Hirdetés

Aktív témák

  • Keeperv85

    nagyúr

    Na, látom mennek itt a dekóderről a találgatások. Nos, én médialejátszót írtam vizsgára a suliban, de ehhez képest van biztosan itt pár ember, aki nálam sokkal de sokkal jobban ért hozzá. Viszont azt a véleményt még most is fenntartom, hogy arról a PC-s betegségről jó lenne most már leszokni, hogy a procikat Mhz szerint méri fel valaki. Attól mert ebben 600 Mhz van, SEMMI szinten nem egyeztethető össze a x64/86 CPU-val. SEMMI közük egymáshoz!

    Csak egy egyszerűbb példa visszafelé: PSP. Abban ugye 300-as proci van kb (pontosan most nem tudom, van pár verzió már..). Ehhez képest, ha x86-oson kell ugyan azt csinálni, amit az művel, akkor egy dupla magos 3300-as jól jön, még ahhoz a kis felbontáshoz is. Vagy vegyünk egy Xbox360-at példának? Próbáljunk csak pc-n egy videót úgy lejátszani, ahogy azon megy..

    Egy szónak is 100 vége, az ARM6-osban másképp kell a dekódolást megcsinálni és itt a hangsúly azon van, hogy másképp, mert az magával hozza, hogy a PC-re optimalizált videók az életben nem fognak 100%-os teljesítménnyel menni, mert a pc-s xvid/divx környezet emulációja külön erőforrásokat igényel. Legalábbis ez az én véleményem Ha hatalmas baromságot írtam, akkor meg majd valaki kioktat most.. :DD

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák