- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
-
törölt tag
válasz kelzsoca #18050 üzenetére
Miattam nem fontos beletenned, engem nem zavar, ha utolag teszem bele, elvegre azert lite, mert le van csupaszitva... Bar ha majd fel tudnad tolteni az osszes gyari appot kulon, azt megkoszonnem.
Bar ha beleteszed, annak azert orulni fogok, kevesebb kell dolgoznom vele.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Saccco #18051 üzenetére
Comfortaa
..............
Egyébként én nem úgy módosítom a romokat hogy veszek egy kész romot, majd simán winrar-ból teszek bele vagy veszek ki belőle ezt-azt, én linux alatt a teljes romot darabokra szedem és építem azt újra.(#18053) EarL 007
Sajnos rosszul gondoltam azt hogy mindenkinek van legalább egy bejáratott fájlkezelő programja vagy van internet elérhetősége és azt a marketről be tudja szerezni.
Tehát mostantól az alap fájlkezelő be fog kerülni mindenképpen.A gyári appokat pedig össze fogom szedni és felteszem majd megosztásra.
(#18056) Nohab61
Az a baj hogy beta kernelre épülnek a 2.2-es romok, várhatóan pénteken érkezik valami, tehát mire elkészülnétek a teljes fordítással addigra várhatóan lesz multi-language támogatás a kínai romban is
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz kelzsoca #18054 üzenetére
Nem szó szoros értelmében gondoltam a főzicskélést.
Az spicán ment, ott könnyű volt. Volt kitchen hozzá.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
DIEGO15
őstag
Megérkezett king kongból a telefon tokom, ilyen. Tökéletes. 22.én adták fel és ma (5.) érkezett meg.
-
törölt tag
válasz kelzsoca #18054 üzenetére
Hmm, ez erdekesnek hangzik. Kivancsi vagyok, hogy is mukodik ez. Egyelore meg nem vagyok egy linuxmagus, de ami kesik, nem mulik. Nekem egyelore az app pakolgatas a fozo tudomanyom.
"Sajnos rosszul gondoltam azt hogy mindenkinek van legalább egy bejáratott fájlkezelő programja vagy van internet elérhetősége és azt a marketről be tudja szerezni."
Megesik, csak az nem bakizhat veletlenul, aki nem is dolgozik...
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz kelzsoca #18050 üzenetére
Köszönöm Igaz nekem elég egy root term is. Abból is megoldom. De hogy erre még az a qva kallt_kaffe se gondoljon.... Sajna Dashes egyik romja se volt fent, pedig mintha ő gondolt volna erre Nem hiába 8Gb kevés Más meg ne kapkodjon, hanem nézze meg a ZIP tartalmát, különben úgy jár mint én, órákig "csak" NOKIA-ja lesz Nekem is van "bejáratott file" kezelőm, az SD kártyán.
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
DIEGO15
őstag
válasz sonique #18061 üzenetére
A mérete engem nem zavar, számomra ilyen egy jó tok, de akit zavar az fog egy fekete cérnát és a tetején mindkét oldalt 2-2 öltéssel leszűkíti a szétálló részt.
(#18062) Jama85
Mivel még nem volt neoprene tokom ezért nem tudom h milyennek kéne lennie, de elég korrekt, belül selymes kívül kicsit érdesebb.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Nekem is eleg nagy tokom van a bladehez, de nem zavar, mert van fule, tepozaras, nem esik belole ki a telefon, meg legalabb konnyu kivenni, ha hivnak, a fullel ki is lwhet emelni a telot.
-
G@CSI
tag
Üdv!
Látom tokban utaztok.
Én a polusban vettem az egyik mobilos üzletben(nem emlékszem a nevére)
1500Ft-ért plüss tokot.
Pontosan passzol bele, semmi lötyögés. -
syl5
őstag
válasz Behroozo #18007 üzenetére
Na nálam volt a bibi...
Egy reboot úgy néz ki, hogy megoldotta. Érdekes. Tökéletes, kiforrott rendszer...ahham..
Mindenesetre pingre továbbra sem reagál kikapcsolt kijelző mellett, ha nincs töltőn. Néha néha elfogad pár kérést, de után megint nem (gondolom ilyenkor csekkolja a fiókomat). Emal-eket van úgy hogy rögtön, van úgy hogy 2 perc késéssel jelzi. Ez már belefér, de úgy érzem ez még így sem az igazi. Gyanítom, hogy kikapcsolt kijelző mellett nem menne egy fájl letöltés. Holnap ki is próbálom.(#18043) ux1
Azzal én is egyetértek, hogy mivel mindenkinek más az ízlése programok tekintetében mindenképp jobb ötlet egy full és egy lite verzió, mintsem csakis egy lite verzió! Sőt szerintem a legjobb ötlet nem is a kettő egyszerre, hanem csak egy full, és abból mindenki saját kedvére kiszedheti azt ami nem kell neki.
Viszont azt nem értem, hogy ha nincs számítógépet, meg neted, akkor hogyan tudsz a ph fórumra írni, hogyan tudod leszedni a romokat, hogyan tudod az sd kártyára pakolni, stb...(#18031) futo001
Nekem is pana in-ear fülesem van, én is kb 4-ért vettem 1-2 éve és valóban elég szépen szól a Blade-el! Sokkal szebben szól, mint az agyonsztárolt fos cx300 (ilyenem is van), de sajnos azért úgy nem szól, mint egy se hpm-75...(#18026) Krinyo
Töltőn nekem is jó, de valami kavar nálam lehet...(#18024) veector
Én nem mertem kipróbálni a gyári headset-et...(#18021) Mercutio_
A megáll az óra effekt nekem is elő szokott fordulni! De most nagyon a taskpanel-re gyanakszok, elég valószínű, hogy az csinálja. Neked nincs véletlenül feltelepítve? Amúgy nekem mindig ébreszt, csakis annyit csinál, hogy miután bekapcsol a képernyő azután frissíti a lock screen-en az időt, tehát ugrik egy órát, stb.[ Szerkesztve ]
-
-
nbalus2k
csendes tag
Hát a gyári füles nekem még a zacsiban csücsül meglátni és visszatenni.
Amúgy a telefonhoz a gyári tartozékok számomra nem voltak relevánsak, sem a 2Gb-s memória kártya, sem pedig a Headset (a kábel és a töltő jól jött, de van ebből is pluszban).
Egyrészt volt már fülesem. No meg amennyi zenét hallgatok másnap rohantam egy 8Gb-s class 8-ért, hogy legyen helyem. (5K)
Amúgy én egy Sony Ericsson MW600-al használom és nagyon meg vagyok vele elégedve. Jók a hangszínek, de az OLED kijelzőt még mindig nem sikerült megbabrálnom a telefonon úgy, hogy kijelezze az aktuálisan futó számot/előadót. Elvileg a smartWatch-al működésre lehetne bírni de :S valahogy nem jött össze. (Mort-al legalábbis)
Ha valaki be tudta már lőni androidon szólhatna
-
trialboy
tag
Srácok!
Most melyik a legtutibb rom amit érdemes föltenni?
-
Simtu
senior tag
Csatlakozom, azért ez egy kicsit erős volt.
Én már 3 éve használom a "fos" cx-300-at, és tökéletesen működik.Feleség legalább 3-4 SE walkman fülest fogyasztott el azóta. 6 hónapnál tovább nem nagyon bírják.
A hangzásukat meg a sennheiserhez képest... inkább ne feszegessük. -
st3
csendes tag
Sziasztok!
Itt van képernyő védő fólia, ha valakit érdekel. -
A Sennheiser márkanév sem biztosíték semmire, ahogy az sem, hogy más gyártó fülese nem elismert a területen. Telefon területen a legjobb példa jelenleg a birtokunkban levő ZTE.
Amúgy olyan jó fülessel, mint az SE-hez kapott, még nem találkoztam, pedig jelenleg is rendelkezem elismert gyártóéval.
Ennek az egyet nem értésnek több oka lehet:
-Nem mindegy, milyen eszközzel hajtod meg. Ilyennel már találkoztam, 2 kiváló hangsugárzó, 2 fantasztikus hangrendszer-> az egyik az első cuccal szólt jól, a másik a másodikkal.
-Fontos, milyen hangszíneket szeretszSzóval ebbe felesleges is belemenni. AKG csücsül a hangfalon, Zalman füles használatban (arra kiváncsi lennék ki gyártotta).
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
harait
tag
Esetleg ha valaki vásárolt belőle egy gyors véleményre vevők lennénk, mert én is most tervezek venni egy fojlát, de nem akarok olyat ami 2 nap után felpöndörödik, meg érzéketlen lesz a kijelző, vagyéppen alig lehet rajta átlátni....köszi
-Miért nem jön ki a medve tavasszal a barlangjából???? -MERT MEGDÖGLÖTT! xD
-
asturel
őstag
Gondolom van adb shelled, onnan is egyszeruen lehet felrakni pm-el (Package Manager) telefonrol appokat (pm install /aholvanaz/app.apk) vagy 1 egyszeru bash scripttel az osszes appot 1 dirbol e.g.:
for i in `ls /data/app/*.apk`; do pm install $i; done
(mar ha mindenkepp telefonrol es nem geprol (adb install app.apk) akarod felrakni) -
mzsombor
tag
Korán kelőknek: Jelenleg elérhető a webshopban!
-
ux1
addikt
Syl5: Pl. utazás közben nincs netem, éjszaka feltöltöm az SD-t minden földi jóval, néha még alszom is. Ha pedig ilyen hibába futok, mondjuk ez saját ökörségem is, mivel saját ROM partícióim miatt csak a lite ROM-ok mennek fel, akkor szívás van, mert az alap file kezelőt egyik se tartalmazza, miközben 8GB app csücsül a kártyán Ha pedig 4 órán át vagy távol a civilizációtól, pl. mert a föld alatt dolgozol, ott még az esetleges APN Net se segít, ami viszont már csak azért nem is lenne, mert a cég letiltotta. Viszont ilyenkor a calculator, és carhome az jól tud jönni.
-
ux1
addikt
Újabb SLIM ROM kallt_kaffe műhelyéből:
Swedish Snow RLS1(#18097) istnag
Megoldható, csak ott kell lenned ZTE, ANDROID és Linux ügyileg benne De inkább nem ajánlanám. Én pl. 128MB sys part-ot használok. Ezt szoktam megszívni idegen romok próbálásánál
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
Egy linux gurunak való kérdés:
Ha a pengét Universal Androottal rootolom, majd unrootolom, akkor marad-e nyoma, vagy csak ROM cserével lehet eltüntetni a huncutkodás maradványait? Unixban a törlés az teljes és visszavonhatatlan, de itt elég alapos-e a progi, és eltakarít-e minden szilánkot?Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest