- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Blade-emet hogyan tudnám wifi adapterként beállítani a számítógépemhez? Nincs normális wifi adapterem, amit a gépre tudnék kötni, ezért gondoltam hogy a telefont használom. Megoldható valahogy?
Az itthoni wifit érzékeli a telefon, működik is rendesen.
A választ előre is köszönöm!
Üdv.Hasek
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Pietrosz #32044 üzenetére
Adott egy számítógép (OP: Windows 7)
Adott egy router, ami képes wifi kapcsolat létesítésére.
Adott egy ZTE Blade, ami szinték képes wifi kapcsolat létesítésére.
Adott egy adatkábel, ami összeköti a Bladet a számítógéppelAmit pedig szeretnék, hogy a számítógépen legyen internet, a Blade segítségével.
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Pont ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Nem tudok belépni Recovery menübe.
A következőket csinálom:
Universal Androot - v1.6.2 beta 5-tel: rootolok.
ROM Manager: Flash ClockworkMod Recovery(ekkor ki írja, hogy Current Recovery: ClockworkMod 3.0.2.7), aztán újraindítás, hogy a recovery menübe léphessek.Telefon kikapcsol. "Hangerő le" gomb folyamatosan nyomva tart, és bekapcsolás.
Következőt tapasztalom: megjelenik a robot, eltűnik a robot, megjelenik a robot, eltűnik a robot, megjelenik a robot, eltűnik a robot, megjelenik a robot, eltűnik a robot, megjelenik a robot, eltűnik a robot, megjelenik a robot, eltűnik a robot, megjelenik a robot, eltűnik a robot, megjelenik a robot, eltűnik a robot, megjelenik a robot, eltűnik a robot...
ha elengedem a "hangerő le" gombot, akkor normálisan elindul a telefon. Most kb 5 percig egyhuzamban tartottam, mégsem történt semmi a leírtakon kívül.
Úgy sem működik, hogy lenyomva tartom a bekapcsoló gombot is.
Ezzel a módszerrel is próbáltam már, de a "hangerő fel" gomb nyomva tartására semmit nem csinál, csak szimplán bekapcsolt.
Több mint valószínű, hogy én vagyok a láma, de lenne szíves valaki utat mutatni?
Üdv. H
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest