out of stock...amúgy meg csinálj egy próbarendelést és megtudod pontosan
Private Military Contractor

out of stock...amúgy meg csinálj egy próbarendelést és megtudod pontosan

arra azért nem vennék mérget 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

van nekik mindenfele tri-rail tavcsovuk, keresgelj az Ehobbyasia oldalon
[ Szerkesztve ]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
oké... és amitküldtél az dollár? :S vagy összesen postával hány forint?:S
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D
a 8999 sowi linkelt az mennyi postával? és EZ?
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

te most tényleg ennyira r*******t vagy?
már elnézést de basszus annyiba fájt volna neked hogy ADD TO CART, utána az Country *-nál kiválasztod hogy HUNGARY utána Get a Quote és láss csodát kiadja a pontos mindent...40$ az express és 14$ a sima....
segítsek összeadni a terméket és a postát utána meg beszorozni a paypal árfolyammal vagy az már megy egyedül?
[ Szerkesztve ]
rámetnem de akkor azt kérte hogy jelendkezzek be....! meg emailt is kért....
és 14$ + 30$ = 44$ összesn ~ 10e ft
annyiért magyarországon is van! csak a posta 3e!

Bocs a kerdesert ha serto, de te tenyleg airsoftozol?
Csak mert az alapjan valasztassz celzo eszkozt hogy hogyan nez ki!
Ha csak gyujteni akarod akkor ok, de jatekra egy tamado AEG-en nem igazan hasznalhato egy tavcso, mire megtalalod es becelzod az ellent addigra benyalsz egy sorozatot.
Legalabbis en biztos.
P35DQ6,Q6600,4890,6GBHyperX1066,passziv H2O, KWA/G36C CA/M14EBR CA/AUG A2 TM/M92F TM/MP5K CA/AUG A2

Annyit azért felhoznák az ifjonc védelmében, hogy regisztráció nélkül néha szivat az oldal (engem legalábbis), és két-három nekifutásra tudsz csak futárdíjat nézni. Csak ne bántsatok érte. 
evilzombie: egyetértek, távcső max. snipernak. Próbálgattam vadászismerős fegyvertávcsöveit, király a cucc, de kellene legalább 60-80-as lencse, hogy legyen láttered. Airsoftos haver reddotjával meg két szemes nézéssel sokkal jobb.

vagy a sima iron sight...

Sorry, azt nem ismerem... 

hehe, dehogynem
magyarul nyilt iranyzeknak hivjak es minden puskan van 
[ Szerkesztve ]

reddotot linkeltem.. azkéne!

Ja...
Csak #8998-ban épp egy távcsőre kérdeztél rá...
Kissé határozatlan benyomást keltesz. Kapkodsz, mint Bernát a ménkűhöz, egyszer ez kell, egyszer az, és már szerintem senki nem tudja követni. 

Ha valaki épp ingerenciája lenne rá: van pár alu hűtőbordám, aminek új gazdát keresek... 

gondolod ramegy a tavcsore? 

Nem tudom. Számomra már semmi sem elképzelhetetlen. Még egy valódi PEQ15 sem. 
Persze lézeres irányzékkal. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Hűteni azt is kell. 
[ Szerkesztve ]
nem volt túl sok időm... amúgy kizártnak tartod hogy egy távcső is meg egy red dotom is legyen?:S
de akkor most csak egy RED DOT!

Köszi köszi
Közben leltem Vaterán is 1500/db. Most BB-t rendeltem depóból 0.2-st 3000-et...egy ideig elég lesz 
Kihézagoltam az egyik gearboxot. Pont 2db 3-as alátét kellett
Nagyon fasszentos lett...szerintem 
Megpróbáltam 2db telóakksival hajtani, de ezekben van védőelektronika, meg se nyikkant 
Most várom a bogyókat aztán uccu neki 
A nukleofil erő legyen Veled! Amúgy meg Magpul PTS Imbusz Bambusz Lótusz MoE PRSz MIad RVg Magpul Emag Magpul IPhone Case Multi mission Pmag Dynamics Sznájper RSA bullshit

igen, a távcsőnek sniper-nek van értelme, aeg-en abszolúte nincs
egy magni megint más kérdés(bár én annak sem látom annyira a hasznát mint inkább optikai tuning jellegét, de ahoz drága)
amint linkeltél reddot arra ráteszek egy ezrest hogy egy halom sz.r lesz
(#9022) stefanitsr válasza soulreaper (#9021) üzenetére

Ezzel megint csak óvatosan. 
Bőven lehet egykét aeg sniper szerepkörben is, no meg az aztán totál az adott játékos ízlésének függvénye, hogy nyílt irányzék fekszik-e neki, reddot, vagy távcső...
![]()
RS Type97B, KWA SR10, SLR105 C, JG BAR-10 G, TM Mk23, DE M56A, RK01S, KWA SR12, GE HK416, M56DL - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com

ilyeneket ne linkelj, imadom az m14 EBR-t
amugy SPR-en es M14-en siman elfer a tavcso...
(#9024) soulreaper válasza stefanitsr (#9022) üzenetére

ez egy DMR ami megint egy más kategória
ne keverjük az assault/dmr/support/sniper kategóriákat
[ Szerkesztve ]

Azt írtad AEG-en nincs értelme, ezzel mindet egy kalap alá vetted 
Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |
(#9026) stefanitsr válasza soulreaper (#9024) üzenetére

Ez most épp dmr, de tökre lehetne sima aeg is, csak rugócsere kérdése...
Buildson fent vannak a jószágaim, köztük ez is.
RS Type97B, KWA SR10, SLR105 C, JG BAR-10 G, TM Mk23, DE M56A, RK01S, KWA SR12, GE HK416, M56DL - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com

1100mAh-s akkut egy 250ma-s töltővel mennyi ideig kell tölteni az akkut hogy maxon legyen?
Battlelog - FaceHUN //hollossy.hu//

(1100/250)*1,5 óra.
ezért kértem hogy linekljen valaki max 5-10 ért postástul!

1,5?Én máshol 6 órákat olvastam.. 
Itt egy cikk..Ugyanilyen akkum és töltőm van.
Idéznék belőle:
A hozzá adott fali töltő egyszerű kivitelezésű 220/8V 250mAh-es fix töltőáramú típus. Az akku töltési ideje ezzel a töltővel 6 óra 30perc. A fegyverhez mindenképpen ajánlatos egy komolyabb akkut beszerezni.
Akkor most 1,5 vagy 6,5 óráig töltsem?
[ Szerkesztve ]

jézus szent nemiszerve
megspékelve egy kis OMFG-vel

1100/250=4,4-->4,4*1,5=6,6 óra
[ Szerkesztve ]
(#9032) stefanitsr válasza soulreaper (#9031) üzenetére

Igazad van, ez nagyon gáz... 
Egy szorzójelet nem felismerni... 

Jééé tényleg ott van.Ez számomra egy gigantikus FAIL.

körbenéztem, osztottam, szoroztam pici pénzre átírtam a Sig-et 

Ha mázlid van, moduláris a cucc és mindenféle moduláris kiegészítőt rá tudsz rakni.
Tárakkal mi a helyzet? Tegnap néztem, még fent vannak...
[ Szerkesztve ]

Málhaöv. Vagyis az övtartó hám arra jó, hogy ne húzza le az övet az a súly, amit ráaggatsz.
Ahogy már mondták: a háta, esetleg a vállrész lehet olyan kialakítású, amire tudsz aggatni dolgokat. A nem túl régi USA cuccok ilyenek, meg a korábbi brit málhák. Utóbbi aranyárban marha ritka, az előbbi sem olcsó, de legalább beszerezhető.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Egyenlőre nem veszek tárat.
Majd csak ha sikerül elmenni játszani 
A nukleofil erő legyen Veled! Amúgy meg Magpul PTS Imbusz Bambusz Lótusz MoE PRSz MIad RVg Magpul Emag Magpul IPhone Case Multi mission Pmag Dynamics Sznájper RSA bullshit
haverom rendelt egy póttakut egy m4 be erre egy böhöm állat jött a postán
ilyen http://www.vatera.hu/classic_army_8_4v_1300mah_nimh_sc_akku_airsoft_173604042.html

...az a baj, hogy alacsony a kerites
végre eladom a sokat emlegetett g36c t...
találtam pár JG g36c t a softairen meg egy m4a1 R.I.S t mindkettőt 30ért!
a jg g35c nem jó a tárkidobója? :S elyiket ajánljátok a 2 köül? 
sowi látom árulod 90 ért az ss 556 odat 
[ Szerkesztve ]

azt már el is vitték
most épp dilemma hogy a ful laylax tuningos BAR10 vagy a másik Tanaka M700 IACS :-)
ha a bar 10 akkor már kinéztem hogy [link] ilyet kel hozzá csináltatnom
*kép a sniper ghillie oldalról by EssGé*
[ Szerkesztve ]

eleg undorito ez a test...

[link] nemcsúnya ez 

ja, foleg ha a gazost veszed meg 
a G36C t vagy az m4a1et?:S
vagy g36c vagy egy ILYEN lesz belőle.... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Üdv Mindenkinek!
Érdekes kérdésem lenne! ( lehet elhajtotok a francba vele) 
Szóval, létezik olyan maszk, ami alá egy normál szemüveg befér? ( szemüvegesek gondolom ugyanolyan élesen akarnak látni játék alatt is, de nem vesznek csak ezért kontaktlencsét, illetve nem akarják szétlövetni a szemüvegüket) 
Ötletek?
Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther

A nem kifejezetten "napszemüveg" stílusú védőszemüvegek/maszkok alá nyugodtan bepróbálhatod airsoft boltban a szemüveged, sanszosan be fog menni (tehát elvileg több olyan van ami alá belemegy, mint ami alá nem). A nevesebb "napszemcsi" stíl védőszemüveghez pedig kapható dioptriás lencse tartó keret, persze ez egy elég drága mulatság, csak airsofthoz csiszoltatni lencsét.
A régebbi "sansei" maszkom alá lazán belemegy a szemüvegem, de most egy rácsos arczvédőt kombinálok egy egyszerű, szemüveget is takaró munkavédelmi szemüveggel, mert a sansei a perifériális látómezőt erősen szűkíti - viszont nekem nagyon jól védett vagy 10-12 horpadás van a rácsán...