Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Scale

    őstag

    válasz M3oH #3388 üzenetére

    Igen, én is így gondoltam. Igazából megfelel nekem amire használom, csak még egy hete sincs nálam így próbálkozom, nézegetem elég sűrűn hogy mit hogy csinál, stb és csk azért is írok ilyesmikről ide, hogy ez másnál is ilyen, vagy valami nálam hibázik :)

    De akkor ok.

    Egyedül talán az olcsósága ott jön ki amikor Plexet használok és transzkódolnia kell a plexnek (felirat égetése, más minőség belövése), na olyankor totál belehal szegény. Eddig ugye én is pc-t járattam plexezéshez a tv-n, az bírta becsületesen. Viszont most így a plexen való feliratos filmek nézése is kilőve.
    Itt jön egy kérdés: ti feliratos filemeket hogy néztek Nasról? Ahogy néztem a twonky által létrehozott szerver sajnos nem "mellékeli" a kipublikált filmhez a film mellett elhelyezett SRT feliratot, ami ugyanúgy van elhelyezve.
    Van valami jó ötlet erre? Esetleg ha FTP szervert/szerverként üzemelem a nast akkor ez megoldódna? Úgy viszont pl a smart tv-k nem tudom mennyire látják úgy mint egy media szervert. Ez mind tesztelésre vár, csak hátha valakinek van jó ötlete :)

Új hozzászólás Aktív témák