Aktív témák
-
Bargab
tag
A blade utódja: ZTE Skate
-
energy_
senior tag
nah felraktam az új recoveryt nagyon menő ez a sárga szin viszont azokon az update zippeken kivűl van benne valami újitás ? mer menüket végignyargalva semmi újat nem találtam
-
cowboy_bebop
őstag
BBlack-CM7 build, Latest Version 02152011 - build from CM7 sources
Szerk.:
Changelog
- 15. Feb. 2011 - Initial releaseKnown Bugs
- Screen seems not to wake up after longer calls ( e.g. 3 Minutes ) -> temp. fix, disable switching off screen inside calls as long as the bug is fixed[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
-
kelzsoca
félisten
válasz cowboy_bebop #34157 üzenetére
Amíg ezek azon gondolkoznak hogy miért kapcsol ki a telefon hívás után, én szerintem már meg is oldottam (eddig úgy néz ki)
Ma szerintem kidobok egy ezeknél sokkal gyorsabb romot
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Hááát skacok!!! 2 napja vissza tettem az eredeti T-s romot és azt kell mondjam még egyik főzött rommal sem bírta így az aksi. Eddig mindig ha nem nyúltam hozzá is merült most meg 1 napja megy és 78% és beszéltem is meg wifi is volt.
-
barnam_
nagyúr
Azoknak akiknek nem megy a google fiók hozzáadása, mert azt írja ki hogy can't establish reliable connenction:
Úgy tűnik csak akkor engedi hozzáadni, ha van a telefonban sim kártya. Az előbb nekem se ment, most beraktam a simet, és elsőre működött. -
veterán
vajon van/lesz esély 25-30fps videófelvételre? a kameramodul a leírása szerint teljes felbontásban (2048x1536) tud 15 fps-t, preview módban pedig harmincat, szerintem pedig a preview mód felbontása is legalább 640x480 kellene hogy legyen. ha meg a tömörítés akadály, qvga felbontásban még mindig lehetne 30, ott már csak negyedannyi adattal kell dolgozni...
hanyas vagy, te disznó?
-
panizzi
aktív tag
Navigációt használ valaki?
Nálam bűn lassú az énmegyek...a felbontás miatt lehet ez?go for it
-
shagy
tag
ha eddig kelzsoca nem is ezen dolgozott mostmár muszály neki
- shagy
-
Matheush
csendes tag
Hello!
Nemrég vettem a Blade-em, minden rendben volt vele, kivéve azt, hogy wifire eddig csak egyszer tudtam felcsatlakozni rokonnál, de máshol még a normál és jó nyílt hálózatokra sem tudok felcsatlakozni. "Kapcsolódást"-t majd néhány másodperc után "Kapcsolat bontva"-t ír. Néha az is megjelenik, hogy ip cím lekérése, de ennél tovább nem jutottam vele. A wifi fix-ről olvastam, de az elméletileg nem kifejezetten erre a problémára vonatkozik, és mivel mobilinternetem nincs, wifire pedig nem tudok felcsatlakozni, ezért ki sem tudtam próbálni. Mi lehet a baja? A készülék selejt, vagy én csináltam/nem csináltam valamit ami előidézhette?[ Szerkesztve ]
-
sydon
csendes tag
Köszönve Kelzsoca az eddigi munkádat, meghívtalak két sörre.
Igazán fasza telefont csináltál nekem, le a kalappal.ahhoz hogy megértsd a rekurziót, meg kell értened a rekurziót
-
vtommy
aktív tag
válasz cowboy_bebop #34181 üzenetére
A ZTE Pengénél már csak Kelzsoca a Pengébb
-
balalev
tag
azt mondja már meg nekem valaki, hogy mi a különbség az R8, R9, R11 között? ja és hogy szerintetek vegyem a meg most ezt a telót, vagy várjak jobbra?
ZUK Z2 | Nexus 5X /// Régen: LG G2 OFFICIAL 4.2.2; Nexus 4 OFFICIAL 4.3
-
kelzsoca
félisten
Igen a Cyanogen 7-es verzióról beszéltem
Egyébként nagyon jól húz
(#34183) sydon
Köszönöm uram
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz kelzsoca #34191 üzenetére
Azt eddig is láttam, hogy értesz hozzá, de nem gondoltam, hogy ennyire.
(#34109) Dashes:
THX az infót.(#34182) Tomash95:
Nálam is megy wpa2ön.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
alexdp7
tag
hogy tudom a telefon memóriából kitörölni a névjegíeket/telszámokat??...a névjegyeknél nincs ilyen opció.....
La Vecchia Signora, vince Ancora! -ASUS Zenfone 2 - backup - Samsung Galaxy S4 LTE 5.0.1
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest