softair kinai hibrid aeg topik, tegnapelott meg fullacel kalash aksu is volt, amugy kulsore szebb a kalash, tehat disznek is jobb 
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

softair kinai hibrid aeg topik, tegnapelott meg fullacel kalash aksu is volt, amugy kulsore szebb a kalash, tehat disznek is jobb 

egyáltalán nem szebb
semmi különbség
nem egy kalash-t láttam már elhiheted 
az meg hogy acél vagy spiáter szinte észrevehetetlen, mind súlyban mind külsőre. annyi hogy nem törik annyira. de az meg olyan mind1 egy falon függő fegyvernél. meg ha annyira acél kellett volna neki akkor nem ezt vetette volna meg 
még mindig várom a linket 
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

van egy ak74u 35-ért ott valóban.
de neki 47-es kellett vagy esetleg akm.
meg látom van egy element fém testes 47-es is
hát nem nézte meg eléggé a listát, én meg nem nézegettem az eladó fegyókat 
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

akkor tegyel egymas melle egy kalasht meg egy cymat, eleve a cyma TM kopia (kiveve a nagyon ujakat) a kalash meg VFC (olyan mint az eles fegyver) tehat itt bukott a semmi kulonbseg 

hát én nem látom a különbséget. nekem, meg még a legtöbb embernek jó a cyma is, nem vagyunk olyan kis finnyásak mint te
az meg hogy 3 milliméter különbség van 1-2 méretben az meg olyan mind1. van igazi ak-m hatástalanított, riasztófegyverré alakított, a kalash sem teljesen olyan, meg a cyma sem, erről ennyit. elvileg nem is lehet tökéletesen lemásolni, valami törvények miatt
szóval minimális különbség van minden márkánál...
erről ennyit okoska 
[ Szerkesztve ]

az hogy a spiáter és az acél súlyra ugyan az nem tévedés, de anno ezt már beszéltük itt valakikkel, összeségében a cyma-val szemben a kalash szebb, de így sem veszi fel a verseny mondjuk az ino(lct)-vel
Private Military Contractor

érdekes ez a szebb. csillog-villog vagy mi? az a szebb? mert ak-nál az igaziak is mind kopott randaságok, jó régi darabok, nem nézhet ki úgy mint az új. szóval attól hogy szebb nem mindig jobb is
az én ak-m is kopottas, mégis jobban hasonlít az igazihoz mint bármelyik új fegyver 
egy m4-nél lehet az a szebb amelyik új és csillog mint salamon töke, de ak-nál pont fordítva van...
[ Szerkesztve ]

jó mondjuk ez a "szebb" az...igen...nemszép na 
amúgy megkell fogni/tapizni/piszkálni egy cyma egy kalash és egy ino(lct)-t, van differencia...persze attól még AK marad 
m4/16-nál az a szép ha a tár kopott
[ Szerkesztve ]

hát ino-t még nem fogtam. de cyma meg kalash között nem éreztem különbséget. a kalash az boyi lényegében, szóval ugyanaz a kategória. lehet hogy ha nagyon megnézem van különbség, de hát az mint mondtam olyan mind1...ennyire nem adok...majd ha szépségversenyre kell fegyver akkor megnézem, h a tűzváltókar felső élének utolsó 2 millimétere melyiknél hullámosabb egy picit. gondolom a kalashnál 0,0001milliméterrel kisebb a hulámosság

szépségversenyre nem nevezek AK-val 

nem a meretben van kulonbseg, a kalash csapokkal es stiftekkel rogzit, mint az igazi AK, a cyma pedig TM modra csavarokkal, az itthoni hatastalanitottnak arult ak-55 meg hagyjuk mennyiben olyan mint az eredeti ak47
a kinaiakat, akiknel amugy is tiltott a fegyvergyartas majd pont fogja erdekelni, hogy milyen torvenyek miatt tilos tokeletesen lemasolni, milimeterre pontos masolatot meg egy gyarto csinal, a real sword
[ Szerkesztve ]

a real sword sem csinálhat teljesen ugyanolyat
valahol van egy kis különbség. lehet ahogy írtam pl. olyan kicsi is, a lényeg hogy ha belekötnek tudják mondani hogy no-no nem ugyanolyan 
hát ez a csavaros rögzítés néhány helyen tényleg elég kiábrándító, de ez legyen a legkisebb baj a fegyverrel sztem 
az 55-ös az mart tokos, amúgy ugyanaz mint a 47-es
minőségileg gyengébb kicsit emiatt...

Igen, ez a nem lehet teljesen ugyanolyan egy jó kis trükközés. Asszem a nike emblémának az eredetijét is levédték, amit utána kicsit módosítottak.
Volt munkahelyemen egy levédett szerszámnál az egyik süllyesztést módosították, így az eredetit gyártó cég nem szólhatott semmit, mert nem full koppintás.
[ Szerkesztve ]

itt még bonyolultabb, mert fegyverről van szó, ami veszélyes lehet ha összekeverik/összetévesztik ill. félreértésekre adhat okot, akár a hatóság, akár a rosszakarók, terroristák stb. részéről is. egy cipővel vagy polóval nincs ilyen nagy probléma 
[ Szerkesztve ]

Mit mindig, most is a pénzről van szó. Kicsit módosítod és máris kibújtál a nem kevés jogdíjfizetés alól.

[ Szerkesztve ]

kinaiaknak regota szokasuk rengeteg jogdijat fizetni barmire is, foleg, hogy teljesen illegalis kinaban airsoft fegyvert gyartani, tehat ha ok tudnak szerezni egy eredeti fegyvert es lemasoljak milimeterre pontosan akkor ki a joisten fogja felkeresni mondjuk a dboyst, hogy "he fiuk, lokjetek mar egy kis jogdijat a coltnak, amiert lemasoltatok az m4est, koszi" ne rohogtessetek mar 
[ Szerkesztve ]

Üdv!
Egy kis műszaki infóra lenne szükségem, mivel megjött öcsémnek az AK!!! 
Akksija 1200mAh, töltő 300 mAh. Mennyi a töltési ideje?
Blackwateren olvastam a cikkeket az akksikisütőkről, csinálnék egyet, de a képek kissé hiányosak. Esetleg valami javaslatotok? Mert kisütni érdemes, gondolom...
Ja, az akksi 4/5 SC-s ( talán sub-cella? )
Előre is köszönöm!!! 
sowi: hár én is erről magyarázok, csak egyszerűbben... 
[ Szerkesztve ]

normális töltő 6-8ezerért
Nem nevetni, de a mai napig a kézrátételes töltés mérésben hiszek. Több töltőt próbáltam már ki de egyik autómatám sem tudta megóvni az ócska kínai akkúimat az elfüstöléstől, míg amig nem rendeltkeztem autómatával a fegyverhez adott gagyi(?) töltővel 1 évig minden játékra fel tudtam úgy tölteni, hogy egész nap menjen a cucc.
-Fogtam a blackwateres cuccot és kiszámoltam x időt, majd beállítottam a vekkert x-1 órára és az utolsó órában 15 percenként fogdostam az akksit.
Akkor kész amikor már nem langyos (kb 40fokos), hanem már melegebb (50-55 fok)
Tudom, őskorszaki de működik

[ Szerkesztve ]
"I have a few vintage tanks in my back yard". "WOW! Like T-34 and Tiger tank???". "No, like Propane and Gas tanks"

ocskai kinai akkut mar a fegyver megvetele utan 5 perccel fel kell rakni az elado topikba es a jol bevalt minosegi lifepot kell nyomatni bele 

nincs azzal semmi baj 
nekem már 2 éve megy minden gond nélkül és 1-2 játékot is kibír töltés nélkül. más kérdés hogy nem az a fő akksim. de 1 évig csak az volt.
aki megtanulja normálisan használni a fegyvert meg az akksit, annak nem lesz vele gond...
[ Szerkesztve ]

kivancsi vagyok -5 -10 fokban mennyi ideig birja kizarolag egyeslovessel, aki megtanulja normalisan hasznalni a fegyvert...ja

Hali!
Egy 1100mAh-s akkut mennyi ideig kell tölteni?
Battlelog - FaceHUN //hollossy.hu//

Az van ráírva hogy 1.2 V.Most vettem a fegyvert,nem tudom meddig kéne tölteni. 

-5 fokban is bírta 1 napig 
kizárólag 1eslövéssel nemtom, nem úgy használom, de sztem senki sem...ha rövidet lövök akkor sem 1-eslövéssel, hanem rövid 2-3-as sorozatokat eregetek...
HollyBoni: az cellánként 1,2 V. valszeg 6 vagy 7 cellás ha alap akku, ami 6x1,2 = 7,2V vagy 7x1,2 = 8,4V.
elosztod a mAh-át a töltő mAh értékével (rá van írva valahol). tehát 1100 osztva pl. 200-al. ami 5,5. tehát 5 és fél órát kell tölteni. de ez csak ökölszabály. kézzel nézed, ha már kezd jó meleg lenni akkor jó kb. (ha csak langyi akkor még nem jó)
[ Szerkesztve ]

Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |

most erre mit mondjak...jo neked? akkor hasznald a kinai 8.4essel, nincs annal jobb, en meg hasznalom a sajat verziomat aminel nem kell aggodnom, hogy mivan ha reggel jut eszembe fel oraval indulas elott feltolteni akkor 20 perc alatt megvan es nem kell fosnom, hogy lemerul e a hidegben vagy nem (en a legutobbi jatekon kb. 3x hasznaltam rovid sorozatot es a tobbi sima egyesloves volt)
[ Szerkesztve ]

Dboys 1100-as akksi,nem a fegyverhez járt ,használtan vettem ma.Azt írja a töltő hogy 7 cellásnál 140mA ,szóval el fog tartani egy kis ideig. 
Ja amúgy nagyon zsír a fegyver..Nagyon pontos és erős,Classic Army hk33,egy AGM l96-ra cserélve 1:1-ben megérte. 
Milyen nagy csatis akkut tudnátok ajánlani 10 rugóig?
[ Szerkesztve ]

Erről az akksiról mi a véleményetek?Jó árban van?

Ti játszottatok már zsámbékon?Én itt lakom,van itt egy tök kafa katonai bázis.Lehetne szervezni páran egy összejövetelt nem? 

[link]
itt van par jatek kiirva zsambekra, de nem art, ha valami komolyabb arcvedelmet viszel mert azon a forumon valami tanyaszabalyzat van MASZ helyett es eleg sok az agyuval maszkalo terminator

Jo ez a kézrátétes akksitöltés, de nekem olyan "meleg" van a szobában, hogy 8 óra töltés után se melegszik az akku.
(6 órát kell csak tölteni)
De szokta bírni. Nap végefelé már más a hangja, de akkor is lő még. És hulladék gyári akku. (mondjuk egyes lövést ritkán adok le)
@HollyBoni: Az L96-ost egy zacskó szotyira is megérte volna elcserélni. 
Ma segítettem egyet belőni. Kiábrándító.
ZTE Blade , WayteQ xPAD-70: Chinese power. :D

sokat játszottam már ott, jó pálya 
habár már nem sok minden van. elhordják a cigányok még a vasbeton falat is 
[ Szerkesztve ]

kibaszott kurva gearbox. nem tudom összefogni, valami mindig kiugrik. 120-as rugót mire összenyomom, kiugrik az elsütőbillentyű, ha meg nem az akkor meg a visszapörgésgátló 
hogy lehet ezt a szart összerakni 

Ja hát igen itt sok cigány van.Ezért jó itthon fegyvert tartani. 

hehe, gyakorolj, a visszaporgesgatlot be tudod ugy rakni, hogy stabil legyen meg a eb-t is, aztan mar csak ugyesen ra kell pattintani a kulsot, ez a hatranya a 120as rugonak 

hát ja, nem egyszerű, előbb már majdnem összejött 
3 videót megnéztem, rá is jöttem hova valók a rugók 

Az akksinak lehet baja ha picit túltöltöm?

ááá szétbasz az ideg, ezt nem lehet összerakni

kéne valami szorító...
[ Szerkesztve ]

Elvileg igen. De ha csak "picit", akkor ez a gyakorlatban nem sokat számít.
NiMH akkuk egyébként végtelen ideig képesen károsodásmentesen elviselni a tultöltést C/10 -es (vagy kisebb) töltés esetén. Tehát ha az akkud 2200mAh , akkor egy olyan töltővel ami 220mA-el (vagy kevesebbel)tölt, akkor elméletben bármeddig rajta hagyhatnád. Természetesen a gyári akksik, és töltők nem ilyenek. 

Oké, de addig is mi legyen? 
Ja azt elfelejtettem, hogy NiCD akksi. Meg amíg nincs tuningolva addig marad benne ez. Sztem megcsinálom azt, amit Mcray mondott. 

Nekem 1100mAh-s az akksim,és a töltő 170-el tölti.Szóval akkor ügyeljek hogy ne töltsem túl?
Szerintetek ez az akksi megéri?[link]

azt meriteni-tolteni kell rendesen, koss ra egy izzot

NiCD akkuknál is van egy minimum ami alá nem szabad merteni nem? Vagy rosszul emlékszek?

mindegyiknel van sajnos

Hmmm.. 2 félig off dolog:
1. Jövök ph-ra, és az apró főoldalra csak egy pillantást vetve a következőt olvastam: Asus My CYMA. (My Cinema helyett.) ez már valyon beteges? Nem tudom hogy sikerült. Annyira azért nem összetéveszthető.
2. A másik dolog. Ezen besírtok. Vaterán árul egy csóka valami müanyag springes mp5-öt. ITT
Az egy dolog, hogy valaki nem ért az airsofthoz, de nézzétek meg a képeket. Az 1-es, és 3-as képet. Ehhez már tényleg tudás kell. 
Ja és a bónusz. Szintén a vaterán szörfözgetve egy cm.028-asba botlottam (gyári), és lőtávnál kiírva 80m
Na most ez vagy egy vicc, vagy az én fegyverem ennyire sz*r.
, és egy gyári SZíMA meg ennyire über.
az semmmi! 
a cyma koppintáson 
nagyot röhögtem.
a 80 m-hát...megsaccolta
tudod, ránézett, á ez qvajó ez van vagy 80 méter 

még mikor kezdtem a hobbit, nézegettem ilyet is a jocón 
akkor még nem tudtam milyen premium márka eme kinai legenda 
sptkyle: most miért mondod, lehet 160-as rugó van benne, titanium fogaskerékszettel-csapágyszettel- rugóvezetővel. szénszálas dugattyúházzal 
[ Szerkesztve ]

Üdv nektek!
Az STI Combat Glockról mi a véleményetek? Valakinek valami tapasztalata?
Co2 verzsönről lenne szó. 
Airsoftg-ban most akciós és ezért kérdem.Érdemes ?
Előre is THX
[ Szerkesztve ]
az erő legyen veletek....meg a joghurt
Tegnap elvoltam. Ketté akartam szedni az AK-t és egy csodás mozdulattal kitéptem a Systema dug fejet meg a nozit a GB-ből ahogy ketté jött a test a hop upnál..."kicsit" vagyok csak pipa 
"I have a few vintage tanks in my back yard". "WOW! Like T-34 and Tiger tank???". "No, like Propane and Gas tanks"