Hali,
van megint problémám mid-cappel és a keresővel találtam egy ilyent a topikban és a rá adott választ
A beragadó mid cap Cyma Ak tárra mi a megoldás?
Valahol olvastam , hogy szilikon spray, de nem tudom hogy merjek-e bele fújni! Hop up guminak nem lesz baja? :S
a válasz:
tárba nyomhatsz és utána járasd meg kicsit a tárat tisztító vesszővel. Én még szét szoktam őket szedni és a BB-t nyomó kis műanyagdarabról le szoktam vagdalni a sorját, meg nyújtok picit a rugón (nem minden tár szétszedhető)
a tisztító vesszővel úgy kell járatni a tárat h közben bb-is van benne? a vesszőt gondolom csak az első kanyarig nyomjam bele ugye? a sorját már le is szedtem. rugón nyújtani?
bármilyen szilikon spray jó? vagy vmi speciális kell?
a szóban forgó tárak boyi mid-cap g36 tárak. egyik sem etet jól. mindben megakadnak a bb-k ott ahol elkezd a műanyag befelé szűkülni, hogy a két soros elrendezésből 1 sorost csináljon mire a tár szájához érnek a bb-k.
3 tárból egy sem akar adagolni. a rugók toldott rugók, tehát 2 db rugó van benne. ez jelenthet problémát a gyakorlatban? youtubeon kerestem videókat mid-cappekről és többségében egy db rugó van.
továbbá találtam ilyent:
Mid-cap magazines must be prepared in particular way before first usage. Steps that must be made:
- during first usage, magazine MUST NOT be fully loaded with bb`s, miért tilos?
- before first usage, magazine SHOULD be oiled with silicon oil for better working,
- during first usage, magazine SHOULD be loaded with few bb`s and subsequently core out. After magazine SHOULD be loaded with 10 bb`s more than first time and
core out? ez lenne a megjáratás vesszővel?
subsequently core out. Activity SHOULD be repeated until full mag capacity will be achieved.
- REMEMBER, If magazine is stored, it MUST be empty,
- REMEMBER to regularly oil the magazine with silicon oil.
előre is köszi.
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5