- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
Hali Mindenki. Továbbra is kísérletezem a linuxozással. Most, ami nagyon bejön az új Xubuntu 14.04, Csak hát mint a többi xfce változatnál (mint, manjaro) sajnos itt is fent áll az a gond, hogy nem minden videót játszik le normálisan.
A kicsi netbookoon szeretném használni (Acer Aspire One D270, 2 gb ram, 1,6 Intel Atom N2600, Intel Hd Graphics 3600). A xubuntu alapoknál írták, hogy telepíteni kell az extrákat hátha az segít, megtettem "sudo apt-get install xubuntu-restricted-extras", de így sincs változás.
Néztem az ubuntu csomagkezelőben a gstreamer cuccokat, az összes fent van, de a parola lejátszó még csak el sem indít semmit: [link]
A VLC meg elindul, de amint kiteszem nagyba azonnal megáll a kép a hang megy, vagy megy a kép, másik videónál, de a kép nem követi, lassabban játsza le.
SM playert is kipróbáltam, az sem tud nagyba mit kezdeni a videókkal.Azért sem értem a dolgot, mert Windows 7, de még Windows 8.1 is volt rajta és azok hiba nélkül vittek mindent.
Ezen a kis gépemen egyedül talán a Kubuntuval mentek a videók VLC-vel, de a KDE nekem nagyon nem jön be. Az lenne a kérdésem, hogy olyat lehet-e, hogy ha minden kötél szakad, hogy felteszem a Kubuntut és Xubuntu desktopot telepítek fel rá? És az is érdekelne, hogy sebességben meg memóriazabálásban maradna a KDE kubuntuban xfce környezet alatt is vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest