- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
androiddd
csendes tag
Van valakinek ötlete, hogy miért dobálja el mindig az exchange e-mail beállításaimat? T-rom, csodazip... Ha ráfrissítek a fiókra, mindig elfelejti, aztán állíthatóm be újra. Ötlet?
-
tatabánya
senior tag
a backup/restore menu szerencsére teljesen jól működött, visszaraktam a 2.1es mentésemet a gyáriról. kipróbáltam pár itt postolt custom romot, de egyik se nyerte el tetszésemet és tényleg lényegbeli fejlődést se vettem észre, lehet saját magamnak kellene készíteni egy 2.1 kinézeten alapuló 2.2-t. quadrantban a gyári is csinál nekem 398-t
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
120k-s Acer Liquid Metal tesztbol:
"...kedvező az ára. Egy ZTE Blade viszont oda-vissza pofáncsapja ár-érték arányában, de a ZTE Blade ebből a szempontból akármit pofáncsap."
Ha legalabb ilyen minosegu es ar-ertek aranyu cuccokat fog gyartani a ZTE a jovoben is, akkor az osszes kutyum ZTE lesz... -
donzoli
aktív tag
aki emlékszik még a tegnapi akku ügyre, annak írom, hogy feltöltöttem tegnap az akkut és nem kis meglepetésemre pontosan 1251mA-t csócsált be a kicsike a töltőből..
ezután bedobtam a telóba nyomtam rá egy wipe-ot és most lemerítem.. így meglesz a kis droidnak a teljesen feltöltött és teljesen lemerült állapotról az infója.
Remélem ennek fényében a lehető legjobban ki fogja aknázni az akkuban rejlő ampereket -
kiru
csendes tag
Jártatok már úgy, hogy bekapcsoláskor nem írtátok be a PIN kódot? Nálam folytatódott a butolás és később már nem is találtam, hogy hol és hogyan lehetne beírni a PIN-t. Csak a kikapcs és újrázás segített.
Ötlet....???
Inkább a borzalmas vég, mint a borzalmak vég nélkül!
-
vlaci88
csendes tag
válasz [DE2JAY] #16994 üzenetére
A gangstar ez a verziója textúra hiba mentes is? Mert nekem ami jelenleg van, az a legjobb eddig a találtak közül (az emberek és autók textúra hibásak, fehérek, de amúgy a giroszkópos irányítás sem rossz és nem is szaggat)! De ha te találtál egy textúra hiba mentes verziót, azt privátban én is elkérném. Előre is köszi!
-
_NCT
őstag
Sziasztok!
Létezik az hogy a WIFI /router/ összeakad az USB-s Bluetooth -al? Elméleti síkon létezhet tudom, mivel mindkettő 2.4GHZ-en műküdik, viszont nem akarom elhinni :S Használat közben dobálja a Wifi-t a teló, de ennek még utánaolvasok, elsőre ez jutott eszembe..
[ Szerkesztve ]
-
Krinyo
senior tag
válasz tuccer #17356 üzenetére
Full hangerot nem birja a fulem, ahhoz tul jol hallok. Kivulrol meg nem hallom magamat, szoval ezt nem tudom neked megitelni. De hogy oszinte legyek a tobbi kerdesre sem nagyon tudok valaszolni, mert csak nemreg lottem ossze a Blade-del. Lemeriteni teljesen meg sosem tudtam, mindig toltore raktam idoben, de nem lehet illuziokat kergetni: a Bluetooth zabalja a telefon es a headset aksijat is rendesen. Nem art toltore tenni, ha hosszabb idon keresztul akarsz igy zenet hallgatni. A hivasok minosege teljesen rendben van, engem is hallottak jol, amikor ezen keresztul beszeltem.
-
sto1911
veterán
Az elobb nekem csinalt egy olyat, h feloldsakor nem reagalt a kepernyore, menu gombra viszont feloldotta, a kepernyo utana is erzeketlen maradt... Egy reboot megoldotta, valoszinuleg vmi program kavarhatott be...
-
Sztlaci
aktív tag
Autós töltő témában várok tapasztalatokat. Most volt a „T” szaküzletben és venni akartam egy autós töltőt. Négy különböző fajtát próbáltak ki, két fajta NOKIA, (eredetei/után gyártott) SAMSUNG, és egy nonémet, egyik sem USB kimenetes, hanem kábeles és mikro usb-s. Mindegyik töltött, de a készülék érintő képernyője nem reagált semmire, amíg be volt dugva a kábel.
A T szervizes direkt ezért próbálgatta ki, mert több - elsősorban Samung készülékeknél volt ilyen észrevételük.
Kinek mi a tapasztalata, és akinél ténylegesen tölt és használható azok melyik típusok?Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
Zsolaf
addikt
Sziasztok!
Valaki használ live mailt, mert nekem 2011.01.01 ig leszedi a leveleket utána nem.
-
istnag
addikt
Valaki írta korábban,hogy nyüszögnek a hangerő gombjai:
Javaslom járasd be és megszűnik a ciripelés! Nyomkod jó sokszor egymás után fel-le... -
strunyo
tag
Sziasztok!
Van valaki köztetek aki Miskolcra vitte vissza telóját a csodazip miatt? Mert jelenleg más gondja is van a telómnak szal mindenképp be kell vinnem, csak, h tudja, h Miskolcon megtudják-e csinálni a frissítést v nekem kell.
-
marcitp
őstag
Sziasztok!
Volt szó róla, kell fólia, vagy sem. Sajnos kell.
Vigyázok rá, de sajnos karcos lett... nem is tudom, hogy mikor.https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
_NCT
őstag
Nos úgy néz ki a sleep policy beállítással megoldódott a probléma, viszont nem tudom, hogy ha nem kapcsolt ki a kijelző,akkor miért dobálta a wifi-t. Elvileg akkor így sem úgy sem kellene...Mindenesetre fura...
Más: Analog Clock nevű progit használja valaki Market-ról? Van benne egy Hourly Chime opció, amivel beállítható, hogy minden egész órában lejátszon dallamot. Ez szép és jó, viszont én a Speak Weather & Speak Clock funkcióra lennék kíváncsi, valakinek sikerült-e már beüzemelni? Nálam sajna nem működik
-
esox
senior tag
válasz DIEGO15 #17378 üzenetére
Nekem savvies VOLT fent vagy 2 napig. Egyrészt maszatolódik és karcolódik, másrészt, amikor kimentem korizni a gyerekekkel, akkor a zsebemben a melegtől / párától, egyből leugrott a képernyő felső sarkáról, és ezután már soha nem tapadt vissza normálisan. Szóval ment is a kukába :-(
Kiváncsi vagyok ez amit ajánlatok kibírja-e ezt, mert szerintem ez alap kellene, hogy legyen. Főleg ha az ember korizik, síel...stb.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
lafaty80
addikt
kelzsoca által módosított 2.2 Alpha5 Lite van fent nálam.
Érdekes probléma adódott: ha lejövök wi-fi-ről, és engedélyezni akarom a apn-es adatkapcsolatot, semmi sem történik. Nem látja, hogy milyen a hálózat, nem is csatlakozik.
A másik nem tudom bekapcsolni, mert nem is találom az a-gps-t.Másnál hasonló?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
sif85
tag
válasz lafaty80 #17386 üzenetére
Setting/Wireless @ Network/Mobile Networks/ Network Mode/ GSM WCDMA auto-ra állítsd!
Nekem ez volt a baj. Bár nekem a 3g ment, csak a gyengébbek nem pl. Metrón, mert nekem WCDMA only-n volt.
Remélem segítettem.
Szóismétlés rlz. de már nem írom át :-)
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro Gigabyte 2080 SUPER Xiaomi Mi 11 Lite 5G
-
marcitp
őstag
Azon gondolkodok, elviszem óráshoz, felpolíroztatom, utána rá a fólia. Megérdemli a teló.
Csak a polírozást nem tudom, hogy' viselné? Ezzel vkinek tapasztalat?https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
TOZ
addikt
válasz cowboy_bebop #17394 üzenetére
Adatot mozgat valami szeroval, hogy gyorsabb legyen a gps holdak megtalalasa. Az adatforgalomnak van valami dija. En hasznalok normalis net csomagot, igy ez a par kilobyte nem izgat fel.
-
CygnusX
tag
Hali
Tud valaki a gyári alkalmazások frissítésére valami egyszerű módszert (vagy van-e ilyen)? Csak mert ugyebár amióta megvan a telóm (dec. 9-e) már frissült a Documents To Go (gyári 2.5-ről 3.001-re) és a Google Maps is (asszem 4.4.7-ről 5.0-re), csakhogy ugyebár nem automatikusan, hanem én végeztem el "manuálisan", mert ugyebár ezek nem jelennek meg a Marketen (mondjuk a Maps-ot Marketen frissítettem, így az most oda is felkerült, de a Docs To Go-t a DataViz honlapjáról, így az továbbra is manual...). Meg ebből következően kérdezném még azt, hogy a jelenlegi alap 2.1 (meg esetleg a jövőbeli 2.2) rendszer mely programjai/komponensei frissíthetők akárhogy is? (Gondolok itt ilyenre, hogy nyilván a Maps mint már tudom, frissíthető, de a "Gyári Tárcsázó 1.0"-ból nem lesz a Market segítségével "Gyári Tárcsázó 2.0" )
Köszi a választ előre is"All glory to the hypnotoad!" (Futurama)
-
Lasy
veterán
ezt elég átírni a google-s ra és máris 4mp re csökken az idő ha van net hozzáférésed, amennyiben nincsen akkor ugyan úgy 1-2 perc lesz.
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276Ennyinek elégnek kell lennie ahhoz hogy menjen gyorsan.
CygnusX
Market 2.2.7-ben van egy olyan lehetőség, hogy automata update.
ha ezt használod akkor nem kell erre figyelned.
Az ilyen gyáriakat nem tudod marketen keresztül frissíteni, SE x10 minire is megtalálta, de amikor letöltöd, nem fogod tudni telepíteni, és használhatatléan lesz.[ Szerkesztve ]
+36702778032
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest