Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • apeelme

    addikt

    Leírnám pár szóban gyors JB tapasztalataimat...hátha vkit érdekel.

    Az említett rom a cm-10-20120927-KonstaKANG-blade verzió, és a mellékelt gapps-jb-20120815-KonstaKANG volt feltelepítve.

    A tanács szerint min.160-as system partíció kell neki, ezt a linkelt oldalon található (Amphoras' site) G2 v2a TPT csomaggal végeztem el ami egyben CWM 5.0.2.0-re cseréli a recoveryt.

    Az első boot félelmetesen hosszú...wifi első bekapcs...SSID-k nevei nem láthatók, illetve valami van de vagy üres a névnél, vagy fura karaktert rak helyére...állítólag egy wifi ki/be segít rajta...megtettem segített...érdekes.

    A rendszer használhatósága CM7-hez, CM9-hez (ugyancsak KonstaT verzió), szvsz kritikán aluli, sokszor csak második érintést érzékeli, szinte minden kiválasztásnál vmin gondolkozik, meg-megtorpan, arról nem is beszélve hogy rengeteg a grafikai megjelenítési hiba pl. statbar-on az értesítések:

    De sokszor előfordul hogy sima képernyőforgatáskor, vagy bill. előhíváskor is igen szép "grafikai szemét" jelenik meg...lehangoló :(

    Lehet hogy egyedi eset de ADB nagyon nehezen indult el, csak többszöri restart, kábel ki/be, és Beállításokban hibakeresés ki/be oldotta meg... :(((

    A képernyő feloldás megjelenítése akadozik...úgy kell elképzelni mint CM7 alatt a Gyűrű stílusnál... :F

    Fényképezés működik, DE ha valaki azt mondja hogy a videó felvétel működik és használni is akarja az elkészített 320x240 felbontású, ~9fps képkocka sebességű anyagot az festi magát...ez NEM működik!

    Egyébként minden más jónak tűnt...wifi sebességet nem tudtam tesztelni Speedtest.net FC-vel kilép (szerver választásnál)...GPS rendben...telefonálás rendben...

    Elsőre...és másodikra sem fogott meg...az tuti - és ezzel nem mondok újdonságot - hogy ez a rendszer nem erre az eszközre való.

Új hozzászólás Aktív témák