másik két cellában akkor a pakk jó és veszi a töltést csak a töltő nem jó. A polaritásokra vigyázz! 

Kösz a tippet. Még valami eszembe jutott: a cellapárokra is rámérek terhelés alatt. Hátha akkor kiborul a bili és valamelyik úgy nem stimmel.

Hali!
Az érdekelne hogy bp-n hol van jó airsoft bolt?
Illetve hogy a józsefvárosi piacon vásárolt már valaki ilyesmit?

mennyire húdejók ezek a madbull hop gumik 3000 ft ért ? elég a guarder is nem?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.

Nem húdejók, sőt...
RS Type97B, KWA SR10, SLR105 C, JG BAR-10 G, TM Mk23, DE M56A, RK01S, KWA SR12, GE HK416, M56DL - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com

Szerintetek van annak értelme, hogy veszek egy távcsövet hopup belövéshez? 20-30 méterig még látom a BB-t de utána a fene se tudja mit csinál. Mekkora nagyításút érdemes szerintetek ilyen célra venni?

nem mondod, hogy távcső kell hozzá! inkább akkor szemüveget csináltass mint távcső... 
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««

3-9x zoomosat, 32 max 40-es front lencse átmérővel, vagy 4x 32 4x40-es fixet.
RS Type97B, KWA SR10, SLR105 C, JG BAR-10 G, TM Mk23, DE M56A, RK01S, KWA SR12, GE HK416, M56DL - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com

Most vettem biobbogyókat. Zöld színű. Vagy a fehér házfalra lövöldözök vele vagy pedig nem látom, vagy kiteszek egy vaslemezt amin csilingel és keresgélhetem egy ideig a helyes beállítást.
Ilyen kis olcsó egyszerűre gondoltam, nem sniperkedni akarok 
Amit szerelékre lehet tenni az gondolom egy vagyon ehhez képest 
30-40-es lencsével biztos jól néz már ki 

25-ös lencsét én hanyagolnám. Vadász ismerősnek nézegettem-tesztelgettem az optikáit, hát még a 32-es is necces szerintem.
Üdv!
Mi a véleményetek erről a H&K G36C ről?
ez bóvli hamisítvány vagy jó?
ez egy elektromos fegyver, minden kiegészítője tartozéka (hangtompító, red dot, taktkai markolat)
vélemény?
reális ár?
[ Szerkesztve ]
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

Most ilyen tetszik. Pici, könnyű, játék alatt is sokat segítene az ellen beazonosításában pl. Van egy nagy binokulár távcsövem valahol de az bazinehéz. Ez a pici meg elég lenne hopupot belőni is talán. Tényleg csak arra kéne, hogy 30 méter fölött merre megy a bb. Nem akarok a shorty AK-ból snipert csinálni
Ezek jó minőségűek? Ismeritek ezeket? Szép képet adnak?

Nekem a szilikon guarder jobban bevalt mint a szilikon madbull ! (320FPS)
P35DQ6,Q6600,4890,6GBHyperX1066,passziv H2O, KWA/G36C CA/M14EBR CA/AUG A2 TM/M92F TM/MP5K CA/AUG A2

G36-ért nem adunk pénzt. 
Ez meg szerintem valamelyik umarex, műanyag boxos csoda. A kép nem elég részletes, a doboz nem látszik, nem lehet a cuccot beazonosítani. Így azt mondom kerüld.
(#13022) evilzombie válasza stefanitsr (#13021) üzenetére

En mar eleg jol megbaratkoztam a g36-ommal! 
Persze nem volt olcso! 
P35DQ6,Q6600,4890,6GBHyperX1066,passziv H2O, KWA/G36C CA/M14EBR CA/AUG A2 TM/M92F TM/MP5K CA/AUG A2
(#13023) stefanitsr válasza evilzombie (#13022) üzenetére

Errefele az embereknek mondod hogy KWA Aeged van, néznek, mint boci a kapura, azt hiszik, valami kínai cucc.
Az SR10 árából meg kapsz kb 4 db új jg g36c-t...
ez Umarex H&K G36C
nem én akarom megvenni de szerintem a G36 ok nagyon jó fegyverek (már amelyik)
nekem is G36C m van és erős, kicsi, 470es tár , jó irányézék, sokkal többet ér mint bármelyik M4 ... 
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

Bizonyára első fegyvered.
Azok az emberek szokták akkor úgy szeretni ezeket... Aztán megismernek más fegyvereket is ! 
pl?
M733 am volt és rühelltem .....
sig sauer 556 ot szeretnék de ritka 
milyet ajánlasz ami szerinted jó és AEG?
am meg lehet hogy egy bmw jobb mint egy renault de attól még a renault is lehet ó 
[ Szerkesztve ]

A renault még lehetne jó is, de ez igazából zaporozsec.
A Well R7 meg a verhovina. 

ezt a g36 ot énis néztem hogy milyen olcso stb , de több oldalon is láttam hogy az energiája bizony csak 0.5J alatt van
link
de ahogy nézem 3 féle kivitelben van , link
ameik normális lenne , 1.5J energiával az 78.000 ft 
1J = kb 330 fps
1.5J = kb 400 fps
0.5J ezekszerint kb 170fps ? 
stefanitsr is aszt hiszem irta hogy ilyet nem szabad venni mert komolytalan
[ Szerkesztve ]

Mi a baj a záporjóskával?

Mindenki ráragasztotta a "lottón nyertem"-et... 

A 0,5J az nagyjából 170-200 fps körül van, egy Cyma Glock is simán visz ennyit, csak ugye az pisztoly kategória. Ezzel szóba sem szabad állni, annyit sem ér, mint a számítógép villanyszámlája, amíg megnézed. 

Na nem bírtam kivárni, hogy elálljon a szél, kimentem lődözni kicsit. 57 méterre (lemértem szalaggal) lőttem egy 20 centis oszlopra. Utána kezdett lefelé ívelni a röppályálya. Kb 40-50 centi átmérőjű körben értek oda a 0.25-ös golyók. Nagyon pontos ez a stukker. A belső cső kicsit lötyögött, de rögzítés után ilyen szuper lett. Fehér bb-vel napsütésben végig látom a lövedéket 
Vicces de a hopkamrán van egy bemarás, pont a 0.25-ös bb-re beállított helynél (már benne van a h lenyomó) 
Na akkor most berendelem az aksit meg még 2db cyma tárat. 
rainmen: mire jutottál az aksival?
[ Szerkesztve ]

Bakker 27 dodó lenne az aksi. Most akkor erre áfát is kell majd fizetnem? Állítólag 25 felett már áfa is kell 

Egyenlőre nem bántottam, szerdán meglesz a másik, addig nem akarok piszkálni, nehogy elbakteroljam... 
A vámos dologhoz: kissé furán hangzik, de mikor próbáltam utánaolvasni azt találtam, hogy a kínai cuccokra van ez az új vámtörvény. Kíváncsi leszek, április környékén lesz megint egy rendelésem amcsiból, ~90 dodó értékben. A februárival nem szórakoztak. Remélem, ezzel sem fognak majd. 

Hát most vagy megevszem 27-ért (mind postás ár) a tok alá passzoló 1600-as aksit vagy ott a Turnigy 3000-es 21 dollárért ami épp elfér a tusban ha kiszedem belőle a kioldó gombot, vagy kettéfűrészelem (ha be van hajtva a tus ezzel lehet kioldani) és meg is kell fúrni a tus elejét. Legjobb a fémkeretes tus lenne amin nem kell alakítani és akár 4000-es aksi is vígan beleférne.
Valakinek nincs ilyesmi tus eladó? 
[ Szerkesztve ]

Tok alá passzoló lengyelektől nem olcsóbb, mint a 27-es vámmal?

Menj el, nézd meg, odafelé igyá' meg egy doboz sört és az üres dobozát lövest át vele. Ha a sörösdoboz mindkét felét átviszi akkor +330 fps.
rainmen: 31 lenne dollárra számolva posta nélkül 
AMúgy azt figyeltem meg, hogy amiket eddig rendeltem RSOV-ról azok borítékain mind 7dollár érték volt feltüntetve és valami mintatermék vagy mi volt beikszelve.
[ Szerkesztve ]

Kérdés:
M4 SR7 és az SR7 DEVGRU között van különbség, vagy csak az egyik shop lusta volt kiírni az utónevet? Leírás alapján (ami elég szerény) ugyanaz, de gondoltam inkább megkérdem.
ZTE Blade , WayteQ xPAD-70: Chinese power. :D

Úgy tudom SR7-esek mind DEVGRU-k, szóval a lustaság elmélete lehet a valós.

Köszönöm szépen. 

DE vót má, szar, még TM csövekkel is. Ezért akarok TM-et, mert azt legalább nem töröm el, van lőtávja és pontos is.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Köszönöm. Megrendeltem.
Lesz olyan alkatrész, amit megéri röptében cserélni?
Olcsó KWA AEG ha érdekel valakit. 
[ Szerkesztve ]

Ha nem lő jól, akkor valamilyen hopup gumi, meg 1-2 4x1 vagy 5x1 O gyűrű a középső meg az állító fogaskerék alá a hopkamrára, oszt heló. Használni kell, azt majd akkor belenyúlni amikor megáll.
A vélemények megoszlanak, egy jó csomóan istenítik az alap gumit, nekem nem vált be sajna.
[ Szerkesztve ]

Okés.. meglátjuk, akkor semmi extra.

Hat ez naon kiraly!!!! 

[ Szerkesztve ]

1200 feletti ROF-fal mehetsz őserdőt irtani... 

reggel, ehgyomorra ez a 160ezres CA m4-es kicsit fajdalmas volt a szofteren
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

Engem a DE M56A izgatott fel
8 ropi