- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ToBeY
nagyúr
Itt törökben olyan RB volt amire az van nyomva,hogy "var missin dansa?" Nem tudom mi ez,de csináltam képet majd otthon berakom.
Szerk: Nem vettem meg mert nem szeretem az RB,és 2jurót amúgyse adnék érte
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi18
tag
Találtam új Adrenalin Zero eper-limeot.
Nem mondom hogy rossz, de nem nagy durranásSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz rsanyi18 #38914 üzenetére
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ventur@
senior tag
Valami olyasmit jelent, hogy: Van tánc? Google fordító. Na most akkor rakd össze a szöveget .
(#38903) Laraxior: Milyen az a rózsaszín (ízre gondoltam)? Amúgy egy ilyen színű nyitófüllel jobban odabszna .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Laraxior
titán
Pedig ezt sok pénzért el lehetne adni...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Ventur@ #38916 üzenetére
Nem tudom, nem bontom ki sosem őket. Lassan 60db bontatlan Monsterem lesz itthon
-
rsanyi18
tag
válasz Bjørgersson #38915 üzenetére
Nem kifejezetten rossz, viszont aránylag szar de mégis iható
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ToBeY
nagyúr
Azt kell hogy mondjam a török orig burn határozottan jobb mint a magyar.Egyáltalán nem gejl inkább savanykás talán kis meggy utóízzel és PIROS! Ha ilyen lenne itthon, akkor lehet többször vennék mint 5 évente 1x
Jah,valakinek kell a doboz?(nem postázom mert kilapulna)
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Ez sem olyan rossz azért :
-
Bjørgersson
félisten
Erre lett kitalalva a kepfeltolto, hogy ne legyen nagy.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Laraxior
titán
Nekem is az van, de csak 8MP-en hasznalom. Az is elég.
-
takacsbotond
őstag
Ingyen kólát osztanak a Corvinon!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz takacsbotond #38946 üzenetére
Kicsit off, de írtam egy érdeklődő privit
[ Szerkesztve ]
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
ƬΛЯΛ
senior tag
És itt az ON is
Suliból hazafele Blahán a 37-es villamos megállójában lévő tobakboltba betértem és kincset leltem
Őt vettem Kemény 249 pénzért Valamint még ezek vannak:
- 4 féle rockstar
- 2 féle fanta (szőlő, barack? vagy talán ananász. régen ittam, nem emlékszem)
- 3 féle dr pepper
- dobozos JimBeamCsak a rockstar árát tudom, de talán a fanta egy áron megy a 0,33-as kólákkal szóval asszem 170 pénz
Ez a rockstar a blue raspberry. Első ilyen márka amit ittam. BRUTÁL FINOM
[ Szerkesztve ]
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
horush
addikt
válasz takacsbotond #38946 üzenetére
Szoktak minden héten kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.