jaj, oké, értem, köszi. azértnéztem hogy valahol ki volt írva hogy ak-47 karabély
Mr .Hóember

jaj, oké, értem, köszi. azértnéztem hogy valahol ki volt írva hogy ak-47 karabély
Mr .Hóember

CYMA CM.031 AK74
egy ilyen újonnan mennyit ér?
és használtan?( tus kitöt, de vissza van ragasztva, fps-290-300stb.)?
Mr .Hóember

na siker 
a gearboxhoz nem nyúlok, nem merek. pedig kék rugót cserélnem erősebbre.
hop-upot kell még valahogy szétkapni.
érdemes gumit cserélni? kb. 8 hónapja ugyanaz van benne, 20 játékon lehettem vele azóta.
alapvetően mindent kicsavartam amit lehetett 
tűzváltókar szétesett, meg is ilyedtem, először mondom ez szopás, nem tudom hogy volt. aztán győzött az emberi (un)intelligencia és sikerült összerakni 
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

15e-nel tobbet nem adnek erte, 25ert vettem anno a fullacel aksu74es kalasht
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

hát én is ezt mondtam neki. és nem érti. 
Mr .Hóember

Újonnan 30k körül, használtan sztem max 20-25k.(attól függ mi volt vele csinálva, mennyire használt, mi lett benne cserélve.. stb.)
De az a 280-300fps nem hangzik tul jol. Erre a fegyverre gyárilag 360-380 van kiírva. Ezek fényében (és tapasztalat alapján) legrosszabb esetben is 340-350 kellene hogy legyen.
De javítsatok ki ha tévedek.
(más dolog az, hogy valószínű a tus ismét törni fog egy idő után)
Bocs, közben megelőztek.
[ Szerkesztve ]
ZTE Blade , WayteQ xPAD-70: Chinese power. :D

Mr .Hóember

nézd meg a link-et... akko lehet valamitelírt.
Mr .Hóember

na hop-up is szétkapva 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

érdemes gumit cserélni? kb. 8 hónapja ugyanaz van benne, 20 játékon lehettem vele azóta.

Nem hiszem hogy elírta. 2. tulaj, és még szerelő nem látta belülről.(mármint a fegyvert... nem a tulajt
) Valószínű ennyit teljesít. De 25-öt semmiképp nem ér. Ne foglalkozz vele. Egy idő után majd rájön, hogy nem ér ennyit a fegyvere. (vagy eladja egy nem hozzáértőnek otthonra lövöldözni a kertben)
[ Szerkesztve ]

oké.
Mr .Hóember

Kössz! 
Mintha múltkor Bakesz ajánlotta volna az alábbi linket:
Ha már benne vagy és szét akarod szedni... 

Így maszekolgasson az ember...
Végre összejött egy kisebb összeg a "tartalék" kasszámba...
Holnap mehetek az autóhoz belső világításért. Hátra kell két darab, darabja ~5 eFt, csak gyári van, Rüsselsheimból. 
Így sose lesz meg a fegyverre való!

[ Szerkesztve ]

xD én is így vagyok vele 
minden sz@rra elmegy a pénz(pl. számlák) 
Mr .Hóember
na pont az ilyen félrefordítások miatt volt nemrég egy cikk a rakátákról, Vobothepülökről siklóbombákról stbstb.
hogy melyiket hogy helyes magyarban hívni, mert h össze vissza fordít mindenki mindent....
azt ajánlom olvasni. 

Most néztem meg jobban a linket az AK-ról.
Nem minimáláras, egy általad elfogadható összegért tegyél rá levédett ajánlatot, aztán majd kiderül, hogy tiéd lesz-e vagy sem.

jaj, nem, engem nem érdekel ez a fegyó nagyon, csak megkérdeztem tőletekhogy megérné-e.
nekem ak 47 kéne olyan 25-30körül, má találtam egy jót 30ért, de sajnos nincs pénzem 
de van 20ért is jó, mingyá linkelem
[ Szerkesztve ]
Mr .Hóember

hát, van ezak1
nem nagy durranások, de erre lesz pénzem
Mr .Hóember

Hát igen, addig nyújtózkodj, míg ...
A fene enné meg azt a rövid takarót! 

de ilyet nem is éri meg megvenni igaz? inkább gyűjtsek még komolyabbra?
Mr .Hóember

Hát fegyverekben nem vagyok otthon, majd a nagy "öregek" megmondják a frankót. 

oké, én sem, kezdő airsoft-os akarok lenni, kellene egy jó ak47és akko a kertbe mehetek gyarokorolni, aztán meg pályára.
Mr .Hóember

nekem volt ilyen 028s cyma ak-m, ezekert olyan 10-15e huf kozotti osszeget szabad adni, viszont a belseje eleg jo, ha cserelsz benne egy hopupgumit teljesen jol el lehet jatszani vele, a valltamasz szokott eltorni mert spiater de eles ak tus pont jo ra, parezerbol megvan, kezdesre tokeletes, 30ert mar fem ak-t is adnak

full fém+fa akt 30ért? vagy félreértettem?
Mr .Hóember

jol ertetted
egyebkent a softairen van egy srac, aki classic army slr105-ost arul mar vagy fel eve, 45e huf, amibol szerintem mar lehet jocskan alkudni es ez egy kurv@ jo cucc
[ Szerkesztve ]

majd ha összehoztam a 30at akkor szólok, és mutass majd...
Mr .Hóember

A kor számit a fegyver használatakor?
pl pájára felmehetne kiskorú?(14-15éves)?
Mr .Hóember

MASZ
Szerkeszd a hozzászólásaidat, ne gyűjtögess hsz.-t. 
Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |

Már van felirat is az új évad 24-hez
Jack Bauer (a példaképem
) ismét akcióban
tegnap dupla és ma is dupla rész
Private Military Contractor

oké, ha nem páján vagy, akkor használhatod a fegyvert a kertben 14-15évesen igaz?
Mr .Hóember

Én már aligha.
Nagykorú felügyelete mellett, védőszemüvegben, céltáblára lőve, nem a szomszédra vagy állatokra.
Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |

aha, rendben, köszönöm.
Mr .Hóember

Harmadik olvasatra leesett , hogy miért írtad az első mondatod. 
Fáradt vagyok asszem.
Bakesz ha el akarod majd adni a FAMAS-t írj már előbb ide a fórumba légyszi. (nagyon jo lenne nekem cqb-ra.. addig meg talán az ára is összejön
)
Meg esetleg majd megoszthatnád velünk szokás szerint a tapasztalataidat ezzel a fegyverrel kapcsolatban is, ha már szétkaptad. 

Úgy lesz
. Holnap postázza az úr, remélem szerdán meg is kapom. 

Szerintem a lövedék röppályájából kiderül!Ha sehogy se akar normális röppályát mutatni akkor valószínű a gumi elhasználódott,rojtosodott!De szerintem érdemes lehet cserélni! H-lenyomó van benne?
Én is akarok Hop-up-ot cserélni mert csak egy guarder 70-es gumi lett kicserélve benne!
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."

nemkell várnod rá sokat szerintem
max 3hét 
utána ismét vesz egy olyat amit 1hónap után elad és örök körforgás lesz 
Private Military Contractor

Igen, olvasom már egy ideje a topicot, sőt vissza is olvastam pár ezer hozzászólásig.Képben vagyok. 

ha már szétkaptam akkor cserélek. most CA van benne, de nem szeretem a CA cuccokat, rosszakat hallok róluk, meg tapasztalom is néha. guarder 70-est lökök bele
systema a legjobb de több mint 2x annyi mint a guarder. nem H lenyomó van, de olyat akarok venni most bele.
[ Szerkesztve ]

Te sowi. Erre nincs jobb szó. Ez CSÚÚNYA 
Bár ugye neked kell hogy tetszen. Mi lesz még rá? Hangtompító+holo+M4 tárfészek, és kész a szörnyszülött

holosightom van
amugy meg az volt a cel, hogy nekem kenyelmes legyen es ra tudjak aggatni minden dolgot amire szuksegem van...na ez a puska pont ilyen 
KÚVA JÓ
Irigy vagyok baszki. Mikor tapizhatom meg? Legközelebb megyek Mutterhez, megállok nálatok és rádtöröm az ajtót

Mi az a 74-es tár 47-ben???
Űlj le egyes!

Ja és írj már kérlek egy teljes kitlistet árral együtt 
[ Szerkesztve ]
"I have a few vintage tanks in my back yard". "WOW! Like T-34 and Tiger tank???". "No, like Propane and Gas tanks"

Remeltem, hogy neked be fog jonni, orulok, hogy tetszik 
igazabol nincs tul sok extra benne, az alap ugye egy cyma 039c volt, egy fire pig langrejtot kapott 12 euroert illetve a special forces betolhato tust az eredeti m4a1 helyett ez volt meg 22 euro, a 74es tar csak azert van benne mert a hozza kapott hicapet elpasszoltam es meg uton vannak a realsteel 7.62es tarak az atalakitashoz 
ami meg hatra van az egy acel test majd ha lesz penzem, amugy ez az alu cyma sem rossz, nem az a regi spiater mint amilyen a 036os volt, erzetre minosegibb marha otvozetnel lehet errol beszelni 
Ez a puska teljesen ram van szabva, ezert is dobtam sutba a klasszikus AK fem/fa dolgot, ez egy sopmod modernizalt ak47, amit szerintem batran oda lehet tenni egy m4 melle...

Jó lett nekem is tetszik!
Az előagy és a lángrejtő nagyon passzol hozzá! Egyedül a tus ami nem nagyon tetszik
egy AK fix tussal bejönne 
[ Szerkesztve ]
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
Hát ez az M4 tus eléggé elb.ssza szvsz is..
Én nem vagyok oda az AK-ért, de ha már Kala, akkor az legyen igazi fa tusos.. Vmi ilyesmi: [link] (tusbizbasz meg szigszalagok nélkül)
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

gyonyoru lenne az eloagyhoz egy szep pacolt fatus ja...a fatus nehez, nem tul ergonomikus, szoval kiesett, kb. mintha egy sopmod m4hez raknal m16 telitust
[ Szerkesztve ]