Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz vhw #6663 üzenetére

    Jó, de azért az MM kalkulálhatna úgy is, hogy ne kerülj 15-20 körön keresztül minden alkalommal olyan csapatba aminek az esélye 20% alatt van. A régi szép időkben sokkal kiegyensúlyozottabb köröket lehetett menni. Volt bennük küzdelem, izgalom, kommunikáció, csapatjáték. Most meg... örülsz ha 3 perc helyett csak 5 perc alatt darálja le egyik csapat a másikat. Én így a győztes köröket sem élvezem. Unalmas. CW-re meg nem megyek, én csak egy agyamat használó casual vagyok.

    Most is kigurítottam a garázsból a T20-ast, találtam egy társat akivel szót tudtam érteni, ezért összedolgoztunk (utána még pár kört mentünk szakaszban). Ketten együtt több rombolást vittünk véghez, mint az ellenség csapatában a TOP 5 játékos együtt. Eltelt 4 perc a körből amikor már csak ketten maradtunk 12 játékossal szemben. Sikerült még sokat lecsipegetni, de azért ez esélytelen volt a győzelemre.

    Mondjuk a vereség ellenére nagyon szép kredit eső hullott, de azért érthető, hogy az ember frusztrált lesz ha ennyi ovisra kell vigyáznia. Nekem bevallottan alacsony az ostobaság-toleranciám. Amikor olyanok nem értik a játék lényegét akik kétszer annyi csatával rendelkeznek mint én, akkor az nagyon felba... szomorú.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák