- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz vipviform #12273 üzenetére
Szedd le a recoveryt a linkről amit írtam, mentsd le a dolgaid a gépre majd indítsd el az Eszközök/Frissítés appot, ott fent jobbra 3 pötty / ROM telepítés kiválasztása és add meg a letöltött fájlt, ellenőrzi majd fel is rakhatod, utána meg is vagy 7.9.15-ön.
Felesleges a következő OTA frissítésre várni ha a stabilhoz és a régi 7.6.8-hoz is képest sokkal jobb.
-
Upo
addikt
válasz Darko_addict #12292 üzenetére
Ne kezdjük megint. Ez egy snapdragonos telefon, azaz 5 lukas alul, műanyag végekkel. Van olyan ország ahol note4-nek, van ahol note 4x-nek nevezik a snapdragonost. Irónikusan, a mediatekest (6 lukas, fém végekkel) van olyan ország ahol note4-nek, van ahol note 4x-nek nevezik. De ebből nincs B20-as, csak az 5 lyukas snapdragonosból. A 2016102 kódú a B20-as, és itt ezt note4-nek nevezik, de kínában van snapdragonos note 4X, azért találsz annyi képet róla 4X néven is.
Ezért nem lényeg hogy minek nevezik, amit már a topik indulása óta írunk, de van aki még mindig nem tudja felfogni. Meg ugyanez van a fotelfizikusokkal, akik tudják hogy a 3/32-re és a 4/64-re nem ugyanaz a tok kell. Mi, felvilágosultak meg tudjuk, hogy névtől-gigabyte-tól függetlenül az a lényeg, hogy qualcomm alaplapos vagy mediatek alaplapos a készülék.Tehát esetedben sincs semmi fura, teljesen rendben van úgy ahogy van, összeérnek a dolgok.
Alul 5 furatos, ez bizony qualcomm alaplapra utal. És lám, pipa.
Vékony antennacsík, műanyag végekkel, ez qualcomm alaplapra utal. Pipa.
Modellkód 2016102, ez qualcomm alaplapra utal, mégpedig B20-as qualcomm alaplapra. Csodák csodája, ez is pipa.
A dobozra Note4 van írva, ez mondjuk lényegtelen, mert mediatekes és qualcommos is van note4 néven, és ebben a globalizált világban még el is juthat bármelyik magyarországra (ahogy a 4X néven nevezettek is), de ha mellette van a piros global felirat, az már megint egyértelműen qualcomm alaplap, mert a global megjelöléssel csak qualcomm alaplapos van. Na, ez is pipa.
Akkó most wtf a gond?
És nem értem hogy miért csodálkozol hogy note 4x néven is találsz róla képeket amikor szinte minden oldalon többször is el lett magyarázva, és még az összefoglalóban is benne van.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Darko_addict
őstag
válasz KamuMazsola #12300 üzenetére
A vásárlás linkje nem mond sokat, volt olyan oldal is, ahol tévesen tüntették fel a processzort.
More Informations
all this link are snapdragon 625 version for different marketIndia
http://www.mi.com/in/note4/specs/
NOTE 4 FDD-LTE B3 / B5China
http://www.mi.com/redminote4x/specs/
NOTE 4X FDD-LTE B1/ B3/B5 /B7/B8Taiwan
http://www.mi.com/tw/redminote4x/specs/
NOTE 4X FDD-LTE B1, B3, B4, B5, B7, B8, B20Singapore
http://www.mi.com/sg/note4/specs/
NOTE 4 FDD-LTE B1, B3, B4, B5, B7, B8, B20Szóval vagy szingapúri N4-em/ünk vagy Tajvani 4X-em/ünk van. Másik oldalon azt írták, hogy a tajvani piacra szánt N4X került EU piacra Global Version néven.
@Upo: Szerintem az írással több erőfeszítést tettél, mint amennyire engem érdekelt a téma.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
pana40
csendes tag
Valaki esetleg tud válaszolni a kérdésre?
Csak mert nem találom.
Köszönöm.😀Lumia 640
-
vipviform
senior tag
válasz vigyori78 #12264 üzenetére
Sajnos nem megy, pedig mindent így csináltam. Azt írja, hogy a frissítés ellenőrzése sikertelen. ROM is béta testing, make sure You have signed in with a beta authorized xiaomi account.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
redcordoba
csendes tag
teljesen korrekt üveg...
-
Tyibur
tag
Üdvözlök mindenkit!
kb. 4. hete használom a telefont.3/32
7.0 NRD 90 M, MIUI 9 Global 7.9.15 béta. Ipaky tok hátul, elől semmi - karc nincs.
A készülék "unalmas", mert "csak" teszi a dolgát. Pont úgy, mint ahogyan elképzeltem, ahogyan tapasztalom.
A fényképek, több nap után is azokat a gondolatokat, érzelmeket hozzák elő, mint amikor készítettem a géppel. A színekre is emlékszem, ott sincs eltérés. Funkciónak megfelelően.
A Lumia 950 után: már ismét tudom használni az androidra megvásárolt Sygic térképet, tudok a K&H-nál egyszerűen bankolni, s tudom használni a Lux Dash programot is.
Nem szükségszerű mókolnom a meghajtó programot, s egyelőre nem is akarom.A rendszer frissítések gyakoriságával sincs bajom, ezt megelőzően, ez év májusáig, használtam a Padfone 2 telefonomat is (elromlott sajnos), 4.2-es(!) androiddal, s az is jól funkcionált.
A Lumia áránál ez a telefonkészülék majdnem harmad annyiba került, ( ez egy ragyogó ár/érték/tudás arányú eszköz számomra!) még sincs hiányérzetem a szolgáltatásait illetően.Három unokám kezében is megfordult a Lumia, (no meg ez is) de sajnos nem ragadt ott egyiknél sem. Ezt viszont elkunyerálnák - persze nem adom:-)
Jó olvasgatni a hozzászólásokat, s a hozzáértők megnyilvánulásait. Pörgetik az agyam:-) -
tothandras80
tag
Sehogy sem tudok képet, videót kivetíteni televízióra (LG ln570r). Más telefonokkal működött. A telefon nem támogatja a miracastot? Ez lehet a baj? Viszont a telefonon elindított YouTube videót át tudom küldeni a tv-re
-
Melorin
addikt
Megérkezett ma a Cafele tokom a telefonhoz.
Az igény az volt, hogy ne emelgesse fel a full cover tempered glasst, mint az előző alany Ezenkívül az előző túl bumszli volt, teljesen kinyírta a telefon kecsességét, durung lett na. Ha viszont tok nélkül használom akkor nagyon csúszik a telefon.És ez végre tökéletes! Alig marad egy kis rés a tok széle és a tempered glass között, magasságra meg teljesen egyeznek, így nem tud az üveg fölé pattanni a tok széle, ezzel ingerelve azt, míg végül felválik. Igazából ha a telefon (a tok) oldalát megnyomom, a tok nem nyomódik össze, tehát már ezért sem tudja nyomogatni az üveg szélét, szerintem fizikai képtelenség, hogy felemelje azt.
Csináltam néhány fotót de fény hiányában elég vackok lettek
Az Allis linken viszont találtok szépeket -
tothmaxy182
őstag
válasz tothandras80 #12315 üzenetére
Nekem tökéletesen megy a miracast egy LG 42LB650V típusú tv-vel. Beállítások --> Továbbiak --> Vezeték nélküli megjelenítő beállításai. Ha a tévén is elindítom a Screen Share menüpontot, akkor azonnal látom a telefonon a tv-t, rányomok, és pár másodperc alatt már kint is van a telefon képe a tv-n.
Minden szavam magánvélemény!
-
sandró60
addikt
Reggel jeleztem hogy ma megveszem a Note 4 3/32.
Hát nem "sikerűlt".Röviden-Szombat rendel-Vasárnap eladom a Lite 8-at(telefonom nincs).Hétfő dél körűl rákérdezek,hogy mikor mehetek a telefonért.Imél jön-jövőhéten lesz újból ebből a típusból,de mi már mint ők szerdán szabadságra megyünk.Azt a pár ősz hajszálat sajnálom ami "kihullott" és itt jön a csavar.
Jön az imél -van nekünk arany színűben a 3/32-De tudunk adni fekete Redmi Note4 4/64/! gondolkodom(telefonom nincs).Elfogadom(+15k)
Most ismerkedek vele-lehet,hogy lesz pár kérdésem.Nézzétek el akarom mondani ne nézzétek el egy 69-éves.Ifjú nyugernek
Előre is köszönök minden hasznos tanácsot
Azért egy kérdés a beállításoknál hol kell engedélyezni,hogy lássák a számomat.Asszonyt hívtam amikor a boltból jöttem ki-elég sokára vette fel-Azt mondta,hogy egy privát számot írt nála ki[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
tothandras80
tag
válasz tothmaxy182 #12317 üzenetére
Van a tv-hez wifi stick? (wi-fi direct vagy mi?)
-
ati888
senior tag
Én is rendeltem az aliról egy ilyen tokot, egy átlátszó szilikon tokot és két üveget. Ezekből a szilikon tok nem volt a csomagban, az üveg a kisebb fajta, ami annyira engem nem zavar, a fekete lyukacsos egész jó.
Ati
-
trebrona
nagyúr
válasz tothandras80 #12315 üzenetére
Értesítő sáv lehúz=>Kivetítő gomb
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Fulár
senior tag
Tyiburendesen felüdülés néha ilyet is olvasni!
sandró60:Üdvözlöm a klubban fiatalember!
Megnyitod a tárcsázót-Opciók(a menü gombot nyomva tartod)Legalulra görgetsz-További Beállítások-Hívásazonosító-Szám kijelzése.
-
tothmaxy182
őstag
válasz tothandras80 #12320 üzenetére
Okos tv, alapból beépített wifivel.
Minden szavam magánvélemény!
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Na szóval.
Egy régebbi Messenger verziót használok, mert amióta kijött a napos verzió, instant hányinger kap el és sokkal használhatatlanabb is az egész.
MIUI 8, Stable: megjönnek az értesítések régi messengerrel is.
MIUI 9: nem jönnek meg az értesítések régi messengerrel, csak a legújabb verzióval....
Lineage: szintén....
RR: szintén... de ez még cseszett lassú rendszer is....
A MIUI 9 tetszett a legjobban, de lefelezi az akksiidőt, és a régi messenger nem értesít....
Azaz feleslegesen próbálgattam a custom ROM-okat, vissza kell másznom 8 Stable-ra és az hétszentség hogy nem fogom frissíteni.
Természetesen az értésítéskezelés beállításaival tisztában vagyok. Egyszerűen nincs rá mód, hogy a régebbi messenger is értesítsen ezeken a romokon. Lehetséges, hogy a Facebook direkt nem engedi, hogy bizonyos feltételek mellett értesítsen a régebbi apk, hogy használd az ótvaros új verzióját.
Kérdésem:
Simán TWRP-ből visszarakhatam a 8.5.8.0 stabilt?
Vagy mi ennek a legegyszerűbb módja? -
veterán
válasz South Velen #12327 üzenetére
Messenger Lite?
Nekem se miui 8 alatt,se RR alatt,se Lineage alatt nem volt/nincs vele gondom.Csak ki kell venni az akku optimalizálás alól,hogy ne zárja be a háttérben,akkor vannak értesítések is. -
Feri1977
senior tag
Na most robbanok fel. Kölcsön kértem egy másik okostelefont, oda betettem a kártyát, AZONNAl látta, és Azonnal engedte formázni!! És készítettem is rá képet. Na mondom akkor most beteszem a telefonomba, hátha végre most már látja és működik a kártya, berakom, erre közli megint, hogy sérült az SD kártya javítani és formázni szeretné? Hát mondom az anyád az! Nincs a kártyának semmi baja, pc üzletbe is gond nélkül megfozmázta a tulaj és a telefonja is elsőre látta, az ismerősöm telefonja is látta rögtön a 16 gb-is clas 10-es micro sd-t, meg is formáztam képet is készítettem rá, berakom telefonomba, erre: sérült az sd kártya, javítani vagy formázni szeretné???!!!!??!!!!...!!!!!!??? Aztán mondom anyád, csináld, de minek, megint elszált command ... hibakóddal, na most mi a rohadt élet van ilyenkor??? Szar a telefonnak a kártya olvasó része??!!
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Ármester
válasz Feri1977 #12330 üzenetére
Akkor most próbáld be PC-be, ha az megint nem látja, akkor ugyanúgy nem oké valami.
Amúgy telefonon gyári visszaállítás is mehet, akár az is megoldhatja.
Viszont ha tutira ki akarod zárni a telefont, akkor egy MÁSIK microsd kártyával próbáld meg, ha azt felismeri és működik gond nélkül, akkor megvan a gond is.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Feri1977
senior tag
válasz SyMbioTe #12334 üzenetére
...oké...pc-n megint kipróbálom..de lehet elfejtettem mondani, hogy ismerősöm 8 gb-os micro sd kártyáját is kipróbáltam a telefonomba, és arra is azt írta ki, hogy sérült, formázni akarta, vissza tettük ismerősöm telefonjába a 8 gb-os kártyáját és ott gond nélkül ment, azaz itt a telefonom olvasójával lesz a gond. de akkor nagyon kész leszek.. [ amúgy EU stockos garancia van rá ott vették..lehet vissza kéne vinnem, akitől vettem ott vette ez van a garancia papíron..csak kérdés, ott 2 hétig nyaral e ha beadom, meg addíg nem lesz cserekészülék tuti nem tudnak adni, azaz nem lenne telefon grrr../OFF]
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
sandró60
addikt
válasz sandró60 #12321 üzenetére
Egy hibát vettem észre .A micró usb kábel csatlakozóját úgy kellet"kitépnem"A csatlakozó fém alján tüskék állnak ki.Nem tudom melyik része fog"bedögleni"vagy a telefonon lévő aljzat vagy kábelen lévő dugasz.
Az előbb már majdnem ide írtam mivel nem érzékelte a telefon.Azt hittem,hogy jól csatlakoztattam,de ép,hogy a dugasz eleje volt bent.Teljesen benyomtam.Kivételnél már majdnem egy "konzervnyitóért"mentem a konyhába -
Feri1977
senior tag
a sim kártya van most az első foglalatba, a micro sd csak a második foglalatba megy bele, és ugyanúgy fejjel felfelé van az érintkezős része, mint a sim kártyámé, mert ha fejjel lefelé raknám, akkor a tartó fém részével érintkezne, nyílván nem úgy kell gondolom, azaz a sim kártya sárga érintkezőrésze felfelé felém néz látom nem lefelé, és ez is felfelé van felém látom a micro sd érintkezőit.
-
Fulár
senior tag
Szerintem azért nem kaptâl választ mert ilyesmire nem nagyon van válasz!Neked kell eldöntened,hogy megveszed vagy sem!A Google segítségével millió egy magyar nyelvű tesztet találsz a készülékről.Itt az összefoglalóban össze vannak gyűjtve az okosságok.A fórum pedig arról szól,hogy megbeszéljük a problémákat és-vagy segïtsünk egymásnak.Nem fogja mindenki kétnaponta leírni,hogy"fasza a telefonom minden oké vele".Nagyon sokan használják teljes megelégedéssel ezt a készüléket.Többek között én is.Én bátran ajánlanám mindenkinek de,hogy a srácodnak be e fog jönni vagy sem arra itt nem tudunk választ adni.
-
Ármester
válasz z123456z #12339 üzenetére
Röviden, kérdéseidre:
Hanggal nekem nem volt gondom, legalábbis ha normál hangerőn van.
Játékokkal sincs semmi gond, Boom Beach, meg GTA-t próbáltem, mindegyik gond nélkül megy.
Kivettem dobozból, és ment.
3S-el mi volt a gond?„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Fater38
tag
Megmutatom,hogy mit várnak sokan.Talán elhiszik a szöveget.
"13 MEGAPIXELES KAMERA – POMPÁS VÉGEREDMÉNY MÉG KEVÉS FÉNYBEN IS
A Redmi Note 4 egy képzaj-szűrővel ellátott, BSI (Backside Illumination – hátulról megvilágított) CMOS érzékelőt használ, az eddigieknél nagyobb pixelmérettel (1.12µm), amelyek biztosítják a kiváló képeket még alacsony megvilágítás mellett is. A képérzékelő előtt minőségi, öttagú lencse helyezkedik el. Az egyik legfontosabb a Qualcomm® hardverszintű képfeldolgozó processzora (ISP), amely hatékonyan csökkenti a képzajt és emeli meg a kontrasztot szükség esetén, a gyors képfeldolgozás mellett.
A beépített autófókusz rendszere a DSLR gépekben használatos PDAF fáziskülönbségen alapul, csupán 0,1 másodpercre van szüksége az élességállításhoz. Ez elsősorban mozgó objektumok fotózásánál jelent előnyt.
A képzaj szűrővel ellátott CMOS szenzor 1.12µm pixelmérettel rendelkezik, amely 25%-kal nagyobb, mint a Redmi Note 3 képérzékelője. Ez lehetőséget biztosít, hogy még gyenge fényviszonyok közötti helyzetekben is ragyogó képeket készíthess.
A Redmi Note 4 egy szoftveres képjavító technológiát is alkalmaz a kép fényerejének javításához rossz fényviszonyok között. A kamera 3 felvételt készít közvetlenül egymás után, intelligensen eltávolítja a képzajt, majd összefűzi őket, amely egy még életszerűbb képminőséget eredményez, kisebb torzítással és interferenciával.
Mind a hátsó, mind az előlapi kamera modul f2.0 nagy apertúrájú fényérzékenységgel és kék üveg szűrővel rendelkezik, amely kivágja az infravörös tartományt, így a fotók színhűsége tovább növelhető."Ezt egy közkedvelt oldalról másoltam.Ez az ígéret!
Egy szó sincs arról,hohy kedves leendő vásárló,ez egy olcsó Xiaomi telefon,ne várj sokat ettől a funkciótól,örülj,hogy legalább olcsó.
Nem tudom miért akadsz ki ennyire.Megint több oldal volt a tokokról,az nem zavar?[ Szerkesztve ]
-
-
Fulár
senior tag
válasz Fater38 #12342 üzenetére
Az a vicces abban amivel érvelsz,hogy ezt a szöveget vagy teljesen hasonlót minden egyes tetves mobiltelefon reklámjából bemásolhatnám ide!A kamerákra pedig tényleg szinte mindig ezeket a fényező szövegeket nyomják.Aki van annyira tudatos vásárló,hogy hajlandó megkeresni a fórumot és esetleg olvasgat vagy kérdez annak nem kellene alapból elhinnie az ilyen jellegű termékleírásokat.Vagy ha már a tudatos vásárlásnál tartunk.Egy csomó magyar nyelvű teszt készült erről a telefonról(is)ott feketén fehéren leírják,hogy mit varrhatsz a kamerától és azt hozza is.
Nem a tokoról való beszélgetés nem zavar.Talán azért nem mert az beszélgetés.A kamera fronton pedig a rinya jön elő időről-időre.Aki hetek vagy hónapok alatt sem képes belenyugodni abba(senki ne vegye magára),hogy ez a kamera ennyit tud és pont,az tényleg jobban jár ha eladja ezt a készüléket.
Tovább görgetve a gondolatmenetedet én is megkérdezhetném tőled,hogy téged miért zavar,hogy engem zavar?Közben helixP Megelőzött és nálam sokkal tömörebben összefoglalta,hogy miről is van szó.
[ Szerkesztve ]
-
somé
őstag
Jelzésem ellenére sem került az összefoglalóba a hotspot probléma mint típushiba, ez egyértelműen az, lényegtelen, hogy szoftveres(?) és ahogy látom, pár nappal ezelőtt felkapott volt a probléma, de azóta egy betű nem lett a témával kapcsolatba leírva.
Foglaljuk már össze: boltból kihozva, újan megvásárolva, gyári frissítés után sokaknak, köztük nekem, nem működik a hotspot gyári rom-mal. Kapcsolat van, de kiosztott DNS híján mégsem lehet netezni mobilnetet megosztva, vagy éppen nagyon háklisan, rendszertelenül kapcsolódik, akár egy simmel, akár kettővel, sim helyektől függetlenül (nálam legalábbis). A segítőkész fórumozók minden okossága ellenére semmi javulás, vagy megoldás, sajnos.
A probléma létező, valós, külföldi oldalakon is olvashatsz róla. (Itt meg írd be a keresőbe: hotspot)Nem ártana ezt kiemelt hibaként leírni az összefoglalóban, mert akinek ez a funkció fontos, az nem biztos, hogy jól jár ezzel a készülékkel, minden más jóságával egyetemben. Legalábbis egyelőre.
Személy szerint én ezért visszaküldtem a készüléket, amit nagyon sajnálok. Ezt a hibát nem váltja ki semmiféle szuper üzemidő.Ne gyere azzal, hogy neked pedig jó, vagy rakjál ilyen-olyan rom-ot vissza, egyrészt ahhoz BL nyitás kell, ami garanciavesztéssel jár, másrészt nehogy már én mókoljak egy vadonatúj készüléket, mert aminek alapból működnie kellene, az nem működik. Harmadrészt rom-csere, root-olás, lehet, hogy valakinek, sokaknak kínai fogalom.
Xiaomi
[ Szerkesztve ]
Tech-No-Logical World.
-
Gloob
addikt
-
Fater38
tag
Félreértesz,nem zavar vagy nem zavar,csak az a fúrcsa,hogy ezen a fórumon- kevés kivétellel,a telefon ezen tulajdonságára mindig egy kicsit "ideges"válaszokat kapnak a kérdezők.Mintha ez tabu téma lenne,kevesen próbálnak meg inkább megoldással vagy tanáccsal válaszolni.
A környezetemben legalább négy ilyen telefon van az enyémen kívűl,de egyik tulajdonosa sem ismeri példáúl a mobilarénát,vagy hasonló oldalakat.Sajnos való igaz,kevesen tájékozódnak és olvasnak ilyen oldalakat.Egyébként érdemes kipróbálni ezt ha van root és twrp,kis javulást hoz a képminőségben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest