KÖszi!
A youtube féle firmwaret merre lehet megtalálni?
Torrent van már kész rá?
/mini../
[ Szerkesztve ]
tisztelettel...

KÖszi!
A youtube féle firmwaret merre lehet megtalálni?
Torrent van már kész rá?
/mini../
[ Szerkesztve ]
tisztelettel...

Az imént kaptam az infot, hogy a győriek is 2 évet vállalnak, csak elírták...
tisztelettel...

Itt megtalálod a firmware-eket.
[link]
...
Én a Jukebox-szal sajnos nem vok előrébb.
...vagy csak a gyári FW nem ad ilyen kinézetet.

Maradok a hivatalosnál...
Majd esetleg ha torrent kliens lesz rá, akkor váltok, telirakom az 1TB os iomegat .. 
Tenyleg, tud mar minire valaki torrentes softot?
tisztelettel...

Próbálta már valaki az úf Firmware-t?
r4107.

Ugy latom, ez csak a nagyra van, ugye?
tisztelettel...

igen, de itt a Mini-é is

Köszi, felraktam...
Egyenlőre nem tűnik rossznak---
tisztelettel...

Nekem egy régi fw van fenn. Nem szoktam váltogatni, amig megfelel a működése.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

Igen, ez is egy érv.
De én ezzel úgy vagyok, ha már egyszer van egy ilyen remek kis dobozunk, miért ne használjuk ki a benne rejlő lehetőségeket?
tisztelettel...

a mini változattal nem lehet torrentezni?
még egy hülye kérdés, ha a blue rayt felmásolom a winyóra, akkor látja majd rendesen, menüvel?

A minivel egyenlore nem...
és igen, látni fogja rendesen.
tisztelettel...

köszi!
egynlőre nem. szerinted várható?
egyenlőre=matematikai kifejezés
egyelőre="most még"
Nem rossz, de a jó nem ilyen.......

Én is kipróbáltam.
A kinézet tök jó!
Lehet rádióból felvenni, stb.
és végre a Jukebox rajta van!

Elnézést kérek az égbekiáltó hibáért Grétsy úr.. 
Mea culpa, mea maxima culpa..
És a helyesírás topic máshol keresendő, ez erősen off..
tisztelettel...

Bevallom a jukeboxnak nem sok hasznát veszem...
Jobban örültem volna egy BT kliensnek, vagy egy youtubenak...
tisztelettel...

...sajnos a Blu-ray menü nem jelenik meg, és sztm. a dvd-é sem, bár azt még nem próbáltam.
...
A youtube tudtommal nem engedélyezte a hozzáférést, így kivették a FW-ből.
A Jukebox jó mikor rengeteg DivX rajta van, csak sajnos nem lehet manuálisan beállítani a PC-n, a forrást. Így van amelyik filmhez érdekes képeket tett be 
[ Szerkesztve ]

Ne is mond, nekem is külön kell valogatnom.
tisztelettel...

De menü nélkül lejáttsza az eredeti lemezrő felmásolt anyagokat?

Hááát, én nem eredeti lemezről másoltam le 
colpa tua..... 
akkor Rakd offba 
[ Szerkesztve ]
(#523) Salvador20 válasza Salvador20 (#522) üzenetére
de befejeztem a csipkelődést, csak még volt régen egy tanárom, aki mindig kijavított és ez megragadt bennem

Ez rendben van, de én csak filmnézésre használom. 
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
(#525) Salvador20 válasza TheLion001 (#518) üzenetére
A dvd ISO-nak nálam lejátsza a menüét, a blu-rayt nem próbáltam.
A youtube-al pedig azért nem jutottaK megegyezésre, mert a lejátszó nem jeleníti meg a reklámokat úgy, ahogy a flash (vagyis sztem egyáltalán nem látszanának
)
[ Szerkesztve ]

Üdv!
Új szofttal a minin mkv lejátszás közben, mikor beletekerek , majd play re váltok kép nem mozdul, hang megy, aztán visszadobja az elejére.
Tapasztalt ilyet valaki?
tisztelettel...

Sziasztok!
Vásároltam egy A.C. Ryan mini lejátszót, és a hivatalos Fw rátőltése közben hibát írt ki a készülék. Innentől kezdve bekapcsoláskór a PlayonHD logó mejelenik, és nem lép tovább a menübe. A távkapcsolóra nem reagál, kikapcsolni csak úgy tudom, ha kihúzom a hálózati kábelt.
Ha tudtok valami megoldást azt köszönettel veszem!

1. Próbáld meg egy korábbi Firmware-rel, sztem.
2. Ha jól emlékszem lehet valahogyan Resetelni, de nem bizti.
3. Ha így sem, mindenképpen visszavinném. 

Köszönöm!
Kipróbálom

Tudtok kicsit okosítani?
A célom az lenne, hogy a torrenten keresztül letöltött filmeket ne kelljen DVD-re írogatni, esetleg pendrive-ra másolgatni és átkínlódni a DVD lejátszóba, hanem mondjuk közvetlenül már az eszközre tudjam trorrentezni, és egyből a tv-n megnyitni. Sokszor előfordul pl. hogy a PenDrive-ról betöltött filmek (főleg nagyobb fájlok esetében pl.: 2-3GB avi) a film felénél megszakad. Gondolom a nyag fájlméret miatt.
Úgy tudom elképzelni a cucc működését, hogy mondjuk csatlakoztatom vezetékkel a routeremhez. A Pc-n úgy mint eddig letöltöm a mondjuk DVD formátumú filmet, és letöltés után a kialakított otthoni hálózaton keresztül átmásolom a kütyüre HDD-re. Ezután PC OFF, és nézhetem a filmet a kütyün a lapos TV-n keresztül.
A másik lehetőség, hogy már eleve a kütyü HDD-re töltöm egyből a filmet, kikerülve ezzel a PC saját HDD-t. Ebben az esetben viszont mindkét cuccnak bekapcsolt állapotban kell lennie.
Ezen kívül hallgatnék netrádiót is. Asszem ennyi ami igényem van! Legalábbis most ennyiről tudok smile.gif)
Ezek alapján melyik kütyüt lenne érdemes megvennem? A Mini-t vagy a nagyot?

Minek kellene a PC-nek is mennie, ha a kutyun torrentezel 
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Tudtommal a Minin csak tört Firmware-rel megy a torrent, gyárival nem, de javítsatok ki ha tévedek. Ebből kifolyólag nincs is min morfondírozni.
Nézz utána. Nem szeretnélek félreinformálni.
[ Szerkesztve ]

Így van
Csak azt a firmwaret nem találom sehol.
tisztelettel...

Az már más kérdés, hogy letöltés után lelépsz a SEED-ből?!
...mert hát ugye kikapcsolni letöltés után...

Jó felvetés, de van, ahol mashogyan kompenzelom..
Viszont még mindig nincs olyan firmwarem..
tisztelettel...

Bocsi deadi, ez nem neked szólt! 
Yanger úrnak, kicsit fentebb, aki letöltés után, kikapcsolja...
Ha már torrentezik, legalább ne ilyen gusztustalanul.

Semmi gond, de nem valaszkent adtad..
Elobb utobb majd kidobjak mindenhonnan...
tisztelettel...

Nagyon jól eldöntötted, hogy gusztustalanul torrentezek! Köszönöm!
Nem kezdem le fényezni magam, és az arányommal dicsekedni, mert semmi közöd hozzá, és szétoffolni sem akarom a topicot. Fogalmad sincs, hogy mit és hány gépen futtatok egyszerre, szóval szerintem hagyjuk! 
Ha segíteni próbálsz a kütyüvel kapcsolatban, azt megköszönöm....de szerintem maradjunk a témánál... 

Kedves Deadi, Neked is köszönöm.... 
nyugi.....nem kell fölvenni. Én sem mindig maradok seedbe, szóltak már rám
[ Szerkesztve ]

Lehet igazad van, de nem szeretem ha emberek egy mondat alapján alkotnak véleményt...mind1, ez a fórum hátránya. Lehet én fogalmaztam félreérthetően.
Viszont továbbra is várom a tanácsokat, tapasztalatokat a kütyüvel kapcsolatban.
Valójában az előnyét talán abban látom, hogy nem kell írogatni a filmeket DVD-re, meg nem kell azzal kínlódni, hogy a 2GB körüli fájlokat (AVI) a DVD-m nem játssza le. Ezzel ha jól értem meg tudnám csinálni azt, hogy letöltés után hálózaton keresztül a PC HDD-ről beolvasná a fájlt és lejátszaná a nélkül, hogy bármire kiírtam volna. Ekkor ugye a PC-nek mennie kell, és akár a seed is mehet filmnézés közben, hogy mindenki elégedett legyen!
Viszont ha lenne benne egy beépített HDD, vagy lenne hozzá csatlakoztatva egy külső HDD USB-n keresztül (mini), akkor akár át is másolhatnám, és közvetlenül a kütyüről olvasnám be. Előnye lehet még, hogy képes akár HD-t is lejátszani...stb. Tehát nem kéne minden esetben csak az avi-ra koncentrálnom amikor filmet akarok nézni.
Ha esetleg a mini-t veszem akkor ugye mindenképpen szükség van külső háttértárra, hogy filmet tudjak nézni? Úgy értem akkor ha a PC OFF.
Mivel több még a nagy kütyü? Lehet rosszul emlékszem de kb 20e Ft árkülönbség van a két termék között! (javítsatok...)
Ez csak a beépített HDD árából adódik?
Mennyire stabil a cucc? Mennyi "barkácsolást" igényel a beüzemelés, illetve menyire stabil a szoft? Elég sokat olvasok arról, hogy nem az igazi, frissítgetni kell...stb.

Mivel több még a nagy kütyü? Lehet rosszul emlékszem de kb 20e Ft árkülönbség van a két termék között! (javítsatok...)
Ez csak a beépített HDD árából adódik?
Nincs benne a HDD, majd ha veszel bele... 
Amugy a nagy fiuk ugy csinaljak, hogy van egy NAS, ami 24/7-ben megy. Ez tolt, es ez szolgalja ki a medialejatszot halozaton keresztul. (A medialejatszora nem dugnak semmi HDD-t, mert igy felesleges.)
A sracok meg a medialejatszot hasznaljak letoltesre is, es lejatszasra is. Ez annyira mar nem biztos, hogy szerencses megoldas, de mondjuk ra, hogy viszonylag energia takarekos es koltseghatekony...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
olcsóbb, ha magát a lejátszót használod NAS-ként, és akkor megspórolsz 40.000Ft-ot. Igen, ez költséghatékonyság
(persze nagyon gyors internet esetén hátrány, hogy csak 100mbit-es a lejátszó) 

WD MyBook World 1TB+A.C.Ryan Playon!HD Mini = 40.000 Ft + 34.000 Ft = 74.000 Ft
AC Ryan ACR-PV73100 Playon!+SAMSUNG 1000GB F3 EcoGreen = 46.000 Ft + 18.000 Ft = 64.000 Ft
A.C.Ryan Playon!HD Mini+SAMSUNG G3 1000GB = 34.000 Ft + 22.000 Ft = 56.000 Ft
Ez nalam max. olyan 20k...
ok. Mndenesetre nekem kényelmesebb ez a megoldás...és még, hogy olcsóbb is? hhmmm....hát van ilyen?

miniből hogyan tudok törölni rss-t 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Na...ez biztos okos dolog, de nekem kínai amit leírtál!

Amúgy meg lehet veszek használtan egy Mini-t....
[ Szerkesztve ]
a leírásod szerint a mini + egy lan csatis külső winyó ~72. Számoljuk az én esetemet:
playon hd + wd20EARS(46+31)=77K
playon mini+mybook world 2 tera(30+64)=94K
Ezért olcsóbb. Igen, tényleg csak 20K, még annyi se.
A másik, hogy a NAS-ok általában már mennek Gigabit sebességgel, a playon-al meg "csak" 100mbit-et tudsz elérni. És ha mondjuk valakinek van egy digi-s vagy egy upc-s 120-as nete (hogy egye meg a rák
), akkor az már korlát a 100mbites ethernet csati (gondolom azok a 120mbit-ek nem valósak,úgy értem gondolom oszlik a net, legalábbis diginél így volt még a 30 megásnál)
[ Szerkesztve ]
bakker,mindig megzavar a hóember, nem tudom kivel diskurálok épp 
akkor az első rész tárgytalan....
[ Szerkesztve ]