- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
faber24
őstag
Nekem van: lvl 60 pala, lvl 58 sámli, lvl 34 rugó, lvl 11 harcos (x3, egy tau, egy human, egy ork), lvl 6 druid, lvl 6 mage, lvl 6 pap, lvl6 lock, lvl3 hunter....
A sámán ''felepicezése'' után tervbe van véve vagy a rugó, vagy az egyik harcos felhúzása még hatvanra, bár a kieg. közbeszólhat A többi csak fun-kari, mikor épp nincs kedvem a magasabbakal játszani....
(miután a pala - és ebben szerintem még a legtöbb ally is egyetért - az egyik legunalmasabb support-kaszt, ha azzal végig tolod 60ig, már semmit sem unsz el, és bármit kibírsz... )
Ja, és célom, hogy minimum olyan karakter-listám legyen, mint a Roguecraft 2-ben a srácnak
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
-
-
faber24
őstag
Aggódok...a franciáknak eddig is gondot okozott a szerverek fentartás...most, hogy még zavargások is vannak ott, vajon meddig tudják zavartalanul működtetni őket?
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
Esmein
nagyúr
Magevel 3 mobonként 1-1.5 perc ulés ivás, warriorral még nem ültem le enni ( csak ha véletlen elfogyott a kötözés ). Továbbá általában én rugom szét a gankerek seggét nem pedig fordítva. Nem üt le a mob 2 ütésből és rested nélkül 32000 xp/órával farmolok
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
bélanéni
őstag
Ha van valakinek, engem érdekelne egy 10 napos próbajáték mondjuk egy 1000-esért. Mit kell róla tudni? Jó hozzá az US CD verzió? Ha igen, nekem elég ha elküldi valaki emailben a kódot miután csekken vagy átutalással befizettem a pénzt. Ha az a CD verzió kell, amit MO-n lehet kapni, akkor kellenének a CD-másolatok is + 500ft-ért és akkor postán kell az egész.
Bankkártyán kívül másra is szükség van hozzá?Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
faber24
őstag
Mondjuk, annyiban tényleg gáz amúgy, hogy ha belegondolok, hogy ott van a 60as palám, aki ha nem hagyom ott, már röhögve talpig lilában csikizhetné Ragnaros vagy Nefarius orrát...de majd most, a sámánom megteszi...sajnos a palát, az ötperces buffok és nulla DPS, ''luck based attack'' világát erősen meguntam....
-
-
veterán
válasz bélanéni #1907 üzenetére
sztem UsA verzióval nem fog menni.
ahhoz kellene az eu-s is és akkro a postás megoldás lenne a lényeg.
ilyen 10 naposnál nem tudom hogy meg kell-e adni bankkártya számot vagy sem.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
faber24
őstag
Ebben van vmi, én ugyan csak manás karikat húztam magas szintre, de mikor a rugóval vagy harcosal vok, tényleg érzem annak előnyét, hogy nem kell, csupán életet tölteni néha, nem kell folyton mana-rest-eket tartani.
Igazából vacillálok, hogy 3. reménybeli 60as karim mi legyen, mert a rugó nagyon tetszik, de a harcos is.
A rugó mellett szól, hogy a stealth iszonyat nagy előny, jó vele darabolni, brutál pvp-isten, de ellene szól, hogy instába nagyon nem must have, gyenge a páncélja.
Harcos táp páncél, instába nagyon kell (bár én még 60on se tudnék protra állni és csak tankolni), és azért üt rendesen, viszont szerintem a legtöbb kaszt, talán épp a rugó kivételével gond nélkül alázza 60ig (legalábbis se palaként, se sámánként nem okozott nagy kihívást soha, bár 60as, igazán jó warioral még nem harcoltam).
Mindenesetre ez még a jövő zenéje, most sámán FTWi7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
bélanéni
őstag
köszi, akkor CD-másolatokkal együtt kellene postán (előre fizetek piros csekken, mert az utánvét min. 500-600 ft lenne, így viszont max. 200 ft-ból megvan a PK)!
várom az ajánlatokat!
srácok, megkérdezhetem, átlagban naponta kb. mennyi időt töltötök el ezzel a game-val? csak hogy mire lesz elég az a 10 nap!?
[Szerkesztve]Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Esmein
nagyúr
válasz faber24 #1912 üzenetére
Kezében unstoppable forcéval amire ráchargel az nagyon valószínű, hogy futni fog a hullájáért. 800-1000-es sima ütés charge után egyből és 1400-as mortal strikeket üt mailre. Haverom pl tegnap ütött egy 1961-es mortal striket papírra. Mageknek 2 ütés elég szokott lenni egy executehoz. Rugó esélytelen, warlock szivatós meg a jó mage is de engineeringgel vicces dolgokat lehet csinálni. Sámánokkal nekem nincsen dolgom, pala szívás mert 20 secig halhatatlan, immun shield alól verekszik ( bár azok is meglepődnek néha, mikor kapják a vicces máker criteket shield után.
Végülis elég sok mindent meg lehet vele verni. Rugó hunter ellen warrior ellen esélytelen, papírokat agyonüti. Nekem hunter lesz az altom, az tuti.
A warriorban az a rossz hogy nagyon cuccfüggő, viszont ha felöltözteted epicbe és neadjisten healt is kap, le se lehet csapni."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
faber24
őstag
válasz bélanéni #1913 üzenetére
Hát, én személy szerint próbálok (nem mindig sikerül) nem túlzásokba esni, úgyhogy napi 5-6 órában (szociális élettől függően sokszor kevesebb) lemaximáltam a függésemet. Hétvégén persze ez kiszámíthatalanul ingadozik a 6-10 órás sávban, de mikor már napi 12 óra játék után mindenki feje felett piros feliratot látok és nyugtalanul keresem a konyhában a hátam mögött vacsoránál a rugókat, akkor kinyomom a power gombot a gépemen....
-
faber24
őstag
A sámán szempontja:
- eddig még 1v1ben nem győzött le adott szintű harcos, persze a többség nem is rohangászik UF-al.
-rugó: helyzetfüggő, de töbnyire elesik.
-mage: helyzetfüggő, de többnyire hullik.
-pala: ha odaérnek a társai, túléli
-hunter: általában OWN engem
-pap: ha shadow: én megyek a spirithealerhez, ha nem, akkor ő
-lock: sucubusal el tud futni, ha nagyon jó, nyerni is, de igazából kevés ally-lockal futottam össze
-másik sámán: embere válogatja
-druida: ha windfurry is úgy akarja, és jókor szakitom meg , amikor visszavált kaszterbe és healelne, akkor meghal, ha kifogyok a manából, én halok meg
Egyébként a warioral csak az a bajom, hogy sok mindentől függ: felszereléstől, healertől...pedig nagyon bejövős lenne...mindig is élveztem a csata sűrűjét, és instában aztán lenne részem benne...meg egy-két rugónek is szívesen arcára fagyasztanáma mosolyt, mikor eldodgeol és kap egy fincsi overpowert
-
Esmein
nagyúr
válasz faber24 #1917 üzenetére
Sámánom csak azért nem lesz, mert magem meg warriorom már van
Egyébként egyetértek, nagyon sok mindent meg lehet vele ölni a nagyfokú változatossága miatt. Semmit nem tud úgy mint az adott kaszt csak sok fajta dolgot. Sokan ezért szidják a sámánt, mert nem mind ugyanolyan és nincs rá ''I WIN'' stratégiájuk. Lepakolt totemekkel tényleg gáz a sámánt beütni, de ha enchancementes és jön verekedni akkor puszta erővel agyon lehet vágni. Ha elementalista az már húzós, mert rendszerint shieldje is van ( blockolja a hamstringet pl) sok armor és rendszerint imp lesser healje is van.
Egyébként kb 1 hét és meglesz a TUF. Onnantól pedig"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
faber24
őstag
Én Enhanc/Restro vok, megyek verekedni, de van imp. lesser healingem is, és NS-is, de nem kizárt, hogy átállok majd Elementalra 60on, mert a set csupa int-et ad, tehát közelharcra nem tesz igazán alkalmassá. Mindenesetre mindig van a tatyómban egy 2h fegyver, ami a casterek ellen van, meg a farmra, de van nállam egy 1h fegyó és pajzs is, ezek közt addonal váltok 1 mp alatt, akár harcban is. Harcosok, palák és rugók, vmint insta- és elit mobok ellen ezzel harcolok. De igazából 2h fegyverel is mehetnék a legtöbb mele-kaszt ellen, mert Frostshock és Earthbind miatt nem sokszor ütnek meg...de fő a biztonság.
Egyébként Ehancos sámán sobban blokkol és pary-zik, mint az Elementalos, mert Enhanc tree-ben van a +5% block, meg a parry skill is.
Ja, és a shadow-papoknak van ránk ''I WIN''-gombja...de azoknak mindekire van...csendesen futkosok utánna, és ütöm rá az erősen redukált sebzést, miközben ő az én életerőmet és manámat elszivattyúza...csúnya....
-
faber24
őstag
válasz Darth_Revan #1922 üzenetére
Nem ártana már
Multkor bekommandoztunk oda (én 56 voltam, volt még egy 56os druida, meg egy 59-es warior, egy 60as (a végére idegösszeomlást kapó) mage, meg egy másik 57 körüli sámán....), fun volt...kb. 3 szobányit jutottunk...de azért jóvolt...régen, emlékszem, raidel könnyeben ment
-
LucifeI2
őstag
Vki mondana vmi jó helyet, ahol jól lehet fejlődni egy 24-es priestnek. Barrensbe vagyok.
-
LucifeI2
őstag
Akkor jól gondoltam. Arra már voltam egyszer csak akkor még kicsi voltam és legyaptak
-
faber24
őstag
És igy fognak kinézni a taurenek 1.9 után Cenarion-vállasal
[link]i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
F-ECT$
titán
Gondoltam sírok már egy picit ezen a szép kora délutáni órán. Amikor indult a HHG guild, akkor még nem voltam ott, szóval azokról az időkről nem tudok. Mire bekapcsolódtam, addigra sajnos szétestek, és a 60-asok pedig folyamaosan szivárogtak el más guildekbe. Éppen ezért én is váltottam HE-re. Mikor beléptem, akkor még ''csak'' strat/sholo/dm/brs volt terítéken, szóval akkor kezdte el bontogatni szárnyait a guild. Mire 60-as lettem, addigra gyűlt össze elég 60-as az MC raidekhez, így az első próbálkozások óta ott vagyok. Sokszor hallottam, hogy szidnak minket, lenéznek és azért drukkolnak, hogy ne sikerüljön nekünk semmi. Én ebből nem sokat éreztem, igaz nem is nagyon kommunikáltam klánon kívül. A rosszakaróink egy ideig nagyon örülhettek, mert igen sokszor wipoltunk Lucin. Aztán, ahogy 30-ról 40-re fejlődött a stabilan mc-be járók száma, elkezdtünk egyre jobbak lenni. Ezen a héten, mint már írtam levertük a 7. bosst is. Hirtelen elkezdtek minket értékelni, egyre többen jelentkeztek, hogy szeretnének hozzánk csatlakozni. (Egyrészt horda oldalról, másrészt pl a Hungaricumból is, gondolom ott az is közrejátszik, hogy lelépett a bankos gari az elsikkasztott cuccokkal, és alapított egy új guildet...) Sajnos emellett a rosszakaróink egyre durvábban próbálnak ártani nekünk (gondolom nem tetszik nekik, hogy egyre jobbak vagyunk).
Egyrészt durva hazugságokat terjesztenek rólunk, másrészt besértődnek ha nem vesszük be őket / nem segítünk nekik -> még jobban berágnak ránk és a kör bezárult.
Én egész jól szórakozok azon, hogy akik rajtunk gúnyolódtak, azokon most mi röhöghetnénk, ha akarnánk. Különösebben az se zavart, hogy mit terjesztenek rólunk a játékban, ugyanis a guildünk lényegében kész, ergo ha soha többé nem áll szóba velünk senki, akkor is eljutunk már bwl-be, és ha ott vagyunk akkor ki is takarítjuk. Talán csak a másik 2 sikeres hordás guildtől vártam több intelligenciát: pl mikor kiesett a [link] és ezt betettük az MC csatira (mert épp ők is raideltek), akkor csak egy anyázás volt a válasz, mert nekik még nem esett...
Visszatérve a rosszakaróinkra: mint említettem az, hogy a játékban mit csinálnak az különösebben nem izgat, főleg hogy tudom, hogy nagy részük még csak Luciig sem jutott el , de most már ott tartanak, hogy tegnap feltörték a klánhonlapunkat. Lehet, hogy csak egy mezei nem wowos hackker szórakozott velünk, de ennek kis esélyt adok. Ez már egyszerűen szánalmas. És a legszebb, hogy azt hiszi, hogy ezzel árthat nekünk. Hát azt üzenném neki, hogy nem. 1 héten belül feküdni fog a 8. boss is, és onnan már csak 1 köpés Ragna. Sőt mondok jobbat is: 3 hét és megnézzük Onyxiát is. Azt nem mondom, hogy elsőre feküdni fog, de valamikor fog. És te nem leszel ott.Dive ever, work never.
-
viszont mage-el leutsz +2 vagy akar +3 levelu elitet is. most nem a grindelesre ertetettem amugy, hanem mondjuk arathi basinra. nem am bechargeolok a tomegbe es kesz, hanem tavolrol szetpakolok egyet vagy beuthatok aoezni,vagy tavolrol aoe, ami eppen kell.kedvencem mikor egyedul vedek egy postot, lesappol a rugo es megy tekeri a zaszlot .benyomok gyorsan egy iceblockot ami kiszed stunbol aztan mire felnez fel hpja van .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
ragnat majd nezegetni fogjatok meg par honapig, nagyon durva . domot siman levagjuk, ragnahoz kozunk nincs. 150fire res-t nem olyan konnyu osszehozni buffok nelkul, anelkul pedig nincs sok eselyunk.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
F-ECT$
titán
Hát Ragna nem hiába az uccsó Mi is elkezdtük gyártani a fire reses cuccokat. Az mt-k kezdenek jól állni (az egyiknek már 214 fire rese van totemmel, és még messze nincs kész), és leather-ös fire res cuccok is készültek már. A castereknek gyűlik a set (bár azon nem sok res van), szóval trinketből/gyűrűből/nyakláncból kell a maradékot pótolni. (Nem hiszem, hogy res enchantot fogok a cuccomra tetetni.) Emelett gondolom qrva sok poti is kell, de van elég herbásunk
Dive ever, work never.
-
Andras6800
senior tag
Sziasztok! Shadowhide Pendant nevű cuccból kéne nekem 10 darab, de nem tudom, hogy mit kell ölnöm!
Minners Union Card kitől szerezhető meg? ebből négy kéne! Deadmines (Dungeon) helyen kell valakiktől megszerezni, de még senkitől sem kaptam! Ugyan itt kéne megszereznem a Thistlenettle Badge nevű coccot az Oh brothers küldi keretében!
Légyszi segítsetek!A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!
-
veterán
JAckson párszor láttunk Stupidman-nal AB-n ma este jó volt, de majd face-to-face is megmérkőzünk, csak most nagyon rá akarok állni ab-re hogy elérjem rank9-et legalább.
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
azta lol, ez már szánalmas, hát igen itt is kiüti magát az emberi önzőség és irigység...nem menekülünk, mindenhol ott van.
remélem ez az írásod megjelenik majd wow.hu fórumán is.
ehhez a klánhonlap feltöréshez már hozzá se tudok szólni
mit csinált a h4ck3r?meg megmondanád a címet is, kíváncsi vagyok hogy milyen a honlapotok.
btw, én csak szurkolok minden ismerősömnek, legyen az hordás vagy allys. és sok sikert továbbiakra is!ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
válasz Andras6800 #1937 üzenetére
www.thottbot.com [link]
ott minden le van írvaॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Apophis
őstag
Tényleg szánalmas, ally oldalom én nem tapasztalok ilyet, egyedül a vezető PvP team szövetkezett a hordával, hogy a többiek lassabban fejlődjenek, LOL.
Ragot megöltük, igaz én épp nem voltam ott . Annyira azért nem nehéz. Egyrész gyors harc, másrész 4 greater fire prot pot. és simán kibírható alacsony fire ressel, előző próbánál én végig életben maradtam potion nélkül a 100 körüli buffolt resemmel. Viszont meleenek muszály. MT-nk unbuffed 300+, guildtársam, jót nevetett mikor duelben felpakolta. Onyxiát nem értem, miért nem ölitek, ragnál jóval egyszerűbb, csak hosszabb. Ráadásul a buffja jól jön rag ellen. Hihetetlen szerencsémet tükrözi, hogy a ragtól szerezhető 2 mage drop is esett, a netherwind nadrág és a choker, így jó hónapig csak nézhetem majd a sok mail droppot .All was naught but to serve the void...
-
-Jackson-
őstag
persze hogy láttál, mivel rádköszöntem
csak épp 3900-as latency-m volt, aztán le is dobott a szemét, majd 160-as sor. cserébe uncsitesóm ott anyázott ventrin, hogy mekkora csíter vagy, de elárultam neki, hogy modemmel nyomod, azért ugrálsz mint állatالله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
F-ECT$
titán
Én csak annyit láttam, hogy nem lehet belépni a főoldalról. Egyébként [link] Azóta kiderült, hogy magyar, telerakta ''kapjátok be'' és hasonló szövegekkel a filestruktúrát.
szerk:
-a wow.hu-t is feltörték nemrég, arról lehet tudni valamit?
-írtam arra a fórumra is: Arathor horda oldal / Magyar hordás klán mc-ben. (Nem akartam neki külön topicot, nehogy azt érezze a srác, hogy valami nagyot vitt véghez.)
[Szerkesztve]Dive ever, work never.
-
Wolverine
félisten
válasz faber24 #1915 üzenetére
Én meg max. kétszer egy héten, akkor is éjfél után... Aztán csodálják egyesek, hogy április óta lvl38-as a legerősebb karim. (persze amíg nem volt meg a barátnőm, addig lvl30 felett is tartottam a 2 lvl/nap szintet )
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Esmein
nagyúr
még 55 ezer xp és 60, jaj de izgulok
Kb 11 nap és 3 óra játékidővel fogom meglépni."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
kismanus
tag
Sziasztok!
Még mindíg annyira nehéz szerverhez csatlakozni? Szeretném már magam is kipróbálni a game-et, de amíg nem bővítik a szervereiket, addig nem adok ki 12 ropit érte.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest