Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K6000

    tag

    válasz LobiDrg #56628 üzenetére

    A kínai ág könnyebb, szerintem mint az orosz. A tier 5 és a tier 10 heavy tankot kivéve pedig szerintem könnyebben játszható is.
    A heavy ágat kell választani, és ha eljutottál a wz-111 szörnyetegig akkor lehet ráugrani a med ágra. A problémás tankok listája igen rövid, az első ami gondot okoz az a type -34 (az orosz t-34 egyértelműen jobb). A elvileg nincs különbség a 2 tank között, (sőt elvileg a kínai a fejlesztett, javított verzió) de az orosz jóval jobb álcával rendelkezik (ugye a camo értéket a wg balanszolásra is használja) ami jelentős könnyítés, a másik nagy különbség, hogy míg a kínai csak -5° csőkitéríthetőséget enged (ami igen kevés) addig az orosz testvére -8°. 200 csata felett mentem mind a 2 tankkal, de a t-34 egyértelműen könnyebben játszható olyannyira, hogy meg is tartottam.
    A type 58 már nagyon rendben van, (meg is maradt a t-34-85 vacakot meg eladtam) mozgékonyabb, jó látótávolság, 2 másodpercenként szórja a 150-180 HP-s demage-et, így nem is kell rá töltésgyorsító, helyette a +10% látótávolság növelést használom, így a legénységi extrákkal bőven 420m feletti látótávom van menet közben ami tier 6 csatában igen nagy előny!
    IS-2 kihagyhatatlan, még nem találkoztam olyan kék - lila játékossal aki ne zengett volna ódákat róla. Én sokkal bénább vagyok náluk, de még nekem is sikerült vele jól játszani (lásd IS-2 statisztikám) akik meg a pontatlanságát hozzák fel hibának, azoknak üzenem, hogy nem 600 méterről egy bokorból kell vele lövöldözni, mert nem arra való, és még nekem is sikerült közel 80% találati arányt elérnem vele!
    110 páncélozott dög, IS-3 tulajok a fél karjukat odaadnák egy ilyen front páncélzatért, szemből egyszerűen nem kap lőszerrekeszt! Szerintem az ESL királya (elfogult vagyok) mert sokkal mozgékonyabb, lényegesen nagyobb a látótávolsága, mozgás közben 2x jobb camo érték, plusz van egy remek ágyú is rajta, ami pontos gyorsan tölt, gyorsabban szűkül.
    WZ-111 személyes kedvencem, kiemelkedően jó mobilitással, remek páncélzattal (üreges oldalpáncél + brutális torony) a 130mm ágyú pedig elvileg ugyanaz mint amit az IS-7 tulajok használnak, de ezen a tankon jól működik (csak papíron pontatlan).
    113 nos hát igen ő az ág másik mumusa, nem is értem, hogy gondolta ezt a WG egy olyan med mellett mint a 121. Egyszerűen mindenben jobb. Azt várná a játékos, hogy azért a 113 heavy keményebb mint a med 121, vagy legalább komolyabb ágyú lenne rajta, de nem. Így viszont, több mint vicces, hogy a 121 keményebb, az ágyúja pontosabb, gyorsabban tölt és nagyobb páncélátütéssel rendelkezik mint a 113.

    Ha eddig eljutottál jöhet a med ág aminek a végén olyan tankok vannak amire én is nagyon vágyom, az útkönnyű lesz, az ágyúk - motorok - rádiók jelentős része már a heavy ágon ki lett fejlesztve...

    ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

Új hozzászólás Aktív témák