tökéletes.
Legvégül 1 kérdés még:
Szerinted hol érdemes megvenni?
tisztelettel...

tökéletes.
Legvégül 1 kérdés még:
Szerinted hol érdemes megvenni?
tisztelettel...
hát,keress rá árgépen,nemtom,hol olcsóbb...
[ Szerkesztve ]
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

Köszönöm a hasznos segítséget...
tisztelettel...
tisztelettel...
igazán nincs mit, szívesen segítek
még ezt a tesztet ajánlom elolvasásra, amennyiben még nem olvastad
[ Szerkesztve ]
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

Esetleg az én próblémámra vmi. megoldás?

Sziasztok most vettem egy minit. Rádugtam a hálóra rádió az működik de a pc-m hdd-jén lévő filmeket nem tudom megnézni nem tudok belemenni a gépembe rendszergazda jelszóval sem
miket kell még beállítanom, hogy tudjam nézni a filmeket rajta ? valaki segítsen kösz
(#457) TheLion001 válasza mogyorosi5 (#456) üzenetére

Nálam ugyanez a gond, csak a PC-vel sem látom hálózatban.
Sajnos itt ebben senki sem tudott segíteni.
Milyen routered van?

cső
szerintettek a MINI-vel is tudok torrentezni?
van egy Minim, rá kötve usb-n egy hdd, de a torrent és samba beállításoknál, csak gondolkozik, de nem csinál semmit. Főmenüben a Torrent elindítva, kiírja, hogy nem megy a torrent kliens
. Én vagyok béna, vagy valami trükk van? Ja internet kapcsolat van, mert rádiót tudok hallgatni.
hali
a hdd-t megosztottad a windowsban? mert akkor mennie kéne, mivel az én megosztott mappámat is azonnal,mindenféle beállítás nélkül látja, használja

Nálam mindkét gépen meg volt osztva minden HDD, mégis csak üresnek látta.
(#461) mogyorosi5 válasza TheLion001 (#457) üzenetére

heló lynksys a router kipróbáltam a melóhelyemen is ott hibátlan win7 és xp sem volt gond és itthon is látja a bátyám gépét csak az enyémbe nem tudok bejelentkezni és nálam sem látja a hálózaton de a másik gép sem a rádió az megy 
(#462) TheLion001 válasza mogyorosi5 (#461) üzenetére

Ugyanez a bajom.
...csak nálam D-Link DIR-600 a router. Nem tudtak rá gyógyírt mondani.
Ha esetleg találsz valamit, oszd meg velem is légyszives.
nekem is linksys wrt320n routerem van, és minden gond nélkül megy. Automatán osztja ki az ip címeket?nálam igen, és minden azonnal okés volt,ahogy rákötöttem a lejátszót...

Melyik firmware van rajta? Tört, vagy gyári?
#406-os hsz-om:
[ Szerkesztve ]

Azért akarom Lan-on, és nem USB-n, mert a TVixie zsírkirály, de ha jól tudom, csak Lan-on lehet ezt megcsinálni a médiákkal:
[link]
Itt meg talász képeket, hogy hogyan fog kinézni:
[link]
Most mond, hogy nem jó...
Így tetszene a böngészőm a Ryan-en!
Az már más kérdés, hogy két gépnek kéne látnia...
[ Szerkesztve ]
csak a kérdésedre válaszolva linkeltem a hsz-mat, amiben benne van a firmware,ami gyárilag van rajta, nem azért, hogy miért nem lan-on keresztül kapcsolod össze a szgéppel....
egyébként nem néz ki rosszul,csak engem ez nem igazán érdekel, én filmet akarok nézni a cuccon, nem a menüjét....
[ Szerkesztve ]

értettem a Linket, hiszen azt is ott írtad, miért nem USB-n. Na erre volt a válasz.
gyári oldalon egyébként nem szerepel a te FW verziód, így feltenni sem tudom.
és jahhhh

...majd ha rámásolsz egy csomó új divx-et a
1. címéből hámozod ki, hogy melyiket legyen kedved nézni
2. leülsz a gép elé, és böngészed egy fél órát a netet esetleg
3. beírod a címéhez pl. lövöldözős, bunyós akció, Mel Gibbonnal a főszerepben... és a film címe

, vagy
4. itt jön a képbe TVixie. már a böngészőbe tudom a DivX-eket csekkolni mi, mi is...
Na majd megérted...
gyakorlatból mondom. 4 éve van másfajta médiaboxom
[ Szerkesztve ]

Hali!
Média lejátszó vásárlása előtt állok, csak még nem tudom, hogy a PlayOn!HD, vagy a PopcornHour A-200-asát válasszam. Az áruk közel azonosak a PlayOn Realtek, az A-200 Sigma chipes, melyik a jobb választás? A Sigma-sokra a szoftver állítólag kiforrottabb és több alkalmazást támogatnak. Mi az igazság?
Köszi a segítséget!
(#470) TheLion001 válasza andrew_scott (#469) üzenetére

Pl. én végigolvastam ezt a fórumot, és tedd ezt te is, meg olvasd el "kukoricásét" és akkor el tudod dönteni melyik jobb neked.
Speciál nekem a másikról halvány lila gőzöm van!
A Ryannel meg hálózati gondom, de egyedi eset vok, úgyhogy kellemes olvasgatást... 
rendben, te tudod, engem ez továbbra sem érdekel, én tudom mit akarok lehúzni a netről és azt megnézni.
andrew_scott: én is pont e kettő közt vacilláltam, és végül emellett döntöttem, magyar menü, firmware és hasonlók miatt, de nagyon csípett a légy a gigabites ethernet miatt az A-200-ason. Nem bántam meg, bár azt továbbra sem ismerem, és a torrent továbbra sem megy nálam, és senki nem válaszolt a kérdésemre, hogy melyik firmware-n működik rendesen a torrrent.

igen halott a fórum. sztem. (Sajnos) itt már ne várjatok választ.
...
AMD én megértelek, te meg meg fogod érteni...
A közismert filmekkel nincs gond, mondjuk engem sok más is érdekel.
van, hogy ráteszek 20at, de nézni, csak 1 hét múlva érek rá.
Na akkorra már nem tudom a 20-ból mi-mi...
[ Szerkesztve ]

Köszi, ez már valamelyest közelebb vitt a döntéshez..
(#475) TheLion001 válasza andrew_scott (#474) üzenetére

Én nem akarlak rábeszélni, de jó ez tény és való!
Bár nekem nem túl nagy előrelépés, mert az előző is közel ezeket tudta, kiv. a HD.
De eddig ez nem is volt akkora divat...
(#476) mogyorosi5 válasza TheLion001 (#457) üzenetére

dobtam fel egy "rossz" XP-t 2 kattintással megosztás és hibátlan 
Van a gépemen Win 7 megosztás és ba***-k működni
valami a win 7 nél nem kerek csak még nem tudom mi. valakinek esetleg ötlete?
[ Szerkesztve ]
(#477) TheLion001 válasza mogyorosi5 (#476) üzenetére

Nekem XP SP2 gyári, és nincs a hálózatban a Ryan úgyhogy erre nem tudok mit mondani.
[ Szerkesztve ]

Itt már próbáltad megnézni?
Nekem a nagytesó van, de nincs hálóba kötve, ezért nem tudok segíteni. 
[ Szerkesztve ]
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

Köszönöm!
Sajnos ami hozzám közel lehet az a mappamegosztás...talán...
de azt is csak Win7-re taglalják
Az én gondomra mást nem találtam. Talán a gyári fórumán.
Ott többen is panaszkodtak hálózati láthatóság terén...
csak alig beszélni kicsi angol 
[ Szerkesztve ]

Az SP3 nem oldaná meg a gondodat?

Siastok.Elosoris elnézést a hejtelen magyar írassért. Nekem minim van éss 7 Wind. son kerestul tokéletesen mukodik a mappa megosstass.Megprobalom leírni hogy nekem hogy van bealítva hátha valakinek seditek. A gepen rakattintok a samitogép ikonra ess medjelennek a merevlemezek.Majd rakattintok a megfelelo merevlemezre ess megnilnak a mappák.Bejelolom a mappat amit meg akarok ostani ess job egerrel ketser rakattintok.Megjelenik egy ablak amiben ott van a megostáss.Itt kivalastom a legalssot-konkret semejek.A legfelsso ssorba beirom - Guest. Maj bejelolom hogy hozzáadni.Vegen alul bejelolom a megostani.Nálam igy mukodik mindegyik mappánál.Tudom elég hujén irtam meg de ha valakinek ssegittettem akkor elnázitek.
(#482) TheLion001 válasza univerzita (#481) üzenetére

Köszönöm, de mivel nálunk két gép van, már régóta mindkettőn, minden HDD meg van osztva.
...
Az SP3-ról nem sok jót hallottam eddig
A Biztonsági réseket biztosan jól zárja...
de nálam sajnos így sincs "rés", amivel kapcsolatot tudnék teremteni...
Azért köszönöm a tippeket!
[ Szerkesztve ]

Hétvégén, ha lesz ídőm, bekötöm a hálóba és referálok róla.

Ez k*rva rendes tőled! 
Köszönöm!

annyi a történet jelenleg, hogy a Ryan-nel (Nekem is a nagyobbik van)
már gond nélkül rálátok a gépekre.
Képek videók, minden megy, csak a PC-ken nem látom a hálózatban.

Szalai56!
Hálás vagyok a segítség szándékáért
,
de megoldódott.
Leírom, hátha másnak is gondot okoz!
Annyi volt a baj, hogy a frissen vásárolt HDD-t megformáztam a Ryan-nel...
ám ma betettem az gyik PC-ba.
Nyomtam neki egy gyorsformázást, visszaszereltem és kész.
Azóta egyből bent van a hálózatba!!! 
Mindenkinek köszönöm a tippeket.

Örülök, hogy sikerült. 

Egyébként valaki tud valamit erről a "Yamj" ill. "Jukebox" használatáról?!

Itt olvastam róla. Ezt próbáld végigolvasni, sok minden le van írva.

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a minivel lehet laptopról játszani, ha crosszal vagy usbvel kötöm össze? Vagy a minit lehet egyáltalán usb-vel kötözni?
Köszi!

Üdvözletem!
Ma megjött egy győri cégtől a Mini.
Kérdésem: ti is 1 év garit kaptatok rá? A dobozán 2 év van.
2., Melyik a legjobb firmware rá?
Alapvetően egyenlőre meg vagyok elégedve vele, bár a hálózat megér majd egy misét..
tisztelettel...

Biztos hülye kérdés, de hol van a Jukebox, a Ryan-en?
Új gyári firmware van fent.
Én nem találtam csak Médiatárar, az meg kinézetre sem hasonlít

Én sem találtam..
Lehet másik firmware?
tisztelettel...

én ezt a végleges firmware
raktam fel,a minire
beta verziokkal probalkozzanak a bátrak inkább
ez tökéletes,stabil,és a legujabb
[ Szerkesztve ]

Hello!
Érdekelne, hogy milyen cégtől vetted Győrben meg mennyiért, mert akkor lehet nem kéne rendelnem... 
Meg lécci válaszoljon vki a kérdésemre.
Kösziiii! 

Privibe küldöm...
tisztelettel...

Lehet. (a nagytesót már kötöttem rá, ha meg hálóba teszed, akkor fix látnod kell!) Szerintem rendeld, mert a nagyker 2 évet ad. Lehet nem onnan szerzik be?
[ Szerkesztve ]