- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Subi89
csendes tag
Sziasztok!
Zeg-en belül vki nem ismer jó csontkovácsot?
-
WarCow
csendes tag
Kanizsán keresek xeon procit E3-12xx szériába vmi olcsót!
-
vlaci79
senior tag
-
Iginotus
addikt
válasz Iginotus #8057 üzenetére
Na beszéltám 2 honapja itt a Foramax garanciáról. Sapphire 470 es haver végülis bevitte. Személyesen legarizták és ki is cserélték. Szóval most van két "új" kártyám. (2 év garanciával) Ami csak számomra új
Mivel mindkettő javított. Az egyik olyan jól, hogy betettem és tesztből egyből 80 fok. Szóval mondanom sem kell kő kemény paszta volt alatta!
Így mindkettőn cseréltem gyors pasztát, így már szépen teszik is a dolgukat.
Szóval simán személyesen intézve megy a garancia papír nélkül is csak számlával.[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok,
DIR 842 AC1200-es router érdekel valakit?
Megmaradt 2-3 darab, ha valakit érdekelne...Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
WarCow
csendes tag
Keresek 6. genes i5 procit Kanizsán, privátban üzenj
-
Macka
veterán
JBL E450 BT dobozában, minden tartozékkal, hibátlan, újszerű állapotban elő. Talán ha tízszer volt a rajtam. Garancia már nincs rá, de adok rá 2 hét próbagaranciát.
Nagykanizsa-Zalaegerszeg átvételi helyekkel.8.000,- Ft.
[ Szerkesztve ]
-
WarCow
csendes tag
Kanizsán van 3db itx-es thermaltake Pc-m, ha valakit érdekel.
intel atom d2500 2/4Gb rammal 250/500gb hddvel.
12-14e között akinek kell viheti
Privátban írj! -
rétisün
veterán
rendelt már valaki konténert Zeg-en? kitől érdemes? VGV, vagy valami másik cég is van esetleg?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
aktív tag
Sziasztok!
Kanizsán nincs valakinek olcsón valami jó vga-ja?(gtx 660-tól gtx 1050-ig vagy radeon megfelelője)
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
Helló,
Zegen, konyhabútorhoz gázrugót merre lehet venni?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz szakalistvan #8113 üzenetére
Kösz a tippet. Neten kevesebb, mint 400 Huf darabja.
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
rétisün
veterán
valakinek egy fenyő?
na jó, nem így egyben, már darabolva van. úgy tűnik, aki ígérte, hogy elhordja (legalább a nagy részét) nem igazán gondolta komolyan, így aztán jelképes összegért (tálca jobbfajta sör) elvihető. darabolásban, szálításban nem tudok segíteni, ha érdekel(ne) valakit, teszek fel képet, hogy néz ki most, mekkora darabokról van szó.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
aktív tag
Hello!
Valakinek olcsón elfekvő ssd-je nincs?(nagykanizsa)
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
WarCow
csendes tag
Kanizsán, vagy közel hozzá keresek vkit aki tud sleevelt kábeleket készíteni kért méretre, 24 pines táp, 4+4pin cpu, 6+2pin vga, sata.
-
Imy
veterán
Sziasztok, kicsit lehet OFF, de itt érdemes megkérdezni.
Kinek van FLIP-es TV/Internete? Lenne hozzá pár kérdésem. Köszönöm!
-
Sh4rKy
senior tag
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
őstag
Sziasztok,
Érdekelne valakit egy nagyon jó állapotú LG G6-s mobiltelefon?
Vodás volt, de két év letelte után kártyafüggetlenítettem a voda által.
Képeket, specifikációkat este dobok fel.
irányárra olyan 45000 Ft környékén gondoltam érte...
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
rétisün
veterán
eladó Xiaomi Redmi 6, kártyafüggetlen, 5.45"
[ Szerkesztve ]
-
Helló,
Maradt pár flash IC-m ha esetleg érdekel vkit: [link]
-
Kuruc2
senior tag
Valakit nem érdekel egy régi atx es 18! kilós gépház? Most találtam egy isminél, nem semmi súlya van. Ez tuti nem rezeg be
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
-
parandroid
félisten
Annak idején haverokkal terveztük, hogy a kb 70 cm magas chieftec dragon toronyba beépítünk felülre egy terráriumot hörcsögöknek, és kivezetünk előre egy ledet, vagy ledsort, ami úgy világít, ahogy tekerik a kereket. Sajnos mindig csak terv maradt... Pedig megvoltak a hörcsögök is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz parandroid #8126 üzenetére
Vicces
Régen nekem is voltak ilyesmi terveim, de jó ideje letettem róluk.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok. Téves vásárlás miatt HP302 tricolor érdekel esetleg valakit?
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
Kuruc2
senior tag
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
őstag
Sziasztok,
Nincs valakinek elfekvőben egy low profile vga hátlapja.
Egy kártyát kéne betenni egy sff gépe, maga a kártya low profile csak a hátlapja nem.
Ha DVI- HDMI-s lenne az lenne a tökéletes..
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Sziasztok.
Volna valakinek 4 db alaplapi távtartóhoz való csavarja? -
vlaci79
senior tag
Hali, döglött töltőt keresek 3.0 * 1.1 mm csatlakozóval.
-
-
-
Macka
veterán
-
belaazallat
addikt
Üdv! Van valakinek eladó előző generációs konfigja, fél konfiga(alaplap, proci, memória) Netezésre? Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #8141 üzenetére
akksi nélküli laptop nem jó? így kb asztali gépként használható
-
parandroid
félisten
válasz belaazallat #8141 üzenetére
Nekem van otthon 2 asztali álló házas C2D konfigom, elvileg mindkettő működik, csak HDD nincs bennük, de vagy 2 éve nem voltak bekapcsolva. Ha érte tudsz menni, ingyen viheted mind a kettőt. Csak a helyet foglalják, de eddig mindig sajnáltam működő gépet kivinni a hulladékudvarba.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
belaazallat
addikt
válasz parandroid #8143 üzenetére
Szia! Köszönöm a felajánlást, úgy néz ki helyben találtam megfelelőt. Bár erősen gondolkodóba estem, hogy nagylánynak egy mesenézős gép... Asszony kinyír!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
parandroid
félisten
válasz belaazallat #8144 üzenetére
Nem jók ezek sajnos semmire, nagy, sokat fogyaszt, nincs hova tenni, külön monitor kell hozzá, ráadásul amilyen honlapok vannak manapság, 2 böngészőtab megfekteti. Egyetlen előnye, hogy ingyen van. Irodai munkára tudnám egyedül elképzelni, meg esetleg valahova nagyigépnek, ahol még nincs. Akkor tényleg inkább egy laptop, akár döglött akksival, de lehetőleg már valami i-s procival.
Az utóbbi időben én a család összes gépét lecseréltem Dell Optiplex SFF-ekre, olyan 80-100 eur körül kezdődnek, a legdrágábbat asszem 170-ért vettem, de az egy 15x15 centis minigép I5-tel, SSD-vel, és 8GB RAM-mal. Azt is csak azért, mert a kisebbik lánynak kellett valami erősebb, stabilabb cucc nagy kijelzővel a wacom táblához.
p
-
emre
veterán
válasz parandroid #8145 üzenetére
Nem tudom nálad mi porosodik de a fiam simán videózik meg minecraftozik egy p35ds4 lap Xeon 5450 kombón, 8gb ram és egy ati 5770-es vga társaságában.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
parandroid
félisten
Valami E8xxx-es, meg E6xxx-es procik vannak bennük asszem. Videót viszi, persze, hacsak nem valami agyontömörített fullhd, de a soktabos böngészés ezeket már azonnal kicsinálja.
p
-
-
Macka
veterán
12 cm-es ventit keresek. Esetleg valakinek eladó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest