- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Mini PC
- ASUS notebook topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thEndeR
aktív tag
válasz tDr1v3r #17699 üzenetére
Valószínű vasárnap megyünk, Calvin Harris és Borgore lesz. Engem még a Punnany Massif, Irie Maffia, Mary PopKids, Skrillex, deadmau5, Crystal Fighters, Clean Bandit és Macklemore & Ryan Lewis érdekelne.
Vennék egy 7 napos bérletet is, de nem lenne kivel menni. Túl fars a baráti köröm, amúgy rajtam kívül senki nem adna ki 50.000 forintot ezért.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz tDr1v3r #17802 üzenetére
Nekem meg 3 nap múlva (pótfelvételi kihirdetés, csak még azt nem tudom, hogy hány órakor) derül ki, hogy váltok-e mobilra (notebook). Mondjuk lehet iPad mellett "felesleges", de csak kell majd valami "komoly" "munkaeszköz".
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz tDr1v3r #17806 üzenetére
Még két nap a kihirdetésig... így nem akarok elszólni semmit sem. De én is fűzök valamiféle reményt ehhez a szakhoz. Eredetileg japánra akartam menni, de így majd fel tudom venni minornak és annyival előrébb leszek, hogy lesz egy szakmai diploma is a kezemben. Aztán MA/Msc-re meg lehet a japánon mennék tovább, ki tudja.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz tDr1v3r #18045 üzenetére
Dehogynem ugyanúgy komolyak a maguk szintjén.
Hányan mászkálnak 200k-s telefonokkal, azok is komolytalan dolgok lennének? És egy bringa sokkal több élményt ad mint egy telefon.thEndeR: nekem nem tetszik. Mondjuk én alapból nem vennék iPhone-t de ez szerintem még csak nem is szép. Egy 5s azért jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
-
roberto211
őstag
válasz tDr1v3r #18070 üzenetére
Nem tudom ,en mar updateltem iOS 8 ra vannak meg bugok néha de teljesen használható , funkciók is tetszenek , gyors is tehát fasza.
Timelapse nagyon bejovos
Meg vannak meg sok kis apróságok. 4s re viszont mar nem hiszem h ratoltam volna. Yosemitet várom mar nem tudom mikor jön ki véglegesen.
Meg vhogy egy iPad minit szeretnek szerezni.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
nagyúr
-
nagyúr
-
roberto211
őstag
válasz tDr1v3r #18096 üzenetére
Hat kinek mi a szép/szebb ez szinten egyenfuggo de ,hogy se dizájnban se sok másban nem tér el az iOS 7tol az tuti. En azt vártam megint ha nem is mindent ujrarajzolnak de itt ott csinálnak valamit erre fel ugyanaz nagyjából ami nem baj mert nekem ios 7 is bejött csak ugye nagyon nagyra lett teve a mérce mindenkinél az iOS 8nál es így ugye megint jött a csalódás.
Inkább itt is a "motorháztető "alatt dolgoztak szerintem ,meg ugye most nagyon osszeakarjak hangolni a Yosemite-tel es a funkciókra mentek ra es nem a dizájnra.
Barca: Mi az a rotty?
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz tDr1v3r #18160 üzenetére
Azért mert iphonera csak azt tudjak kitalálni ,hogy túlarazottak semmi mast de ezt se nagyon értem mert mikor kijött az s5 Samsung a 180-90e nem volt sok érte ???? Dehogynem. Akkor ott miért nem mondjak ?
Ez a hajlitgatas is valami faszsag lehet semmi más. Attól ,hogy beteszed farmerzsebedbe meg ilyesmi biztos nem fog csigapozt felvenni es nem kell kihajtogatni a zsebedbol.
Samsungnal volt ez a divat főleg s3 nal hogy ha zsebedbe feszült akkor repedt a keret vagy a kijelzője vagy mindkettő es ez melle meg sárga is lett. Ja hogy ott ebből nem lett semmi cikk hisz ilyenkor "csak egy Samsung " máskor meg csucstamadas.
-
negyven2
veterán
válasz tDr1v3r #18165 üzenetére
Soha nem vennék Apple terméket (de azt is vallom, hogy soha nem mond, hogy soha). Ez most ha nem csak egy pár %-os készüléket érint, hanem az egészet akkor ez komoly hiba. Valószínűleg az Apple helyén kezeli a dolgot. Vagy nem ezt náluk sose tudni. De az már most látszik, hogy jó pár ilyen terméket birtokló egyszerűen személyes sértésnek veszi azt, hogy ha kiderül, hogy az iPhone se hibátlan. előfordul az ilyen (még ha nem is kéne).
Viszont valószínűleg velem van a probléma, de számomra ezek a termékek még mindig csak tárgya, fogyasztási cikkek. tehát furcsának találom azokat akik érzelmi kötödést mutatnak bármilyen cég termékei felé.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz tDr1v3r #18268 üzenetére
24 óra? Az kevés Velem megesik hetente, hogy elfelejtek aludni a nagy
tanulás, manga olvasás, anime nézés és HearthStone-ozás közepette. Ma is nagy erőt kellett vennem magamon, hogy tegyem már le a kurva tabletet hajnali háromkor."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- YouTube
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Jövedelem
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest