- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Jeckie
csendes tag
Sziasztok!
Nektek sem jelenik meg a bejövő(kimenő)hívásokkor a hívó képe???
Kérlek segítsetek!
Előre is köszönet mindenkinek!! -
kelzsoca
félisten
Megnéznétek nekem ezt a problémát? Tehát wifi be, kijelző kikapcsol, vár egy kicsit, majd küldessz egy mail-t a telód e-mail címére. Jelzi e rögtön, max 2 percen belül?
Ha igen milyen rom?
Lehet esetleg egy újabb ok a froyo-ra? Bár azért elég gáz, hogy alap rommal nem/rosszul tud egy olyan funkciót, amire gyakorlatilag ki van élezve az os...Nemsokára megnézem ezt Neked, beállítom akkor a mailt.
-
Bazijoe73
senior tag
A wifivel mit kell tenni, hogy nekapcsoljon ki mikor lekapcsol a képernyő?? És az Assassin Cread-hoz nektek is kell net kapcsolat???
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
ReSeTer
senior tag
Hanyas recovery mod amelyiket érdemes használni most az új ROM-okhoz, és amelyik nem BUG-os (recovery)? 2.5.1.8?
-
harait
tag
ezzel a wifi vs alvás dologgal kapcsolatban én azt tapasztaltam h nekem sem mükszik, pedig a sleep policy never-re van állítva, úgy tudtam csak megoldani ha beállítottam h töltés közben ne menjen aludni és szépen rá van dugva az usb-re....
-Miért nem jön ki a medve tavasszal a barlangjából???? -MERT MEGDÖGLÖTT! xD
-
asturel
őstag
Nalam nem, viszont most mar ha kikapcsol a kepernyo a wifi meg aktiv marad, de mikor atvalt suspendbe (melyalvas mod...vagymiafenenek hivjak), akkor mar kikapcsol a wifi es ilyenkor atvalt mobilnetre es azon keresztul syncel (mondjuk nekem mostanaban suspend utan erdekes dolgok tortennek: megall az ora, persze nem is ebreszt ilyenkor, quickboottal nem lehet restartolni se a telefont, mind ez csak akkor, ha mar 1 napja megy a telefon, ha ejszaka elott ujrainditom reggel siman ebreszt)
-
Hopkins_001
aktív tag
Sziasztok!
Ma voltam garanciáztatni a telőt pixel hibával,1 percig mondtam neki,mikor és hol jelenik meg,bevitte a telót a kis kuckóba és mondta ő is,hogy ez valóban hibás.Ment volna a cserekészülékért,de nem volt raktáron. Jövőhét kedden fog érkezni új szállítmány.(bár elég sok készülék hibás,lehet,hogy megint olyat kapok,de az enyémnél vagy 3-4 db volt egymás mellet ami egy szép kis pöttyöt alkotott,minden színnél)
Csaba centerben voltam,ha netán valaki indulva venni vagy cserélni
Ja amúgy 2 hetes a teló,meg sem kérdezte benne vagyok e még a 72 órába[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
ezért ne vegyél mobilnetet!
én aktiváltam 40 megás csomagot de wifi alvása után sem kapcsol át mobilnetre valamiért addíg míg a hatósugarában vagyok...
érthetetlen... a sleep policy-t már mindenre állítottam...egy fórumtársam pedig felpakolt a blade-jére mindenféle romot (froyo-t is) de semmi változás...
én most arra jutottam, hogy a meebo -t letöltöm és bejelentkezek pl. MSN-re és a háttérben futva fenntartja folyamatosan a wifit...
Denyel: nekem csak 1 pixel hibás de ezen kívül sárgás foltos ha fehéres árnyalatú a háttér... és fekete háttérnél a jobb felső sarokban fehéres a széleken...
nem nagyon zavaró de ott van... nem is tudom, hogy vissza vigyem-e mivel ott sincs több teló... már látom előre, hogy elhajtanak...kelzsoca: köszi! ( compi.hu-val már napok óta teszteljük... érdekes egy dolog mert volt olyan periódus is, hogy alvó kijelzővel is vette a gtalkot... DE többnyire nem...)
[ Szerkesztve ]
-
balpeter04
tag
Sziasztok!
Hivatalos 2.2-ről van valami információ? Elvileg ma kéne megjelennie nem? -
harait
tag
-
fattyu666
tag
válasz tariattila #17910 üzenetére
Itt be van állítva?
Beállítás -- Vez.nélküli és hál.kapcs.ok -- Wi-Fi beállítások -- Menü gomb --Speciális -- Wi-Fienergiatakarékossági szabályok
-
Krysz74
tag
Sziasztok
Valaki megtudná mondani ha a kövi appokat letörlöm a teleefonrol akkor van valami hátulütöje a döntésemnek.Latitude,Maps,Places,Roadsync.
Vagy valakinek van ötlete hogy mit lehetne legyalulni ami felesleges.
Ha ezeket letörlöm akkor több lesz a szabadon felhasználható memoriám és nem csak 208 mb
Köszi a válaszokat. -
tariattila
veterán
válasz harait #17916 üzenetére
nekem az előző Galaxy S-em szarakodott hogy nem csatlakozott újra a routerhez ha elmentem majd vissza... ez is érdekes jelenség volt amit semelyik ROM nem orvosolt...
volt egy app marketen amelyik jól korrigálta ezt... :wifi fixer
de sajna volt hogy ezzel se csatlakozott vissza...
a jelenlegi SGSem még csak hasonlót sem produkál...
tehát hardveres hiba voltfattyu666: természetesen...
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz tariattila #17921 üzenetére
Megnéztem, teszteltem:
A wifi nem szakad meg, szépen megérkezett az email is (5 perce volt beállítva az ellenőrzés)
Illetve próbáltam egy hosszabb zeneszámot letölteni ~100mb, és ez idő alatt sem történt semmiféle szakadás (direkt olyan helyről szedtem, aminél egy kis hálózati zavar is azonnali szakadást okoz, tehát kizárt hogy a töltés alatt szundiba ment volna a wifiA rom: 2.2-es alpha5 általam módosítva
Semmiféle wifi fix-et vagy bármi ébren tartó programot nem használok.
-
cowboy_bebop
őstag
Valaki próbálta már ezt?
-
harait
tag
válasz kelzsoca #17922 üzenetére
érdekes, alpha 4-en csinálta nekem, aztán tegnap feltettem a te romodat, most próbáltam ki direkt, lehuztam usb-ről, megnyomtam a power gombot majd egy perc mulva küldtem egy mailt magamnak és semmi, vártam még 2 percet semmi, feloldottam a telot bumm azonnal megérkezett...
-Miért nem jön ki a medve tavasszal a barlangjából???? -MERT MEGDÖGLÖTT! xD
-
pepevfr
csendes tag
Sziasztok,
Skype ügyben tud valaki valami fejleményről? Még mindig csak a kihangosítón keresztül lehet beszélni? engem nagyon idegesít!
Az létezik hogy a blade-n megy így? -
mukika009
tag
Nah, felcsaptam a memória növelő romot recorvery stb és minden perfekt hála isten
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
v64
csendes tag
még egy ZTE a láthatáron:[link]
-
buca84
őstag
Szombathelyi T-nél vett valaki már Blade-t? Tapasztalat?
-
The Bachelor
tag
válasz tariattila #17779 üzenetére
Nekem is ezt csinálta... nálam a Blade Wifi Fix nevű program megoldotta a problémát. (marketen keresd)
There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.
-
pkornel
aktív tag
Én arra lennék kíváncsi hogy hivatalos magyar nyelvű Android 2.2 megjelenésre van esély mostanában? Mert itt az oldalon ezeket a házilag barkácsolt rendszereket nem merem felrakni a telora mert nem vagyok egy számítógép zseni ha beütne valami galiba!
-
-
montyx
aktív tag
Hali,
Tud valaki olyan boltot, ahol függetlenül lehet kapni? Csak a tré-nél láttam ugyanis eddig ezt a telefont...Aláírás
-
72mviktor
senior tag
Na megnéztem amit kértél.Mobilnet ki,wifi be policy-nál never.Képernyő kikapcs,2 percet vártam email küldve,kb 30 másodperc múlva jelzett a teló hogy mail jött.Ahogy mondtad,előbb mint a pc-n a notifier.
Jahh a rom 2,2 alpha5 by zsoca
[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
dreamtheatre
csendes tag
Az mitől lehet, hogy a google googles vagy bármilyen vonalkódolvasó esetén csak a képernyő negyedén működik a kamera?
-
kelzsoca
félisten
válasz pkornel #17936 üzenetére
Senki nem tudja hogy lesz -e, majd talán egyszer lesz.
Mert itt az oldalon ezeket a házilag barkácsolt rendszereket nem merem felrakni a telora mert nem vagyok egy számítógép zseni ha beütne valami galiba!
Pedig ezek a "barkácsolt" rendszerek jobbak mint amit a T-mobil bármikor is kiadott vagy ki fog adni, és a telepítésük sem nagy dolog.
(#17940) 72mviktor
Köszönöm a megerősítést, én mondtam hogy ebben a romban normálisan működik a wifi, még kikapcsolt képernyőnél is.
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Dashes féle V5 van fent. Természetes 512 MB RAM-mal.
Ha beállítok vmi LIVE wallpapert, szépen belassul a teló. Nincs erre vmi. megoldás?Hogy egy kicsit off is legyek:
Anno a marketen találtam fent jó kis live wallpapert, de már nem emlékszem a nevére. Azt tudom, hogy volt 1 olyan kép, ahol egy iguana üldögélt fent az ágon, az ág végében meg volt 1 óra. Nem rémlik vkinek melyik lehetett az?[ Szerkesztve ]
-
fattyu666
tag
válasz tariattila #17921 üzenetére
Akkor passzolok.
Nálam Dashes Eclair_V5 ROM van fent, tehát még csak nem is Froyo.
És így is gond nélkül szinkronizál a gmail fiókommal. -
Derse
tag
Én nagyon vacillálok egy ZTE Blade és egy
vállról indítható atombomba között, szerintetek melyiket vegyem.
Hmm hmm hmm
Persze egy árban vannak, mindkettő made in china
[ Szerkesztve ]
Hogyha nékem sok pénzem lesz...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest