Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    válasz Arnold2 #39580 üzenetére

    Ha nem fizetsz, akkor bukod a Diablót és a bónuszokat, de nem kapsz a nayakdaba pert és nem is bannolják a WoW-accountodat sem.
    A karakter névváltására szerintem nincs más olyan módszer, ami ne igényelne költöztetést vagy karaktertörlést. Ez a 3 lépéses tűnik a legrövidebbnek.
    Valószínűleg a warlock olyan lesz, mint a paladin vagy a DK: a mana mellett lesz másodlagos erőforrásnak a specnek megfelelő cucc.

    #39579: teljesen "kijátszani" egy MMO-t nem is igazán lehet.

    #39570: nem említették, hogy a dual talenten módosítanának. A druida előnye abban van, hogy szabadon megválaszthatja a szerepét - de döntenie kell, hogy mi is legyen az. Az 5.0 után a trainerek gyakorlatilag egy szerepet fognak betölteni, és ez a retalent biztosítása lesz.
    Amúgy ha megnézed a talenteket, direkt van olyan, ami lehetővé teszi majd, hogy átmenetileg a Balance vagy a Feral beugorhasson healelni, vagy a Resto dps-elni vészhelyzet esetén.

    #39575: senki sem mondta, hogy eltörlik a dual talentet. Azt igen, hogy könnyebb lesz megcsinálni.

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Új hozzászólás Aktív témák