Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • basaharc502

    aktív tag

    válasz szekra #56681 üzenetére

    Semmi értelme ezeket fogyasztani. Mivel én is edzek elég régóta így tudom azt, hogy ha nincs meg a kedv, vagy fáradt vagyok, vagy éppen nincs idő egy rendes edzést vágigcsinálni, akkor teljesen felesleges bármilyen löttyöt meginni.
    Kíváncsiságból rendletem magamnak még annó kis kiszerelésű edzés előttieket majdhogynem minden fajtából. Az első és egyben utolós amit megittam abban 1 tasak=400mg koffein volt. Bizsergett tőle a talpam, tenyerem, minden bajom volt...marhára nem azt éreztem, hogy én most szét akarom tépni a vasat a kondiban.
    3 vagy 4 tasak még most is ott van a polcon, gyanítom ott is marad.
    Ez is csak marketing, egy újabb bullshit, amit el lehet adni Pistikének, aki most megy életében le a terembe másodjára, de megnézte xy motivációs videóját és ő már nem is sz@rozik, két adagolókanállal beönt a szájába, ráiiszik egy kis vizet és máris 120 kilóval kezdi a fekvenyomást. Van olyan ismerős gyúrós, aki úgy hozzászokott ezekhez, hogy nem is tudja hány 100 mg koffeint nyomat be edzés előtt + volt kávé nem is egy a nap során. Hosszútávon ezek nagyon nem vezetnek semmi jóra, de rövid távon sem ajánlanám senkinek, még alkalmankénti használatot sem.

Új hozzászólás Aktív témák