Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#251) TayRol válasza Client (#248) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

en nem tudok rola.

Suzuki - Way of Life

(#252) univerzita

univerzita
(újonc)

Hello.Tob kulfoldi oldalon olvastam hogy a mini nehezen boldogul a FLAC formatummal. Mi a tapastalat akinek magvan ?

(#253) TayRol válasza univerzita (#252) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

lejattsza elvileg, bar en meg sosem probaltam.:)

[ Szerkesztve ]

Suzuki - Way of Life

(#254) Salvador20

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

hogy képzelejem el ennek a dvrhd-nek a hátulján a csatlakozókat? Egy darab képet nem találok róla. Nekem pl egy t-home-os vevőm van,amin van hdmi, meg scart kimenet, na most akkor erre rá tud kapcsolódni ez a dual digitalos? vagy pedig az analog+digital? Sík vagyok ebben a témában.....

Nem rossz, de a jó nem ilyen.......

(#255) TayRol válasza Salvador20 (#254) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

parancsolj, egy kep rola. a felso a mini, az also a nagytestver.

[ Szerkesztve ]

Suzuki - Way of Life

(#256) Alex91 válasza TayRol (#255) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

IMHO nem ezt keresi :)!

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#257) TayRol válasza Alex91 (#256) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

akkor sorry.:) es akkor mit is?

Suzuki - Way of Life

(#258) Alex91 válasza TayRol (#257) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Ami fel is tud venni...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#259) TayRol válasza Alex91 (#258) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

talan erre gondolt...

Suzuki - Way of Life

(#260) Alex91 válasza TayRol (#259) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Ja, de ezen sincs az antenna bemeneten kivul semmi :). Ugyhogy nem fog neki tetszeni...

(#261) Salvador20

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

igen,akkor ezeke szerint a hátuljáról kép tényleg csak a start után lesz, a honlapon is valami hasonlót írtak, csak gondoltam hátha.....Csak, hogy akkor ezek az Analog + digital dvb-t meg a dual dvb-t verziós csatlakozók hogy néznek ki? Ezek COAX-ok? Mert az nekünk sajna nincs, illetve csak a t-home-os cuccunk tudja decode-olni és én azt hittem, hogy ezt a decode-olt jelet lehet továbbküldeni a playon! dvr-be (mondjuk scart to rca vagy hasonló kábellel), hogy az fölvegye vagy mi :F

Közbe látom a képet,de akkor ez nekem nem jó,mert látom, hogy erre közvetlenül kéne rákötnöm az antennát, az meg sajna nem megy....

[ Szerkesztve ]

(#262) TayRol válasza Salvador20 (#261) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

de igazabol a t-homeos cucc is tud rogziteni, asszem.

mod: jah, most ertettem meg, mit szeretnel.:) este van, hosszu volt a nap...

[ Szerkesztve ]

Suzuki - Way of Life

(#263) Salvador20 válasza TayRol (#262) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

meglepődnék....Ennek utánanézek ;)

(#264) TayRol válasza Salvador20 (#263) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

iptv?

Suzuki - Way of Life

(#265) Salvador20 válasza TayRol (#264) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

nem-nem,de arra is alkalmas a készülék, csak hozzánk azt nem lehet bevezetni, nem szolgáltatási terület (szerihtem cartel, mert pl upc-nek itt van ilyen :) )
Sima műholdas kapcsolat coaxal

(#266) TayRol válasza Salvador20 (#265) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

monopolhelyzteben a upc, az nemjo:(

ha nem iptv, akkor asszem nem tud rogziteni.:) bar most ez sem segit ki teged.:)

Suzuki - Way of Life

(#267) Salvador20 válasza TayRol (#266) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

jó meglátás ez tényleg nem :)
Meg valami butított FW is van az egységen,mert pl van egy usb adattár kapcsoló,de se külső winyót,se pendrive-ot nem ismer föl,meg nem is ajánl rá opciót...

(#268) TayRol válasza Salvador20 (#267) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

igen, azt nekem is mondtak (iptv-s belteri), hogy max. telefont tolthetek rajta. de ugyanez a belteri Ausztriaban mukodik kulso winyoval meg minden.

Suzuki - Way of Life

(#269) Real_Necro

Real_Necro
(senior tag)

Vagy lehet szervíz csati is. :)

Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő ezt élvezi.

(#270) univerzita

univerzita
(újonc)

Siastok. Ma vettem ogy minit. Nagyon super csak egy dolgot nem tudok rajta kezenni. Ha a mkv-ben benne van amagyar felirat ess a magyar hang iss akkor a feliratot hogy tudom kiiktatni vagy eltuntetni. Asthittem ha megnyomom a subtitle gombot akkor oltunik. Tud valaki segiteni? Kosonom.

(#271) TayRol válasza univerzita (#270) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

ha az uj fw van rajta, akkor nem a subtitle gomb, hanem a menu gomb megnyomasaval tudsz feliratot es hangot valtoztatni. majd onnet a return megnyomasaval kilepni.

Suzuki - Way of Life

(#272) Real_Necro

Real_Necro
(senior tag)

Ha jól emlékszem nálam a subtitle gomb megnyomásával bejön a menü, és ott rámegyek a feliratra, és szépen kikapcsolom. :) Szóval nem egy gombnyomásra megy.

Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő ezt élvezi.

(#273) univerzita

univerzita
(újonc)

Kosonom.A subtitle gombal valoba tudom kezelni a feliratot ess kikapcsolni. A elsso benyomasaim a minirol nagyon jok. Csak 1 dolgot nemtudot lejacsani zokeno mentesen a Oceanic nevu filet,seteset a kép. De it nagy a bitrate ugyhogy ezzel samoltam. Vison a Flac zenet simán visi,a DTS zenesámokat lekeveri akár 2 csatornára.Est kevéss lejátso tudja. Honnan tudok telepiteni programo amivel tudnák kezelni torrent klienst?

(#274) Real_Necro válasza univerzita (#273) üzenetére

Real_Necro
(senior tag)

Tudtommal a mini sajnos még nem tud torrent klienst kezelni, de lehet van béta firmware ami már tudja, a szakik megmondják. :)

(#275) TayRol válasza univerzita (#273) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

torrent kliens sajnos meg nincs a minin, de a fejlesztok elso szamu celja ezt beletenni. mindenki ez utan epekedik, ja, meg a youtube.

ezeken kivul ennyi penzert tokeletes valasztas. gondolom hdmi kabelt kaptal hozza? fw-t mindenkeppen frissitsd a legujabbra.

#276: ha van kis idod varni, szerintem benne lesz valahogy.:)

[ Szerkesztve ]

Suzuki - Way of Life

(#276) univerzita válasza Real_Necro (#274) üzenetére

univerzita
(újonc)

Majd megoldom valami NAS -sal a legtobbe már van torent kliens.

(#277) univerzita válasza univerzita (#276) üzenetére

univerzita
(újonc)

Igen kaptam hozzá HDMI kabelt ami serintem igen jo minossegu ess meglepoen hossu.Nem sokass a gyartoktol az ijen. Maj termesetesen kozlom a tobbi benyomast. A baratomnak E Great lejatsoja van ess osse mertuk a kettot ess neki iss jobban bejott a mini.A mininek a reagalasa sokkal gyorsab ess a kezelo felulete iss elegansab.

(#278) soma165 válasza univerzita (#273) üzenetére

soma165
(kvázi-tag)

hai
itt találsz okosságokat a minihez
http://forum.flash.hu/viewforum.php?f=6

(#279) univerzita válasza soma165 (#278) üzenetére

univerzita
(újonc)

Kosi.
Megnézem.

(#280) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Vennék egy monitort, ami elvileg 1080p-t csak 60-on tudja HDMI-n, 24-en nem. Olvastam erről a lejátszóról, hogy tud olyat, hogy "mintha" TV-hez kötnéd, 50 v. 60 képet továbbít másodpercenként. Akkor elvileg tudnám használni a kettőt együtt, filmezésre? Még nem vennék médialejátszót, ez csak egy elvileg kérdés, de azért kíváncsi vagyok, hogy ha arra kerül a sor, akkor lehetséges lenne-e.

=== Szatocs ===

(#281) Real_Necro

Real_Necro
(senior tag)

Jelentem AC Ryan Mini + WD My Passport Essential 320G együtt tökéletesen muzsikál. :)

(#282) TayRol

TayRol
(PH! addikt)

hetvegen jon a torrentes fw!!! :)

Suzuki - Way of Life

(#283) szatocs válasza szatocs (#280) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki erre? Igazságom van, vagy sem? :D

=== Szatocs ===

(#284) TayRol válasza szatocs (#283) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

errol sajna nem tudok nyilatkozni.:)
van olyan menupont, hogy 24p, es van automata opcioja is, de az en tv-m tudja a 24p-t, ezert sosem probaltam 60-on hasznalni.

talan jon valaki jobban hozzaerto.:)

Suzuki - Way of Life

(#285) szatocs válasza TayRol (#284) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

De akkor tud 60Hz-et is ugye? Jól olvastam. :D Ha tud, akkor elvileg jónak kéne hogy legyen a 60-at tudó monitorhoz is.

=== Szatocs ===

(#286) TayRol válasza szatocs (#285) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

tudja elvileg.

Suzuki - Way of Life

(#287) kszabber

kszabber
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Ha ki van kapcsolva a mini akkor leveszi az áramot az USB csatlakozókról? Mert külső HD-val szeretném használni de nem lenne szerencsés ha egész nap menne a hozzákötött vinyó.

(#288) TayRol válasza kszabber (#287) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

igen. en is ugy szoktam levenni a winyot, hogy kikapcsolom a minit.

Suzuki - Way of Life

(#289) kszabber válasza TayRol (#288) üzenetére

kszabber
(kvázi-tag)

Köszönöm a választ.

Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ha lekapcsolod a minit akkor az USB kapura kötött eszköz is leáll -e.

[ Szerkesztve ]

(#290) TayRol válasza kszabber (#289) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

huhh, most fejbol nem emlekszem, de asszem igen, mert utana nema csond van.

Suzuki - Way of Life

(#291) Real_Necro válasza kszabber (#289) üzenetére

Real_Necro
(senior tag)

Wd Passport vinyót nekem kikapcsolja.

(#292) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

A mai nap folyamán én is rendeltem egy A.C.Ryan ACR-PV73100 PlayOn! HD lejátszót.

Jövő hétvégén lesz alkalmam tüzetesebben tesztelni és beállítani, már nagyon várom :)

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#293) xeon.Szabi válasza xeon.Szabi (#292) üzenetére

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Ja és egy 1,5TB-os Samsung F2 EcoGreent, ami szinte biztos, hogy kompatibilis vele.

(#294) TayRol válasza Real_Necro (#291) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

megneztem, nekem is kikapcsolja a silicon power-t.

xeon.Szabi: jo vetel volt.:)

[ Szerkesztve ]

Suzuki - Way of Life

(#295) Real_Necro

Real_Necro
(senior tag)

Lett valami a torrentes fw-ből?

(#296) TayRol válasza Real_Necro (#295) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

meg nem, folyamatban...:)

Suzuki - Way of Life

(#297) need válasza ftibo (#101) üzenetére

need
(őstag)

Üdv...

itt valakinek linkeltél usb ticket A.C. Ryanhoz!

élénken érdekelne hogy ezeknek mennyi a hatótávolságuk...?
nekem a sz.gép és atévé között kb 15 méter és 2 fall van! ekkora távolságrol müködne??

fentebb még olvastam hogy akás usb kábelel is össze lehet kötni viszont ha nem utp kábelel kötöm össze hanem usbvel kötöm a lejátszót és a sz.gépet ennek is van távolság limitje??

[ Szerkesztve ]

LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

(#298) univerzita válasza need (#297) üzenetére

univerzita
(újonc)

Nekem 15meteres Lan,tokéletess,gondolom usb-vel sem les gond.

(#299) xeon.Szabi válasza xeon.Szabi (#292) üzenetére

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Sajnos az Ebolt szerint sem Magyarországon, sem egész Európában nem lehet még kapni a nagy testvért. Április második felére ígérték.

(#300) need válasza univerzita (#298) üzenetére

need
(őstag)

a lantol én sem tartok viszont az usbnek úgy tudom a ahatára kb 5 méter ennél tovább nem szabad vinni mert elvész a jel:(

LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.