- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok,
Ma sikerült kicseréltetnem a tegnapi alaplaphibás verziót, és bevallom elég fura hogy most csak akkor indul újra amikor kérem tőle, de igyekszem megszokni
Így most már látván hogy több esélye van a közös jövőnknek elkezdtem a bootloader nyitási folyamatot custom romolás reményében az összefoglaló alapján, de ott a gyorsabb és régebbi unlock progival nem engedi, mert túl régi. A frissebbel neki futottam a honlapjukon keresztül, de nem kért semmi indoklást hogy miért akarom csak az unlock folyamatnál kiírta hogy még 72 órát várnom kell miután bejelentkeztem az mi fiókkal. Valamit kihagytam volna?
Custom romok közül a nougat alapúakat néztem egyelőre, AEX,RR note4-en hogy muzsikál, vagy van jobb akksi és teljesítmény fényében?
A snapdragonos típusnak mido a fantázianeve? vagy honnét tudom hogy melyik melyik? -
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Ha Mi-Globe ROMmal újrahúzom a telót, utána fel tudom rakni a heti frisseket formázás nélkül?
B.Cs.
-
drr
őstag
-
-
ktomcat
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor türelemmel kivárom a 3 napot addig betárazok a szükséges fájlokból. Twrpből bármelyikkel fellehet rakni a custom romokat vagy a legfrissebb kell/ vannak kompatibilitási problémák?
-
Simba86
senior tag
válasz Theory66 #23815 üzenetére
pont ilyenem van, ugyanebben a színben, eustocktól rendeltem anno
Eszméletlen kényelmes és minőségi tokSiemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
guftabi96
addikt
válasz ktomcat #23819 üzenetére
A legfrissebbet tedd fel. (vagy a legfrissebb Red Wolfot).
Múltkor én a Mi-Globe romot csak Red Wolf alól tudtam feltenni, TWRP alatt nem ment végig a telepítés.
Illetve Oreo romoknál elvileg kell a friss twrp, régiekkel állítólag errort dobnak telepítés közben.#KeepFightingMichael
-
ktomcat
senior tag
válasz guftabi96 #23824 üzenetére
köszönöm szépen akkor itt is hasonló cipőben jár mint a kistestvérénél, meg ahogy láttam a nougat és oreo romok is hasonló helyzetben vannak.
A forráskódot ehhez a telefonhoz rendesen kiadták, vagy itt is valaminek a kárára mennek a custom romok (pl. kamera minőség, bár gcam-al már elég jó volt a kép)?
Vannak a romok között olyanok amiknél figyelni kell hogy melyik alapot használja a fejlesztő mert kinullázhatja az imeit/wifiaddress/bluetoothmac-et?
-
gabe_
őstag
Tudom, biztos volt már, meg ott az összefoglaló is, de egy videófelvétel közbeni hangminőség romlásra tudnátok egy javító ziphez működő linket adni?
Redwolf twrp van fent, és miuihu 9 8.2.1.beta.
Előre is köszönömSovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
válasz Kinsiinoo #23830 üzenetére
Az furcsa, mert a hétvégén vettem fel egy kb. 2 perces videót egy motor beindításáról. Amikor beindult, utána nagyjából fél perc múlva elkezdte kiszűrni a motorzajt, és fokozatosan leromlott a videó hangja olyan 8bites szintetizátor hanggá ami a vödörből szólt kb...
Ez normális? Csak mert az elején tök jól szólt a motor...Sovány szakácsban sose bízz!
-
-
kmarci25
veterán
válasz helixP #23826 üzenetére
Én egy ilyet használok hétvége óta. MSVII tok. Ez nem recés, viszont nagyon kellemes anyaga van, a gombokat nem takarja (direkt ilyet kerestem), kellően vékony, és elég strapabírónak tűnik. Ugyanattól az eladótól jött üveg is. Ezt is feltettem, szerencsére magamat is megleptem, mert nagyon pontosra sikerült, a szélein is, a kivágásoknál is, és az alsó "gomboknál" is pontos. Kicsit lilás színben tükröződik, ami felébresztett kijelzőnél szerencsére nem látszik. Szivárványosodást egyelőre (ez alatt a pár nap alatt) nem vettem észre. nem áll el zavaróan, pont annyival keskenyebb, hogy nem éri el a lekerekített széleket.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz helixP #23835 üzenetére
A másik ez volt, erről is volt már szó itt. Ez a "lukacsos" tok .
Ez pont hétvégén dobtam ki, mert kb. 4-szer tettem fel a telefonra (és ugyanennyiszer vettem le ), és elpattant a vékony és merev műanyag a jobb felső sarokban két helyen is, és a hangerő gombok kivágásánál is. Plusz az oldalsó gombok csak félig vannak kivágva, így elég erősen kellett nyomni, hogy érzékelje. Sajnáltam, mert egyébként nagyon tetszik a tok.
Van még egy ilyen Nillkin, ezt asszem nem kell bemutatni, egy baj van vele, hogy fekete. De azért néha ezt is használom. Minőségi, jó a fogása, nem csúszik. Adtak hozzá egy fóliát is, azt nem tettem fel, most az üveg van fönn."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Melafoto
senior tag
Ha már tok és üveg téma, akkor kérdezném, hogy erre a telefonra milyen, üveg és tok típus kell?
A Redmi Note 4x?
Köszi-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
vargalex
félisten
válasz rozsgyi #23840 üzenetére
A linkelt hozzászólásban nem írtam az előzményt. A Note 4X előtt egy Alcatel Idol 2 mini S-t vettem utoljára, amiben 3-szor cseréltek kijelzőt, egyszer komplett készüléket, végül cserélték egy Alcatel Idol 3 4,7"-re. Mindig beégett (sárgult) a kijelző a bal felső részen. Érdekes, hogy az Idol 3-at is használtam több, mint 1 évig, ott nem volt ilyen gond.
Alex
-
Theory66
aktív tag
válasz helixP #23826 üzenetére
Sikerült behúznom 1,5 dodóért, mert régen vásároltam ali-n és adott egy 4 dodós kupont xD
MSVII Scrub Black
Van hozzá ingyen üveg is, ha jó jó, ha nem akkor ideiglenesnek megfelelhet az is[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
Nougat alapú AEX-hez tud valaki valami elérhetőséget? A témájában az oreo alapú romokra visz a link
-
Mr. Nimbus
senior tag
Valaki cserélt már hátlapot a telón? Megnéztem egy rahedlit alin, de nem tudom, hogy ezek közül melyik eredeti, vagy melyik ami a legjobban hajaz rá. Aki cserélt már, honnan vette? Előre is köszi!
-
sandró60
addikt
válasz Mr. Nimbus #23845 üzenetére
Itt a PH aprón a mobil hirdetésben van ilyen.Próbáld kérdezni a hirdetőt.
-
[lAyCsI]
addikt
-
crok
Topikgazda
válasz fudi2002 #23849 üzenetére
Jaja, vagy a Mega.nz gyűjtemény vagy
Itt rákeresel a mido-ra és a középső gombot megnyomod:
https://aospextended.com/devices/nougat/
Ami ide fog dobni:
https://androidfilehost.com/?w=files&flid=165485
Ahol ez az utolsó build: AospExtended-v4.6-mido-20171118-1356-OFFICIAL.zip
https://androidfilehost.com/?fid=745849072291689660Amelyik megoldás tetszik. [Szerk:] Bocs, ktomcatnak akart menni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest