- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon EOS DSLR topic
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #191641 üzenetére
Semmi gond, alapvetően helytelen a következtetésed, hiszen a "vásárlásoknak" elég erős kötődése van az Xbox-hoz. Vagy javíts ki (ismét) kérlek, ha nem a konzolhoz tartozó vásárlások esetében szerzett tapasztalatokat osztották meg egymással a beszélgetők.
Vagy te miről beszélgetnél itt szívesebben? Fikázzuk feszt amink van, ahogy te szoktad? Az lenne ám a színvonal.
Én alapvetően túl igazságtalanul és mereven állok ehhez a TG dologhoz, nem nagyon akarom csinálni, mert nem érzem magam alkalmasnak és a visszajelzések 97%-ban csak arról szólnak, hogy miért vagyok szar, meg mikor milyen témában kivételezek satöbbi. Arról, hogy bármit jól csinálnék eddig szinte zéró visszajelzés érkezett felém. Ha törölném magam a fórumról és átmennék Read Only-ba akkor is eljutna hozzám minden , ami érdekel.
Jobban örülnék, ha lenne egy up-down vote rendszer és aki elér egy szintet mínuszban az nem tudna beírni a topikba. Pár hét után letisztulna a dolog és 5-6 ember beszélgetne magával.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
válasz Def26 #191795 üzenetére
Mármint a Polestar 1? Akkor az első verseny a játék legelején be fog jönni Neked - mert ott azzal az autóval kell menni. Tök jó verseny volt, bár ha jól emlékszem fékezni egyszer sem kellett. Nem tudom, h ez vajon az autó sajátossága-e, vagy a játék ennyire életszerű?!
-
nagyúr
válasz Def26 #191800 üzenetére
Valószínűleg sokkal jobb mint egy hasonló kategóriájú BMW. Csak ne kerülne ~200k euróba!
Közben találtam egy ilyet: Elkészült a Need For Speed Heat-ben szereplő Polestar 1 működő változata
[ Szerkesztve ]
-
-
Beniii06
addikt
válasz Def26 #191980 üzenetére
Nem veled van a probléma. Ennyire nagy előnyük van a monitoroknak a tvkkel szemben, de azért tv és tv közt is van rengeteg különbség, ezért érdemes tájékozódni alaposan vásárlás előtt, hogy az adott modelben milyen panel van és nem a márkához ragaszkodni.
Próbálhatsz ilyen "játék mód" ot brkapcsolni a tv-n de sokat nem fog javulni.
Akkor most gondolj bele, hogy másik platformon multi fps-ben mekkora előny van a 240 Hz-es TN-eknél, ahol ~ 2.7 ms az input lag(ehhez jó érzékszervek-reflexek is kellenek), míg a tv-n kb 30-40 ms van vagy még több 100+ ms, ha ilyen képjavító módok be vannak kapcsolva. Valószínűleg a monitorodnak kb fele-harmada volt az input lag és ez tűnt fel.
"Got any other secret weapons?"
-
addikt
válasz Def26 #191980 üzenetére
Teljesen vállalható, de az interpolációt is kapcsold ki, ha a játék mód nem lövi ki automatikusan! [link]
4k @ 60 Hz : 11.8 ms
4k @ 60 Hz + 10 bit HDR : 11.3 ms
4k @ 60 Hz @ 4:4:4 : 12.8 ms
4k @ 60 Hz Outside Game Mode : 134.2 ms
4k @ 60 Hz With Interpolation : 134.0 ms[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
-
-
banderasz77
addikt
válasz Def26 #195420 üzenetére
Ma beszereztem 2x12 hónap goldot, majd ultimatezzük és home megosztás lesz (sajnos külön lakunk), de ezek menetét még át kell néznem. Ő nagy Fortnite rajongó, én old scool BF, Moh, Cod.
Sajnos a kezem nagyon rá van állva a keyboard+egér kombóra, nem tudom, hogy fogok bírni a kontrollerrel. 🤪
Látom, ha extra game igény lenne akkor official microsoft store és cdkey? -
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #198257 üzenetére
Nekem még a korábbiakkal sem rémlik. Várd meg a Year End Sale-t. Hátha kap egy nagyobb kedvezményt és akkor befigyel az ára valahogy 10k alá mondjuk Szingapúrban
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz Def26 #198262 üzenetére
A guglival nagy a szerelem, PC-n kívül elsőként a Stadia kapja meg ezt a csomagot, ha ott bukik akkor mehet a többi konzolra is.
That said, Ubisoft does have one key benefit: its subscription is coming to Google Stadia. The company says it partnered with Google to launch UPlay Plus on Stadia some time next year, marking the first partnership between Google’s cloud gaming platform and a third-party publisher since Stadia chief Phil Harrison announced just earlier this week that Stadia would be open to hosting other companies’ services.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #198641 üzenetére
oriic azt mondta, hogy neki is hasonló volt - nem ennyire durva, de volt pár porcica.
Mondom neki, de ott meg portigrisek vannak, akiket megerőszakoltak mesebeli lények
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #198662 üzenetére
Poros a ház, mielőtt megvettük 2 évig nem lakták. De amúgy is fel kell újítani mindent még rajta. De gyerekkoromban a "fiatalabb építésű" panelban amiben laktam 4x ennyi por volt
Amúgy kandallo van kérlek...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Def26 #200404 üzenetére
Nem. A Discord van mobilról vagy PC-ről megy csak külön fülessel. COD-nál csináltuk mi ezt pár hete crossplay játéknál. Telefon fülhallagatóból jött mobilról a discord hang, nagy fejhallgató meg rátéve és azon keresztül ment a játékhang.
Mondjuk ha már van Xboxon Discord integráció (Amely kijelzi az app-ban hogy mivel játszol), akkor magát a programot is megcsinálhatnák már igazán boxra.
szerk:
Elvileg van külsős app hozzá a Quarrel, de nekem ezt még nem sikerült működésre bírnom, meg a visszajelzések alapján sem működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #201228 üzenetére
Tudom, semmi sem igaz, de itt meséli el Phil Spencer, hogy egy év alatt megduplázódott az előfizetők száma és kiemeli, hogy mind az MS mind a fejlesztők számára remek üzleti modellel működik a dolog, persze mindezt nem mondta el, hogy pontosan hogyan: https://majornelson.com/podcast/645-end-of-the-year-and-decade-with-phil-spencer/
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #201234 üzenetére
Jó, hát van maga a szolgáltatás, az előfizetői díja és vagyunk mi, akik kihasználtuk a GPU váltást és magamról nem is beszélek, aki még a GP-t és a Gold-ot is anno okosban vettem
Szóval eléggé megéri.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
vonSux
őstag
válasz Def26 #201228 üzenetére
Szerintem rohadt sokan előfizetnek teljes áron (pl a gyerek kéri, a szülő meg nem ismeri a részleteket). A szintén rengeteg akciós áron előfizetőből meg a nagy számok törvénye alapján, sokan lesznek, akik ilyen-olyan okból (pl lejár de folytatná a játékot, stb) szintén az előfizetésben ‘ragadnak’. Azt hiszem szépen kimatekolta ezt az ms, nyilván adott időszak deficitjével is számolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest