Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelmi
csendes tag
Nem értem minek. Mintha nem lenne elég javítani való az XBOX körül...
Például elkezdhetnék ott, hogy ha más nem is, de a legerősebb XBOX legyen képes, legalább a saját edge böngészőjükkel egy webes stream tartalmat lefagyás nélkül letolni.
Tesztelve: XBOX Xseries - Eurosport, Spíler, M4 tartalmak -
Redneck
nagyúr
-
Klupi01
csendes tag
Csak megerősíteni tudom a kolléga kijelentését, nálam például nemes egyszerűséggel állandóan kifut a rendszer memóriából Edge használatakor - Xbox Series X szintén.
Hogyha nézed M4-en kb. 15 percig az adást (néha elég neki 5 perc), akkor egyszer csak elkezd szaggatni a stream, majd nemes egyszerűséggel kiírja, hogy megtelt a memória
Persze az oldal újratöltésekor minden megy tovább, de azért eléggé idegesítő tud lenni, hogy egy magát multimédiás konzolnak nevezett eszköz ilyen hibákat produkáljon.
Néztem van fent noname böngésző a store-ban, de hát azok meg olyan minőséget képviselnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest