- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
89BDave89
tag
Hali!
A véleményetekre lennék kíváncsi!
Pár hete írtam hogy a telefon eldobálja a SIM kártyát, ami elég idegesítő volt, de ha kivettem a PIN kódos védelmet, akkor legalább magától visszaállt, na most ettől függetlenül fent állt a probléma, és így is előfordul, hogy egy két bejövő hívásom sikertelen, kudarcba fullad
Elvittem hát a T-rágyába, és mivel ezt reprodukálni nem tudom, mert random jelenség, ezért kb megkaptam hogy le vagyok szarva, mert hogy ez cseredolog lenne, mivel nincs szervíz (én tehetek róla?).
Nézegette a telefonállapotot, aszondja hogy HOPPÁ... na mondom mi?
"Ez a telefon 168 órája üzemben van, illene gyakrabban újraindítani, mert amúgy még cifrább dolgokat is csinálhat"Na mondom mint kezdő androidos, végül is ebben lehet valami.... úgy hogy elfogadtam azt a megoldást, hogy legalább 2 naponta simán indítsam újra.
Szerintetek ennek van alapja, vagy átcseszték a fejem?
Ha újra jelentkezik a probléma, tuti visszamegyek és addig ütöm az asztalt, amíg ki nem cserélik....Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
Aktív témák
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...