en nem tudok rola.
Suzuki - Way of Life

en nem tudok rola.
Suzuki - Way of Life

Hello.Tob kulfoldi oldalon olvastam hogy a mini nehezen boldogul a FLAC formatummal. Mi a tapastalat akinek magvan ?

lejattsza elvileg, bar en meg sosem probaltam.
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life
hogy képzelejem el ennek a dvrhd-nek a hátulján a csatlakozókat? Egy darab képet nem találok róla. Nekem pl egy t-home-os vevőm van,amin van hdmi, meg scart kimenet, na most akkor erre rá tud kapcsolódni ez a dual digitalos? vagy pedig az analog+digital? Sík vagyok ebben a témában.....
Nem rossz, de a jó nem ilyen.......

parancsolj, egy kep rola. a felso a mini, az also a nagytestver.
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life

IMHO nem ezt keresi
!
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

akkor sorry.
es akkor mit is?
Suzuki - Way of Life

Ami fel is tud venni...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

talan erre gondolt...
Suzuki - Way of Life

Ja, de ezen sincs az antenna bemeneten kivul semmi
. Ugyhogy nem fog neki tetszeni...
igen,akkor ezeke szerint a hátuljáról kép tényleg csak a start után lesz, a honlapon is valami hasonlót írtak, csak gondoltam hátha.....Csak, hogy akkor ezek az Analog + digital dvb-t meg a dual dvb-t verziós csatlakozók hogy néznek ki? Ezek COAX-ok? Mert az nekünk sajna nincs, illetve csak a t-home-os cuccunk tudja decode-olni és én azt hittem, hogy ezt a decode-olt jelet lehet továbbküldeni a playon! dvr-be (mondjuk scart to rca vagy hasonló kábellel), hogy az fölvegye vagy mi 
Közbe látom a képet,de akkor ez nekem nem jó,mert látom, hogy erre közvetlenül kéne rákötnöm az antennát, az meg sajna nem megy....
[ Szerkesztve ]

de igazabol a t-homeos cucc is tud rogziteni, asszem.
mod: jah, most ertettem meg, mit szeretnel.
este van, hosszu volt a nap...
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life
meglepődnék....Ennek utánanézek 

iptv?
Suzuki - Way of Life
nem-nem,de arra is alkalmas a készülék, csak hozzánk azt nem lehet bevezetni, nem szolgáltatási terület (szerihtem cartel, mert pl upc-nek itt van ilyen
)
Sima műholdas kapcsolat coaxal

monopolhelyzteben a upc, az nemjo
ha nem iptv, akkor asszem nem tud rogziteni.
bar most ez sem segit ki teged.
Suzuki - Way of Life
jó meglátás ez tényleg nem 
Meg valami butított FW is van az egységen,mert pl van egy usb adattár kapcsoló,de se külső winyót,se pendrive-ot nem ismer föl,meg nem is ajánl rá opciót...

igen, azt nekem is mondtak (iptv-s belteri), hogy max. telefont tolthetek rajta. de ugyanez a belteri Ausztriaban mukodik kulso winyoval meg minden.
Suzuki - Way of Life

Vagy lehet szervíz csati is. 
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő ezt élvezi.

Siastok. Ma vettem ogy minit. Nagyon super csak egy dolgot nem tudok rajta kezenni. Ha a mkv-ben benne van amagyar felirat ess a magyar hang iss akkor a feliratot hogy tudom kiiktatni vagy eltuntetni. Asthittem ha megnyomom a subtitle gombot akkor oltunik. Tud valaki segiteni? Kosonom.

ha az uj fw van rajta, akkor nem a subtitle gomb, hanem a menu gomb megnyomasaval tudsz feliratot es hangot valtoztatni. majd onnet a return megnyomasaval kilepni.
Suzuki - Way of Life

Ha jól emlékszem nálam a subtitle gomb megnyomásával bejön a menü, és ott rámegyek a feliratra, és szépen kikapcsolom.
Szóval nem egy gombnyomásra megy.
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő ezt élvezi.

Kosonom.A subtitle gombal valoba tudom kezelni a feliratot ess kikapcsolni. A elsso benyomasaim a minirol nagyon jok. Csak 1 dolgot nemtudot lejacsani zokeno mentesen a Oceanic nevu filet,seteset a kép. De it nagy a bitrate ugyhogy ezzel samoltam. Vison a Flac zenet simán visi,a DTS zenesámokat lekeveri akár 2 csatornára.Est kevéss lejátso tudja. Honnan tudok telepiteni programo amivel tudnák kezelni torrent klienst?
(#274) Real_Necro válasza univerzita (#273) üzenetére

Tudtommal a mini sajnos még nem tud torrent klienst kezelni, de lehet van béta firmware ami már tudja, a szakik megmondják. 

torrent kliens sajnos meg nincs a minin, de a fejlesztok elso szamu celja ezt beletenni. mindenki ez utan epekedik, ja, meg a youtube.
ezeken kivul ennyi penzert tokeletes valasztas. gondolom hdmi kabelt kaptal hozza? fw-t mindenkeppen frissitsd a legujabbra.
#276: ha van kis idod varni, szerintem benne lesz valahogy.
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life
(#276) univerzita válasza Real_Necro (#274) üzenetére

Majd megoldom valami NAS -sal a legtobbe már van torent kliens.
(#277) univerzita válasza univerzita (#276) üzenetére

Igen kaptam hozzá HDMI kabelt ami serintem igen jo minossegu ess meglepoen hossu.Nem sokass a gyartoktol az ijen. Maj termesetesen kozlom a tobbi benyomast. A baratomnak E Great lejatsoja van ess osse mertuk a kettot ess neki iss jobban bejott a mini.A mininek a reagalasa sokkal gyorsab ess a kezelo felulete iss elegansab.

hai
itt találsz okosságokat a minihez
http://forum.flash.hu/viewforum.php?f=6

Kosi.
Megnézem.
Vennék egy monitort, ami elvileg 1080p-t csak 60-on tudja HDMI-n, 24-en nem. Olvastam erről a lejátszóról, hogy tud olyat, hogy "mintha" TV-hez kötnéd, 50 v. 60 képet továbbít másodpercenként. Akkor elvileg tudnám használni a kettőt együtt, filmezésre? Még nem vennék médialejátszót, ez csak egy elvileg kérdés, de azért kíváncsi vagyok, hogy ha arra kerül a sor, akkor lehetséges lenne-e.
=== Szatocs ===

Jelentem AC Ryan Mini + WD My Passport Essential 320G együtt tökéletesen muzsikál. 

hetvegen jon a torrentes fw!!! 
Suzuki - Way of Life
Valaki erre? Igazságom van, vagy sem? 
=== Szatocs ===

errol sajna nem tudok nyilatkozni.
van olyan menupont, hogy 24p, es van automata opcioja is, de az en tv-m tudja a 24p-t, ezert sosem probaltam 60-on hasznalni.
talan jon valaki jobban hozzaerto.
Suzuki - Way of Life
De akkor tud 60Hz-et is ugye? Jól olvastam.
Ha tud, akkor elvileg jónak kéne hogy legyen a 60-at tudó monitorhoz is.
=== Szatocs ===

tudja elvileg.
Suzuki - Way of Life

Sziasztok!
Ha ki van kapcsolva a mini akkor leveszi az áramot az USB csatlakozókról? Mert külső HD-val szeretném használni de nem lenne szerencsés ha egész nap menne a hozzákötött vinyó.

igen. en is ugy szoktam levenni a winyot, hogy kikapcsolom a minit.
Suzuki - Way of Life

Köszönöm a választ.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ha lekapcsolod a minit akkor az USB kapura kötött eszköz is leáll -e.
[ Szerkesztve ]

huhh, most fejbol nem emlekszem, de asszem igen, mert utana nema csond van.
Suzuki - Way of Life

Wd Passport vinyót nekem kikapcsolja.

A mai nap folyamán én is rendeltem egy A.C.Ryan ACR-PV73100 PlayOn! HD lejátszót.
Jövő hétvégén lesz alkalmam tüzetesebben tesztelni és beállítani, már nagyon várom 
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
(#293) xeon.Szabi válasza xeon.Szabi (#292) üzenetére

Ja és egy 1,5TB-os Samsung F2 EcoGreent, ami szinte biztos, hogy kompatibilis vele.

megneztem, nekem is kikapcsolja a silicon power-t.
xeon.Szabi: jo vetel volt.
[ Szerkesztve ]
Suzuki - Way of Life

Lett valami a torrentes fw-ből?

meg nem, folyamatban...
Suzuki - Way of Life

Üdv...
itt valakinek linkeltél usb ticket A.C. Ryanhoz!
élénken érdekelne hogy ezeknek mennyi a hatótávolságuk...?
nekem a sz.gép és atévé között kb 15 méter és 2 fall van! ekkora távolságrol müködne??
fentebb még olvastam hogy akás usb kábelel is össze lehet kötni viszont ha nem utp kábelel kötöm össze hanem usbvel kötöm a lejátszót és a sz.gépet ennek is van távolság limitje??
[ Szerkesztve ]
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Nekem 15meteres Lan,tokéletess,gondolom usb-vel sem les gond.
(#299) xeon.Szabi válasza xeon.Szabi (#292) üzenetére

Sajnos az Ebolt szerint sem Magyarországon, sem egész Európában nem lehet még kapni a nagy testvért. Április második felére ígérték.

a lantol én sem tartok viszont az usbnek úgy tudom a ahatára kb 5 méter ennél tovább nem szabad vinni mert elvész a jel
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400