Hirdetés

Aktív témák

  • syl5

    őstag

    Arra nincs valami megoldás/program, hogy ha a headset csatlakoztatva van, akkor ne a külső hangszórón jelezzen a telefon?
    (Amúgy ekkora bug-ot...)

    Kis Froyo tapasztalat a kétkedőknek, és azoknak aki szerint a 2.1 jobb:
    Lassan kezd összeállni így 2 nap után az új rendszerem. Jó ez a froyo valóban. Érezhetően kevesebbet gondolkodik mindenhol a telefon...Ugyan néha néha itt is előfordul némi megakadás menü animálásnál, de jóval jobb mint a 2.1.
    Végre lehet halkítani/hangosítani zenehallgatás közben, akkor is amikor le van zárva a képernyő...2.1 alatt csak úgy lehetett, ha bekapcsolt a kijelző...
    Wifit sajnos ez sem tartja, hiába never-re van állítva.Ha zenét hallgatok, akkor tartja a wifit, de akkor nem alszik a teló.
    További jó számomra, hogy végre nem kapcsol le a kijelző, ha töltök le valamit. Korábban 2.1-en állandóan fél percenként meg kellett érinteni a kijelzőt pl az aura fájljainak leszedése közben. Szerencsére froyo van már annnyira intelligens hogy ne zárja le a képernyőt...

    Szerencsére közbe megoldódott a contact problémám is, nem kockásodik és lehet szerkeszteni is a névjegyeket. Ezúton is köszönöm kelzsoca-nak a kockásodás mentes angol contact app-ot!

    Videók is tökéletesen mennek a rendszerem, és nem is a kijelző közepén helyezkednek el, hanem normálisan széthúzva. Vplayer general-al tökéletesen szaggatás mentesen fut végre az avi. Egy fringe részt próbáltam, kb 400 Mb.

    Szóval így összességében azt veszem észre, hogy jóval felhasználóbarátabb lett a rendszer. Mindenkinek csak ajánlani tudom a froyo-t! Nem azt mondom van vele munka, mert nem hivatalos a rendszer, de ha egyszer sikerül jól összeraknod, akkor utána már csak be kell lakni, és sokkal jobb lesz mint a gyári 2.1!

    Egyetlen egy hibába futottam eddig: egyszer megfagytak a widget-jeim. Egy újraindítás megoldotta.
    Játékokat még nem próbáltam, csak angry birds-öt, abból is csak pár pályát. Jobban megy az angry birds, de még mindig nem 100 %-ig tökéletes, de már jó! De ez szerintem az AB hibája!

    Más:
    Azt nem vettétek észre, hogy kicsit ferdén van a kijelző, kicsit balra dől? És talán mintha froyo alatt egy kicsit kisebb is lenne? (Utóbbi lehet csak placebo...)

    [ Szerkesztve ]

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Aktív témák