- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
lvnt
őstag
válasz mephi666 #17159 üzenetére
Én mostanában vittem végig a RDR-t, és nagyon szerettem. Nem tudom összehasonlítani az irányítást az Alan Wake irányításával, mert azzal még nem játszottam. Annyit mondhatok, hogy nekem teljesen megfelelt. A történet is nagyon jó és elég hosszú. Főleg, hogy a főküldetéseken kívül van még elég sok lehetőség a játékban.
Game-ről rendeltem, ~5,5 ezerbe került. -
Kashim
őstag
válasz mephi666 #17159 üzenetére
Gyakorlatilag emiatt vettem boxot, szóval értelemszerűen csak ajánlani tudom. Nagyon sok változatos vadnyugati küldi van, ha bírod a korszakot kíméletlenül beszippant.
Undead Nighmare meg felteszi az i-re a pontot, főleg a multis módja.
Irányítása szerintem tökéletes, multiban lehet választani milyen módban játszol, 2 féle célzásrásegítés vagy teljesen manual. Ettől függően dob össze emberekkel.scorpy02
Elég szorosan kapcsolódnak a korábbiak, de úgy emlékszem van egy összefoglaló videó az elején az előzményekről, meg Youtube-on is utána tudsz nézni.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest