Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Videós, mozgóképes topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klupi01
csendes tag
Csak megerősíteni tudom a kolléga kijelentését, nálam például nemes egyszerűséggel állandóan kifut a rendszer memóriából Edge használatakor - Xbox Series X szintén.
Hogyha nézed M4-en kb. 15 percig az adást (néha elég neki 5 perc), akkor egyszer csak elkezd szaggatni a stream, majd nemes egyszerűséggel kiírja, hogy megtelt a memória
Persze az oldal újratöltésekor minden megy tovább, de azért eléggé idegesítő tud lenni, hogy egy magát multimédiás konzolnak nevezett eszköz ilyen hibákat produkáljon.
Néztem van fent noname böngésző a store-ban, de hát azok meg olyan minőséget képviselnek...
-
kelmi
csendes tag
Nem értem minek. Mintha nem lenne elég javítani való az XBOX körül...
Például elkezdhetnék ott, hogy ha más nem is, de a legerősebb XBOX legyen képes, legalább a saját edge böngészőjükkel egy webes stream tartalmat lefagyás nélkül letolni.
Tesztelve: XBOX Xseries - Eurosport, Spíler, M4 tartalmak
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő