- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
Geddy Lee
csendes tag
Letöltöttem a Too Human demóját. Hát nem vagyok tőle elszállva. Kurvajó a kivitelezés, a hangulat is ott lenne, de annyira elbaszták a kameraállásokat, az irányítást, hogy számomra élvezhetetlen lett.
Az új Soul Calibour-ral játszik már valaki? Erősem gondolkodom a megvásárlásán...
Just go away you know...just like a hooker she said, nothin's for free - oh I tried to see it your way
-
Peat;)
veterán
válasz Djuree #15349 üzenetére
Én is most ültem neki nemrég, hogy a középső fokozaton is végigvigyem. 2 óra után kinyomtam és azóta nem került a dvd vissza a gépbe, szép meg jó, de szerintem igen alacsony az újrajátszások száma ebben a játékban...jó lenne egy kicsit több tartalom/ bioshock szerű rendszer/térképen jelölöm ki a missziót és bevásárlás előtte típusú valami. Ami kicsit feldobja. Igaz én online nem nyomom, úgy biztos időtállóbb.
-
Fusion01
tag
Ehez egy X-SATA kell.
[link]
"A Datel fõként azoknak ajánlja új termékét, akik számára szükösnek bizonyul az Xbox 360-hoz kapható 20 GB-os merevlemez kapacitása. Az XSATA nev? eszközt a konzol tetején található interfész és az eredeti tároló közé kell iktatni, ezután egy USB 2.0 porton keresztül számítógépr?l is el lehet érni a merevlemez tartalmát. Ezzel a megoldással például a feleslegessé vált fájlokat lehet átmenetileg a PC-re másolni, készíthet?k biztonsági mentések, illetve mód van elmentett játékállások hordozására, cserélgetésére is. Egy USB-adapterrel ezenkívül az els?generációs Xbox memóriakártyáinak tartalmát is az újabb modellre lehet másolni."LG G2
-
-
Prof01
veterán
Nincs valakinek olcsón eladó GH2 v. Gh3 gitárja?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
spammer
veterán
válasz Geddy Lee #15351 üzenetére
Too Humanről dettó ez a véleményem. Ki volt az a barom aki ezt a béna kamerát/irányítást kitalálta. Pedig tényleg tettem volna egy próbát vele, így elég volt a demo is.
Soul Calibur nagyon jó, most csináltam custom karaktert benne.
Remélem Facebreaker demo lesz torrenten
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Speed
addikt
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Van nekem egy régebbi kiadású 360-as boxom(nincs HDMI). Vettem a minap egy Samu FullHD tv-t. Hogyan tudom előcsalogatni belőle az 1080p-t mert ha áttálitom a menüben azt irja hogy nincs jel és visszaáll 420p-re Meg lehet ezt csinálni vagy csak a HDMI verzióval?
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok!
Ugye a Soul 4 karaktergenerálást nem bolti játékon csinájátok?
Mert itt a GAME shopokban ma már ki volt téve mindenfelé a játék doboza, tomorrow címmel.
Egyébként sima zöld tokos verzió volt, 12 ezerbe.
Annyit szerintem elsőre nem adok érte, reméltem ennyiért már a spéci díszdobis lesz.
Inkább várok, úgysincs min kipróbálnom.Sőt, azt hiszem az SBK is holnap jelenik meg, valahogy nagyon vonz az a játék, PC-n a régieket imádtam, a MotoGp07 viszont nem jött be, pedig állítólag az jobb, mnit az SBK 08.
-
Stark
csendes tag
Üdv! Lenne egy kérdésem: amerikai profillal letöltött Rock Band számok működnek-e európai játékkal?
-
panzer1
csendes tag
Hello valaki meg tudná mondani hogy mit csináljak hogy xbox 360 elinduljon a régi xbox-os játék.
Mert én le szedtem a medal of honor europen assault,és a frontline és egyik sem indult el.
És elő hoz egy képet az xbox jele utánna feketeség és vissza jön ugyanaz a kép,és ezt írja ki:
The region code does not join the region cod of your console to each other for this game.
Insert a game with the correct region code.
Original Xbox game
Most vegyek hozzá egy eredeti xbox játékot.Ja és hogy másoljam fel a winyojára a játékokat.Mert az ényém nincs chiptetve.És nekem Xbox 360 Premium pack van,és nem leltem meg benne a live kártyát. -
panzer1
csendes tag
Hello valaki meg tudná mondani hogy mit csináljak hogy xbox 360 elinduljon a régi xbox-os játék.
Mert én le szedtem a medal of honor europen assault,és a frontline és egyik sem indult el.
És elő hoz egy képet az xbox jele utánna feketeség és vissza jön ugyanaz a kép,és ezt írja ki:
The region code does not join the region cod of your console to each other for this game.
Insert a game with the correct region code.
Original Xbox game
Most vegyek hozzá egy eredeti xbox játékot.Ja és hogy másoljam fel a winyojára a játékokat.Mert az ényém nincs chiptetve.És nekem Xbox 360 Premium pack van,és nem leltem meg benne a live kártyát. -
Geri888
csendes tag
Ez a kérdés azokhoz szólna akik már játszottak az Alone in the dark-al.
Tényleg ennyire rossz lett a játék ,vagy csak a videóban húzták le ennyire?
Az az igazság, hogy én nagyon vártam ezt a játékot. -
spammer
veterán
válasz panzer1 #15371 üzenetére
"Mert én le szedtem a medal of honor europen assault,és a frontline és egyik sem indult el."
Vagyis netről töltötted le?
"Mert az ényém nincs chiptetve"
Vagyis chippelve, vagyis inkább flashelve.
Akkor pláne hogy akarod futtatni ?
Egyébként igen, valszeg NTSC régiókódos a játék, a géped meg PAL. Nem fog menni. Vagy PAL kell, vagy region free.
Felmásolni meg sehogy, majd az őszi dashboard frissítés engedi, bár nem tudom, hogy Xbox classic játékot is lehet e majd felmásolni.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
bwoay
nagyúr
-
panzer1
csendes tag
Kösz.
-
Fusion01
tag
Hali.
Az elöbb váltott át a profilom Goldról Silverre.
Az lenne a gond ,hogy még mindig tudok játszani online.
Igaz csak demoval.GRID demoját tolom online és Silverrel is tudok játszani.
Valaki ehhez ért?
Demoval lehet játszani online de full gameval nem.LG G2
-
Fusion01
tag
válasz panzer1 #15371 üzenetére
Nem kapsz hozzá Live kártyát.
Amikor beregeled a Livet akkor a Silverre kell rámenni és kijön hogy van még egy ingyen hónapod.
Nem értem ,hogy aki előre eltervezi ,hogy flashelni fogja boxát az minek vesz Premiumot?
Ha bannolnak akkor a vinyóra semmi szükséged nem lesz. 256mb-s memó kártya elég a mentéseknek.(tudom pl forza 2 visszajátszással együtt több 10 mb)Fejhallgató megcsak a Livehoz jó .Felesleges az Ethernet kábel is.Akkor szükséges ha Media centert akarsz a boxba.Mert ugye ha lebannolnak liveról akkor minek rá net?
MOD:most már demoval se tudok játszani online.Mind1 csinálok majd egy új profilt..[ Szerkesztve ]
LG G2
-
huzat
csendes tag
Sziasztok!
Szintén friss és a hűtés miatt aggódó géptulaj vagyok Garanciát nem szeretném elveszíteni,viszont jó esetben pár hónap múlva lehet flasheltetném a gépem, mivel még nem LG drive-os..
Hűtőtáskába való beszerelés mennyire működne?
PL Sencor 2324 hűtőtáska 11500Ft, "A környezethez képest 20 fokkal alacsonyabb hőmérsékletet biztosít"
Vannak légáramtani szakértők, hogy a 24L térfogatnyi helyben mi zajlana le?
Hűlne, vagy semmit nem ér? -
Djuree
félisten
válasz Fusion01 #15379 üzenetére
"Az lenne a gond ,hogy még mindig tudok játszani online"
bakker neked még a szar is keserű mi? más örül ha golddal tud játszani online, neked meg nem jó hogy megy silverrel nem váglak
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kistomi
csendes tag
Hello mindenki. Valaki esetleg nincs bent az Xbox-sky trackeren.....szeretnék bejutni valahogy.....egy meghívót naon megköszönnék.
-
huzat
csendes tag
válasz Prof01 #15382 üzenetére
Én nem hiszem hogy túl gyorsan lehülne a GPU.. úgy képzelem,hogy kábelkivezetést ha megoldanám kis kivágással,kb 10 fokkal lenne az egész rendszer hűvösebb, csak a hőleadás nem tudom, hogy működne..vagy 10 perc után megnézném,milyen benne a levegő Ha hideg,nagy gond nem lehet...talán
-
Prof01
veterán
Nem érdemes ilyennel fogalalkozni, ha majd flashelteted és úgysem lesz rá gari, akkor inkább rakass bele vízhűtést (25k) és akkor garantáltan soha nem megy tönkre!
Ha érdekel pü-ben megadom, h hol csinálnak ilyet![ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Ukraan
aktív tag
Helló!
Arra lennék kíváncsi, hogy ha egy játékot végigtolok, majd újra elkezdem nehezebb fokozaton, az addig megszerzett achievement-jeim, ill. unlock-olt dolgaim elvesznek-e. Konkrétan a CoD 3-ról van szó, félek, hogy eltűnik minden, mert csak egy memókártyám van.BÚÉK!
-
domesz
aktív tag
haliho !
nincs vkinek eladó VGA kábele?
köszi | byedomesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
zsocy
őstag
Szia,
Bele ne rakd hűtőtáskába a boxot, a lecsapódó pára kivégzi nagyon hamar! Emellett nem lenne honnan szívnia levegőt, és a kifújt is ott melegítené. Talán nem véletlen hogy senki sem kisérletezett ilyennel.
Ha garis akkor ne törődj a melegedéssel, 3 évig nem lesz vele gondod, utána meg úgyis másik gép lesz majd.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
Halo 720p-nál alacsonyabb, GTA IV meg pont annyi.
Virtua Tennis III 1080p, meg van még asszem 2 játék.Az, hogy a dobozra rá van írva az 1080p, csak annyit jelent,
hogy fut abban a felbontásban is, de az interpolált, mint azt előttem is írták.
Összesen 3 natív 1080p-s címről hallottam eddig,
de már csak a VT III-ra emlékszem.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest