Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bulitt

    őstag

    válasz dragonfx #17444 üzenetére

    Látom nem érted :) Gyűjtő vagyok. Energiaitalt tesztelek, és energiaitalos dobozokat gyűjtők. A Magyar Assault is meg van, még sincs fent az oldalon, mert csak a felírat a különbség. De ha jobban megnézed az általad duplának nevezett Rockstarokat a dobozok nem egyformák. Más orrszágból is származnak :) Nem fogok minden egyes variánsra külön rárabolni. Ha éppen úgy adódik, hogy belefutók, vagy valaki felajánlja megvételre akkor lehet róla szó. Ezért nem értem ezt a duplázós reakciódat :U

    De amennyire a lehetőség adja, csak telin veszek energiaitalt. A világ minden pontjáról. Ha különleges akkor a pénzt se sajnálom rá. Persze, mint azt a példa is mutatja, néha veszek üres különlegességeket is :K Amíg nem szerzem meg teliben addig is tudom nézegetni.

    Nincs befotózva a Avicii Burn, a WTF? Energy, a 2 kínai red bull, a cannabis energy-k. Szóval van még otthon, ami se letesztelve se befotózva nincs.

    DEV_NULL: Ha telin szeretnéd rendelni, akkor nagyon sokba kerül a posta. Az a "senkinek nem éri már meg" kategória :DDD drink4you.de oldalról szoktak rendelni közösen a srácok, és akkor oszlik a posta költség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák