- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grim13
csendes tag
a galériában lévő sorted by people funkciónál van valami trükk? a "people" mappában azóta annyi van csak kiirva hogy Just a sec...
-
juve600
nagyúr
megjött az oreos RR is végre
-
Upo
addikt
válasz grim13 #22501 üzenetére
Azt biztos hogy akarod? Valami olyasmit vettem ki, hogy ha bekapcsolod akkor a mi cloud-ba feltöltött képeidet jól átvizsgálja, megpróbálja felismerni az embereket rajta, és ha sikerül akkor az alapján rendez.
Ugye a miui lab menüben bekapcsoltad hozzá a felismerést?Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
MrChef
aktív tag
válasz [lAyCsI] #22490 üzenetére
Nekem volt ilyenem, bár nem emlékszem, melyik gyártótól. A szivárványos paca nem jelent meg rögtön, de az egész holmi anyaga nem igazán emlékeztetett edzett üvegre, inkább műanyagra. Igazából a telefon lekerekített kijelzőszéle miatt szívunk.
Védőüveg nélkül meg nem kockáztatnám, hogy valamitől bereped, aztán jöhet az utánajárás, csere...[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
Múltkor le lettem hurrogva, mikor írtam, hogy kernel cserekor meglevő rendszernél az a tuti, hogy wipe nélkül rom ráflash meg root stb, új kernel aztán cache törlések. Ugye ez miuinál volt főleg igaz, de akkor kiterjeszteném losra is, ugyanis sikerült kernelcserével deepsleepmentesíteni a romot. Eljátszottam a szokásos játékom, ugyanaz a kernel vissza, most tökéletes.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
-
mrszitya
senior tag
Még csak kettő alkalomról van statisztikám - amik ráadásul viszonylag szűkös tartományt fednek, de nagyon ígéretes tűnik az üzemidő. Vegyes használatban (sok wifi böngészés, némi fényképezés, telepítgetés, offline filmnézés, youtube) mindkétszer nagyon közel volt a 13 óra kalkulált SOT-idő.
(Note 3 SD a 11 órát tudta megközelíteni nálam kb. 98%-os kondíciójú akksival.)Rendszer:
Global stabil, legfrissebb.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Ezt link próbálta már valaki? Ezt vártam már régóta! Várok pár frissítést még azt feldobom. Szerintem nougat romok között az rr volt a legjobb (azok közül amiket próbáltam).
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Most mértem le sppedtesten a letöltési sebességet. Wifin 30 4g n meg 40MBps az eredmény. A wifi netem jóval többet ad. Lehet valamit állítani a rooteren vagy a telefonon, hogy több legyen vagy a note 4 globalnak gyári cuccal ennyi a határa?
Üdv: Fishor
-
Imi1981
veterán
válasz Fishor #22521 üzenetére
Nem tudom, hogy számít e, hogy miuihu van a telómon de nekem full sebességet (amit a netem tud) tudja wifin 55 megabit. Még úgy is tudja a full sebességet ha olyan távol vagyok ahol 1 vagy két csík a wifijel. Most vagy miuihu-n van ez jól beállítva vagy nagy a szórás a note 4-ek közt(többen panaszkodtak már).
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz Imi1981 #22525 üzenetére
Van jelentősége, mert miui.hu-n, illetve xiaomi.eu-n engedélyezve van a channel bonding (40 MHz) 2,4 GHz-en is. Míg gyári firmware alatt nincs.
5 GHz-en minden ROM-on engedélyezett.
Az hozzá tartozik, hogy jó routerrel channel bonding nélkül is meglepően jó eredmény érhető el.Alex
-
[lAyCsI]
addikt
Liquid Remix [9.0.4] stabil Oreo rom, próbálta esetleg már valaki?
-= No way back from Here =-
-
vargalex
félisten
válasz fudi2002 #22527 üzenetére
Én jelenleg friss xiaomi.eu-t használok egy Redmi 4X-en (mert ismét szervízben van a Note 4X-em) és ilyen sebességet tud. Viszont a 15 MB/s-et szerintem 5 GHz-en mérted. De az ftp már sok dologtól függ: távoli háttértár sebessége/kihasználtsága, lokális háttértár sebessége/kihasználtsága, stb. Inkább iperf-el kellene mérned.
Alex
-
fudi2002
veterán
válasz vargalex #22532 üzenetére
Epic 10.26ot szedd le, nem kell csinálj vele bármit is, alapból engedve van. Már ha ennyire nem hiszel nekem. Amúgy nem értem miért lenne irreális, mibox 3sem is pont ugyanerre képes, ugyanezen routerrel, ráadásul azt iperfel néztem, nomeg ugyanígy másolással. Rakd fel a romot, próbáld ki, a bocsánatkérés ráér utána is..
Ui: még Crokkal agyaltunk is, hogy lehetne átültetni a wifi drivert az akkorit, mert az kiderült (számomra) nem kernelfüggő...
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
crok
Topikgazda
válasz vargalex #22532 üzenetére
Es hogy parameterezze? TCP rcv win mekkora legyen? Kozelebb az FTPhez? 17K? Vagy inkabb a maxhoz, scaling nelkul (65K) vagy scalinggel akar 2MB+? Es a buffer? Egyaltalan maradjon TCP vagy UDP, amivel amugy sincs visszahatas, akar agressziv flow-kat is lehet csinalni.. Mennyire szamit, hogy a wifi kornyezet mennyire szennyezett zavarokkal, egyeb kliensekkel? (Nagyon) Melyik ad majd az elethez kozelibb kepet? : D 2MBal csinalsz egy szemmel mar jol lathato szamot, aztan egyetlen app esvagy szerver nem tudja reprodukalni, mert se a window se a buffer nem lesz ugyan az. Jo dolog az iPerf - ha tudod mit csinalsz es mit jelent. Sokan nem fogjak. Rengeteget veszekedtem ugyfelekkel, annyira, hogy sajat blogbejegyzeseim vannak a temaban ( :
-
vargalex
félisten
válasz fudi2002 #22533 üzenetére
Én egy konkrét mérési eredményt linkeltem, így nem tudom, hogy miért kellene bocsánatot kérnem, romot cserélnem, stb. Az a mérés pedig a legutolsó módosítatlan Xiaomi.eu rommal történt... Ezek alapján inkább azt mondom, hogy te nem hiszed el még a konkrét belinkelt mérési eredményt sem. De este nézek egy ftp-t/samba másolást is, ha gondolod...
Igaz, én ahogy írtam, jelenleg Redmi 4X-ről beszélek.Alex
-
xTech
tag
Hivatalos Note 5 és Note 5 Pro speckók és képek: [link]
A Pro elég várós, viszont a korábban sokszor említett bezel-less előlap azért hagy némi kívánnivalót maga után. Elég testes az alsó és a felső káva.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz sandró60 #22542 üzenetére
Ez ugyanaz, csak picivel kevesebbért...
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Mercutio_
félisten
-
vargalex
félisten
válasz Mercutio_ #22544 üzenetére
Szerintem az első reakciója volt elkapkodott. Ha semmit nem érne Xiaomi.eu-ban a channel bonding, akkor az életben nem mérne annyit, mint linkeltem. Ugyanis nélküle csak 72 Mbps a linksebesség, amiből kb. 50-55 Mbps tényleges sebesség jön ki. Mindegy, én már elengedtem a dolgot...
Alex
-
rsf
senior tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy 4/64-es készülékkel. Note3 SE-ről jövök az megy a fiamnak..
Most jött meg a teló és most frissül Stabil v9.2.1.0-ra.
SE-n developer romot használtam ami hetente frissült, de ezzel nem volt bajom. Sőt tetszett, mert jóval előbb jöttek az újdonságok.
Itt mennyire érdemes dev-et használni vagy maradjak stabilon.
TWRP-t nem használnék elég nekem a gyári MIUI.
Köszi.
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
Tidzsi1953
tag
Sziasztok!
Ma 15 órakor nyithattam a bootloadert, amit az összefoglalóban leírtak alapján sikeresen meg is csináltam. Következő lépésben feltettem a TWRP-t is. Sajnos elkövettem azt a hülyeséget, hogy újraindítottam a telefont de nem másoltam fel a Lazyflasher zipet és most bekapcsolás után csak a Mi logó van, nem lép tovább.
"természetesen" a számítógépen sem látszik a telefon!
Mit lehet tenni, hogy bootolhatóvá tegyem a telefont? -
kmarci25
veterán
válasz Tidzsi1953 #22549 üzenetére
Én a helyedben fastboot-ban MiFlash programmal csinálnék egy tiszta telepítést. Itt egy szájbarágós leírás. Csak a linkekkel vigyázz, mert ez Note 3-hoz készült. A folyamat ugyanaz, de a rom link nem jó.
Itt kereshetsz romot, plusz itt van a MiFlash is. Plusz ezen a linken is van leírás hozzá.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest