Tapastalatom nics,csak gondoltam de lehet hogy igazad van.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Mivel kiderült, hogy a dvr-es nem támogatná a parabola antennánkat, ezért a sima playon hd mellett döntöttem. Kérdésem a következő:
Dvd írót/lejátszót felismer-e (tehát usb-s, ebben az esetben egy LG, amelyen dvd filmeket, mp3 számokat, stb-t játszanék).
Továbbá a WD 2TB-os Green verziót befogadja-e.
Érdemes megvenni a wifi-jét, vagy inkább kábellel kössem össze? (ebben az esetben kell egy lyukat fúrnom a plafonba.....a router kb 5-8 méterre van/lenne a készüléktől,de nem egy magasságban, a router a plafonra van fölfúrva, a vevő meg kb térdmagasságban)
Nem rossz, de a jó nem ilyen.......

TayRol
(PH! addikt)
kulso cd lejatszo tamogatasa van, szoval vinnie kell. 2 teras winyoval kapcsolatban nem tudok semmilyen infot, dehat miert ne vinne...
az usb-s vevojevel az a gond, hogy csak a sajatjat fogadja el es az eleg draga. en a kabelnel maradnek.
amugy grat. a keszulekhez!
Suzuki - Way of Life

nacant
(lelkes újonc)
Minihez szeretnék venni egy külső vinyót. A 3.5 vinyókat tudja-e lekapcsolni, vagy ez csak a 2.5 vinyók sajátossága? 1TB-ost vennék van-e olyan amit a mini "előnyben" részesít? 

need
(őstag)
Üdv...
volna nekem 2 kérdésem
1. lehet hogy elkerülte a figyelmemet... a készülék képes felskálázni a filmeket vagy csak lejátszani tudja a különböző formátumokat???
van a sz.gépen 1 gyengébb divix azt hálózaton lejátszva felkonvertálni 720 ra vagy 1080 ra?
2. a második kicsit kicsavart lesz
Tehát van a gépen 1 mkv files amit hálózaton keresztül akarok lejátszani 5.1 hang és van benne DTS a készülékből a jel HDMI-n keresztül van össze kötve olyan erősítővel ami támogatja az 1.3 szabványt majd az erősítőből pedig a tévébe van át dugva szintén HDMI-in
az erősítőn kijön majd az 5.1 és a DTS...??
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
persze, ezért jó a hdmi, minden készülék kiválogatja magának a hang illetve videósávot, majd a többit továbbküldi....

vashal
(tag)
Hello
lenne egy kérdésem bár lehet nagy hülyeség
.elég az usb2.0 sebessége a hd vagy blu ray filmek lejátszására,mert a playon minin ugye csak az van 
hát gond lenne, ha nem lenne elég, mert a net is csak 100mbit-es és az is csak ~12,5mb/s-ot jelent.
Ne aggódj, elég.

paramparya
(őstag)
Sziasztok!
Ez a lejátszó hogy boldogul az olyan mkv-kal, aminél a reframes 6 fölötti?
Asus O!Play-t vettem, de sajnos azok akadnak rajta, és elég sok olyat találok.
(#310) Salvador20 válasza paramparya (#309) üzenetére
hello!
Sajnos ezekhez nem értek, de itt a PH! teszt róla, ahol próbázták, hogy mit bír.
Továbbá itt egy másik cikk, ahol találtak 1-2 "egzotikusnak" mondott fájltipust, ami megfogta.
[ Szerkesztve ]
(#311) paramparya válasza Salvador20 (#310) üzenetére

paramparya
(őstag)
az itteni tesztben az o!play-ről is azt írták, hogy visz mindent, erre az mkv-k kb. 20%-ával, amivel találkozok nem tud mit kezdeni... 
(#312) Salvador20 válasza paramparya (#311) üzenetére
akkor sajnos nem tudok segíteni. De gyanús lenne, ha semmi se játszaná le

TayRol
(PH! addikt)
ha adsz egy videot (vagy linket vagy valamit akar pm-ben is) megnezem viszi-e.
Suzuki - Way of Life

paramparya
(őstag)
köszi, privi megy!

TayRol
(PH! addikt)
Szia!
Teszteltem, mindketto tokeletes!
Suzuki - Way of Life

paramparya
(őstag)
beszarás 
akkor kipróbálom én is, mert ezeket konkrétan nem néztem még meg, de már nem is szoktam a rossz tapasztalatokból kiindulva 
köszi!

TayRol
(PH! addikt)
remelem nalad is jolesz. itt tokeletes volt, plusz halozaton keresztul neztem, laptoprol.
Suzuki - Way of Life

DTS5.1
(újonc)
Sziasztok!
Egy kérdés: A napokban vettem egy EMTEC Movie Cube S800H lejátszót.
Nagyon jól műxik, de a digit kimeneten (erősítőbe) csak sztereó jel (PCM) jelenik meg.
Bármilyen kiterjesztést indítok. 
-Szerintetek ki lehet kapcsolni valahogy a dts downmix-et?
A célom az lenne, hogy az erősítőn a teljes hang jelenjen meg.
Hejj
ezt nem tudom miért ide írtad.....
de ha már megkérdezted:
Kell lennie a setupban egy olyan audio beállításnak, hogy a dts meg a DD AZ PCM vagy simán engedje ki a hangot érintetlenül az erősítőbe. Legalábbis a ryanen így van

soma165
(kvázi-tag)
hello
nekem is van egy ac ryan mini lejatszom,win xp alatt siman letrehoztam a hálozatot,de win 7 x64 alatt nem sikeredik
illetve a pc nevét látja a lejatszo,de a mappákat nem
amit megtettem eddig:
-tüzfal ki
-ezen leirás alapjan megcsinaltam a megosztast
[link]
ha valakinek van ötlete szivesen venném
-összekötöttem egy xp s géppel a win 7 es gépet u.az a helyzet
-valami beállitást elmulasztottam a win 7 ben
DE MIT?
próbáld meg a megosztást rendszergazdi engedéllyel
Tedd föl itt is a kérdésed: [link]

Flash-Point
(újonc)
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Mint az AC Ryan Magyarország képviselete Örömmel jelentjük be, hogy az AC Ryan FULL HD felvevők is megérkeztek!
A mai napon megkezdjük a boltok kiszolgálását. Akit érdekel az hamarosan meg is vásárolhatja.
Tisztelettel:
Flash-Point csapat
AC Ryan, Aerocool, be Quiet!, Cyber Snipa, Mionix, Raidmax, Revoltec Hivatalos Disztribútor
(#324) Salvador20 válasza Flash-Point (#323) üzenetére
hurrá....bár csak dvb-s-t is tudna, azonnal rámarnék

maláj
(őstag)
én bő 60 perce cuppantam rá a minire
azonnal szerelmes lettem belé 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???
sick
majd elmúlik a lila köd
[ Szerkesztve ]

TayRol
(PH! addikt)
igen, az nem lenne rossz, nade ne legyunk telhetetlenek.
Suzuki - Way of Life
na meg lesz a 2 terás vinyó holnap, rem. működik vele, mert a leírásban sajnos nincs benne, hogy megy vele. De majd szólok, ha igen

TayRol
(PH! addikt)
ha nem, akkor is szoljal azert.
Suzuki - Way of Life
lehet, hogy nagyon hülye kérdés lesz, de felismer NTFS formátumot a szerkezet, vagy FAT32-be kell formáznom a vinyót?

soma165
(kvázi-tag)
kezeli az ntfs-t
hiszen a fat 32 max. 4GB os fájlt lát,a full hd filmek pedig igencsak nagyobbak annál 
amikor formázod,a lemezfoglalási méretet hagyd 4096bájt-on
[ Szerkesztve ]
köszönöm.....nem tudtam soha, hogy mi az előnye az ntfs-nek,de igy már ok, Ma már nincs időm, de holnap megcsinálom. Még nem raktam bele a masinériába
na mi ujság a vinyóval?
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

soma165
(kvázi-tag)
A.C. Ryan Playon!HD Mini
(acr-pv73200)
RTD1073 processzorral rendelkezik
Van e benne felskálázási funkció?
Azaz a dvd és div-x filmeket fel tudja e skálázni 1080p re
Pl.:mint egyes erösitök eseteben:
Onkyo-608
Az erősítő a Faroudja DCDi Cinema videoprocesszor jóvoltából a HDMI kimeneten 1080p formátumra képes felkonvertálni minden bemeneti videojelet, köztük az AV vevőerősítőkön eddig nem megszokott PC analóg RGB bemenetét is
nem tudtam hétvégén hazamenni,mert sportkonferencián voltam, jövőhét vasárnap leszek otthon legközelebb, de akkor nem késlekedem

YoYo77
(újonc)
Sziasztok!
Én is gondolkodom egy PlayOnHD Mini vásárlásán, csak azt szeretném tudni, hogy valaki próbált már-e olyan mkv file-t lejátszani, amihez külső szinkronhang van. Hozzá lehet-e azt tenni valahogy, vagy csak feliratot kezel külön?
Várom a válaszotokat. Üdv.

univerzita
(újonc)
Siastok. Probalta már valaki lejátsani a Avatar 45GB BRverziot? Alitolag nem visi el mer tul nagy a bitstream.Mert akkor nem sedem le. A 9GB verziot visi.

soma165
(kvázi-tag)
18.45 kor megmondom viszi e

soma165
(kvázi-tag)
hálozaton összekötve a mini a PC vel nem viszi az AVATART /45GB/
Bitstream hibat ir ki

tony70
(kvázi-tag)
Nekem is azt írta ki, de frissítettem azr3615 beta firmware-ra és lejátsza, csak szaggat és 3mp-ként elmegy a hang! Nekem eTrayz nas van a Mini-hez routeren kersztül van rákötve így a hálózat kevés hozzá! Próbáltam kihagyni a router-t, úgy összekötni hogy a mini-n beállítottam a Nas IP címét, de úgyis szaggatott!
Azt kellene kipróbálni, hogy a nas-t USB kábellel összelehet-e kötni a Minivel mint eyg külső winyót!?(nincs most usb kábelem)

g_miki
(újonc)
Sziasztok!
Szeretnék venni egy lejátszót, amivel tudok torrentezni is, és van egy 3,5-ös vinyóm, azt szeretném használni. A minin is meg lett oldva a torrent, vagy a simát kell vennem? a kezdeti - fórumban emlegetett letöltési, és újra el nem indítási- problémákat kiküszöbölték már a FWk-kel?
Köszi szépen előre is a válaszokat!

soma165
(kvázi-tag)
van ujabb 3395firmware is a minihez
valaki probálta e már?stabil e?
lehet ez már gond nélkül tudná játszani az AVATART/45GB/

univerzita
(újonc)
Mar fent van 11GB 1080 felbontDTS. Sajnos it nics Master Audio hang.Kiprobalom.
[ Szerkesztve ]
én a sima plyonhd-t rendeltem (nem a minit), megjön jövő héten,akkor megírom,hogy viszi-e a 45 gigás verzsönt az Avatarból (már vinyón van a cucc, és beleteszem,nem lesz köztük hálózat) Addig is mutassatok már egy linket,honnan lehet firmware-t frissíteni rajta,ha kell
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

soma165
(kvázi-tag)
innen tudsz leszedni [firmwert]
megy a 2 terás, rögtön fölismerte, de nem vele formáztam, hanem még win 7 rendszerben. nem látok vele semmi gondot, olyan 1,6 TB cucc van rajta, zene kép film, nem látom, hogy bármi hiányozna, úgyhogy megy, annak ellenére, hogy nem látom támogatott listában
köszönöm,letöltöttem 
Salvador20: sima ntfs-re formáztad,minden trükk nélkül, és megy benne simán?
[ Szerkesztve ]
igen, nem volt vele gond, pedig számoltam vele, mert forumokon írták, hogy nem fogadja be meg a lejátszó is rákérdezett, hogy leformázza-e de meg is zavarodtam volna, ha mindent letöröl.........de látta rögtön
[ Szerkesztve ]
Oké, köszi, remélem nálam sem lesz gond akkor, mert már tele van filmmel a vinyó