- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
walakii
tag
Magyar Posta egy hulladék. Nekem többször tűnt már el náluk levelem, sőt többször ajánlott küldeményem is. Mi több egyszer majdnem 30 ezer forint értékű tértivevényes küldeményem is "eltűnt" a rendszerben. Én ezek után már csak futár szolgálatot használok, inkább több mindent rendelek vagy küldök egyszerre, de az biztos megjön. Nem tudom ez országosan is ilyen "remekül" működik, vagy csak itt Bács Kiskunban szeretik kiszagolni a fontosabb dolgokat. Ja és azóta sem lett meg semmi, a posta nem ismeri el hogy náluk van a csomag, hiába van meg minden papírom, azzal gyanúsítottak hogy én írtam itthon ... Ügyvédi költség meg többe kerülne ha beperelem mint az összérték, így ezt sajnos le kell nyelnem ...
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest