Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#301) univerzita válasza need (#300) üzenetére

univerzita
(újonc)

Tapastalatom nics,csak gondoltam de lehet hogy igazad van.

(#302) Salvador20

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

hello!

Mivel kiderült, hogy a dvr-es nem támogatná a parabola antennánkat, ezért a sima playon hd mellett döntöttem. Kérdésem a következő:

Dvd írót/lejátszót felismer-e (tehát usb-s, ebben az esetben egy LG, amelyen dvd filmeket, mp3 számokat, stb-t játszanék).
Továbbá a WD 2TB-os Green verziót befogadja-e.
Érdemes megvenni a wifi-jét, vagy inkább kábellel kössem össze? (ebben az esetben kell egy lyukat fúrnom a plafonba.....a router kb 5-8 méterre van/lenne a készüléktől,de nem egy magasságban, a router a plafonra van fölfúrva, a vevő meg kb térdmagasságban)

Nem rossz, de a jó nem ilyen.......

(#303) TayRol válasza Salvador20 (#302) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

kulso cd lejatszo tamogatasa van, szoval vinnie kell. 2 teras winyoval kapcsolatban nem tudok semmilyen infot, dehat miert ne vinne...:)

az usb-s vevojevel az a gond, hogy csak a sajatjat fogadja el es az eleg draga. en a kabelnel maradnek.

amugy grat. a keszulekhez!:)

Suzuki - Way of Life

(#304) nacant

nacant
(lelkes újonc)

Minihez szeretnék venni egy külső vinyót. A 3.5 vinyókat tudja-e lekapcsolni, vagy ez csak a 2.5 vinyók sajátossága? 1TB-ost vennék van-e olyan amit a mini "előnyben" részesít? :F

(#305) need

need
(őstag)

Üdv...

volna nekem 2 kérdésem:)

1. lehet hogy elkerülte a figyelmemet... a készülék képes felskálázni a filmeket vagy csak lejátszani tudja a különböző formátumokat???
van a sz.gépen 1 gyengébb divix azt hálózaton lejátszva felkonvertálni 720 ra vagy 1080 ra?

2. a második kicsit kicsavart lesz:)
Tehát van a gépen 1 mkv files amit hálózaton keresztül akarok lejátszani 5.1 hang és van benne DTS a készülékből a jel HDMI-n keresztül van össze kötve olyan erősítővel ami támogatja az 1.3 szabványt majd az erősítőből pedig a tévébe van át dugva szintén HDMI-in
az erősítőn kijön majd az 5.1 és a DTS...??

LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

(#306) Salvador20 válasza need (#305) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

persze, ezért jó a hdmi, minden készülék kiválogatja magának a hang illetve videósávot, majd a többit továbbküldi....

(#307) vashal

vashal
(tag)

Hello

lenne egy kérdésem bár lehet nagy hülyeség :B .elég az usb2.0 sebessége a hd vagy blu ray filmek lejátszására,mert a playon minin ugye csak az van :F

(#308) Salvador20 válasza vashal (#307) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

hát gond lenne, ha nem lenne elég, mert a net is csak 100mbit-es és az is csak ~12,5mb/s-ot jelent.
Ne aggódj, elég.

(#309) paramparya

paramparya
(őstag)

Sziasztok!

Ez a lejátszó hogy boldogul az olyan mkv-kal, aminél a reframes 6 fölötti?
Asus O!Play-t vettem, de sajnos azok akadnak rajta, és elég sok olyat találok.

(#310) Salvador20 válasza paramparya (#309) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

hello!

Sajnos ezekhez nem értek, de itt a PH! teszt róla, ahol próbázták, hogy mit bír.
Továbbá itt egy másik cikk, ahol találtak 1-2 "egzotikusnak" mondott fájltipust, ami megfogta.

[ Szerkesztve ]

(#311) paramparya válasza Salvador20 (#310) üzenetére

paramparya
(őstag)

az itteni tesztben az o!play-ről is azt írták, hogy visz mindent, erre az mkv-k kb. 20%-ával, amivel találkozok nem tud mit kezdeni... :(

(#312) Salvador20 válasza paramparya (#311) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

akkor sajnos nem tudok segíteni. De gyanús lenne, ha semmi se játszaná le

(#313) TayRol válasza paramparya (#311) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

ha adsz egy videot (vagy linket vagy valamit akar pm-ben is) megnezem viszi-e.

Suzuki - Way of Life

(#314) paramparya válasza TayRol (#313) üzenetére

paramparya
(őstag)

köszi, privi megy!

(#315) TayRol válasza paramparya (#314) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

Szia!

Teszteltem, mindketto tokeletes!:)

Suzuki - Way of Life

(#316) paramparya válasza TayRol (#315) üzenetére

paramparya
(őstag)

beszarás :)
akkor kipróbálom én is, mert ezeket konkrétan nem néztem még meg, de már nem is szoktam a rossz tapasztalatokból kiindulva :DDD

köszi!

(#317) TayRol válasza paramparya (#316) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

remelem nalad is jolesz. itt tokeletes volt, plusz halozaton keresztul neztem, laptoprol.

Suzuki - Way of Life

(#318) DTS5.1

DTS5.1
(újonc)

Sziasztok!

Egy kérdés: A napokban vettem egy EMTEC Movie Cube S800H lejátszót.
Nagyon jól műxik, de a digit kimeneten (erősítőbe) csak sztereó jel (PCM) jelenik meg.
Bármilyen kiterjesztést indítok. :W

-Szerintetek ki lehet kapcsolni valahogy a dts downmix-et?
A célom az lenne, hogy az erősítőn a teljes hang jelenjen meg.

Hejj

(#319) Salvador20

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

ezt nem tudom miért ide írtad.....

(#320) Salvador20 válasza DTS5.1 (#318) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

de ha már megkérdezted:
Kell lennie a setupban egy olyan audio beállításnak, hogy a dts meg a DD AZ PCM vagy simán engedje ki a hangot érintetlenül az erősítőbe. Legalábbis a ryanen így van

(#321) soma165

soma165
(kvázi-tag)

hello
nekem is van egy ac ryan mini lejatszom,win xp alatt siman letrehoztam a hálozatot,de win 7 x64 alatt nem sikeredik
illetve a pc nevét látja a lejatszo,de a mappákat nem
amit megtettem eddig:
-tüzfal ki
-ezen leirás alapjan megcsinaltam a megosztast
[link]
ha valakinek van ötlete szivesen venném
-összekötöttem egy xp s géppel a win 7 es gépet u.az a helyzet
-valami beállitást elmulasztottam a win 7 ben
DE MIT?

(#322) Salvador20 válasza soma165 (#321) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

próbáld meg a megosztást rendszergazdi engedéllyel
Tedd föl itt is a kérdésed: [link]

(#323) Flash-Point

Flash-Point
(újonc)

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Mint az AC Ryan Magyarország képviselete Örömmel jelentjük be, hogy az AC Ryan FULL HD felvevők is megérkeztek!

A mai napon megkezdjük a boltok kiszolgálását. Akit érdekel az hamarosan meg is vásárolhatja.

Tisztelettel:
Flash-Point csapat

AC Ryan, Aerocool, be Quiet!, Cyber Snipa, Mionix, Raidmax, Revoltec Hivatalos Disztribútor

(#324) Salvador20 válasza Flash-Point (#323) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

hurrá....bár csak dvb-s-t is tudna, azonnal rámarnék:D

(#325) maláj

maláj
(őstag)

én bő 60 perce cuppantam rá a minire
azonnal szerelmes lettem belé :D

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#326) Salvador20 válasza maláj (#325) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

sick:D

majd elmúlik a lila köd

[ Szerkesztve ]

(#327) TayRol válasza Salvador20 (#324) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

igen, az nem lenne rossz, nade ne legyunk telhetetlenek.:D

Suzuki - Way of Life

(#328) Salvador20

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

na meg lesz a 2 terás vinyó holnap, rem. működik vele, mert a leírásban sajnos nincs benne, hogy megy vele. De majd szólok, ha igen

(#329) TayRol válasza Salvador20 (#328) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

ha nem, akkor is szoljal azert.:D

Suzuki - Way of Life

(#330) Salvador20

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

lehet, hogy nagyon hülye kérdés lesz, de felismer NTFS formátumot a szerkezet, vagy FAT32-be kell formáznom a vinyót?

(#331) soma165 válasza Salvador20 (#330) üzenetére

soma165
(kvázi-tag)

kezeli az ntfs-t
hiszen a fat 32 max. 4GB os fájlt lát,a full hd filmek pedig igencsak nagyobbak annál :)
amikor formázod,a lemezfoglalási méretet hagyd 4096bájt-on

[ Szerkesztve ]

(#332) Salvador20 válasza soma165 (#331) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

köszönöm.....nem tudtam soha, hogy mi az előnye az ntfs-nek,de igy már ok, Ma már nincs időm, de holnap megcsinálom. Még nem raktam bele a masinériába

(#333) AMD_ok válasza Salvador20 (#332) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

na mi ujság a vinyóval?

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#334) soma165

soma165
(kvázi-tag)

A.C. Ryan Playon!HD Mini
(acr-pv73200)
RTD1073 processzorral rendelkezik
Van e benne felskálázási funkció?
Azaz a dvd és div-x filmeket fel tudja e skálázni 1080p re
Pl.:mint egyes erösitök eseteben:
Onkyo-608

Az erősítő a Faroudja DCDi Cinema videoprocesszor jóvoltából a HDMI kimeneten 1080p formátumra képes felkonvertálni minden bemeneti videojelet, köztük az AV vevőerősítőkön eddig nem megszokott PC analóg RGB bemenetét is

(#335) Salvador20 válasza AMD_ok (#333) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

nem tudtam hétvégén hazamenni,mert sportkonferencián voltam, jövőhét vasárnap leszek otthon legközelebb, de akkor nem késlekedem

(#336) YoYo77

YoYo77
(újonc)

Sziasztok!
Én is gondolkodom egy PlayOnHD Mini vásárlásán, csak azt szeretném tudni, hogy valaki próbált már-e olyan mkv file-t lejátszani, amihez külső szinkronhang van. Hozzá lehet-e azt tenni valahogy, vagy csak feliratot kezel külön?
Várom a válaszotokat. Üdv.

(#337) univerzita

univerzita
(újonc)

Siastok. Probalta már valaki lejátsani a Avatar 45GB BRverziot? Alitolag nem visi el mer tul nagy a bitstream.Mert akkor nem sedem le. A 9GB verziot visi.

(#338) soma165 válasza univerzita (#337) üzenetére

soma165
(kvázi-tag)

18.45 kor megmondom viszi e

(#339) soma165 válasza univerzita (#337) üzenetére

soma165
(kvázi-tag)

hálozaton összekötve a mini a PC vel nem viszi az AVATART /45GB/
Bitstream hibat ir ki

(#340) tony70 válasza soma165 (#339) üzenetére

tony70
(kvázi-tag)

Nekem is azt írta ki, de frissítettem azr3615 beta firmware-ra és lejátsza, csak szaggat és 3mp-ként elmegy a hang! Nekem eTrayz nas van a Mini-hez routeren kersztül van rákötve így a hálózat kevés hozzá! Próbáltam kihagyni a router-t, úgy összekötni hogy a mini-n beállítottam a Nas IP címét, de úgyis szaggatott!
Azt kellene kipróbálni, hogy a nas-t USB kábellel összelehet-e kötni a Minivel mint eyg külső winyót!?(nincs most usb kábelem)

(#341) g_miki

g_miki
(újonc)

Sziasztok!
Szeretnék venni egy lejátszót, amivel tudok torrentezni is, és van egy 3,5-ös vinyóm, azt szeretném használni. A minin is meg lett oldva a torrent, vagy a simát kell vennem? a kezdeti - fórumban emlegetett letöltési, és újra el nem indítási- problémákat kiküszöbölték már a FWk-kel?
Köszi szépen előre is a válaszokat!

(#342) soma165

soma165
(kvázi-tag)

van ujabb 3395firmware is a minihez
valaki probálta e már?stabil e?
lehet ez már gond nélkül tudná játszani az AVATART/45GB/

(#343) univerzita

univerzita
(újonc)

Mar fent van 11GB 1080 felbontDTS. Sajnos it nics Master Audio hang.Kiprobalom.

[ Szerkesztve ]

(#344) univerzita

univerzita
(újonc)

Visi ssimán.

(#345) AMD_ok válasza tony70 (#340) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

én a sima plyonhd-t rendeltem (nem a minit), megjön jövő héten,akkor megírom,hogy viszi-e a 45 gigás verzsönt az Avatarból (már vinyón van a cucc, és beleteszem,nem lesz köztük hálózat) Addig is mutassatok már egy linket,honnan lehet firmware-t frissíteni rajta,ha kell

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#346) soma165 válasza AMD_ok (#345) üzenetére

soma165
(kvázi-tag)

innen tudsz leszedni [firmwert]

(#347) Salvador20

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

megy a 2 terás, rögtön fölismerte, de nem vele formáztam, hanem még win 7 rendszerben. nem látok vele semmi gondot, olyan 1,6 TB cucc van rajta, zene kép film, nem látom, hogy bármi hiányozna, úgyhogy megy, annak ellenére, hogy nem látom támogatott listában

(#348) AMD_ok válasza soma165 (#346) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

köszönöm,letöltöttem :R

Salvador20: sima ntfs-re formáztad,minden trükk nélkül, és megy benne simán?

[ Szerkesztve ]

(#349) Salvador20 válasza AMD_ok (#348) üzenetére

Salvador20
(őstag)
LOGOUT blog

igen, nem volt vele gond, pedig számoltam vele, mert forumokon írták, hogy nem fogadja be meg a lejátszó is rákérdezett, hogy leformázza-e de meg is zavarodtam volna, ha mindent letöröl.........de látta rögtön

[ Szerkesztve ]

(#350) AMD_ok válasza Salvador20 (#349) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Oké, köszi, remélem nálam sem lesz gond akkor, mert már tele van filmmel a vinyó

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.