Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Airsoft

(#4001) Djuree válasza sowi (#4000) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ment pü

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#4002) sowi válasza Djuree (#4001) üzenetére

sowi
(senior tag)

repu is

Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

(#4003) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

ezt nézzétek!

beteg, meg hogy rajta van a szereléksín is :)

[ Szerkesztve ]

(#4004) Djuree válasza hejesírásó (#4003) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

lol :C :DDD

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#4005) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

ehhez passzoló pirate BDU

[ Szerkesztve ]

(#4006) DreaD88

DreaD88
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Ha esetleg érdekel vkit balos combtok: http://hardverapro.hu/apro/elado_balos_combtok_pisztolytok_oliv_szinu/hsz_1-50.html

"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)

(#4007) BaKeSZ87

BaKeSZ87
(őstag)

Olyan ötletem támadt, hogy akinek van kedve, az a birtokában lévő felszerelését alkotó eszközökről készíthetne review-t amit itt közzétesz a topikban, képekkel, kitérve a pozitívumokra, ill. negatívumokra. Ha hülyeség, szóljatok! :)

Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |

(#4008) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

na moddoltam kicsit a szerelmemet (gy.k. az AK-mat :DDD ).

köszönöm sírásó kollégának a tactical előagyat. nélküle nem jöhetett volna létre ez a mű :D (meg gyorsan vettem softairről egy behajtható markolatot, 4500ft boltban ez a kis szar, én megvettem 1500-ért használtan :DD )
itt-ott faragnom-fűrészelnem-reszelnem kellett a dolgokon, hogy rendesen illeszkedjenek, meg egyáltalán felmenjen az AK-mra, volt ahonnan 3-4mm-t is levágtam. de végül sikerült. felülre nem raktam rá a tactical részt, felső szereléksínem van külön, meg sztem így egyedibb. picit lötyög a felső fa rész, de bőven elviselhető, kis ragasztóval amúgyis lehet orvosolni :)
sztem marha jól néz ki, és praktikus is.

viszont most vettem észre el van törve a reticle sight-om :(( (valaki sztem leejtette játékon, mikor megfogdosták, és pont nem láttam). majd valahogy megragasztom ezt is...

[ Szerkesztve ]

(#4009) DreaD88

DreaD88
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Érdekel vkit taktikai mellény? :D

[ Szerkesztve ]

(#4010) philoxenia válasza Djuree (#4008) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Ejnye no.... :DDD [link]

(#4011) sowi válasza Djuree (#4008) üzenetére

sowi
(senior tag)

nagyon jol nez ki, en is mostanaban kezdem moddolni az aksu-t, csak meg varnom kell az alkatreszekre, ha megjon minden akkor dobok egy kepet valahova :)

(#4012) Djuree válasza philoxenia (#4010) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

:DDD :C

sowi: kösz :R ez a jó az AK-ban, hogy össze vissza lehet alakítgatni. azért nem sok fegyvert lehet így alakítgatni...

[ Szerkesztve ]

(#4013) sowi válasza Djuree (#4012) üzenetére

sowi
(senior tag)

m4eseken is van mit alakitani, de ott inkabb a karacsonyfa jelleg meno reddot, tavkukker, lampa meg a szines szagos ris coverek, ergonomikus (piha...) markolatok, egy szo mint szaz, azok ilyen csajos fegyverek :D

[ Szerkesztve ]

(#4014) macilaci78 válasza DreaD88 (#4009) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

7k-ért NC. :(

[ Szerkesztve ]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#4015) Mcray válasza macilaci78 (#4014) üzenetére

Mcray
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én is drágán vettem annó. 4 K volt és elég lehercolt :(

Viszont nagyon szeretem. Pl most jöttem rá hogy a legoldalsó AK tárzsebbek simán fogadnak egy pisztolyt. Egész izbégi játék alatt ott volt a Hi Capa 3.8-am és szuper volt. Pont oda passzolt :DDD pedig már venni akartam combtokot :)

"I have a few vintage tanks in my back yard". "WOW! Like T-34 and Tiger tank???". "No, like Propane and Gas tanks"

(#4016) BaKeSZ87 válasza Mcray (#4015) üzenetére

BaKeSZ87
(őstag)

Én is eladtam a pisztolytáskámat, a mellény bal oldalt legszélső zsebében tartom az STI-t, így a kúszásban sem zavar. Nekem Szegeden vették valamelyik military boltban, első ránézésre újnak tűnik, annyi gyíkja van, hogy az övhöz rögzítő patentos cucc foszlani kezdett, de ugyan úgy használható. 2750Ft volt :)

[ Szerkesztve ]

Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |

(#4017) Djuree válasza Mcray (#4015) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

igen, ezért jók az AK tárzsebek. jó nagyok a tárak, bármi más belemegy a tárzsebekbe, fél lityós üveg, de még pisztoly is :)
nekem a 4 tárzsebben van 2 fél literes üveg, 1 pisztoly, meg 2 tár :D

(#4018) DreaD88 válasza macilaci78 (#4014) üzenetére

DreaD88
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

A mellény elkelt... (megjegyzem 6500ért)

(#4019) Mcray válasza DreaD88 (#4018) üzenetére

Mcray
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hááát igen. Kínál-kereslet van. És a kereső részéről lustaság hogy utánajárjanak az áraknak...A Kínáló meg jól jár :C

Grat, az eladáshoz :R

"I have a few vintage tanks in my back yard". "WOW! Like T-34 and Tiger tank???". "No, like Propane and Gas tanks"

(#4020) BaKeSZ87

BaKeSZ87
(őstag)

Bulímiásoknak ajánlom az airsoftnews-on az AK M4 hybrid-et, megkönnyíti a hányást.

(#4021) Mcray válasza BaKeSZ87 (#4020) üzenetére

Mcray
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én nagy Ak karácsonfa rajongó vagyok, de ettől tényleg kirázott a hideg. Ki a francnak jut ilyen az eszébe??? Mi értelme van 2 teljesen más időből származó konstrukciót így összebarkácsolni? Ez beteg :U :U :U

(#4022) sowi válasza Mcray (#4021) üzenetére

sowi
(senior tag)

hanyas....ki fog ilyet venni...

(#4023) Mcray válasza sowi (#4022) üzenetére

Mcray
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Filipínók biztos. Az ő fórumaikon láttam az eddigi legtorzabb szörnyeket :DD :DD :DD

(#4024) menalcas válasza Djuree (#4012) üzenetére

menalcas
(őstag)

Hát nem tom az AK-m az a fegyver amiról még a nagyon ultra brutál oldal mountot is eladtam mert sztem csicsás és az ák természetes szépségéből fakadón gyönyörű csak :C
Ha nagyon össze-vissza alakitgatni szeretnétek a fegyveretek ott vannak az m4-m16-osak és azok különböző kombóik (volt nekem is tudom mien az mikor nem tudod melyik szerelék sinre mit tegyél)
Hát az AK így nézzen ki:

Vagy ha nagyon kombó akkor GP25 vagy GP30 GL illetve egy PBS hangtompitó de ez a maximum :U

[ Szerkesztve ]

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#4025) Djuree válasza menalcas (#4024) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

persze, én is így gondolom. én is csak egy első markolatot raktam rá. sokkal kényelmesebb fogni. meg egy olyan első markolatot veszek majd, amiben van beépített bipod. kell mert hasalva az ak-val nem lehet lőni, a hosszú tár miatt. így a bipoddal már meg lesz ez is oldva. és nem is fog látszani a bipod, mert be van építve a markolatba, egy gombnyomással kiugrik belőle :)

(#4026) hejesírásó válasza BaKeSZ87 (#4007) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

nem hülyeség...ső (r)t!

Dread: tedd össze a kezed, ennyiért aki elvitte.......3,5-4k-ért is lehet venni horvátot használtan. ;) ügyes voltál :)

Djuree: nincs mit, örülök, h farigcsálva, de ráment. Mi lett a fölső résszel? Ráragasztottad amit letörtél az első percben? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#4027) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

menalcas: akkor sírva fogsz fakadni, ha meglátod majd az én AK-mat ha teljesen készen van. ;]

(#4028) Djuree válasza hejesírásó (#4026) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

jaja, visszaragasztottam :DDD
különben nem is én lettem volna, ha nem ejtem le és nem törik el. nemrég megvettem az új telómat, hazafelé menet természetesen leejtettem és betört a kijelző :W szerencsére gariba elintéztem. igaz vitatkoztam a szervizessel vagy fél óráig biztos, hogy nem az én hibám, kiütötték a kezemből, meg szegény vagyok, évekig spóroltam erre a telóra, garizzák már le :DDD aztán inkább legarizták, csak menjek már a fenébe :DDD

(#4029) Mcray válasza hejesírásó (#4027) üzenetére

Mcray
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Beteg vagyok emberek és ez a betegség kezd elhatalmasodni rajtam ( vagyis a pénztárcámon...)

Igen X-47 így, X-47 úgy de ezt megláttam és :Y :R :Y :W :W :W :K

http://redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=26736

Hmm holnap nagybevásárlás asszonnyal, meg fogom győzni mint a Jedi lovagok egy kis szugerával, hogy: "Jo lesz nekünk a párizsi és a szárazkenyér", és ha minden jól megy ezt is válaszolja és nem azt, hogy: "Szétrúgom a tököd Apjuk" :DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#4030) Djuree válasza Mcray (#4029) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ezzel a tussal kegyetlen randa sztem, de hát izlések és pofonok :)
használd már a link gombot lécci ;)

de itt 400 dolcsi, nagyon drága. vagy gunneren, vagy wgc-n van ugyanez jg-ben vagy cymában, és csak 120 dolcsi asszem, full fémben is van úgytudom...

[ Szerkesztve ]

(#4031) Mcray válasza Djuree (#4030) üzenetére

Mcray
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pontosan. Agyalok is rendesen, hogy Cyma 039 és van egy komplett gép, vagy csak ez, az, amaz: adapter, tus, markolat és kész(mert minden más már adott). Nem tudom hogy érné meg jobban.

Na meg az is szempont hogy teljesen műanyagban 3,5 kiló, míg teljesen fémben 5 kiló körül van. Mivel eszeveszett rohangászós célra szánom, lehet maradok a műanyagoknál.

Becserkészős, bújdosós, rohadt nehezen cipelősnek ott a fullfém 74-es :DD

(#4032) sowi válasza Djuree (#4030) üzenetére

sowi
(senior tag)

jaja, azt is slaggal vernem agyon aki AK-ra egy ilyen betolhato m4 tust eszkabal, a tactical verzio meg csak csak elmegy, de ez...

(#4033) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

hát nem tom mcray, sztem ez így a válltámaszt leszámítva tök átlagos AK. :B
huráááááááááááááá

Delivered hi, your Order have been sent on 9th JULY 2009.
fathertactical@gmail.com
:C
:C

szval ha 3.-án leadod a rendelést 9.-én adják postára, ezt nevezem gyalogkakukkos sebességnek! :(((

de legalább már úton van a [link]

[ Szerkesztve ]

(#4034) Mcray

Mcray
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csak nekem tetszik ez a festés és a pár érdekes alkatrész?

[link]

-Galil alsó markolat
-Ultimak "AMD style" gázelvezető+Holosight

mindez egy AKM-en :R

[ Szerkesztve ]

(#4035) sowi válasza Mcray (#4034) üzenetére

sowi
(senior tag)

mindez egy ak74-en, de nem nez ki rosszul :)

(#4036) hejesírásó válasza Mcray (#4034) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

ha nem mondod a galil előagyat észresem veszem :B

elég furi a festése, nem tom mennyire rejtene jól erdőben.

de elég egyedi :K

ui.: tegnap délután (CET.) rendeltem még ezt azt ebaybannedről->olyat amiért nem kell a szomszéd gyárba átszaladni, szval ma megtudjuk, hogy ázsiai barátaink dolgoznak-é szombaton ;]

ps: vki nem akar kijönni az ami foci döntőre?

Gorillaz-Predators
Budapest
1500 ZULU

[ Szerkesztve ]

(#4037) Mcray válasza sowi (#4035) üzenetére

Mcray
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

AKM ;)

Gázblokk, irányzék, 7,62

Szerintem ilyen formában csak őszi környezetben és csak akkor rejtene ha nem süt a nap. Láttam pár terep M4-est rikító zöld foltokkal amin jót röhögtem magamban, aztán meg átgyalogoltam az illetőn, mert fekve beleolvadt a lehúllott levelekbe tűző napsütésben, mert a zöld foltok friss leveleknek látszottak. Egyből tisztelni kezdtem a festőt :R :R :R

(#4038) hejesírásó válasza Mcray (#4037) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

a fekete csíkozás tökre olyan mintha egy romos, bevakolatlan téglaépület elött akarna rejteni, nem?

szval football mecsre senki? elvileg majd a sportklub is közvetíti, pom pom lányok se utolsók, és a liga legjobb védelme játszik, alapszakaszban 113-7 ha jól emlékszem ;]

[ Szerkesztve ]

(#4039) Mcray válasza hejesírásó (#4038) üzenetére

Mcray
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ami foci, passz. 1szer néztem a Wolf csapaotot, de a játék felére eluntam magam :)

Most már az X47-et rendelted??? Milyen gyártmányt? Amint megvan képeket dobjál légyszi!

Használ itt valaki ilyen Holosightot mint a fenti AK-n amit linkeltem? Azért kérdem, mert ha oda előlre rakom a red dotom, akkor már zavaróan távol van a "Konzervdoboz" a szememtől, és tudni szeretném hogy a nyílt red dotok is zavaróak-e ha a fegyver túlvégére vannak rakva.

(#4040) hejesírásó válasza Mcray (#4039) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

hát ez is uncsi lesz, mert jó a gorillaz védelme...

az x-47-et és egy nyitott reflex sightot rendeltem 3-án, 9én postázták. most úton van

most fém testet rendeltem. mert az is jóval az itteni ár alatt van.

na én most mára léptem, ha vkit mégis érdekel Újpest Tungsram pálya.

[ Szerkesztve ]

(#4041) sowi válasza Mcray (#4037) üzenetére

sowi
(senior tag)

a tus meg a langrejto viszont 74es szoval akarmi lehet :)

(#4042) csimav

csimav
(őstag)
LOGOUT blog

Csáó!
Senkit se érdekel egy eladó Mauser SR :F :W

Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

(#4043) Mcray válasza sowi (#4041) üzenetére

Mcray
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:K Igen. Hiába, amerikában reneszánszukat élik a home made custom pimped AK-k, ez is csak egy AKM/74 hibrid

(#4044) BaKeSZ87 válasza csimav (#4042) üzenetére

BaKeSZ87
(őstag)

Szerintem eltaláltad :)

(#4045) Mcray válasza BaKeSZ87 (#4044) üzenetére

Mcray
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:C :C :C :C :C

Hát igen. Ez nem fogy úgy mint a Horvát mellény :DD :DD :DD

(#4046) Mcray

Mcray
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nézegettem a hong kongi boltok custom AK-it és majdnem elsírtam magam.

Értem én hogy évekig nem volt AK 74 vagy AKM a piacon, de már 3 éve vannak ezen modellek és még mindig nem kerültek le olyan torzszülöttek a kínálatból, amik TM AK47 95%-ban egy Inokatsu AK 74 lángrejtővel pl... Baromira gázzzzz

És képesek ezeket 74,AKM,AIM,AIMS-nek eladni 400-2000(!!!) Dollárért :W :W :W

Megjegyzem, semmi bajom a hibrid szörnyekkel, ha ki van emelve hogy, semmilyen formában sem létező fegyver, hanem a helyi szaki fantáziája(Néha még szép is)

Neten amúgy is félelmetes gyorsasággal terjed a dezinformáció, a hozzáértő "szakik" "tollából" :W :W :W

A többi gyártó replikáinál is ilyen hülyeségek vannak fent neten?

(#4047) Djuree válasza Mcray (#4046) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nincs ezekkel gond. akinek kell megveszi, akinek nem az nem.
nem tudom láttad-e már a szomáliai kalózok milyen fegyverekkel nyomulnak. elsírnád magad, olyan custom fegyvereik vannak. nem tudom mit kell ezen kiakadni. ha nem kell, nem veszed meg, ennyi. nemhogy örülnél, hogy van választék. ha meg nem lenne azért sírna a szád...

(#4048) Mcray válasza Djuree (#4047) üzenetére

Mcray
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hehe,nem kiakadás ez. Nem is sír a szám, ahogy mondod, jó hogy van választék bőven. Csupán vicces mikor Amcsik pl jól megszakértenek egy AMD-t valami Japán oldalról amit egy harmadik féltől "hallottak" majd ha valaki helyesbíteni szeretne, akkor elküldik Irakba tevét kxxni :DD :DD :DD

(#4049) sowi válasza Mcray (#4048) üzenetére

sowi
(senior tag)

fuuu, egy AMD-t de jo lenne osszehozni, szet is nezek a piacon....

(#4050) hejesírásó válasza Mcray (#4048) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

hát ez így kora hajnalban nem ment->tevét k**ni? kutatni? :F

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Airsoft
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.