Hirdetés

Aktív témák

  • Bucicimaci

    tag

    Szisztok!
    Remélem jó helyre írok. Nemrég vettem egy ZTE Bladet amire feltettem az 1 hszben leírtak alapján a 2.2-t. Tettem fel recovery-t is meg mindent. Tegnap Feltűnően belassult a telefon gondoltam, hogy kikapcsolom és újra be, de nem kapcsolt be.
    Gondoltam, hogy ráeresztem a csoda zip-et, de a gép nem érzékelte a telefont. Valahogy a recoveryből előástam egy backupot ami kb még a gyári beállításokkal adott nekem egy telefont.

    Hülye módon gondoltam, hogy akkor már leformázom az sd kártyát is, hogy ne legyen rajta az a sok sz@r és majd ma este újra teszek mindent. Igenám, csak hogy a gépem nem érzékeli a telefont(megáll a zöld robotnál a hangfel + bekapcsra, de a gép nem érzékeli) és a recoverym is eltűnt.

    Megpróbáltam a 3. opciót is, hogy universal androot meg rom managerrel felteszek rá egy recoveryt de az is errort dob. Van valakinek valami ötlete, hogy mit tudok kezdeni vele? Oprendszerem win7 x64 és elsőre simán rá tudtam rakni a recoveryt, de most még annyit se érzékel a gép, hogy csatlakoztattam volna rá valami.

    Előre is köszönöm a választ és az ötleteket, én már kifogytam az ötletekből.

    Jah és persze 414 belső memóriát ír, úgyhogy még e célból se tudom ráengedni a csodazip-et pedig ha másért nem csak ezért jó volna.

Aktív témák