-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolnaitibor
újonc
Üdvözletem a csoportnak!
Tulajdonosa lettem egy Zidoo Z20 Pro masinának. Bőszen olvasom az itteni hozzászólásokat, mert egyelőre még nagyon "szürke" a kezdőképernyő. Első kérdésem: azok a módszerek amiket a korábbi gépekhez ajánlottatok pl google play beállításokhoz, működnek ehhez is? A böngésző ikon is inaktív, erre nem találtam még leírást hogy mitől lesz aktív? Rengeteg kérdésem van még, de egyelőre nyomozok, csak elég kevés használható tesztet, leírást találtam a Z20-hoz. Eddig WD médiaplayerem volt, de ez nagyon más. Pl. a serviio media server működik ezzel?Mozi: Infocus SP8600, Marantz PM 6006, Chario Hiper 2000, Zidoo Z20 PRO. HIFI: Audio Analogue Crescendo CD, Crescendo AMP, Chario Academy Millenium, Philips 963
-
tolnaitibor
újonc
A képen látható browser ikon inaktív, a többi működik, időjárást is be tudtam lőni debrecenre, illetve az apps ikonnál kiír egy ip címszerű számsort hogy ezt másoljam be a pc-n a címsorba és nyissam meg, de az meg hibát ír ki. Egyébként majdnem mindent beállítottam már ami kell, egyelőre egy panasonic tv-n éjszaka, de amúgy egy projektorhoz lesz csatlakoztatva. Ez mind hajnalban volt, lehet ha hazamegyek és újraindul, jó lesz. A Serviioval küzdök még mert azt nem látta még este, de csináltam egy megosztást a windowson újra, hátha ott is csak egy restart hiányzik neki. Egyébként szimpatikus a gép, de sok még vele a matatnivaló. A Home theater jól megy, winyóról szépen behozza tartalmakat, és leszedi hozzá a plakátokat. Addig is köszi a segítséget, szerintem jelentkezek még. Pl. google play ügyben biztos. :-)
Mozi: Infocus SP8600, Marantz PM 6006, Chario Hiper 2000, Zidoo Z20 PRO. HIFI: Audio Analogue Crescendo CD, Crescendo AMP, Chario Academy Millenium, Philips 963
-
tolnaitibor
újonc
Na, az újraindítás majdnem mindent elintézett, serviio is megy, beállítások megvannak. Browser nincs telepítve, ha lesz Play store, gondolom lehet majd feltenni. Most már csak az van hátra. A Zidoo oldalán találtam ezt a gappinstaller nevű dolgot, de nagyon régi, 2019-es. Használhatom én ezt a Z20-hoz? Nem szeretnék féltéglát csinálni. Ha jól sejtem pendrive-ról tudok telepíteni ugye?
Mozi: Infocus SP8600, Marantz PM 6006, Chario Hiper 2000, Zidoo Z20 PRO. HIFI: Audio Analogue Crescendo CD, Crescendo AMP, Chario Academy Millenium, Philips 963
-
tolnaitibor
újonc
válasz Beni2360 #18045 üzenetére
Nem találtom olyan G FW-t ami tuti hogy jó a Z20-hoz. A gappinstaller meg gyári. De ha mutatsz egy olyan helyet ahol tuti GFW van, kipróbálom. Köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
-
tolnaitibor
újonc
válasz Beni2360 #18047 üzenetére
Köszi szépen. És elnézést hogy tegeződtem így ismeretlenül. valószínűleg fiatalabb vagyok, ha nem is vagyok már tini. :-)
-
tolnaitibor
újonc
válasz Beni2360 #18047 üzenetére
Hát ez nem jött össze. Kipróbáltam mindkettőt. A Gappinstallerre azt írja hogy nem támogatott ezen a platformon, bármit is jelentsen is ez. A G-FW-t amit linkeltél letöltöttem, feltettem pendrive-ra, és nem tudom kitallózni. Se kicsomagolva, sem anélkül nem megy. Biztos én rontok el valamit. Nem is lát minden fáljt a pendrive-ról. őszintén szólva nem is egyértelmű melyik lenne az FW fájl, amit megkellene nyitni, mert amit lát az egyik sem működik. Vagy a Z20 nem szereti. Egyébként most volt időm igazából eljátszani a kütyüvel. Majdnem minden jól megy, de van olyan 4K (kamerával felvett) anyagom ahol olyan mintha nem jenne jó a képkocka sebesség, mert előbb csúszik a hang aztán megakad, és pár másodpercig kimarad. Nem egyértelmű hogy milyen beállítások az optimálisok, megfelel-e az automata minden esetben. Gondolok itt az automata képsebesség engedélyezésére pl. Próbáltam manuálisan is állítani a framerátát (alapból automatán van), de nem ok. Ugyanaz a felvétel FullHD-ban gond és akadás nélkül jó. Egy full HD vetítőn nézem vissza az anyagokat. Kell még sanyargatnom úgy néz ki. Megmondom őszintén a menürendszer nem tetszik, de majd megszokom gondolom. A poszterfal is érdekes, olyan plakátokat vesz fel aminek köze sincs a filmhez ami a vinyón van. Szóval nem vagyok egyelőre elkápráztatva.
-
tolnaitibor
újonc
válasz Beni2360 #18063 üzenetére
Alighanem velem van a baj, bár megpróbáltam így is úgy is a telepítést. Az biztos a hogy a távirányítón eddig összvissz 4 gombot használtam eddig. 😏 Próbálkozom még.
-
tolnaitibor
újonc
válasz Beni2360 #18066 üzenetére
A belinkelt videón, sőt az összes fellelhető Z20 Pro videón rég túl vagyok. Amúgy nincs túl sok, magyar meg egyáltalán nincs és konkrétan ez a videó pont azzal nem foglalkozott ami kellene. Lehet majd csinálok egy bemutatót ha már doktorim van belőle. A beállításokon már túl vagyok nagyjából, a távirányítón nem nyomkodtam végig a gombokat, a menüben már minden beállításon végigmentem ami releváns lehet, anélkül nem is kérdeznék itt ha nem mentem volna végig rajta. Nem ez az első médialejátszóm, szerencsére nem kell nulláról indulnom. Viszont az kétségtelen hogy az újabb az bonyolultabb is. Saját videókat azért próbálgattam mert pont a kamerám miatt vettem 4K képes lejátszót. De természetesen töltöttem le 4K anyagokat netről is próbaképp. Úgyhogy megy az ismerkedés, mint egy titokzatos, zárkózott hölggyel. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest